- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.501
Hiç gergin olma...benim lekelenme tarzında kanamam olmuştu doktora gittim ve vajinal ultrason olmak zorunda kaldım.ondan iki gun sonra düşük yasadım.uzmanlar göre hiçbir sakıncası yok ama iste anla...ilk bebeğim düşünce şimdi çok ama çok dikkatliyim.
bende özele gidiyorum canım da 5+3 filan olcam ben ikinci kontolde niye erkenden çağırdı ki beni duymazsak strese sokucak iyicee:18:
tebrik ederimm hosgeldin
6+6 da kalp atislarini duyduk
belki carsamba erken olabilir ama doktorun dediyse bir bildigi vardir
selam kizlar ben daha 3 gun once test yapmistim pozitif... hesaplamalara gore 6 haftalik ben daha kesesini bile gormek nasip olmadi doktora gidemedim4
insallah bi sorun yoktuur.birde sizdede oluyormu benim akintim cok oluyor bi sorun olurmu.kucuk lekeler oluyor bazende
tebrik ederim
akinti cok oluyor
ozellikle ilk gunler adte gecikmesiyle sulu akintim oldu benim bol bol
sonra da krem gibi akintilar gelmeye basladi
ama leke derken hafif pembe falan mi?
eger oyleyse doktora gitmende fayda var canim
bebeginin yerlesmesiyle ilgilidir buyuk ihtimak ama doktoru bilgilendirmekte fayda var
bazen ilac veriyorlar lekelenme durumunda
tesekkurler.krem gibi akinti kahverngi lekeler olmustu 1 kere sonra krem seklinde akintilar oluyor.
doktora suanda gidemiyorum bira daaha bekliyeyim diyorum ailelere soylemedim daha 3 ay olsun oyle diyee
çok geçmiş olsun canım inşallah bu kez sağ salim kavusursunuz insan bu dönemde cok endişeli oluyor ondan herşeyden etkileniyor
selam kızlar bende 8 hafyalık hamileyim ama çok bulantım var ne yiyeceğimi şaşırdım önerceğiniz bişey varmı
o yerlesme kanamasiydi belki de
simdi olmuyorsa iyi canim
doktora gidene kadar sen cok yorma kendini
gittiginde hem ekseyi hem kalp atislarini gorursun iyi olur senin icinicini ferah tut
ben dayanamadim ya soyledim sonra
ama cok kisiye soylememistik bu hafta biraz yayildi bizim haber de :) 3 ayi bekleyemedim ben
Öncelikle hayırlısı olsun bebeğin.tuzlu kraker yemeni öneririm birde çok ac kalmamaya çalış....
kızlar meraba bende geldim aranıza
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım ancak kadın doğuma pazartesiye randevu alabildim
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim o yüzden çok acemiyim
tesekkurler.krem gibi akinti kahverngi lekeler olmustu 1 kere sonra krem seklinde akintilar oluyor.
doktora suanda gidemiyorum bira daaha bekliyeyim diyorum ailelere soylemedim daha 3 ay olsun oyle diyee
Hayırlısı olsun Rabbim saglikla sıhhatli kucağımıza alabilmeyi nasip etsin insalllah.bende 6 haftalık hamilerim:)))
bence 3 ayın dolmadan doktora git kesinlikle.. çünkü testler yapılması lazım en basit kendimden örnek vereyim bende hipotroid çıktı ve bu tedavi edilmez zeka gerili yada anormal gelişime sebeb oluyor.. üstelik tedaviye başlamansı için en uygun 6 hafta 8 hafta arası ..3aydan sonra tedaviye başlamanın bebeğe artık hiç bir faydası olmuyor.. basit bi ilaçla tedavi edilebilirken kendi hatamız yüzünden böyle bir durum olursa çekeceğin vicdan azabını düşün...
ben turkiyede olsaydim simdiye giderdimde buranin durumu bilmedigimden biraz daha bekliyeyim diyordum. bak icime kusku koydun endiselenirim artik ben yaa
arkadaşlar sonunda yeni bir doktordan randevu aldım.. medipol üni. hastanesinde suna hanım. inşallah memnun kalırım, içime siner de kafam rahat olur...ctesi gününü heyecanla bekliyrm. hem bebişimin ne durumda olduğunu da çok merak ediyrmm. geçen hafta bakıldığında kaç haftalık olduğu net değildi ultrasonda. bakalımm nasıl çıkacak.. sat dan farklı mı???
canım, bugün suna hanıma gittim. kendisinden çok memnun kaldığımı söyleyebilirm. çok sakin rahat tavırları var,ilgisini beğendim. içime sindi yani. inşallah öyle devam eder.. haftaya tekrar gidcğm birkaç test yapılacak tiroıd falan..Canım Naptin nasıl geçti muayenen merak ettim
Arkadaslar Avrupa yakasında hastane ve doktor arıyorum.her doktora guvenemiyorum tecrübeli olan arkadaşlardan doktor önerisi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?