2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım inşallah bu kez sağ salim kavusursunuz insan bu dönemde cok endişeli oluyor ondan herşeyden etkileniyor

Son düzenleme:
tebrik ederimm hosgeldin
6+6 da kalp atislarini duyduk
belki carsamba erken olabilir ama doktorun dediyse bir bildigi vardir

selam kizlar ben daha 3 gun once test yapmistim pozitif... hesaplamalara gore 6 haftalik ben daha kesesini bile gormek nasip olmadi doktora gidemedim4
insallah bi sorun yoktuur.birde sizdede oluyormu benim akintim cok oluyor bi sorun olurmu.kucuk lekeler oluyor bazende

tebrik ederim
akinti cok oluyor
ozellikle ilk gunler adte gecikmesiyle sulu akintim oldu benim bol bol
sonra da krem gibi akintilar gelmeye basladi
ama leke derken hafif pembe falan mi?
eger oyleyse doktora gitmende fayda var canim
bebeginin yerlesmesiyle ilgilidir buyuk ihtimak ama doktoru bilgilendirmekte fayda var
bazen ilac veriyorlar lekelenme durumunda

tesekkurler.krem gibi akinti kahverngi lekeler olmustu 1 kere sonra krem seklinde akintilar oluyor.
doktora suanda gidemiyorum bira daaha bekliyeyim diyorum ailelere soylemedim daha 3 ay olsun oyle diyee

tesekkurler.krem gibi akinti kahverngi lekeler olmustu 1 kere sonra krem seklinde akintilar oluyor.
doktora suanda gidemiyorum bira daaha bekliyeyim diyorum ailelere soylemedim daha 3 ay olsun oyle diyee

o yerlesme kanamasiydi belki de
simdi olmuyorsa iyi canim
doktora gidene kadar sen cok yorma kendini
gittiginde hem ekseyi hem kalp atislarini gorursun iyi olur senin icin icini ferah tut
ben dayanamadim ya soyledim sonra
ama cok kisiye soylememistik bu hafta biraz yayildi bizim haber de :) 3 ayi bekleyemedim ben

çok geçmiş olsun canım inşallah bu kez sağ salim kavusursunuz insan bu dönemde cok endişeli oluyor ondan herşeyden etkileniyor

Saol canım çok teşekkür ederim âmin hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah.su an onbir aylık evliyim esim ve ben çok istiyoruz hayirlisiyla bir bebeğimiz olsun.sen ne kararlılığı evlin?

olur canim insalllah surekli kendimi gozlemliyorum. ilk olacak ya artik o yuzdende olsa gerek.evet biz ne kadar bekleyebilecegiz bakalim :)

Hayırlısı olsun Rabbim saglikla sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip etsin insalllah.bende 6 haftalık hamilerim:)))

bence 3 ayın dolmadan doktora git kesinlikle.. çünkü testler yapılması lazım en basit kendimden örnek vereyim bende hipotroid çıktı ve bu tedavi edilmez zeka gerili yada anormal gelişime sebeb oluyor.. üstelik tedaviye başlamansı için en uygun 6 hafta 8 hafta arası ..3aydan sonra tedaviye başlamanın bebeğe artık hiç bir faydası olmuyor.. basit bi ilaçla tedavi edilebilirken kendi hatamız yüzünden böyle bir durum olursa çekeceğin vicdan azabını düşün...

ben turkiyede olsaydim simdiye giderdimde buranin durumu bilmedigimden biraz daha bekliyeyim diyordum. bak icime kusku koydun endiselenirim artik ben yaa

ben turkiyede olsaydim simdiye giderdimde buranin durumu bilmedigimden biraz daha bekliyeyim diyordum. bak icime kusku koydun endiselenirim artik ben yaa

tatlım endişlenme geç kalmak istemıyorsan git sadece sorun bu değil kan pıhtılaşması dıye bır sorunda bu yüzden düşükler oluyor .. bınlerce sorun var plesenta previa diye bırsey var anne içinde bebek içinde çok tehlıkeli ntp denılen bı hastalık var bebeklerde eger folik asıt kullanmazzsan olusuyorve folık asıt 3 aya kadar kullanıyor.. yanı kısacası bebekler ılgılı hersey ılk 3 ay onemli ondan sonra ağlamak sızlamak fayda etmez.. bunların hiç biri de olamyabılır ama bız vucudumuzda kı degısıklerı olan bıtenı bılmıyoruz gıdersın doktor hersey yolunda derse bır daha gıtmezsın 3 aya kadar.. mesela ben her hafta gidiyorum mecburum ama sorunu bılmeseydım bebeğim belki dünya ya hiç gelmeyecektı.. ananelerımız doktor yüzümü görmus dersen onların zamanında hersey dogaldı ve tıp bılınmıyordu artık bılınıyor neden bu haktan yararlanmayasın kı...yurtdışında olman bırseyı değiştirmez kı doktor her yerde doktordur...

Canım Naptin nasıl geçti muayenen merak ettim

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım,7 haftalık hamileyim.Kısmetse bende mayıs annesi olacağım.Benide kaydederseniz çok sevinirim.Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun.

Canım Naptin nasıl geçti muayenen merak ettim
canım, bugün suna hanıma gittim. kendisinden çok memnun kaldığımı söyleyebilirm. çok sakin rahat tavırları var,ilgisini beğendim. içime sindi yani. inşallah öyle devam eder.. haftaya tekrar gidcğm birkaç test yapılacak tiroıd falan..

asıl başka bir haberim var...benim için büyük bir süpriz.. ultrasonda iki tane kese göründü. yazarken bile heyecanlandım. o anki şaşkınlığımı tarif edemem.. yalnız kesenin birinde bebiş görünürken diğerinde görünmedi..akıbeti ne olur bilemiyrm.. haftaya tekrar bakılacak..

Arkadaslar Avrupa yakasında hastane ve doktor arıyorum.her doktora guvenemiyorum tecrübeli olan arkadaşlardan doktor önerisi bekliyorum...

canım ben de uzun bir arayıştan sonra bağcılarda medipol üni. hast. de suna hanımı buldum. ilk randevuma gittim hatta bugün ve çok memnun kaldım.. tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…