2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar meraba bende geldim aranıza
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım ancak kadın doğuma pazartesiye randevu alabildim
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim o yüzden çok acemiyim

canım ben perşembe günü ağrıdan resmen hüngür hüngür ağladım
benim bi başladı mı geçmez sabah sa 9 gibi bir başladı eve gitmeyi dört göezle bekledim ya
normaldede hiç dayanamam baş ağrısına hemen hap içerdim başka hiç bir hastalığa hap kullanmam ama başıma hemen alırdım
şimdi alamayınca perişan oldum ya buz koydum yeşil çay içtim ta ertesi gün anca geçti Allah bida yaşatmasın çok kötüydü

oyle cnm zor bulununca daha bir pımpırıklı oluo ınsan sanırım
ama keseyı görunce bıraz rahatladık cok sukur kalbde duyarsak alalhın ıznıyle dahada rahatlarız..
rabbım bu yolda kımseyı ugrastırmasın göz yası döktürmesin cok zor bol bol dua edıorum artık ugrasan arkadaslar ıcın..
GEçmiş olsun canım evt ben okuyorum eşime de söylüyorum şaşırıyoruz birlikte .Allah'ım ne kadar yüce...
oyle cnm daha kucucuk bebeğin kalbı atmaya başlıo 7-8 mm fılan princ kadar bişeyin
allalhım sen cok buyuksun ısteyen herkese tez vakıtte bu mucızeyı versım rabbım amınn

canım aramızda 1 gun var:) hoşgeldınn sorma cnm bu haftakarda en sık yasanan
belıtıymıs baş agrısı..bide yemek cok ıyı yıyemıoruz hastalığada acık oluoruz boylelikle..üşütmüşüm sanırım boğazımda agrıo kızarmısda bıraz..neysekı ateşim yok..
yenı gelen diğer arkadaslarım sızlerde hışgeldınız
ben cok sık gıremıorum eşim cok marıuz kalma ınternete dıo..
tlflarıda antrede bırakıoruz..sizler napıosunuz bu konuda

yok cnm her hangi bir sorun yaşamadım tabi dr a gidince değiştirirmi veya ek bişeyler verirmi bilmiyorum ..

her doktor farklı davranıyo sanırım okudukça allak bullak oluyorum doktora güvenmek iyi olucak yoksa kuruyorum da kuruyorum:26:

kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??

bana herhangi bir test yapılmadı milyon tane soru sordu eşimin ailesinde de benim ailemde de şeker hastası filan yok ondan mı yapmadı ki belki 2. kontolde isteyecek bilemiyorum

ben daha önce folbiol kullanmıştım onu sordu kullandım deyince daha düşük bir doz yazayım öyleyse dedi folidoce yazdı

valla süper olur

Son düzenleme:

6+5 duymuştuk canım ama özel hastanede devlet hastanesinde 7+3 de duyduk:)

bennnnnnnnnnnnnnnnnn :)) önümüzde ki bir ayı bile ezbere biliyorum :)))

ah canım bi kaynana vakası daha :) ALLAH tan benim ki uzak .. ama uzak olmasına ragmen yetıyor:)) gerçi senin ki çocugu kabul etmiş en azından bizim ki halen şokta bak kac ay oldu bı arayıp sormuyor bıle nasıl gıdıyor düştü mü kaldı mı ne oldu :)) kadının yüreğine indi galiba :))

bende özele gidiyorum canım da 5+3 filan olcam ben ikinci kontolde niye erkenden çağırdı ki beni duymazsak strese sokucak iyicee:18:

yok canım hiç stres yapma geç döllenme olabılıyor .. okduklarımın arasında 5+ larda duyan da vardı... ama duymazsan da boşuna strese girip de bebeğini üzme.. o seninle zaten Allah izin verdiği sürece de hep seninle olacak...

biz henüz kimseye söylemedik kk harici kimse bilmiyor

benim annem ve babam zaten çok istiyorlardı onlara farklı bir sürpriz hazırlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla

kayınvalidemler de sevinir sanırım ama kendi annemler kadar olur mu bilmem

Arkadaslar merhaba....
Bende bir Mayıs annesi olucam kısmetse.gerci henüz doktora gitmedim kan testi de yaptırmadım ama idrar testinde pozitif çıktı.ayrica insan kendini biliyor vücudundaki degisiklikleri hissediyor.doktora korkudan gidemiyorum açıkcası.neden mı?gecen Mayıs ayında bes haftalık bir düşük yasadım maalesef((o yüzden biraz tedbirli olmak istiyorum bu sefer....ve gebeliğin altıncı haftasindayim sekiz haftalık olmadan doktora gitmek istemiyorum.vajinal ultrason istemiyorum.gecen düşük olayında öyle olmuştu o yüzden gözüm korktu.bu sefer hem kalb atışı çıksın hemde karından ultrason istiyorum....

ya beni çok rahatlatıyosunuz iyiki var kk gerçekten saol canım desteğin için

İstemez olurmuyuz..mutlu olurum sağol.

:) ne güzel canım işte söyle herkese valla duyduğumuz gb söyledık zaten çok zor oldu herkes çok üzülüyordu o yüzden tutamadık çenemizi eşimle:)) kaynanam ayılırız dıye bekliyordu da o yüzden inmiştir kalbine :))))))))))))))))))))))

ama ama amaa bukadar da açık söylenmez ki bende vajinal muayene oldum zaten yeterince gerginim

ayy bu kaynanalar ne acaipler yaa bizde kaynana olursak hiç böyle davranmıycam sizi ayırıp kına mı yakıcaktı töbe töbee

ya beni çok rahatlatıyosunuz iyiki var kk gerçekten saol canım desteğin için

ne demek canım insan konustukça rahatlıyor... ben 5 hafta kafayı yicektim.. kese bozuk yolk kesesi yok bebek yok dedi kürtaj dedi öldüm öldüm o hafta ertesi hafta özele gittim kese düzgün dedi bebek de var bak bu da kalbi dedi renkli usg girmiştim 1 cm bebeği bile gördüm.. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim ama bebeğime zarar verdim boşu boşuna o hafta her aklıma geldiğinde vicdan azabı çekerim o yuzden dıyorum sana sakın stres yapmaa

önce allahıma sonra doktoruma güveniyorum dediğin gibi canım stresin anlamı yok herşey olacağına varıyo hakkımızda hayırlısı olsun

ama ama amaa bukadar da açık söylenmez ki bende vajinal muayene oldum zaten yeterince gerginim

Hiç gergin olma...benim lekelenme tarzında kanamam olmuştu doktora gittim ve vajinal ultrason olmak zorunda kaldım.ondan iki gun sonra düşük yasadım.uzmanlar göre hiçbir sakıncası yok ama iste anla...ilk bebeğim düşünce şimdi çok ama çok dikkatliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…