- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.601
Bizde doktorA yarın gideceğiz ama ben çok korkuyorum(
Kalp atışlarını duyamayacağız diye
Daha önceden boş gebelik geçirmiştim 9 ay oldu ama etkisi üzerimde
bilmiyorum bu agri neden ama bende de birka gundur var
en cok eger sirt ustu yatarsam cok hissediyorum
sola donmeye calisirken oyle zorlaniyorum agirlasir
bir de yemek yaparken ayakta cok durdugumda hissediyorum
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.. ben de korkuyorum ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum... boş gebeliğinde kese tamamen boş muydu, kaçıncı haftada nasıl boş gebelik olduğunu anladınız??sonlandırmaya nasıl ne zaman karar verdiniz
Bizde doktorA yarın gideceğiz ama ben çok korkuyorum(
Kalp atışlarını duyamayacağız diye
Daha önceden boş gebelik geçirmiştim 9 ay oldu ama etkisi üzerimde
sağol canım aynı gün doğurucaz topiğin en küçük bebeleri olcaklar bizim miniklersenin üşümen demir eksikliğinden olabilirmi acaba canım :26:
benim gogusler kucuk ama oyle sistiler ve buyuduler ki
acisini zaten anlatamam sana
iste dune kadar hep acidi bir anda yok olunca korktum
yoksa sorun degil, sabahlari ben kalkinca gogusler zonklayarak duser kopar gibi aciyor normalde
bu sabah normal kalktim
neyse agrir umarim yine
bende de istah yok aslinda sadece yemek icin yiyorum
ve dedigin gibi kalca ve bel agrilarim da bu hafta basladi benim
bence az bilgi,,,,çok mutlulukanama soruyom ne belirtin vardı diye kızım diyo ne belirtisi adet olmayınca dr gidyoduk hamilesin diyolardı ,, bide doğum için gidiyoduk 9 ayda 2 defa dr yüzü görüyoduk dedi siz çabuk yaşlanırsınız dedi
bende geldim kızlar aranıza yeni gördüm topiği inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
yine nöbetteyim wc nöbetinde
günaydın kızlar birazdan dr gidiyorum çok dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim :)
kızlar aramızda bebek var filmini indirip izleyin tam bizi anlatıyor :)
bizde ilişkide bekeleyecez valla ,dr 2 kere sordum haftada 2 keremi diye evet dedi burası doğu ,doğunun erkekleri beklemez ondan öyle dedi , aslında benim nasıl bir hasta olduğumu buralı olmadığımı biliyor ama rahat bir dr
birde progestan falan vermedi bana folik asit , balık hapı verdi
bende aranıza yeni katıldım :)) 3 aşılama negatifi sonucu ile tüp bebeğe başlamak üzere dosya onayımı beklerken, doğal yollardan mucize şekilde hamile kaldım :)))
inanılmaz bir duygu :))) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah :)))
Çok güzel benzetme olmuş resmen duygularıma tercüme olmuşsun
Bu hafta sakız gibi uzarBizimde Çarşamba günü kontrolümüz var kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz
herkes umarım iyidir biz bugün kan testini tekrarladık umarım problem yoktur:26:
içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak kan testini neden tekrarladınız? doktormu istedi
evet canım ben aşılama ile hamile kaldım ,,adetten 1 gün önce bthcg:168 çıktı 2 gün sonra
tekrar yaptırıp beni arayın dedi tedbir amaçlı yani ...
test sonucunu az önce aldım 387.5 kuzum artık benimle
keseyi gördünüzmü peki benim de beta hcg 170 çıkmıştı ertesi gün doktor vajinal baktı daha kese görünmez ama yine de bi muayene yapalım dedi keseyi görünce de birdaha kan testi istemedi çarşamba direk muayeneye çağırdı kalp atışı için bende tekrarlasaydım keşke ya da bugün sağlık ocağına gitsem mi ki:26:
rabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)
dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa
ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi
öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem
kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim
rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canım senin yine atlatman gereken 1,5 günün kalmış
dün eşim bile öflüyor pöflüyor
neden bu kadar uzun ara ile veriyorlar randevuları biz merak ediyoruz haberleri yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?