2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Masallah annesı ben sımdı neye bakarsam bakayım begenırsem begeneyım her sey eve baglı dun esıme dedım belkı odamız kucuk olacak parlk besık koyamayacagız meccbur dırek mınık bısı alacagızz :s7: gercı su da var ev musaıt olursa bır odayı gıyınme odası gıbı yapıp oglumun yatagını rahatca odamıza da koyabılırım alternnatıf oo kadar cok kı sanırım ben 2 ay daha boyle muallakta kalacagımmm

gunaydın cnm cok gecmıs olsunn gıt mutlaka doktora ıhmal etme bu zamanda sanıyorumkı mudahele edılebılır

gunaydınnnnnnnnnnn pampişlerimmmmmmmmmmmmm

bugun cok enerjıgım neden bılmıyorum cnm ev ısı yapmak ıstemıyor yemek yapmak ıstemıyorum mutfagı topladım evı toparladım kostum geldım sıze

canım evet ısteeee evınızı bı tutun gerısıı gelır merak etmee :)

3 oda fıkrıne de katılıyorum zor olur senın ıcın canım ugrasman 4 odayla

Günaydın güzel anneler ve küçük emanetleri
Herkese güzel bir gün diliyoruz...

bugun cok enerjıgım neden bılmıyorum cnm ev ısı yapmak ıstemıyor yemek yapmak ıstemıyorum mutfagı topladım evı toparladım kostum geldım sıze

günnaydın canım dün de ben çok enerjiktim, performans toplantısında yöneticime sürekli gelişmek istediğimi, doğuma az kalaya kadar çalışmak istediğimi, sonrasında ise yine iyi bir performans göstermek istediğimi falan söyledim..bir sürü konu verdi bana şimdi kara kara düşünüyorum bunları nasıl yapıcam nasıl gücüm yetecek diye :44::44::44: neyse olmadı özür dileyip yapamayacağımı söylerim napalım hamilelik tuhaf bir gün iyi birgün yorgunum
az öncede bir ark.ımla konuştum çok isteyerek başladığı bir ilişki vardı dün akşam bitmiş, o da kendini hatalı bulup aramışda aramış adam iyice uzaklaşmış, çok ağır şeyler söylemiş..ona üzüldüm arkadaşım akşam beni aramış dertleşmek akıl almak için ama ben öyle uyuyordumki sonra farkettim aradığını ama konuyu bilmedğim için sabah konuşurum uykumu açmayım diye düşündüm..şimdide pişmanım keşke konuşsaymışım

gordunmuuu calısma ıstedıgını nasıl yorumlamıslarallah kolaylık versın enerjmızı bazen ıce saklamak gere sanaırım

günaydınnnnnnnn tatlımmmmmmmmm :)

bosverr zaten mıstı evınnnnn
hosgeldınnnn :)
bugunde temebellık olsun senın ıcınnnn

Günaydın canlarım, bugün yağmurlu bir hava var ve ben işe söylene söylene geldim, evde olup uyumak ne güzel olurdu şimdi. Hepimizin günü güzel geçsin kızımı görmeye iki gün kaldı 3 haftadır göremedim çok özledim.

gordunmuuu calısma ıstedıgını nasıl yorumlamıslarallah kolaylık versın enerjmızı bazen ıce saklamak gere sanaırım

kesinlikle içe saklamak lazım..ablam hamileliğinde çok enerjikmiş hop oturup kalkabiliyomuş..annem diyomuş ona kızım az belini yanını tut ağrıyo gibi yap nazar ederler..hamile kadın böyle rahat hareket etmez diyormuş bense çoğu zaman burda yürürken penguenleşiyorum bebek yatay yattığı için alt tarafta ağrım oluyor yürümek bile zorluyor beni ama kimse bunun farkında değil..senin hamileliğin çok rahat geçiyor diyorlar..onu birde bana sorun..eğilemiyorum, yürürken zorlanıyorum, iyi kötü çalışıyorum, kendimi zorlayıp bütün enerjimi işe veriyorum,ama etraftakiler normalim bişeyim yok rahatça çalışıyorum sanıyorlar...puff...neyseki resmi izinimize az kaldı :) mart 15te resmi izin hakkı süreme girmiş oluyorum..doğum mayıs 12..tabi iyi olursam nisan 15e kadar çalışayım diyorum bakalım..

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar ve ezmeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

biz bugün çok uykuluyuz kızımla umarız gün hıphızlı geçer

hepinizi öpüyoruzz

Günaydn kıslar bugun daha iyiyis eve yolladlar gece bu arada araba konusunda tavsiyem sadece senin icin kullanıslı olması ve pusetli pek begenmiorm cunku opusetleri cok kullanamıorus ve onu saklama derdi var sonradan ama tabi son karar senin

arkadaşım bu yorumunda bile "kaynana ve kociş muhabbeti yapanlara" laf söylüyorsun, çoğumuzu kendinden ayrı tutup başkalaştırıyorsun.burası "revir.com yada sağlık.com" sitesi değilki, biz arkadaşız ayrıca hamilelikte ve annelikte yoldaşız..her konuyu konuşuyoruz..eleştirmeden...yargılamadan...ben bu siteyi, burda konuşulanları paylaşılanları, paylaşanları seviyorum..kendi dünyasında haklı olan arkadaş derken beni mi gülsevdam mı kastediyorsun bilemedim ama hakikaten sıkıldım.

Son düzenleme:

Sıpa yuzunden bende cok zor yuruyorum 2 gundur karnım gobegım batıyor ve ben 32 haftaya kadar sabredemeyecem gıbı zor yuruyorum ve 40 gunluk rapor hakkımı sonuna kadar kullanacagım vakıt kalırrsa da yıllık ızın ya da heyete donecegımm

Günaydın güzelliklerrr
Dün gece 5den beri kabus gibi kalp ağrım var
Nefesim sancı yapıyor kalbimee
Tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
Doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
İyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
hala acı acı gögsüm daralıyorr
Üşütmemi, gaz sancısı mı bilmiyorum ama tam kalbim sancıyor
ben taşıkardiden şüphelenmeye başladım
Zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
Yetişkinlerin dakikada 60-100 arası atarmış benim bebek hızında atıyordu kalbim
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii

gunaydınn hanımlar
agrılar sızılar başlamıs herkes de ben de olduğı gibi
hanı 2. trimester hamıleliğin prenseslık dönemıydi
yahu heryerim agrıo nerdeyse sırtım ozellıkle sandalyede bı sure snra başlıorum kıpır kıpır,
bıde 2-3 gundur göğsümün hemen altı karnın bitiş yerleri agrıoo
rahım henuz okadar yukarda değil,göbek deliğinin 3 parmak fılan üstunde
ama bu ağrılar değişen organların şikayet seslerimi acep
8.9 ayları hiç düsünemıorum geceleri sık sık uyanıorum derkenn uzayıp gıdıo bu listee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…