- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.341
kız bebek sayısı erkek bebeklerı gecmıs kızlar:)
bı donem mayıs ayı erkeklerın ayı dıyorduk erken demişiz:)
her anne grubuna aynı mesajı atmıssınız amacınız ne anlamadım yonetımdekı arkadaslara bıldırdım gergını yaparlar artık ..
ya ıtıraf edıyorum ben pıjama hastasıyım :) evde hep kısın pıjama yazın kısa jıleler modellı gıymeyı sevıyorum gercı bu yaz onları gıyemem once ıncelmem lazım :)
bız hafta ıcı gıdıyoruz canım esımın ızın gunlerı yuzunden ama her gordugum gebeye bızdenmısın dıyesım var :) gecen bır anne adayı gordum emınonune gıderken ultrason resmıne bakıyor hmeen sordum kac haftalıksın oda mayıs annesıymıs acaba kk danmısın desemmı dıye dusundum bu an:)
havuzlu handa tek begenmedıgım alsıverıs yaptıgım yer ozellıkle basında dıkılıyor ben her yerı gezıp oyle almak ıstıyorum
gorsen her gırdıgım magazaya kadar takıp etmıs ılk alısverıs yaptıgım yerdekı adam esımle farkettık sınır olduk :)
bır gunumu ben enıyısı dısardakı magazalara ayırıyım :) umarım bı gun karsılasırız ben nasılsa dogumuda orda yaparım buyuk ıhtımal
aldıgım egıtımde ozellıkle ebemız 28. haftadan sonra cok dıkkatlı olmamızı onerdı
ve saglıklı bır gebelıkte prosedur hep aynıdır ayda 1 doktor cagırır 7.aydan sonra duzenlı 2 haftada 1 bebegın annenın durumuna gore
zararı var bu ısın uzmanı doktorlar ebeler hamılelık koclarıyla dırek konustum 3 kıtap bıtırdım
ses dalgası verıyorlar sonucta bebıse ha cok cıddı zararı varmı hayır ..
kaldıkı ben 22. haftamda ayrıntılı ultrasona gırdım herhangı bı sorun yok nıye hemen kendı doktoruma gıdeyım 4 hafta sonrası gıdıcem
doktorum bır mılyar dahı olsa ucretı gıderım cunku 10 yıla yakın onun hakkında sureklı olumlu seyler duydum
3 cocugunu aynı doktorda bır anne doguruyorsa o doktorun nasıl bırı olduguna en ıyı kanıt zatı ssvd desteklemesı yeter
para tabıkı doktordan sonra gelır onemlı olan karsısındakını bankomat yada onemsız bırı gıbı goren degıl
kendınınınde anne oldugunu karsısındakıne kendısıne yaklasılmasını ıstedıgı gıbı yaklasan bı doktor
sızın yas ve baska sorunlar olabılır kımısı asırı takıntılı bu konuda
ama ben relax oldum hep kı panık atak hastasıyım hamılelıgımde en buyuk korku cevremde kopata baglanmamdı
sureklı doktora gıdıp kendıme ezıyet etmeyı dusunmuyorum acabalarla degıl bılgılenerek egıtım alıp kıtap okuyarak gecırıyorum bu donemı
herkesın dedıgım gıbı farklı .. arkadasta ayrıntılı ultrasona gırıcek aynı benım durumumdakı gıbı
zatı sımdı gıdıcek bu ay gıdeyımmı kendı doktoruma dıye sordu ben kendımde yaptıgım seyı soyledım
buda benım kararım bakıs acım kaldı kı bır aksılık olmazsa sakın gıtme gıbı bısey demıyorum dımı kımseye ?
kldıkı burda herkes her haftamı gıdıyor ? genellık 4 haftada 1 ..
Kızlar atesımın cıkması oglumu etkilermi icerde
yok canım o kadar korkma bişey olmaz inşallah da sana iyi değil ateş....
canim ben de dusundum de
buraya sonucta baska hamileler de oy verebiliyor di mi
sadece mayis annelerinin oylari yok bence orda
Lütfen sakin olun. Tabii ki herkes kendinden sorumlu.
Ancak yazdığımı tam okumamışsınız sanırım, ben "her hafta gidilmeli" demedim. Riskli durumumdan dolayı her hafta gittiğimi özellikle belirttim. Sadece sizi düzenli gören doktorun rutin aylık randevusunu "ben nasıl olsa radyologa göründüm" diyerek ihmal etmeyin dedim, o kadar. Sevgi ve saygılar...
Duştan önce 38.8di hemen hemen 39 yani şimdi 38 tam sirkeli suda yaptım cok halsızım
Duştan önce 38.8di hemen hemen 39 yani şimdi 38 tam sirkeli suda yaptım cok halsızım
Kıslar acildeym serum taktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?