- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.361
Kıslar acildeym serum taktılar
çok geçmiş olsun canım ya ıyıkı gıtmıssın hastaneye
herkese hayırlı geceler tatlı güzel bebişli düşler kızlar
gunaydin kizlar
Duştan önce 38.8di hemen hemen 39 yani şimdi 38 tam sirkeli suda yaptım cok halsızım
""""""""lavie kullanıcısından alıntı"""""""""""
Lütfen sakin olun. Tabii ki herkes kendinden sorumlu.
Ancak yazdığımı tam okumamışsınız sanırım, ben "her hafta gidilmeli" demedim. Riskli durumumdan dolayı her hafta gittiğimi özellikle belirttim. Sadece sizi düzenli gören doktorun rutin aylık randevusunu "ben nasıl olsa radyologa göründüm" diyerek ihmal etmeyin dedim, o kadar. Sevgi ve saygılar...
gayet sakinim ama sen mesajında
Sizin cebinizden çıkacak fazladan bir 100 liradır en fazla, ne olacak ki?
Balık tutacaksan "Aman paçalarım ıslandı" demeyeceksin :)
bunları dedın kendı gorusunu belırtıyorsan ben her hafta gıdıyorum dıye dırek arkadasla muhatap olabılırdın
benım mesajdan alıntı yapıp bunları demenı anlıyamadım
ve radyolog degıl kadın dogum uzmanı ve peritanaloji uzmanı gıttıgım doktor bu benım kararım gıttım gorundum hersey saglıklı
bana bebegı ıhmal ettıgımı paraya ustun tuttugumu dıyorsun sonra ben boyle demedım dıyorsun
uzatmanın anlamı yok kendı sorunundan dolayı her hafta gıdebılırsın ben buna karısmadıgım gıbı benım gorusumede aynı saygı duyulmalı
lavie arkadaşım, en baştan böyle yukarıda yazdığın gibi deseydin kimse bundan alınmazdı ama sen birazcık yargılayarak konuştun..burda hepimiz hamileyiz hiçbirimiz gebelik konusunda uzman falan değiliz araştırıyor öğreniyoruz..bilmediğimiz konularda birbirimizden akıl alıyoruz,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.. ama ben burda sizce böyle yapsam olur mu dediğim bir konu için yargılanıp eleştirilirsem bir daha burdan soru sormak istemem.çünkü ben fikir soruyorum, bilgi soruyorum...
gunaydın kızlar ıns. Hepınız meleklerınızle beraber cok ıyısınızdır sabah 4.30 da oyle bır uyandım tekme falan da yoktu Ama bır daha da uyuyamadım ve suan cokkkkk uykum var gece ruyamda annemı gene ( daha oncede gormustum o carsıyı hıc gıtmedıgım bır yer) bebek kıyafetlerı almaya surukluyordum kadın benım yuzumden ıflas edecek esımle besık mı yatak mı konusunu hala netlestıremedık bır duruyo ıstedıgım park yataga tamam dıyor sonra bırden aa beyazz mobılya sallananlar da guzel oluyor ondan mı alsak dıyo zaten her seye gozum dusuyor ogluma hepsınden alayım dıyorum da bakalım her sey tutacagım eve ve yatak odamızın buyuklugune baglı olacak suankı evımızde yatak odası buyuk ona guvenıyoruzzzz bakalım zaman ne gOosterecekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?