2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gözün aydın darısı başımıza artık

yolu dert etme canım biz dün eşimle gezmek için 2 saat şehir dışına gittik 2 saat geri döndük gezdik bi güzel çok iyi geldi

hatta 5 ekimde kemere gidicez tatil rezervasyonu yaptırmıştık önceden doktorumuz gidebilirsiniz sıkıntı yok dedi

dediğin gibi keseyi gördüğü için tekrar kan testi istemedi herahalde çarşamba gelsin biran önce özledim görmek istiyorum

vajinal de olsa gör miniğini sende inan o an unutuyorsun vajinal muayene olduğunu o karaltıyı göreceğimi bilmek herşeye değer

gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.:)) İçini ferah tut yat dinlen kanaman geçer kendini yormamaya çalış.

tedavilerden dolayı sıkıldım artık vajinalden bakmasına ama dr amca yabancı değil yapcaz artık

seni klomen topiğinden tanıyorum canım burda görünce çok sevindim
sende çok uğraştın bu bebiş için ,, kanama için sıkma canını rabbim tamamına erdirsin inşallah

öylemi evet canım ,amin amin herkesi canım ,rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah ,bizede sağ salim kucağımıza almayı

kızlar ben hala kahvaltı yapmadım ilaç içmem lazım :26:bi bardak sütle duruyorum hala yumurtalarda haşlandı bana bakıyolar bizi ye diye biz karnımızı doyurup gelelim öptük sizi ve kuzularınızı

dun ilk doktor kontrolumuz vardi 5+6 gunluk oldugumuzu soyledi ama kese vardi bebek yoktu ama doktorum hic panik yapmadi gayet rahatti ve dediki suanda kucuk oldugu icin bebek yok ama bir kac gun icinde burda olusmaya baslayacak dedi 1 ay sonraya randevu verdi,,,kizimd hic boyle birsyle karsilasmadim 6 haftalikken gittigimde gayet guel gormustum kalp atislari falan,,,
korkuyorum kizlar yaa ya hic olusmazsa siz ne zaman gormutunuz bebeginizi lutfen cevap yazn yaaa ((
son 4 aydir adetimin duzeni cok bolzulmustu kese gayet buyuk gorundu gozume ama bebegin olmayisi korkuttu birde adetim 3 gun gecikmisti test yaptigimda test idrara deger degmez aninda cikmisti net pozitif silik falan degildi yani ben erken yumurtlama zannetmistim ve bebegi gorecegimede baya kesinlestirmistim kendimi kafam karisik kizlar bana yardim edin bakalim ((

Valla hamileliği öğrendiğimizden beri süt iç yoğurt ye meyve ye bir hal oldum :))) ben hemen başlayacağım sanırım kilo almaya :))

Sağlıklı gelişsin de bebişlerimiz ne gerekirse yaparız biz :)))

Canım benim ilk gebeliğim bu pek bir bilgim yok ama bende ilk muayeneme 4+3te gittim keseyi gördük sadece, 2 hafta sonraya randevu verdi (haftaya çarşambaya yan)i bana da doktor her şey yolunda dedi.Doktorun her şey yolunda demiş içine sinmediyse başka bir doktora daha görün kesinleştirmiş olursun canım.

ya ilkte olsa ikincide olsa fark etmezki kizimi sadece ornek olarak vermistim yani siz kese ve bebegi kacinci haftada gordunuz diye sordum bizden bir kac hafta buyuk olanlar icin sordum cevabin icin tesekkur ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…