- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.481
gunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)
oyle cnm zor bulununca daha bir pımpırıklı oluo ınsan sanırımah bu kaynanalar eli dursa dili durmaz, kaynana adı üstünde ,pantolonu uygun almışsın canım, burda hiç birşey satılmıyor , pazartesi hayırlısıyla görelimde bebişi, benimde pantolona çözüm bulmam gerekecek allah nasip ederse memlekete gidince güzelce alış veriş yapacam eşim al gözünde kalmasın dedi :) ,
canım benim seni çok iyi anlıyorum bizimde 5 yılımızda geldi , hala inanamıyorum endişeliyim pazartesi dr gidicem kalp atışları için hayırlısıyla duyarız inşallah
sanada canım
bende 51,900 den , 52, 200 oldum :)
inşallah canım hayırlısıyla, rabbim hepimize sağlıklı rahat bir hamilelik, sağlık bebekler rahat kolay bir doğum nasip edip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)
oyle cnm daha kucucuk bebeğin kalbı atmaya başlıo 7-8 mm fılan princ kadar bişeyinGEçmiş olsun canım evt ben okuyorum eşime de söylüyorum şaşırıyoruz birlikte .Allah'ım ne kadar yüce...
kızlar meraba bende geldim aranıza
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım ancak kadın doğuma pazartesiye randevu alabildim
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim o yüzden çok acemiyim
canım ben perşembe günü ağrıdan resmen hüngür hüngür ağladım
benim bi başladı mı geçmez sabah sa 9 gibi bir başladı eve gitmeyi dört göezle bekledim ya
normaldede hiç dayanamam baş ağrısına hemen hap içerdim başka hiç bir hastalığa hap kullanmam ama başıma hemen alırdım
şimdi alamayınca perişan oldum ya buz koydum yeşil çay içtim ta ertesi gün anca geçti Allah bida yaşatmasın çok kötüydü
yok cnm her hangi bir sorun yaşamadım tabi dr a gidince değiştirirmi veya ek bişeyler verirmi bilmiyorum ..
kızlar ilk kontrolünüzde test filan yapıldımı benim ilk hamileliğimde şeker meker ne varsa tüm testleri yapmışlardı ilk günden??
Tşl ederm canım sağol şimdilik yolunda inş böyle gider.bana da folidoce yazacaktı sonra bilgisayara girince yok bşyler dedi hemşire folic plus yazdı onda da d vitamini takviyesi var.evde 1 kutu folidoce vardı bi kaç gün sonra ondan da kullanırım.zararı olmaz nasıl olsa
pervin bulgak kitabında çatlaklar için krem tarifi vermiş, hamileler kullanabilir demiş
ben yinede kendisine sordum şimdi , pervin hanımın tarifine güvenirim vallahi yazmış zaten ağızından duyayım evde yağlarım var karıştırıp yaparım hemen :)
burdada yayınlarım isteyenler yapar olurmu :)
günaydın ilkbahar anneleri
bende yeni öğrendim gebeliğimi kesemizi de gördük çarşamba günü kalp atışları için gideceğiz
siz hangi haftada duydunuz?çok heyecanlıyım ve endişeliyim:18::18::18:
gunaydınnnnn kıslarr
benimm ıkı gundur basım agrıoo ilaç da alamıorum
varmı aranızda baş ağrısı yaşayan
hiç üşütmedim ama burnumda akıo
bıde benım gıbı hergun tıckerını okuyan varmıı
bugun ne değişiklık olmus bebiş de die:)
günaydın güzel anneler,
söz verdiğim gibi lcw deki hamile kıyafet yazmayı çok isterdim ama bizim burdaki lcw de hemen hemen hiçbişey yoktu
bitane pantolon aldım 34,90 a o kadar o da diğer pantolonum gerçekten belimi sıktığı için
akşam da kayınvalideme gittik, nedense benim hamile olduğumu öğrendi öğreneli sürekli hastanede, bi başı ağrıyor, bigün gözü, bigün ayağı, dün de ben çok hastayım bakıma ihtiyacım var yakınlara taşınsanız olmaz mı dedi
ama ben çocuğa bakamam bakıcı tutarsınız bakıcı gelir hem evimin işini yapar hemde burda çocuğa bakar akşamda alırsınız evinize gidersiniz dedi
gülsem mi? ağlasam mı bilemedim:)
Allah'tan eşim anne çocuğa bakıcı bakacaksa neden senin evinde baksın kendi evimizde bakar dedi ayrıca mec_'in annesi zaten çocuğa ben bakıcam bakıcıya emanet ettirmem dedi dedi:))
sabah sabah dedikodu yaptım ama inanın rüyamda bile onunla uğraştım, benimle bir sorunumu var acaba diye düşünmeden edemiyorum.........
6+5 duymuştuk canım ama özel hastanede devlet hastanesinde 7+3 de duyduk:)
bende özele gidiyorum canım da 5+3 filan olcam ben ikinci kontolde niye erkenden çağırdı ki beni duymazsak strese sokucak iyicee:18:
ah canım bi kaynana vakası daha :) ALLAH tan benim ki uzak .. ama uzak olmasına ragmen yetıyor:)) gerçi senin ki çocugu kabul etmiş en azından bizim ki halen şokta bak kac ay oldu bı arayıp sormuyor bıle nasıl gıdıyor düştü mü kaldı mı ne oldu :)) kadının yüreğine indi galiba :))
yok canım hiç stres yapma geç döllenme olabılıyor .. okduklarımın arasında 5+ larda duyan da vardı... ama duymazsan da boşuna strese girip de bebeğini üzme.. o seninle zaten Allah izin verdiği sürece de hep seninle olacak...
pervin bulgak kitabında çatlaklar için krem tarifi vermiş, hamileler kullanabilir demiş
ben yinede kendisine sordum şimdi , pervin hanımın tarifine güvenirim vallahi yazmış zaten ağızından duyayım evde yağlarım var karıştırıp yaparım hemen :)
burdada yayınlarım isteyenler yapar olurmu :)
biz henüz kimseye söylemedik kk harici kimse bilmiyor
benim annem ve babam zaten çok istiyorlardı onlara farklı bir sürpriz hazırlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla
kayınvalidemler de sevinir sanırım ama kendi annemler kadar olur mu bilmem
Arkadaslar merhaba....
Bende bir Mayıs annesi olucam kısmetse.gerci henüz doktora gitmedim kan testi de yaptırmadım ama idrar testinde pozitif çıktı.ayrica insan kendini biliyor vücudundaki degisiklikleri hissediyor.doktora korkudan gidemiyorum açıkcası.neden mı?gecen Mayıs ayında bes haftalık bir düşük yasadım maalesef((o yüzden biraz tedbirli olmak istiyorum bu sefer....ve gebeliğin altıncı haftasindayim sekiz haftalık olmadan doktora gitmek istemiyorum.vajinal ultrason istemiyorum.gecen düşük olayında öyle olmuştu o yüzden gözüm korktu.bu sefer hem kalb atışı çıksın hemde karından ultrason istiyorum....
:) ne güzel canım işte söyle herkese valla duyduğumuz gb söyledık zaten çok zor oldu herkes çok üzülüyordu o yüzden tutamadık çenemizi eşimle:)) kaynanam ayılırız dıye bekliyordu da o yüzden inmiştir kalbine :))))))))))))))))))))))
ya beni çok rahatlatıyosunuz iyiki var kk gerçekten saol canım desteğin için
ama ama amaa bukadar da açık söylenmez ki bende vajinal muayene oldum zaten yeterince gerginim
ne demek canım insan konustukça rahatlıyor... ben 5 hafta kafayı yicektim.. kese bozuk yolk kesesi yok bebek yok dedi kürtaj dedi öldüm öldüm o hafta ertesi hafta özele gittim kese düzgün dedi bebek de var bak bu da kalbi dedi renkli usg girmiştim 1 cm bebeği bile gördüm.. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim ama bebeğime zarar verdim boşu boşuna o hafta her aklıma geldiğinde vicdan azabı çekerim o yuzden dıyorum sana sakın stres yapmaa
ama ama amaa bukadar da açık söylenmez ki bende vajinal muayene oldum zaten yeterince gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?