- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.581
arkadaşım yaşam hastanesinde bir bayan doktora gitmiş baya memnun.bir başka arkadaşım yaşam hastanesinden erhan beye gitmiş o da memnun canım.arkadaslar avrupa yakasında hastane ve doktor arıyorum.her doktora guvenemiyorum tecrübeli olan arkadaşlardan doktor önerisi bekliyorum...
reyyan07 arkadaşımızın ikiz eski mart anneleri grubumuzdanben de sordum doktora. Olabilir ama haftada 1 i geçmesin dedi.
Kimin ikiz? Ben bilmiyorum..
Caım ben lazae gidiyordum 3 seansa gitiim, hamile oldğmu öğrenince bıraktım tabi.. şimdi tüyleri kökten alma yöntemini kullanırsam en başa dönmüş olacğm.. O yüzden jılet kullanıyrm..
canım her bebeğin gelişimi farklı. Benim bebeklerim genelde uzun oluyor 6,1 mm idi boyu. Sonradan takip ediyor olabilir ikizlerin genelde biri daha gelişmiş oluyor sanırım.kızlar, bem 6+4 olduğunu söyledi doktor. Bebişin boyu 3,7 mm miş. Sizlerin nasıldı? Diğer boş kesenin büyüklüğü de 6-6,5 mm gibi bir seydi. 9-10 gün önce gittiğimde tek kese görünürken o da 6,5 mm di ve içinde embriyo gözükmüyordu çok küçük olduğu için. Acaba diğer kesedeki sonradan mı takip edyor??
lazer ışınları zarar verir kesinlikle yaptırma canım bence.lazer hakkında birşey diyor mu doktorlar arkadaşlar yaaa
ben lazere başlayacaktım
iki aya yakın çıkmıyor ya; 7. Ay yada 8. Ayda yaptırıp doğuma kadar iyi olur diye düşünüyorum ama
internettte araştırdım bi zararı yok dedi ama doktora sormak lazım
rapor al dinlen canım bende öğretmenim oturma lüksümüz yok maalesef teneffüste bile dinlenemiyoruz. Kanama gibi bir durumum olsaydı rapor alırdım kesinlikle.herekse selam kızlaar
geçen cuma doktora kontrole gittim çok şükür hem keseyi hem de kalp atışını gördük.ama doktor küçük bir kanama odağı var dinlen dedi birşey vermedi %70 kadında görülebilir dedi.ama bn öğretmnim ve yatmam mümkün değil rapor da yazmadı acaba bu hafta gitsem de sonraki hafta duruma göre rapor mu alsam nedrersiniz çok telaş yapıyoruuuum kanama çoğalır dye bebeğin gelişimi de güzel yardım edin :18:
herekse selam kızlaar
geçen cuma doktora kontrole gittim çok şükür hem keseyi hem de kalp atışını gördük.Ama doktor küçük bir kanama odağı var dinlen dedi birşey vermedi %70 kadında görülebilir dedi.Ama bn öğretmnim ve yatmam mümkün değil rapor da yazmadı acaba bu hafta gitsem de sonraki hafta duruma göre rapor mu alsam nedrersiniz çok telaş yapıyoruuuum kanama çoğalır dye Bebeğin gelişimi de güzel yardım edin :18:
kızlar aramızda bebek var filmini indirip izleyin tam bizi anlatıyor :)
bizde ilişkide bekeleyecez valla ,dr 2 kere sordum haftada 2 keremi diye evet dedi burası doğu ,doğunun erkekleri beklemez ondan öyle dedi , aslında benim nasıl bir hasta olduğumu buralı olmadığımı biliyor ama rahat bir dr
birde progestan falan vermedi bana folik asit , balık hapı verdi
gunaydınnnn inşallahhhhh nasılsınn nasıl gıdıyor hamıslık
Beni merak ettiğin için çok tşkler canım. Pazar sabahı yine bir kanamam oldu. Yeniden yattım hastaneye. Şu an kanama durdu. Artık hayırlısı olsun. Kalp atışları var ve kese duruyor yerinde
bende aranıza yeni katıldım :)) 3 aşılama negatifi sonucu ile tüp bebeğe başlamak üzere dosya onayımı beklerken, doğal yollardan mucize şekilde hamile kaldım :)))
inanılmaz bir duygu :))) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah :)))
çok sevindim canım senin adına Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Rabbimden ümit kesilmez onun öyle mucizeleri vardır ki.tebrikler tatlım
bizde miniğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür cumartesi günü.
günaydınlar,
herkese iyi haftalar olsun, güzel haberler alıp verelim Inşallah
Cuma günü doktor kontrolümüz var bu hafta bana sakız gibi uzar artık, heyecanla bekliyorum
HOSGELDIN ARAMIZA TEBRIK EDRIMMMMbende geldim kızlar aranıza yeni gördüm topiği inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
cok gecmıs olsun canım bebiş iyiymiş cok uskur ınsallah daha fazla uzmez senı annesıBeni merak ettiğin için çok tşkler canım. Pazar sabahı yine bir kanamam oldu. Yeniden yattım hastaneye. Şu an kanama durdu. Artık hayırlısı olsun. Kalp atışları var ve kese duruyor yerinde
bende aranıza yeni katıldım :)) 3 aşılama negatifi sonucu ile tüp bebeğe başlamak üzere dosya onayımı beklerken, doğal yollardan mucize şekilde hamile kaldım :)))
inanılmaz bir duygu :))) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?