2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bugün ultrasonda süpriz bir kese daha göründü. çok şaşkınım..birinin içinde embriyo görünürken diğeri boş görünüyor.... haftaya tekrar bakılacak.. sabırsızlıkla bekliyorum..

günaydın kızlar bütün gece çıkartmaktan uyuyamadım yediğim herşey çıkıyor hiç hazmedemiyorum ne yapmam lazım

Ne guzel haber desene ikiz geliyor masallah
günaydın kızlar bütün gece çıkartmaktan uyuyamadım yediğim herşey çıkıyor hiç hazmedemiyorum ne yapmam lazım

Iki gundur bende oyleyim limonlu su ve ya soda iciyorum iyi geliyor bana

bilmiyorum da benim doktorum ultrasonun uzerinden 2 hafta gecmeden kalp atisi icin bakmadi
bekletti beni baya 7. haftaya girince 6+6 da bakti

inşallah duyarız pıt pıtları bana erken gibi geldi ama bakıcaz

adet günüme denk gelen günlerde 2-3 gün kadar şeffaf akıntım oldu sonra kesildi hafif su gibi ıslaklık oluyo şimdi ara sıra lekelenme yerleşme kanaması da olabilir bunu ancak doktora giderek öğrenebilirsin canım biz burdan ne dersek yanlış olur hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah

10 Ekimde 2. yıllı bitirmiş olcam evliliğimde 10/10/2010 da evlenmiştik

günaydın canım benim arkadaşım havuç yiyordu sürekli iyi geliyordu dene istersen geçmiş olsun mide bulantısı zordur

Son düzenleme:
Ne guzel haber desene ikiz geliyor masallah

Iki gundur bende oyleyim limonlu su ve ya soda iciyorum iyi geliyor bana

3 4 gün öncesine kadar banada iyi geliyordu soda limonlu su içebiliyordum ama şimdi yok mıdemı yakıyor o zamanda cıkıyor(((((

denemedim hiç du bi deneyeyım inşallah ıyı gelir...

kızlar ben aşılama tedavisi gördüm aşılamanın 16. günü değerim 168 çıktı pazartesi testi tekrarlıycam eğer kuzum benimleyse 30 mayıs beklenen doğum tarihim galiba herkesin doğum haberini alcam sonrada kendim doğurucam bide kızlar bende hiç belirti yok bir tek göğüsüm hafiften ağrıyo bi sorun mu acaba akıntı falan yok bende,,,, jel kullandığım için fark edemiyorum(

Son düzenleme:

dert etme canım bu haftaya kadar benımde yoktu:)) gögüs agrım bıle yoktu:)) ama şimdi sabahı sabah ediyorum ( inşallah meleğin seninledir..

dert etme canım bu haftaya kadar benımde yoktu:)) gögüs agrım bıle yoktu:)) ama şimdi sabahı sabah ediyorum ( inşallah meleğin seninledir..

sağol canım ya dün hamile oldumu öğrendik heyecendanmı artık yatamadım bi türlü döndüm durdum biraz dalmışım ondada eşim uyandırdı kalk bebeğin üstüne yatıyosun diye bugün adet günüm bu günden itiaren bende belirti bekliyorum

bende 6 haftalık hamileyim aynı sen giibi karnımın üzerine yatıyorum bakalım şişince nasıl yatacaz :)))

ben de sola kivriliyordum ilk ogrendigimde ama cok rahatsiz bir yatma sekli geliyor bana
sonra dedim kendi kendime zaten aylarca her yern agriycak sola yatmaktan
en iyisi simdi istedigin gibi yat rahat et diye
simdi yuzustu yatiyorum :))
en sevdigim yatma sekli hamile olmadan once yatamiyordum prolaktin hormonunu yukseltir iyi degil diye duymustum simdi bari az da olsa tadini cikarayim :)

hayırlı olsun hoşgeldin

hayırlısı ile bizim de doğum 30 mayısta görünüyor

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn

kızlar benim aşırı bi şekilde ayaklarım üşüyoo ateşimi ölçüyorum 37.2-37.4 arası ama ayaklar buz gibi ılık su yapıyorum küvete sokuyorum biraz ısınıyo sonra yine aynı çorap çetik giydim nafilee ısıtamıyorum

hamileligimin 5. ve 6. haftalarinda oyle usudum ki sana anlatamam
titriyordu vucudum resmen kat kat giyiniyordum isinamiyordum
ayaklarim ozellikle buz oluyordu
ama simdi ise ates basiyor

benimde öyle üşüyorum bazen titriyorum ama bazende atesim cıkıyor bende anlamadım

hamileligimin 5. ve 6. haftalarinda oyle usudum ki sana anlatamam
titriyordu vucudum resmen kat kat giyiniyordum isinamiyordum
ayaklarim ozellikle buz oluyordu
ama simdi ise ates basiyor

hamilelikle alakalı sanırım bir araştırayım kan değerim de güzel önceden hiç yaşamadım böyle bişey sanki buz kütlesi var mubarek

vücudum sıcak üşümüyorum da ayaklarımı neredeyse hissetmiycem
:26:

benim ki hamileligimde de en belirgin olan usumemdi

neyseki simdi rahatladim sicak geliyor bu ara cok

kizlar gogus agrilariniz devam ediyor mu ayni derecede
benim bu sabah kalkarken aci yoktu gerildim normalde yataktan kalkarken bosluga dusmus gibi korkunc agrir
bugun hic birsey yok nedense:44:

Benimkisi devam ediyor el degmiyor berbat agrı var

hayırlı olsun hoşgeldin

hayırlısı ile bizim de doğum 30 mayısta görünüyor

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn

sağol canım aynı gün doğurucaz topiğin en küçük bebeleri olcaklar bizim miniklersenin üşümen demir eksikliğinden olabilirmi acaba canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…