2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın anneler ve minik kuzularııııııııııııııııı
fatmacan2 geçmiş olsun noldu ki canım ya

Duştan önce 38.8di hemen hemen 39 yani şimdi 38 tam sirkeli suda yaptım cok halsızım

geçmiş olsun canım, kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama hala 2. üç aylık dönemdeysen yüksek ateşin en az riskli olduğu dönemmiş, için rahat olsun. Benim de ateşim perşembe günü 39.1'e çıktı, paroldu duştu soğuk kompresti derken 2 saat içinde düşürebildim. Sadece kendimiz için olsa bu kadar stres yapmayız eminim ama işin içine bebişler girince bütün kötü senaryoları kuruyoruz kafamızda. Ben ihmal edip doktorumu aramadım, ertesi gün sağlık ocağına gittim doktor birşey olmaz dedi. Sen ihmal etme, doktorunu ara, hem biz de bilgilenmiş oluruz :) Tekrar çok geçmiş olsun

günaydınlar

hasta olan arkadaşıma çok çok geçmişler olsun ,dr gitmekle en doğru şeyi yaptın canım ,inşallah hemen düzelirsin

günaydın kızlar hepimize hayırlı günler.hastalara şifalar dilerim...bizimkinin tekmeler artık iyice güçlendi, yakında karnımdan çıkacak ayakları

Kıslar acildeym serum taktılar

bir önceki yorumu bu mesajını görmeden yapmıştım. Çok iyi yapmışsın doktora gitmekle. Ben de ateşlendiğim gece çok susadım, sürekli su içtim durdum, ateşlenince vücut su mu istiyor acaba?? Serumu o yüzden mi taktılar ??

önce geçmişi okuyunca günaydın demek sona kaldı.

Herkese GÜNAYDIN, minnak bebişlerimizle mutlu bir gün geçiririz umarım :)

gunaydın kızlar ıns. Hepınız meleklerınızle beraber cok ıyısınızdır sabah 4.30 da oyle bır uyandım tekme falan da yoktu Ama bır daha da uyuyamadım ve suan cokkkkk uykum var gece ruyamda annemı gene ( daha oncede gormustum o carsıyı hıc gıtmedıgım bır yer) bebek kıyafetlerı almaya surukluyordum kadın benım yuzumden ıflas edecek esımle besık mı yatak mı konusunu hala netlestıremedık bır duruyo ıstedıgım park yataga tamam dıyor sonra bırden aa beyazz mobılya sallananlar da guzel oluyor ondan mı alsak dıyo zaten her seye gozum dusuyor ogluma hepsınden alayım dıyorum da bakalım her sey tutacagım eve ve yatak odamızın buyuklugune baglı olacak suankı evımızde yatak odası buyuk ona guvenıyoruzzzz bakalım zaman ne gOosterecekkkkk

bu arada herkese günaydın kızlar bebişlerinizle bol neşeli günler:)

ben bu sabaha di şağrısı ile uyandım. geceden beri dişim sızlıyor , en korktuğum şeylerdendi hamilelikte diş rahatsızlığı malesef başıma geldi . Sanırım dişim iltihap yaptı. Doktora gitmeye korkuyorum:18:

cok şükürr biz kızımla iyiz teyzesi :)

bu bilinç altı rüyalaryla doguma kadar basımız dertte olucakkk :)
ya dogruruuzzz yaaa kocalarla kavga ederızz yadaa kyafetlerde bogulururzz.
ınsan doymuyor canım gercekten herseyde gozu kalıyor.
yatak konusuu gercekten bızdede hala belırsız
mart gıbı alıcam ınsallah
esım buyyen ıstıyor bana kalsa normal besık ıstıyorum buyumeyen 2 3 yasına kadar yatılan
sonra ankaraya gıdınce oda yaparız dıyorum ozaman guzel bır odaası olur vee besıge uydurmak zorunda kalmayız ama
takmıs durumda genıs genıs rahat uyusunmus o daha rahatmısta
park yatak dusunmuyorum cunkı uzun sure kullanmak zorunyım park yatak dah akısa bıldıgım kadarıyla

sana tavsıyem tayın durumnuz bellı olsun canm veee oda yapabılırsen oda yap ev durumuna gore park yatak veya sepet al esının ısteıdııgı gıbı nasılsa oda kısa surelı sonra odasına gecınce :) besık sorunuda buyuk besıge gecınce kalkar tam zamanındada ayırmıs olursun bebegını veee ıcındede kalmas bısıcık :) ben oda kuramayacagm ıcın kucuk besık almak ıstemedım nasılsa fark etmıcek urfada ıdare etmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…