2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaslar avrupa yakasında hastane ve doktor arıyorum.her doktora guvenemiyorum tecrübeli olan arkadaşlardan doktor önerisi bekliyorum...
arkadaşım yaşam hastanesinde bir bayan doktora gitmiş baya memnun.bir başka arkadaşım yaşam hastanesinden erhan beye gitmiş o da memnun canım.
reyyan07 arkadaşımızın ikiz eski mart anneleri grubumuzdan
canım her bebeğin gelişimi farklı. Benim bebeklerim genelde uzun oluyor 6,1 mm idi boyu. Sonradan takip ediyor olabilir ikizlerin genelde biri daha gelişmiş oluyor sanırım.
lazer ışınları zarar verir kesinlikle yaptırma canım bence.
rapor al dinlen canım bende öğretmenim oturma lüksümüz yok maalesef teneffüste bile dinlenemiyoruz. Kanama gibi bir durumum olsaydı rapor alırdım kesinlikle.

Selam fıstıklar,
kıl sorununu daha hamileliğimi öğrenmeden 1-2 gün önce ağdayla halletmiştim. Doktora gitmeden önce epilasyon aleti ile (makine ile kısaca) hallettim.
Bazı arkadaşlar üşümek demiş üşümek ne demek donuyorum.
Kabızlık hat safhada delircem artık kabızlıktan. Ilk hamileliğimde de kabızlık vardı. Zaten normalde de sorun yaşardım.
Doktorum bi ton test istedi kaç tüp kan verdim hormon, kan değerleri, ne varsa bakıldı. Tam idrar tahlili de yapıldı. 1-2 test eksiğim var onlar için gitcem pztesi.
Ayy ne çok dert yanmışım :d

Bir arkadaş eşim kaldırdı bebeğin üstüne yatıyosun demiş ya koptum çok şirinn

bende geldim kızlar aranıza yeni gördüm topiği inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

tekrar merhba arkadaşlar
cuma günü doktora gidicem diyodum ya, gittim:) ama ancak buraya yazabiliyorum
gittim şükür ama tir tir titreyerek gittiim heyecan endişe korku bütün her şeyi taşıyodum :) neyse ultrasona girdim ekranda görür görmez baş parmağıyla okey işareti yaptı :) çok şükür kese düzgün kalp atışları da var dedi. küçük prenses gibi dinlenmeye devam dedi,kusmamaya gayret et, aç kalma, kabız olmamaya çalış dedi, bu hafta tekrar kontrole alıcak, sonra artık daha az çağırırım dedi. elhamdüllh çok şükür rabbime.
ben de çok üşüyorum arkadaşlar, evde hırka çorap öyle geziyorum :) sabahları ve aç kaldığımda mide bulantım da oluyor inş az kaldı hepsi geçicek

Canım geçmiş olsun. ben de öğretmenim ve malum zamanımızın çoğu ayakta geçiyor. doktorum bana şimdilik böyle bir şey demedi ama desydi hiç düşünmez alırdım rapor. yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:

Hanzolar gıcık oluyorum şeyine düşkün adamlara
düşük tehlikesi olunca veriyolar progestanı çok şükür senn ihtiyacın yok demekki cnm.

gunaydınnnn inşallahhhhh nasılsınn nasıl gıdıyor hamıslık

Beni merak ettiğin için çok tşkler canım. Pazar sabahı yine bir kanamam oldu. Yeniden yattım hastaneye. Şu an kanama durdu. Artık hayırlısı olsun. Kalp atışları var ve kese duruyor yerinde

Son düzenleme:
bende aranıza yeni katıldım :)) 3 aşılama negatifi sonucu ile tüp bebeğe başlamak üzere dosya onayımı beklerken, doğal yollardan mucize şekilde hamile kaldım :)))

inanılmaz bir duygu :))) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah :)))

günaydınlar,

herkese iyi haftalar olsun, güzel haberler alıp verelim Inşallah

Cuma günü doktor kontrolümüz var bu hafta bana sakız gibi uzar artık, heyecanla bekliyorum

çok sevindim canım senin adına Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Rabbimden ümit kesilmez onun öyle mucizeleri vardır ki.tebrikler tatlım

günaydınlar,

herkese iyi haftalar olsun, güzel haberler alıp verelim Inşallah

Cuma günü doktor kontrolümüz var bu hafta bana sakız gibi uzar artık, heyecanla bekliyorum

Çok güzel benzetme olmuş resmen duygularıma tercüme olmuşsun
Bu hafta sakız gibi uzar Bizimde Çarşamba günü kontrolümüz var kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz

bende geldim kızlar aranıza yeni gördüm topiği inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
HOSGELDIN ARAMIZA TEBRIK EDRIMMMM
Beni merak ettiğin için çok tşkler canım. Pazar sabahı yine bir kanamam oldu. Yeniden yattım hastaneye. Şu an kanama durdu. Artık hayırlısı olsun. Kalp atışları var ve kese duruyor yerinde
cok gecmıs olsun canım bebiş iyiymiş cok uskur ınsallah daha fazla uzmez senı annesı

hosgeldın aramıza ne guzel cnm
melegın sana surprız yamıs

selam kızlar
bende kalp atışını duyucağım gunu 4 gozle beklıyorum daha 7 8 gun var ..
gece cok usudum pıke battanıye sarıldım corap kazak gıyıp oyle uyudum
yorganı cıkarıcam artık esım terlerken ben usuyorum
nılayım senın bu halını gecen haftaya kadar gecırmıstım gecen hafta nıhayet ayaga kalktım dedım
ama dunden berı yıne yatıyorum azcık yuruyus yapalım dıyoruz hemen yoruluyorum
bırde sag kalca ustumde agrı oluyor yurumek ısteyınce sızlerdede bu varmıs kızlar acaba nıye bu ağrı

bilmiyorum bu agri neden ama bende de birka gundur var
en cok eger sirt ustu yatarsam cok hissediyorum
sola donmeye calisirken oyle zorlaniyorum agirlasir
bir de yemek yaparken ayakta cok durdugumda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…