2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Annişler, yazmıştım cumartesi doktora kalp atışları için gidicez diye gittik ama kalp atışı duyamadık 6+6 oluyor SAT'a göre, kese içerisinde embriyo var ama kalp atışı duyamadık, doktor 3-5 gün bekleyelim dedi bekliyoruz, yarın yeniden gidicem yani 7+2 olucak bakalım duyabilecek miyiz?? sizden ricam kalp atışı duyanlar kaçıncı günde duydular yazabilirler mi, ya da konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar cevap ve yorumlarınızı bekliyorum...

Bizde doktorA yarın gideceğiz ama ben çok korkuyorum (
Kalp atışlarını duyamayacağız diye

Daha önceden boş gebelik geçirmiştim 9 ay oldu ama etkisi üzerimde

Geçmiş olsun canım .. ben de korkuyorum ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum... boş gebeliğinde kese tamamen boş muydu, kaçıncı haftada nasıl boş gebelik olduğunu anladınız??sonlandırmaya nasıl ne zaman karar verdiniz

teşekkür ederim canım
9. haftaya kadar kalp atışı hiç duyamadık
doktor geciktirirsen seni zehirler kese bozulabilir dedi
zor olsada kürtaj oldum

inşallah kalp atısını duyarsın canım
kızlar sız sat gunune gore haftalık sayıyorsunuz dımı
amaben sat gununden 2 hafta sonra denemeye baslamıstım
cok erkenden hesaplanıyor sonra 9 ay gecıcnce cocuk gelmeyınce hemen sezeryan yapıyorlar dıye yengem gec soylemıstı sat gununu
kalp atısıda 40 gunlukken duyuluyor themis00 demekkı daha 40 gunun dolmamıs :)

sağol canım aynı gün doğurucaz topiğin en küçük bebeleri olcaklar bizim miniklersenin üşümen demir eksikliğinden olabilirmi acaba canım :26:

bilemiyorum canım sorucam doktora sebebini

bende ağrı geçsin diye dua ediyorum seninki de ilginçmiş canım yaa sanırım psikolojik olarak iyi hissetmeni sağlıyo

valla annen çok doğru söylemiş 1 haftada yaşlandım resmen pimpirikli anneleriz biz

bende geldim kızlar aranıza yeni gördüm topiği inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

hoşgeldin amin inşallahh

yine nöbetteyim wc nöbetinde

off bende çok fena gidip boş boş oturuyorum

günaydın kızlar birazdan dr gidiyorum çok dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim :)

gelir gelmez haber ver bize dualarım seninle canım

doğu batı bi fark yok bence erkek erkektir arzuları aynıdır .....bizde doğuluyuz ama eşim yanaşmaz asla ,,,dr söylemeden

canım aramıza hoşgeldin, bebişini de alırsın Inşallah kucağına

miniklerin heyecanı herşeyi bastırıyor bu aralar:))

Çok güzel benzetme olmuş resmen duygularıma tercüme olmuşsun
Bu hafta sakız gibi uzar Bizimde Çarşamba günü kontrolümüz var kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz

canım senin yine atlatman gereken 1,5 günün kalmış
dün eşim bile öflüyor pöflüyor
neden bu kadar uzun ara ile veriyorlar randevuları biz merak ediyoruz haberleri yok diyo

içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak kan testini neden tekrarladınız? doktormu istedi

evet canım ben aşılama ile hamile kaldım ,,adetten 1 gün önce bthcg:168 çıktı 2 gün sonra
tekrar yaptırıp beni arayın dedi tedbir amaçlı yani ...

evet canım ben aşılama ile hamile kaldım ,,adetten 1 gün önce bthcg:168 çıktı 2 gün sonra
tekrar yaptırıp beni arayın dedi tedbir amaçlı yani ...

keseyi gördünüzmü peki benim de beta hcg 170 çıkmıştı ertesi gün doktor vajinal baktı daha kese görünmez ama yine de bi muayene yapalım dedi keseyi görünce de birdaha kan testi istemedi çarşamba direk muayeneye çağırdı kalp atışı için bende tekrarlasaydım keşke ya da bugün sağlık ocağına gitsem mi ki:26:

rabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)

dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa

ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi

öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem

kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim

rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

keseyi görmüş drun artık kuzun göbüşünde dış gebelik için testi tekrar yaptırıyolar ama senin kesen göründüyse problem yok rahat ol yani drumuz başka bi ilde olduğu için henüz gidemedik,, ama ben sizi çağırıcam dedi 1 iki gün sonra çağırır herhalde,, 2 saat yola katlancaz artıkama ben vajinal istemiyorum yaa

Son düzenleme:

çok sevindim canım darısı başımıza inşallah

sende duydunmu kalp atışlarını pıt pıt pıt ne güzeldir

gebelik takvimini profilden ekleyebilirsin canım

canım senin yine atlatman gereken 1,5 günün kalmış
dün eşim bile öflüyor pöflüyor
neden bu kadar uzun ara ile veriyorlar randevuları biz merak ediyoruz haberleri yok diyo

Sorma canım yaa bide kısmetse bu kontrolden sonra ayda bir çağıracağım diyor Herşey yolunda olsunda ayda bir görmeye razıyım ama dediğin gibi çok merak ediyoruz
Eşimde kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…