- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.541
ne guzellBenimkisi devam ediyor el degmiyor berbat agrı var
sağol canım aynı gün doğurucaz topiğin en küçük bebeleri olcaklar bizim miniklersenin üşümen demir eksikliğinden olabilirmi acaba canım :26:
benim ki hamileligimde de en belirgin olan usumemdi
neyseki simdi rahatladim sicak geliyor bu ara cok
kizlar gogus agrilariniz devam ediyor mu ayni derecede
benim bu sabah kalkarken aci yoktu gerildim normalde yataktan kalkarken bosluga dusmus gibi korkunc agrir
bugun hic birsey yok nedense:44:
benim göğüslerim küçüktür az biraz ağrı var,, ama uçları aşılama yaptığımdan beri hassas,, sağ kalçamın üzeri ağrıyo,, bide rahimde kasılmalarım var iştahımda pek yok,, benki makarnayı ekmekle yiyen insandım düşün yanibelirtiler kişiden kişiye göre değişiyo sıkma canını
benim gogusler kucuk ama oyle sistiler ve buyuduler ki
acisini zaten anlatamam sana
iste dune kadar hep acidi bir anda yok olunca korktum
yoksa sorun degil, sabahlari ben kalkinca gogusler zonklayarak duser kopar gibi aciyor normalde
bu sabah normal kalktim
neyse agrir umarim yine
bende de istah yok aslinda sadece yemek icin yiyorum
ve dedigin gibi kalca ve bel agrilarim da bu hafta basladi benim
bence az bilgi,,,,çok mutlulukanama soruyom ne belirtin vardı diye kızım diyo ne belirtisi adet olmayınca dr gidyoduk hamilesin diyolardı ,, bide doğum için gidiyoduk 9 ayda 2 defa dr yüzü görüyoduk dedi siz çabuk yaşlanırsınız dedi
günaydın kızlar biz eşimle birlikte olmaya korkuyoruz i bu durmu yaşıyan varmı dr hafta 2 defa olabilir dedi ama ,yarın dr gidiyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim
ben yurt disindayim
dusuk tehdidim yok
ama doktorum ilk 3 ay yasakladi
her kontrole gittigimde hatirlatiyor iliski yasak diye[/QUOT
ilişki yasağı varmı dedim hafta iki kere olabilir dedi biz yine korkuyoruz, bir kere denedik ben çok tedirgin oldum eşim yok kalsın dedi yarın sorayım
günaydın kızlar biz eşimle birlikte olmaya korkuyoruz i bu durmu yaşıyan varmı dr hafta 2 defa olabilir dedi ama ,yarın dr gidiyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim
Merhabaa arkadaşlar benıde listyee ekleyebilirmisiniz.
Bende hayırlsııyla kısmet olursa mayıs annesı olucamm sat 27 temmuzdu 3 mayıs dogumm gorunuyor kısmetse rabbım b mukemmel otesı duyguyu herkeze yasatsın ınsallah ısteyen herkeseee versın rabbımmmm herkezın gonlune gore olsun sızleredeee saglıklı sıhatlııı bı gebelık dılıyorum bebegınıızı hayırlsııylaaa kucanıza alırsınız ınsallahh.Ben adet tarihim 13 gün geçince öğrendim idrar testiyle gebeliğimi ertesi gün kan testi yaptırdım oda poztıf çıktı çok şükür.2 haftaya yakın bı zaman sonrada doktora basladım hayırlsıylaaa bebegımınnn varlıgını gormek ıcın ılk resmını aldık cok sukur hersey yolnda umarım sızlerınde gonlunuze gore gebelıgınız olur saglık ve sıhayt dolu.rabbım hepimizin yardımcısı olsun bu uzun süreçte çok heycanlı ve uzun soluklu bi beekleyiş.
slm arkadaşlar bende hamişim 2. gebeliğim nasipse17 ağustos son tarihim, çift çizgiyi gördüm geçen hafta p.tesi dr a gidicem.
kızlar meraba bende geldim aranıza
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kan testi yaptırdım ancak kadın doğuma pazartesiye randevu alabildim
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim o yüzden çok acemiyim
Arkadaslar merhaba....
Bende bir Mayıs annesi olucam kısmetse.gerci henüz doktora gitmedim kan testi de yaptırmadım ama idrar testinde pozitif çıktı.ayrica insan kendini biliyor vücudundaki degisiklikleri hissediyor.doktora korkudan gidemiyorum açıkcası.neden mı?gecen Mayıs ayında bes haftalık bir düşük yasadım maalesef((o yüzden biraz tedbirli olmak istiyorum bu sefer....ve gebeliğin altıncı haftasindayim sekiz haftalık olmadan doktora gitmek istemiyorum.vajinal ultrason istemiyorum.gecen düşük olayında öyle olmuştu o yüzden gözüm korktu.bu sefer hem kalb atışı çıksın hemde karından ultrason istiyorum....
hosgeldınız aramıza tebrık ederım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah yasınızı saınızı tahmını dogum tarıhı ve kacıncı beıs oldugunu yazarsanız lısteye ekleleyım sızıMerhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım,7 haftalık hamileyim.Kısmetse bende mayıs annesi olacağım.Benide kaydederseniz çok sevinirim.Hepimizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun.
oyy maşallahhh hadi bakalım 2.ıkızımız gelıyor inşallah dıger melegınde sımsıkı tutunur sanaarkadaşlar bugün ultrasonda süpriz bir kese daha göründü. çok şaşkınım..birinin içinde embriyo görünürken diğeri boş görünüyor.... haftaya tekrar bakılacak.. sabırsızlıkla bekliyorum..
arkadaşlar bugün ultrasonda süpriz bir kese daha göründü. çok şaşkınım..birinin içinde embriyo görünürken diğeri boş görünüyor.... haftaya tekrar bakılacak.. sabırsızlıkla bekliyorum..
mrb hepınızeeeeeeeee
ben pek gıremıyorum cunku cok fenayımelım ayagım tutmuyor basım yastıktan kalkmıyor dun aglamaktan bı hal oldum sadece uyumak ıstyorumbu gunlerıme sukur yınede ama uzuluyorum boyle olunca ne iş yapabılıyorum ne baska bırsey.aksam 10 da yattım sabah 8.bucukta kalktım kahvaltımı yaptım gerı uyumusum uyuyuncada sersem gıbı oluyorum allah yardım etsın su progestan yapıyor bırazda 12 gun kaldı bıtmesıne yarın doktoru arayıp kullanmak ıstemedıgımı soylucem
mrb hepınızeeeeeeeee
ben pek gıremıyorum cunku cok fenayımelım ayagım tutmuyor basım yastıktan kalkmıyor dun aglamaktan bı hal oldum sadece uyumak ıstyorumbu gunlerıme sukur yınede ama uzuluyorum boyle olunca ne iş yapabılıyorum ne baska bırsey.aksam 10 da yattım sabah 8.bucukta kalktım kahvaltımı yaptım gerı uyumusum uyuyuncada sersem gıbı oluyorum allah yardım etsın su progestan yapıyor bırazda 12 gun kaldı bıtmesıne yarın doktoru arayıp kullanmak ıstemedıgımı soylucem
mrb hepınızeeeeeeeee
cnm cok geçmiş olsun aynı seylerı bende yasıorum
yemek bile yapamıorum doğru duzgun ya dısardan yıyoz yada menemen vb seylerden yapıorum
progestanı vaginal uygulayınca okadar bıtkınleştirmıomus cnm sen agızdanmı alıodun
benim de sabah aksam iciyorumcnm cok geçmiş olsun aynı seylerı bende yasıorum
yemek bile yapamıorum doğru duzgun ya dısardan yıyoz yada menemen vb seylerden yapıorum
progestanı vaginal uygulayınca okadar bıtkınleştirmıomus cnm sen agızdanmı alıodun
hee bırde dun gece ruyamda reklı ultrasyona gırıyormusum bebgımı gormeye kocaman olmus doktor dıyorki erkege benzıyorhayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?