- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.561
tesekkur ederım cnm aynı bende oyleyım allahtan bulatım yok bıde ustune :)
hayır ben agızdan alıyorum vajınal yoldan da alabılırsın dedı doktorum olmadı oyle deneyyım
kızlar ben iğne vurulmuştum bebeği besleyici dedi doktor şimdi iğne vurulan kalçamın yan tarafı acıyo dünden beri,yan yatarken falan baya hissettiriyo kendini.bahsettiğiniz kalça ağrısı tek taraflı değildir dimi:)
ya benim son 3 gundur bel agrisi var
normalde bel agrisi hic cekmem
bir de kalcam agrior
sag taraf agriyor ozellikel
yuz ustu yatarsam dinlenirken eger zor donuyorum saga sola
kalca agrisi bir ilgincmis ama oyle birsye var birkac gundur
bunun haricinde bende bulanti falan yok tiksinme hafif hafif var bazi seyleri yiyemeyecegimi dusunyuroum
Kizlar utaniyorum bisey sorcam ,Peki kil sorununu nasil cozuyorsunuz?agda mi jilet mi,ben agdaya devam etmek istiyorum ama endise de ediyorum bebise bisey olcak diye
günaydın kızlar biz eşimle birlikte olmaya korkuyoruz i bu durmu yaşıyan varmı dr hafta 2 defa olabilir dedi ama ,yarın dr gidiyorum inşallah güzel haberlerle geleceğim
oyy maşallahhh hadi bakalım 2.ıkızımız gelıyor inşallah dıger melegınde sımsıkı tutunur sana
Kizlar utaniyorum bisey sorcam ,Peki kil sorununu nasil cozuyorsunuz?agda mi jilet mi,ben agdaya devam etmek istiyorum ama endise de ediyorum bebise bisey olcak diye
benim doktorum garantici oldugundan bana iliski gibi agdayi da yasakladi
hamile kalana kadar agda yapmaya baslamistim ama ogrendigim zaman hemen jilete dondum
cunku agdada cok profesyonel degilim cok geriyorum ecekiyorum falan zarari olur diye dusunmustum
doktorum da ben sormadan zaten kendi dedi yapma diye
o yzuden jiletle devam edicem en azinan ileri doneme kadar
Ben hamile kalmadan bacaklarima ve koltuk altima yaptirdim sormustum hamile kalirsan yapmayiz demislerdi,lazer yapan merkez sorumluluk alamayiz demistiLazer hakkında birşey diyor mu doktorlar arkadaşlar yaaa
Ben lazere başlayacaktım
iki aya yakın çıkmıyor ya; 7. ay yada 8. ayda yaptırıp doğuma kadar iyi olur diye düşünüyorum ama
internettte araştırdım bi zararı yok dedi ama doktora sormak lazım
ben eldivenle alıyorum adetim bi kaç gün geçince aldım hatta çok şükür sorun çıkmadı.yapabildiğim kadar böyle devam etmek istiyorum sonrasında fikirleşiriz inş.
caım ben lazae gidiyordum 3 seansa gitiim, hamile oldğmu öğrenince bıraktım tabi.. şimdi tüyleri kökten alma yöntemini kullanırsam en başa dönmüş olacğm.. o yüzden jılet kullanıyrm..
benim doktorum garantici oldugundan bana iliski gibi agdayi da yasakladi
hamile kalana kadar agda yapmaya baslamistim ama ogrendigim zaman hemen jilete dondum
cunku agdada cok profesyonel degilim cok geriyorum ecekiyorum falan zarari olur diye dusunmustum
doktorum da ben sormadan zaten kendi dedi yapma diye
o yzuden jiletle devam edicem en azinan ileri doneme kadar
selam arkadaşlar bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz:)
dün eşimle keyifli bir gün geçirdik gezdik, bana spor ayakkabısı aldık, yemek yedik o bira içti ben sıcak süt:))
sonra evimize gelip film izledik
bugünde evde pinekliyoruz.....
bende ağdaya devam ediyorum kızlar, ilk yaptırdığımda baya kastım kendimi ama Inşallah ikincisinde daha rahat olacağım
eğer ağdayı bırakırsam pişman olurum gibi geliyor
tabi jilete bulasinca cok kotu(
3 gunde korkunc hal aliyor
bir de ben hamileyken killarim cok uzamaya basladi
cabucak ve gurce cikiyor
isim zor benim de
Bende de sac dokulmesi var ama masallah killarima gun dogdu,gurlestiler iyice
kızlar benim aşırı bi şekilde ayaklarım üşüyoo ateşimi ölçüyorum 37.2-37.4 arası ama ayaklar buz gibi ılık su yapıyorum küvete sokuyorum biraz ısınıyo sonra yine aynı çorap çetik giydim nafilee ısıtamıyorum
herkeze etkısı farklı olabılır.aslında ben bundan 7-8 ay once kullanmıstım klomenle bırlıkte doktorum vermıstı eger döllenme olursa bebiş tutunsun dıye o zmn bana boyle yapmamıstı ama every dedıgı gıbı bırde hamılelık eklenınc kotu oldum..Mrb canım ben de korktum progestandan iyice.ilaca başlar başlamaz mı belirtiler oldu?işi boşver ne önemi var.Allahtan çalışmıyosun canım çalışsan daha zorlanırdın canın ne istiyosa öyle davran uyu,iş yapma :)
off canım yaa dısarı cıktım geldık uyumusum sımdı uyandım her tarafım tutulmus uyuynca da ınsan kötu oluyor sabredıcez ama ınsan aptallasıyorben de oyleyim canim
yatmaktan baska birsye yapmiyorum gunduzkeri
aksam da esime diyorum beni cikar bir dolasalim kendime geleyim
onunla tur atiyoruz bazen
bazen uykusuzluk cektigim de oluyor ama her yerim agriyor benim de tutmuyor bacaklarim kalcam belim falan
tabiki yeter ki saglikla buyusun bebis dayanirim
ben de 2.kutuyu bitirmek uzereyim kullaniyorum hapi bakalim
12 hafta kullan demisti doktorum ama oyle etkileri var gercekten uzerine bir de hamilelik eklenince oyle oluyor
wallahı canım benım bastan berı ıcımden erkek gecıyor her ıkısıde benım evladım olcak hıc farkemez ama ruyam cok guzeldı hla etkısındeyım bıran once cındıyetını ogrnmk ıstıyorm:9benim de sabah aksam iciyorum
aksam da vajinal dedi doktorum
vajinali kullaninca zaten uykuya dalmis oluyorum etkileri hissrmiyorum ama gunduz ben de surekli halsizim
calissam cok zor olurdu herhalde
aaa hayirli olsun
cinsiyetle ilgili ruya gordun demek
ne guzelll
ben hic hissemiyorum
bir kiz bir erkek ikisi de geciyor icimden
artık vajınadan alıcam bende aynı oluyorum bazen hatırlamıyorum bıle beynım uyuysoprogestan oyle cnm ya benım bı arkadasım kullanıodu
ınanırmısın okadar sarhoş gıbı olmustukı adımızı hatırlayamıodu bazen:)
sonra vajinal uygula demiş dr..bıdeoyle dene bakalım cnm
Lazer hakkında birşey diyor mu doktorlar arkadaşlar yaaa
Ben lazere başlayacaktım
iki aya yakın çıkmıyor ya; 7. ay yada 8. ayda yaptırıp doğuma kadar iyi olur diye düşünüyorum ama
internettte araştırdım bi zararı yok dedi ama doktora sormak lazım
herekse selam kızlaar
geçen cuma doktora kontrole gittim çok şükür hem keseyi hem de kalp atışını gördük.Ama doktor küçük bir kanama odağı var dinlen dedi birşey vermedi %70 kadında görülebilir dedi.Ama bn öğretmnim ve yatmam mümkün değil rapor da yazmadı acaba bu hafta gitsem de sonraki hafta duruma göre rapor mu alsam nedrersiniz çok telaş yapıyoruuuum kanama çoğalır dye Bebeğin gelişimi de güzel yardım edin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?