- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.621
rabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)
dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa
ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi
öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem
kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim
rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
test sonucunu az önce aldım 387.5 kuzum artık benimle
gözün aydın darısı başımıza artık
çok sevindim canım benim tekrar tebrik ederim :)))))
keseyi görmüş drun artık kuzun göbüşündedış gebelik için testi tekrar yaptırıyolar ama senin kesen göründüyse problem yok rahat ol yani drumuz başka bi ilde olduğu için henüz gidemedik,, ama ben sizi çağırıcam dedi 1 iki gün sonra çağırır herhalde,, 2 saat yola katlancaz artık ben vajinal istemiyorum yaa
rabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)
dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa
ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi
öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem
kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim
rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
amin canım inşallah şu kanama sorunu hallolursa rahatlayacam inşallah
sağol canım kısmette beraber mayıs anaları topiğine yazmakta varmış
yolu dert etme canım biz dün eşimle gezmek için 2 saat şehir dışına gittik 2 saat geri döndük gezdik bi güzel çok iyi geldi
hatta 5 ekimde kemere gidicez tatil rezervasyonu yaptırmıştık önceden doktorumuz gidebilirsiniz sıkıntı yok dedi
dediğin gibi keseyi gördüğü için tekrar kan testi istemedi herahalde çarşamba gelsin biran önce özledim görmek istiyorum
vajinal de olsa gör miniğini sende inan o an unutuyorsun vajinal muayene olduğunu o karaltıyı göreceğimi bilmek herşeye değer
seni klomen topiğinden tanıyorum canım burda görünce çok sevindim
sende çok uğraştın bu bebiş için ,, kanama için sıkma canınırabbim tamamına erdirsin inşallah
tedavilerden dolayı sıkıldım artık vajinalden bakmasınaama dr amca yabancı değil yapcaz artık
o doktor amcalara da allah sabır versin valla
evet ya aslında drunda bakmak için çok meraklı olduğunu sanmıyorumama ben 3 senedir alışamadın hala
dun ilk doktor kontrolumuz vardi 5+6 gunluk oldugumuzu soyledi ama kese vardi bebek yoktu ama doktorum hic panik yapmadi gayet rahatti ve dediki suanda kucuk oldugu icin bebek yok ama bir kac gun icinde burda olusmaya baslayacak dedi 1 ay sonraya randevu verdi,,,kizimd hic boyle birsyle karsilasmadim 6 haftalikken gittigimde gayet guel gormustum kalp atislari falan,,,
korkuyorum kizlar yaa ya hic olusmazsa siz ne zaman gormutunuz bebeginizi lutfen cevap yazn yaaa((
son 4 aydir adetimin duzeni cok bolzulmustu kese gayet buyuk gorundu gozume ama bebegin olmayisi korkuttu birde adetim 3 gun gecikmisti test yaptigimda test idrara deger degmez aninda cikmisti net pozitif silik falan degildi yani ben erken yumurtlama zannetmistim ve bebegi gorecegimede baya kesinlestirmistim kendimi kafam karisik kizlar bana yardim edin bakalim((
Canım benim ilk gebeliğim bu pek bir bilgim yok ama bende ilk muayeneme 4+3te gittim keseyi gördük sadece, 2 hafta sonraya randevu verdi (haftaya çarşambaya yan)i bana da doktor her şey yolunda dedi.Doktorun her şey yolunda demiş içine sinmediyse başka bir doktora daha görün kesinleştirmiş olursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?