- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.381
cok şükürr biz kızımla iyiz teyzesi :)
bu bilinç altı rüyalaryla doguma kadar basımız dertte olucakkk :)
ya dogruruuzzz yaaa kocalarla kavga ederızz yadaa kyafetlerde bogulururzz.
ınsan doymuyor canım gercekten herseyde gozu kalıyor.
yatak konusuu gercekten bızdede hala belırsız
mart gıbı alıcam ınsallah
esım buyyen ıstıyor bana kalsa normal besık ıstıyorum buyumeyen 2 3 yasına kadar yatılan
sonra ankaraya gıdınce oda yaparız dıyorum ozaman guzel bır odaası olur vee besıge uydurmak zorunda kalmayız ama
takmıs durumda genıs genıs rahat uyusunmus o daha rahatmısta
park yatak dusunmuyorum cunkı uzun sure kullanmak zorunyım park yatak dah akısa bıldıgım kadarıyla
sana tavsıyem tayın durumnuz bellı olsun canm veee oda yapabılırsen oda yap ev durumuna gore park yatak veya sepet al esının ısteıdııgı gıbı nasılsa oda kısa surelı sonra odasına gecınce :) besık sorunuda buyuk besıge gecınce kalkar tam zamanındada ayırmıs olursun bebegını veee ıcındede kalmas bısıcık :) ben oda kuramayacagm ıcın kucuk besık almak ıstemedım nasılsa fark etmıcek urfada ıdare etmek zorundayım
bu arada herkese günaydın kızlar bebişlerinizle bol neşeli günler:)
ben bu sabaha di şağrısı ile uyandım. geceden beri dişim sızlıyor , en korktuğum şeylerdendi hamilelikte diş rahatsızlığımalesef başıma geldi . Sanırım dişim iltihap yaptı. Doktora gitmeye korkuyorum:18:
Masallah annesıben sımdı neye bakarsam bakayım begenırsem begeneyım her sey eve baglı dun esıme dedım belkı odamız kucuk olacak parlk besık koyamayacagız meccbur dırek mınık bısı alacagızz :s7: gercı su da var ev musaıt olursa bır odayı gıyınme odası gıbı yapıp oglumun yatagını rahatca odamıza da koyabılırım alternnatıf oo kadar cok kı sanırım ben 2 ay daha boyle muallakta kalacagımmm
gunaydınnnnnnnnnnn pampişlerimmmmmmmmmmmmm
bugun cok enerjıgım neden bılmıyorum cnm ev ısı yapmak ıstemıyor yemek yapmak ıstemıyorum mutfagı topladım evı toparladım kostum geldım sıze
günnaydın canım dün de ben çok enerjiktim, performans toplantısında yöneticime sürekli gelişmek istediğimi, doğuma az kalaya kadar çalışmak istediğimi, sonrasında ise yine iyi bir performans göstermek istediğimi falan söyledim..bir sürü konu verdi bana şimdi kara kara düşünüyorum bunları nasıl yapıcam nasıl gücüm yetecek diye :44::44::44: neyse olmadı özür dileyip yapamayacağımı söylerim napalım hamilelik tuhaf bir gün iyi birgün yorgunum
az öncede bir ark.ımla konuştum çok isteyerek başladığı bir ilişki vardı dün akşam bitmiş, o da kendini hatalı bulup aramışda aramış adam iyice uzaklaşmış, çok ağır şeyler söylemiş..ona üzüldümarkadaşım akşam beni aramış dertleşmek akıl almak için ama ben öyle uyuyordumki sonra farkettim aradığını ama konuyu bilmedğim için sabah konuşurum uykumu açmayım diye düşündüm..şimdide pişmanım keşke konuşsaymışım
gunaydınnnnnnnnnnn pampişlerimmmmmmmmmmmmm
bugun cok enerjıgım neden bılmıyorum cnm ev ısı yapmak ıstemıyor yemek yapmak ıstemıyorum mutfagı topladım evı toparladım kostum geldım sıze
gordunmuuu calısma ıstedıgını nasıl yorumlamıslar allah kolaylık versın enerjmızı bazen ıce saklamak gere sanaırım
günaydın kızlar hepimize hayırlı günler.hastalara şifalar dilerim...bizimkinin tekmeler artık iyice güçlendi, yakında karnımdan çıkacak ayakları
""""""""lavie kullanıcısından alıntı"""""""""""
Lütfen sakin olun. Tabii ki herkes kendinden sorumlu.
Ancak yazdığımı tam okumamışsınız sanırım, ben "her hafta gidilmeli" demedim. Riskli durumumdan dolayı her hafta gittiğimi özellikle belirttim. Sadece sizi düzenli gören doktorun rutin aylık randevusunu "ben nasıl olsa radyologa göründüm" diyerek ihmal etmeyin dedim, o kadar. Sevgi ve saygılar...
gayet sakinim ama sen mesajında
Sizin cebinizden çıkacak fazladan bir 100 liradır en fazla, ne olacak ki?
Balık tutacaksan "Aman paçalarım ıslandı" demeyeceksin :)
bunları dedın kendı gorusunu belırtıyorsan ben her hafta gıdıyorum dıye dırek arkadasla muhatap olabılırdın
benım mesajdan alıntı yapıp bunları demenı anlıyamadım
ve radyolog degıl kadın dogum uzmanı ve peritanaloji uzmanı gıttıgım doktor bu benım kararım gıttım gorundum hersey saglıklı
bana bebegı ıhmal ettıgımı paraya ustun tuttugumu dıyorsun sonra ben boyle demedım dıyorsun
uzatmanın anlamı yok kendı sorunundan dolayı her hafta gıdebılırsın ben buna karısmadıgım gıbı benım gorusumede aynı saygı duyulmalı
lavie arkadaşım, en baştan böyle yukarıda yazdığın gibi deseydin kimse bundan alınmazdı ama sen birazcık yargılayarak konuştun..burda hepimiz hamileyiz hiçbirimiz gebelik konusunda uzman falan değiliz araştırıyor öğreniyoruz..bilmediğimiz konularda birbirimizden akıl alıyoruz,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.. ama ben burda sizce böyle yapsam olur mu dediğim bir konu için yargılanıp eleştirilirsem bir daha burdan soru sormak istemem.çünkü ben fikir soruyorum, bilgi soruyorum...
Sevgili arkadaşım, yorumunuz için çok teşekkürler.
Konu diğer arkadaşın yorumuyla kapanmış olsun. Elimden geldiği kadar bilimsel ve tarafsız yazarak buradan yardımcı olmaya ve bilgili arkadaşlardan yardım almaya çalışıyorum; kaynana ya da kociş muhabbeti yapmak için değil, karşılıklı bilgi paylaşımı amacıyla bu siteye üye olanlardanım. Kimseyi kırmak istemem, o arkadaş da kendi dünyasında haklıdır muhakak.
Sevgi ve saygılarımla
Günaydn kıslar bugun daha iyiyis eve yolladlar gece bu arada araba konusunda tavsiyem sadece senin icin kullanıslı olması ve pusetli pek begenmiorm cunku opusetleri cok kullanamıorus ve onu saklama derdi var sonradan ama tabi son karar senin
Sevgili arkadaşım, yorumunuz için çok teşekkürler.
Konu diğer arkadaşın yorumuyla kapanmış olsun. Elimden geldiği kadar bilimsel ve tarafsız yazarak buradan yardımcı olmaya ve bilgili arkadaşlardan yardım almaya çalışıyorum; kaynana ya da kociş muhabbeti yapmak için değil, karşılıklı bilgi paylaşımı amacıyla bu siteye üye olanlardanım. Kimseyi kırmak istemem, o arkadaş da kendi dünyasında haklıdır muhakak.
Sevgi ve saygılarımla
kesinlikle içe saklamak lazım..ablam hamileliğinde çok enerjikmiş hop oturup kalkabiliyomuş..annem diyomuş ona kızım az belini yanını tut ağrıyo gibi yap nazar ederler..hamile kadın böyle rahat hareket etmez diyormuşbense çoğu zaman burda yürürken penguenleşiyorum bebek yatay yattığı için alt tarafta ağrım oluyor yürümek bile zorluyor beni ama kimse bunun farkında değil..senin hamileliğin çok rahat geçiyor diyorlar..onu birde bana sorun..eğilemiyorum, yürürken zorlanıyorum, iyi kötü çalışıyorum, kendimi zorlayıp bütün enerjimi işe veriyorum,ama etraftakiler normalim bişeyim yok rahatça çalışıyorum sanıyorlar...puff...neyseki resmi izinimize az kaldı :) mart 15te resmi izin hakkı süreme girmiş oluyorum..doğum mayıs 12..tabi iyi olursam nisan 15e kadar çalışayım diyorum bakalım..
günaydın kızlar...hepimiz bol tekmeli ve sorunsuz bir gün geçiririz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?