2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

GEçmiş olsun canım evt ben okuyorum eşime de söylüyorum şaşırıyoruz birlikte .Allah'ım ne kadar yüce...

Eşin gerekli cevabı vermiş ağzına sağlık sen kafana takma,pantolonunu da güle güle giy

canım ya geçmedi dimi daha,neyse ki normal bişeymiş bebeğe zararı yok çok şükür.Allah kolaylık versin inş geçer çabucak

evet canım ,inşallah herşey yolundadır, ayın 6 sında gitmiştik 23 ne gel dedi

perşembe öğrendim bende cuma doktora gittim reglin geceli daha 3-4 gün olmuş vajinal gözükmeyebilir ama izin verirsen bakalım dedi ve keseyi gördü

çarşamba da tekrar çağırdı benim gittiğim hastanede 7 günü geçtikten sonra tekrar muayene ücreti veriyorsun sanırım muayene ücreti ödememi istemediği için erken çağırdı bakalım artık hayırlısı allahtan babasıyla heyecanla bekliyoruz

günaydın hayırlı olsun canım biz de keseyi gördük 10 gün sonra gelin dedi ben de çok heyecanlıyım.bu hafta değil öb
r hafta gitcez biz de ama nasıl bekliycez bilmiyorum

seninde hayırlı olsun canım miniğin yakınız baya inşallah herşey yolundadır 9 aydır korunmuyorum ama şu iki günde uzman oldum bişeyler okuya okuya

heyecan stres hat safhada annelik böyleymiş demek kii bu arada folik asit olarak ne kullanıyosunuz ben bi dönem folbiol almıştım doktor folidoce yazdı işmdi folic asit + b 12 takviyeliymiş
:26:

kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??

Tşl ederm canım sağol şimdilik yolunda inş böyle gider.bana da folidoce yazacaktı sonra bilgisayara girince yok bşyler dedi hemşire folic plus yazdı onda da d vitamini takviyesi var.evde 1 kutu folidoce vardı bi kaç gün sonra ondan da kullanırım.zararı olmaz nasıl olsa

kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??

benim hiç bişey yapmadı ult baktı bebişimin kesesini gördük çok şükür.sonra progestanla folik asit yazdı.bide iğne vurdurttu bebeği besleyiciymiş.bu sefer gidince soruyum bakalım

evet bana da bakıldı benim dr balık hapı da yazdı artı folik asit zaten ben 2 aydır kullanıyordum şimdi dr yazdığı

D.... folik asiti kullanıyorum günde 1 kere

balık hapında Mar.... olanı yazdı kullanıyorum günde 2 tane

benim bünyem zayıf bu kadar vitaminle ancak idare ediyorum :)

Son düzenleme:
kızlar 5+4 te gittim keseyi gördük hemde 7mm ama kalp atışı daha duyulmaz dedi doktor demekki duyamadı. haftaya tekrar gel dedi. bir sorun yoktur dimi?

pervin bulgak kitabında çatlaklar için krem tarifi vermiş, hamileler kullanabilir demiş

ben yinede kendisine sordum şimdi , pervin hanımın tarifine güvenirim vallahi yazmış zaten ağızından duyayım evde yağlarım var karıştırıp yaparım hemen :)

burdada yayınlarım isteyenler yapar olurmu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…