- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.401
Günaydın güzelliklerrr
Dün gece 5den beri kabus gibi kalp ağrım var
Nefesim sancı yapıyor kalbimee
Tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
Doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
İyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
hala acı acı gögsüm daralıyorr
Üşütmemi, gaz sancısı mı bilmiyorum ama tam kalbim sancıyor
ben taşıkardiden şüphelenmeye başladım
Zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
Yetişkinlerin dakikada 60-100 arası atarmış benim bebek hızında atıyordu kalbim
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii
Canım gecmıs olsun hanı kalp bır haftadan sonra 2 katı kadar hızlı calısırmısya acaba ondan mı kı carpıntın benımde arada gogus kafesımden cıkacak gıbı gumburduyorGünaydın güzelliklerrr
Tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
Doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
İyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
Zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii
gunaydınn hanımlar
agrılar sızılar başlamıs herkes de ben de olduğı gibi
hanı 2. trimester hamıleliğin prenseslık dönemıydi
yahu heryerim agrıo nerdeyse sırtım ozellıkle sandalyede bı sure snra başlıorum kıpır kıpır,
bıde 2-3 gundur göğsümün hemen altı karnın bitiş yerleri agrıoo
rahım henuz okadar yukarda değil,göbek deliğinin 3 parmak fılan üstunde
ama bu ağrılar değişen organların şikayet seslerimi acep
8.9 ayları hiç düsünemıorum geceleri sık sık uyanıorum derkenn uzayıp gıdıo bu listee
yanlışşşşşş benım hatama dusmussun cnmmm :)bende 18+3 de gıttım 4,,5 aylık dedı :) suanda 22+5 im ve mıllete 6 aya 1 haftam var dıyorum ama megersem 5 ay 3 gunluk hamılyımmmm :)
günaydın güzelliklerrr
dün gece 5den beri kabus gibi kalp ağrım var
nefesim sancı yapıyor kalbimee
tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
iyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
üşütmemi, gaz sancısı mı bilmiyorum ama tam kalbim sancıyor
zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
yetişkinlerin dakikada 60-100 arası atarmış benim bebek hızında atıyordu kalbim
ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii
gunaydınn hanımlar
Agrılar sızılar başlamıs herkes de ben de olduğı gibi
Hanı 2. Trimester hamıleliğin prenseslık dönemıydi
yahu heryerim agrıo nerdeyse sırtım ozellıkle sandalyede bı sure snra başlıorum kıpır kıpır,
8.9 ayları hiç düsünemıorum geceleri sık sık uyanıorum derkenn uzayıp gıdıo bu listee
evet canım resmen batıyor çocuk seninki de mi her gittiğinde karnında yatay duruyor?? sanki ayakları aşağıya kafayı yukarıya verse daha rahat olacak gibi...rapor hakkı aslında iyi fikir bende mi öyle yapsam..40 günlük rapor hakkını kullanırken normal aldığımız rapor mu yoksa ayrıca belirttiğimiz bir şey var mı?? 6 ay doğum izni neden hala onaylanmadıki ocağın sonuna geldik, bir an önce yasalaşsa..Sıpa yuzunden bende cok zor yuruyorum 2 gundur karnım gobegım batıyor ve ben 32 haftaya kadar sabredemeyecem gıbızor yuruyorum ve 40 gunluk rapor hakkımı sonuna kadar kullanacagım vakıt kalırrsa da yıllık ızın ya da heyete donecegımm
geçmiş olsun canım, şu an da kalbin 122 mi atıyor, nabzına baktın mı? bir devlet hastanesine gidip direkt acilden girsen olmaz mı canım çok kötüyüm fenayım dersin..hamilesin sonuçta birşey demezler bakarlar bence...Günaydın güzelliklerrr
gunaydınn hanımlar
agrılar sızılar başlamıs herkes de ben de olduğı gibi
hanı 2. trimester hamıleliğin prenseslık dönemıydi
Günaydın güzelliklerrr
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii[/QUOT
geçmiş olsun canım
sıkma canını önemli birşey değildir o gecen bendede oldu gaz sancısıydı, seninkide öyledir
evham yok sakin sakin ,git dr bir rahatla yinede
şu bebekler gününü tamamlayıp dogsada bizde rahat etsek :)
günaydınnnn canım
çok geçmiş olsun gıt barı ıhmal etme belkı baskı yapıyordur yada usutmeden falan olabılır kotu dusunme lutfen en azından ıcın rahat eder bu ara artık zorlasıyoruz ya organlara baskıdan kaynaklı bı sebepte olabılır sıkılcak bı durum olmasa gerekk canım
allah korusun sen gıt guzelce ıcın rahat eder sıkma canını
bende düşünemiyorum valla 7 8 son trmesrı :)
hakkaten yandık sanırım :)
evet canım resmen batıyor çocuk seninki de mi her gittiğinde karnında yatay duruyor?? sanki ayakları aşağıya kafayı yukarıya verse daha rahat olacak gibi...rapor hakkı aslında iyi fikir bende mi öyle yapsam..40 günlük rapor hakkını kullanırken normal aldığımız rapor mu yoksa ayrıca belirttiğimiz bir şey var mı?? 6 ay doğum izni neden hala onaylanmadıki ocağın sonuna geldik, bir an önce yasalaşsa..
geçmiş olsun canım, şu an da kalbin 122 mi atıyor, nabzına baktın mı? bir devlet hastanesine gidip direkt acilden girsen olmaz mı canım çok kötüyüm fenayım dersin..hamilesin sonuçta birşey demezler bakarlar bence...
aynen canım hiç te prenseslik dönemi değilmiş..benim tam midem geriliyor sızlıyor karnımın ayrı ayrı yerlerinde sızlama gibi ağrılar oluyor..mide yanması, yürürken zorlanma, baş dönmesi..bi de bazen oğlus tam alta bi yere tekme atıyor o zaman canım yanıyo..
cnm geçmiş olsun reflü ağrısı olabilir mi acaba*
kalple cok karıstırılır ya,mıdende yanma yukarı acı su cıkma vs varmı
Canım gecmıs olsun hanı kalp bır haftadan sonra 2 katı kadar hızlı calısırmısya acaba ondan mı kı carpıntın benımde arada gogus kafesımden cıkacak gıbı gumburduyorkorkuyorum oglum bu kalp atısından ırkılırse dıye de ıns cıddı bırseyler degıldır sen randevuya kadar sakın kalmaya calısta ıyıce yukselmesın kalp atısınnnn
Ben 6ayımda boyleysem dıger ayları dusunmek bıle ıstemıyorummmm
Kıslar gobeğiniz de asagıya dogru inen kahverengi bi cizgniz varmı sizdede
Günaydın güzelliklerrr
Günaydın güzelliklerrr
arkadaşlar çatlak başlangıcı nasıl oluyor tırnak izi gibi dümdüzmü
arkadaşlar çatlak başlangıcı nasıl oluyor tırnak izi gibi dümdüzmü
günaydınnnn canım
çok geçmiş olsun gıt barı ıhmal etme belkı baskı yapıyordur yada usutmeden falan olabılır kotu dusunme lutfen en azından ıcın rahat eder bu ara artık zorlasıyoruz ya organlara baskıdan kaynaklı bı sebepte olabılır sıkılcak bı durum olmasa gerekk canım
allah korusun sen gıt guzelce ıcın rahat eder sıkma canını
bende düşünemiyorum valla 7 8 son trmesrı :)
hakkaten yandık sanırım :)
geçmiş olsun canım, şu an da kalbin 122 mi atıyor, nabzına baktın mı? bir devlet hastanesine gidip direkt acilden girsen olmaz mı canım çok kötüyüm fenayım dersin..hamilesin sonuçta birşey demezler bakarlar bence...
geçmiş olsun canım
sıkma canını önemli birşey değildir o gecen bendede oldu gaz sancısıydı, seninkide öyledir
evham yok sakin sakin ,git dr bir rahatla yinede
şu bebekler gününü tamamlayıp dogsada bizde rahat etsek :)
canım geçmiş olsun öncelikle ama stres yapma eğer grip gb olacaksan o zamanda oluyor sıkışma.. inşallah önemsiz birşeydir... doktorunu çiğ çiğ yiyesim geldi maydonoz kafalı
günaydın kızlar bende dün kayınvalideme gittim,görümcemle kayınvalidem annemin bebeğe aldıklarını gördü kayınvalidem ilk kez mahcup oldu kendisi henüz 1 iğne bile almadı da ,ama yorganla yastık yaptırdım dedi eminönüne gideceğin zaman para veririm alırsınız 1 şeyler dedi galiba babaanne olacağını yeni yeni anlamaya başlıyo gerçi sever beni ama hamileliğimde onunda hormonları kaydı yamuldu herhalde neyse vardır belki 1 sebebi
vee eşim bugün annesiyle kahvaltı yapıcak başbaşa olucaklar bebeğimize bakar mısın diye sorucak,inşallah bakarım der dua edin kızlar eğer bakmam derse 1 de lohusa lohusa ev bakıp anneme yakın taşınmak zorunda kalıcam Rabbim yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?