- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.521
Ne guzel haber desene ikiz geliyor masallaharkadaşlar bugün ultrasonda süpriz bir kese daha göründü. çok şaşkınım..birinin içinde embriyo görünürken diğeri boş görünüyor.... haftaya tekrar bakılacak.. sabırsızlıkla bekliyorum..
günaydın kızlar bütün gece çıkartmaktan uyuyamadımyediğim herşey çıkıyor hiç hazmedemiyorum ne yapmam lazım
bilmiyorum da benim doktorum ultrasonun uzerinden 2 hafta gecmeden kalp atisi icin bakmadi
bekletti beni baya 7. haftaya girince 6+6 da bakti
selam kizlar ben daha 3 gun once test yapmistim pozitif... hesaplamalara gore 6 haftalik ben daha kesesini bile gormek nasip olmadi doktora gidemedim4
insallah bi sorun yoktuur.birde sizdede oluyormu benim akintim cok oluyor bi sorun olurmu.kucuk lekeler oluyor bazende
Saol canım çok teşekkür ederim âmin hepimiz bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah.su an onbir aylık evliyim esim ve ben çok istiyoruz hayirlisiyla bir bebeğimiz olsun.sen ne kararlılığı evlin?
günaydın kızlar bütün gece çıkartmaktan uyuyamadımyediğim herşey çıkıyor hiç hazmedemiyorum ne yapmam lazım
Ne guzel haber desene ikiz geliyor masallah
Iki gundur bende oyleyim limonlu su ve ya soda iciyorum iyi geliyor bana
inşallah duyarız pıt pıtları bana erken gibi geldi ama bakıcaz
adet günüme denk gelen günlerde 2-3 gün kadar şeffaf akıntım oldu sonra kesildi hafif su gibi ıslaklık oluyo şimdi ara sıra lekelenme yerleşme kanaması da olabilir bunu ancak doktora giderek öğrenebilirsin canım biz burdan ne dersek yanlış olur hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah
10 Ekimde 2. yıllı bitirmiş olcam evliliğimde 10/10/2010 da evlenmiştik
günaydın canım benim arkadaşım havuç yiyordu sürekli iyi geliyordu dene istersen geçmiş olsun mide bulantısı zordur
kızlar ben aşılama tedavisi gördüm aşılamanın 16. günü değerim 168 çıktı pazartesi testi tekrarlıycam eğer kuzum benimleyse30 mayıs beklenen doğum tarihim galiba herkesin doğum haberini alcam sonrada kendim doğurucam bide kızlar bende hiç belirti yok bir tek göğüsüm hafiften ağrıyo bi sorun mu acaba akıntı falan yok bende,,,, jel kullandığım için fark edemiyorum (
dert etme canım bu haftaya kadar benımde yoktu:)) gögüs agrım bıle yoktu:)) ama şimdi sabahı sabah ediyorum( inşallah meleğin seninledir..
bende 6 haftalık hamileyim aynı sen giibi karnımın üzerine yatıyorum bakalım şişince nasıl yatacaz :)))
kızlar ben aşılama tedavisi gördüm aşılamanın 16. günü değerim 168 çıktı pazartesi testi tekrarlıycam eğer kuzum benimleyse30 mayıs beklenen doğum tarihim galiba herkesin doğum haberini alcam sonrada kendim doğurucam bide kızlar bende hiç belirti yok bir tek göğüsüm hafiften ağrıyo bi sorun mu acaba akıntı falan yok bende,,,, jel kullandığım için fark edemiyorum (
kızlar benim aşırı bi şekilde ayaklarım üşüyoo ateşimi ölçüyorum 37.2-37.4 arası ama ayaklar buz gibi ılık su yapıyorum küvete sokuyorum biraz ısınıyo sonra yine aynı çorap çetik giydim nafilee ısıtamıyorum
kızlar benim aşırı bi şekilde ayaklarım üşüyoo ateşimi ölçüyorum 37.2-37.4 arası ama ayaklar buz gibi ılık su yapıyorum küvete sokuyorum biraz ısınıyo sonra yine aynı çorap çetik giydim nafilee ısıtamıyorum
hamileligimin 5. ve 6. haftalarinda oyle usudum ki sana anlatamam
titriyordu vucudum resmen kat kat giyiniyordum isinamiyordum
ayaklarim ozellikle buz oluyordu
ama simdi ise ates basiyor
hamilelikle alakalı sanırım bir araştırayım kan değerim de güzel önceden hiç yaşamadım böyle bişey sanki buz kütlesi var mubarek
vücudum sıcak üşümüyorum da ayaklarımı neredeyse hissetmiycem:26:
benim ki hamileligimde de en belirgin olan usumemdi
neyseki simdi rahatladim sicak geliyor bu ara cok
kizlar gogus agrilariniz devam ediyor mu ayni derecede
benim bu sabah kalkarken aci yoktu gerildim normalde yataktan kalkarken bosluga dusmus gibi korkunc agrir
bugun hic birsey yok nedense:44:
hayırlı olsun hoşgeldin
hayırlısı ile bizim de doğum 30 mayısta görünüyor
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?