- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.461
gunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)
günaydın güzel anneler,
söz verdiğim gibi lcw deki hamile kıyafet yazmayı çok isterdim ama bizim burdaki lcw de hemen hemen hiçbişey yoktu
bitane pantolon aldım 34,90 a o kadar o da diğer pantolonum gerçekten belimi sıktığı için
akşam da kayınvalideme gittik, nedense benim hamile olduğumu öğrendi öğreneli sürekli hastanede, bi başı ağrıyor, bigün gözü, bigün ayağı, dün de ben çok hastayım bakıma ihtiyacım var yakınlara taşınsanız olmaz mı dedi
ama ben çocuğa bakamam bakıcı tutarsınız bakıcı gelir hem evimin işini yapar hemde burda çocuğa bakar akşamda alırsınız evinize gidersiniz dedi
gülsem mi? ağlasam mı bilemedim:)
Allah'tan eşim anne çocuğa bakıcı bakacaksa neden senin evinde baksın kendi evimizde bakar dedi ayrıca mec_'in annesi zaten çocuğa ben bakıcam bakıcıya emanet ettirmem dedi dedi:))
sabah sabah dedikodu yaptım ama inanın rüyamda bile onunla uğraştım, benimle bir sorunumu var acaba diye düşünmeden edemiyorum.........
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz tatlı annişlerrr
gecen ay hamıle oldugumu bılmeden oncekı agrılarımı aynen yasıyorum belıme sancı gırıyor karnım agrıyor kalkamıyorum yerımden bugun 2. regl gunum normalmıs aslında ama canım yanıyor
evet canım ,inşallah herşey yolundadır, ayın 6 sında gitmiştik 23 ne gel dedi
günaydın hayırlı olsun canım biz de keseyi gördük 10 gün sonra gelin dedi ben de çok heyecanlıyım.bu hafta değil öb
r hafta gitcez biz de ama nasıl bekliycez bilmiyorum
bende hamile kalmadan önce gitmiştim kontrol için folidoce vermişti kullanıyorum hala..
kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??
perşembe öğrendim bende cuma doktora gittim reglin geceli daha 3-4 gün olmuş vajinal gözükmeyebilir ama izin verirsen bakalım dedi ve keseyi gördü
çarşamba da tekrar çağırdı benim gittiğim hastanede 7 günü geçtikten sonra tekrar muayene ücreti veriyorsun sanırım muayene ücreti ödememi istemediği için erken çağırdı bakalım artık hayırlısı allahtan babasıyla heyecanla bekliyoruz
seninde hayırlı olsun canım miniğin yakınız baya inşallah herşey yolundadır 9 aydır korunmuyorum ama şu iki günde uzman oldum bişeyler okuya okuya
heyecan stres hat safhada annelik böyleymiş demek kii bu arada folik asit olarak ne kullanıyosunuz ben bi dönem folbiol almıştım doktor folidoce yazdı işmdi folic asit + b 12 takviyeliymiş:26:
kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??
kızlar 5+4 te gittim keseyi gördük hemde 7mm ama kalp atışı daha duyulmaz dedi doktor demekki duyamadı. haftaya tekrar gel dedi. bir sorun yoktur dimi?
kızlar 5+4 te gittim keseyi gördük hemde 7mm ama kalp atışı daha duyulmaz dedi doktor demekki duyamadı. haftaya tekrar gel dedi. bir sorun yoktur dimi?
yani delecekler yine kollarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?