2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Lütfen sakin olun. Tabii ki herkes kendinden sorumlu.
Ancak yazdığımı tam okumamışsınız sanırım, ben "her hafta gidilmeli" demedim. Riskli durumumdan dolayı her hafta gittiğimi özellikle belirttim. Sadece sizi düzenli gören doktorun rutin aylık randevusunu "ben nasıl olsa radyologa göründüm" diyerek ihmal etmeyin dedim, o kadar. Sevgi ve saygılar...

Son düzenleme:
işlerimizi bitirdikkk bi göz atalm dedik annelermizeeee
çok az işim vardı bugün rahattım şükür haftaya böyle stressiz sakın az işle başlamak keyfimi yerıne getirdi.
malum eşim 2 gunluk birliktelikten sonra adda bizi bırakıp gitti sınıra.
normalde şiimdiye çoktan çıkıppp evimizin yolunu tutabilirdim ama canım hiç gitmek istemedii kocamda yok
servisi bekliyorum cıkmam altı bucugu bulur

yalnız paylasmadan gecemicem mükemmel bir hafta sonuyduuu
kocaman cumartesı geldim süpriziyle başladı eğlence
evet gittik balık ziyafeti
lcw den kızımza ciciler aldık

nargile keyfi yaptık eve geldık
özleşmiştik malum ben biraz sırnastık ılgıleneyım dıyerek ama yorgundu kendısı pazarda denetlemesı vardı uzerıne gıtmedım
sabah o işe gitti ben öğlene kadar uyudum :)
oh dinlendik kızımla sonraa süper bir pazar keyfiii ye iç sonraa ilgilenme faslı derken mutlu son
sonraaaaaaaaaa sınemaya gittik celal ile ceren normalde bu adamı hıc sevmem ama bukadar guelecegım aklıma gelmsdı cok begndık cok gulduk kahkalar havada ucustuuuu tavsıye ederım :)
sınemadan cıktık mıssssssss gıbı yemek yedık super bır hafta sonuuu onun kollarında uyuyarak son buldu.

canim ben de dusundum de
buraya sonucta baska hamileler de oy verebiliyor di mi
sadece mayis annelerinin oylari yok bence orda

baska ayların annelerı gelıp oy kullanıyorsa bılemıcem ama her topık kendı ayı ıcın oy lıstesı
zatı oylama rakamıda cok yuksek bukadar mayıs annesı yoktur :)
bız ılk sayfada lıstedekı cınsıyet lıstesını onemsıyelım ozaman :)

gayet sakinim ama sen mesajında
Sizin cebinizden çıkacak fazladan bir 100 liradır en fazla, ne olacak ki?
Balık tutacaksan "Aman paçalarım ıslandı" demeyeceksin :)

bunları dedın kendı gorusunu belırtıyorsan ben her hafta gıdıyorum dıye dırek arkadasla muhatap olabılırdın
benım mesajdan alıntı yapıp bunları demenı anlıyamadım
ve radyolog degıl kadın dogum uzmanı ve peritanaloji uzmanı gıttıgım doktor bu benım kararım gıttım gorundum hersey saglıklı
bana bebegı ıhmal ettıgımı paraya ustun tuttugumu dıyorsun sonra ben boyle demedım dıyorsun
uzatmanın anlamı yok kendı sorunundan dolayı her hafta gıdebılırsın ben buna karısmadıgım gıbı benım gorusumede aynı saygı duyulmalı ...

Duştan önce 38.8di hemen hemen 39 yani şimdi 38 tam sirkeli suda yaptım cok halsızım

smoneye katılıyorum canım ne olur ne olmaz acile bi git görün hamıle olmasak okadar üstünde durmayız
ama hamıleyken en ufak rahatsızlık bebiş etkılenır dıye cok dıkkatlı olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…