2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benimkisi devam ediyor el degmiyor berbat agrı var
ne guzell
ben cok seviyorum o agriyi
dun geceden beri yok
korktum iste ben de umairm yeniden baslar:44:
sağol canım aynı gün doğurucaz topiğin en küçük bebeleri olcaklar bizim miniklersenin üşümen demir eksikliğinden olabilirmi acaba canım :26:

benim kan sayimi yapildi demir ve kan normal
erken hamilelikte olan birsye sanirim usume
tabi bazi insanlarda
dedigin gibi kan sonucunda da ogrenir durumunu

benim göğüslerim küçüktür az biraz ağrı var,, ama uçları aşılama yaptığımdan beri hassas,, sağ kalçamın üzeri ağrıyo,, bide rahimde kasılmalarım var iştahımda pek yok,, benki makarnayı ekmekle yiyen insandım düşün yani belirtiler kişiden kişiye göre değişiyo sıkma canını

benim gogusler kucuk ama oyle sistiler ve buyuduler ki
acisini zaten anlatamam sana
iste dune kadar hep acidi bir anda yok olunca korktum
yoksa sorun degil, sabahlari ben kalkinca gogusler zonklayarak duser kopar gibi aciyor normalde
bu sabah normal kalktim
neyse agrir umarim yine

bende de istah yok aslinda sadece yemek icin yiyorum
ve dedigin gibi kalca ve bel agrilarim da bu hafta basladi benim

bence az bilgi,,,,çok mutluluk anama soruyom ne belirtin vardı diye kızım diyo ne belirtisi adet olmayınca dr gidyoduk hamilesin diyolardı ,, bide doğum için gidiyoduk 9 ayda 2 defa dr yüzü görüyoduk dedi siz çabuk yaşlanırsınız dedi

Son düzenleme:

aynen oyleee yaaaa

hamile kalmadan once psikopata baglamistim incelemekten kendimi
simdi de aynen incelemelere devam
eskiler ne rahatmis ya

günaydın kızlar biz eşimle birlikte olmaya korkuyoruz i bu durmu yaşıyan varmı dr hafta 2 defa olabilir dedi ama ,yarın dr gidiyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim

Son düzenleme:
günaydın kızlar biz eşimle birlikte olmaya korkuyoruz i bu durmu yaşıyan varmı dr hafta 2 defa olabilir dedi ama ,yarın dr gidiyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim

ben yurt disindayim
dusuk tehdidim yok
ama doktorum ilk 3 ay yasakladi
her kontrole gittigimde hatirlatiyor iliski yasak diye

şahsen biz o işi bi süreliğine rafa kaldırdık ama bişey olcağını sanmıyorum dr sor istersen canım

Son düzenleme:

slm arkadaşlar bende hamişim 2. gebeliğim nasipse 17 ağustos son tarihim, çift çizgiyi gördüm geçen hafta p.tesi dr a gidicem.

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım,7 haftalık hamileyim.Kısmetse bende mayıs annesi olacağım.Benide kaydederseniz çok sevinirim.Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun.
hosgeldınız aramıza tebrık ederım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah yasınızı saınızı tahmını dogum tarıhı ve kacıncı beıs oldugunu yazarsanız lısteye ekleleyım sızı
oyy maşallahhh hadi bakalım 2.ıkızımız gelıyor inşallah dıger melegınde sımsıkı tutunur sana

banada doktor serbest dedi ama bende 3 aya kadar beklemeyı dusunuyorum en saglıklısı bu sanırım

mrb hepınızeeeeeeeee

ben pek gıremıyorum cunku cok fenayımelım ayagım tutmuyor basım yastıktan kalkmıyor dun aglamaktan bı hal oldum sadece uyumak ıstyorumbu gunlerıme sukur yınede ama uzuluyorum boyle olunca ne iş yapabılıyorum ne baska bırsey.aksam 10 da yattım sabah 8.bucukta kalktım kahvaltımı yaptım gerı uyumusum uyuyuncada sersem gıbı oluyorum allah yardım etsın su progestan yapıyor bırazda 12 gun kaldı bıtmesıne yarın doktoru arayıp kullanmak ıstemedıgımı soylucem

Son düzenleme:
günaydınn tatlı annişlerrrr
yeni yeni arkadaslar katılmıs aramıza hoşgeldniz:)))
ilşkiye gelince bız 9 ay yapamayız korkudan emınım
eşim şimdi orası başka bişey,kutsal orası dio:)
tüp bebekle oldu bide buldumcuk olduk kıslar allah korusun hepımızın evlatlarıı..

biz varız,denemeyi düşünmüyoruz bile.haftada 2 defa bence çok abartı olmuş,2 haftada 1 mi demek istemiş acaba.güzel haberlerini bekliyoruz canım

aaa ben de merak ettm ikizler mi geliyo yoksa

hee bırde dun gece ruyamda reklı ultrasyona gırıyormusum bebgımı gormeye kocaman olmus doktor dıyorki erkege benzıyorhayırlısı olsun

cnm cok geçmiş olsun aynı seylerı bende yasıorum
yemek bile yapamıorum doğru duzgun ya dısardan yıyoz yada menemen vb seylerden yapıorum
progestanı vaginal uygulayınca okadar bıtkınleştirmıomus cnm sen agızdanmı alıodun

Mrb canım ben de korktum progestandan iyice.ilaca başlar başlamaz mı belirtiler oldu?işi boşver ne önemi var.Allahtan çalışmıyosun canım çalışsan daha zorlanırdın canın ne istiyosa öyle davran uyu,iş yapma :)

ben de oyleyim canim
yatmaktan baska birsye yapmiyorum gunduzkeri
aksam da esime diyorum beni cikar bir dolasalim kendime geleyim
onunla tur atiyoruz bazen
bazen uykusuzluk cektigim de oluyor ama her yerim agriyor benim de tutmuyor bacaklarim kalcam belim falan
tabiki yeter ki saglikla buyusun bebis dayanirim
ben de 2.kutuyu bitirmek uzereyim kullaniyorum hapi bakalim
12 hafta kullan demisti doktorum ama oyle etkileri var gercekten uzerine bir de hamilelik eklenince oyle oluyor

tesekkur ederım cnm aynı bende oyleyım allahtan bulatım yok bıde ustune :)

hayır ben agızdan alıyorum vajınal yoldan da alabılırsın dedı doktorum olmadı oyle deneyyım

benim de sabah aksam iciyorum
aksam da vajinal dedi doktorum
vajinali kullaninca zaten uykuya dalmis oluyorum etkileri hissrmiyorum ama gunduz ben de surekli halsizim
calissam cok zor olurdu herhalde
hee bırde dun gece ruyamda reklı ultrasyona gırıyormusum bebgımı gormeye kocaman olmus doktor dıyorki erkege benzıyorhayırlısı olsun

aaa hayirli olsun
cinsiyetle ilgili ruya gordun demek
ne guzelll
ben hic hissemiyorum
bir kiz bir erkek ikisi de geciyor icimden

kızlar ben iğne vurulmuştum bebeği besleyici dedi doktor şimdi iğne vurulan kalçamın yan tarafı acıyo dünden beri,yan yatarken falan baya hissettiriyo kendini.bahsettiğiniz kalça ağrısı tek taraflı değildir dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…