2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Vajinal nasıl bakıyolar yaa :)) Çok utanırdm ben valla. Kocamdan bile çok utanmıştım

cengel masaya yatiyorsun
doktor parmagiyla icine ve bir de yukaridan elleriyle bastirarak kontrol yapiyor
sag tarafa sol tarafa ve ortaya bastirip rahim durumuna bakiyor
oyle bir muayene benim doktor kadin oldugundan pek cekinmiyorum ama erkek olsa cekinirdim sanirim bilmiyorum
ama tabi ben hamile kalmadan once de vajinal muayeneler oldum o yuzden biliyorum sanirim sen daha hic olmadin

bende yemeye çalışıyorum mide bulantım yok ama yinede çok iştahsızım 1.5 kilo verdim 4-5 günde hiç yiyesim yok

Vajinal nasıl bakıyolar yaa :)) Çok utanırdm ben valla. Kocamdan bile çok utanmıştım

canım utanılacak bişey yok aslında ilk muayenemde bende biraz tuhaf olmuştum ama bunu doğal bişey olarak düşün rahat ol

Kızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
Sölemesi ayıp akıntım çok fazla yaaa
sizdede öyle mi
Bazen böyle hastalanmış gibi hissediyorum neredeyse :26:

sizdede öyle mi

öncelikle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğin

benim regl günümde ve sonraki gün şeffaf akıntım oldu sonra kesildi

kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu (((

biz henüz duymadık kalp atışlarını çarşamba gideceğiz bu herkesde aynı olmuyo anladığım kadarı ile 5 haftada duyulan da var 8 haftada duyulan da var sıkma canını içini ferah tut

biz henüz duymadık kalp atışlarını çarşamba gideceğiz bu herkesde aynı olmuyo anladığım kadarı ile 5 haftada duyulan da var 8 haftada duyulan da var sıkma canını içini ferah tut

kalp atislari bildigim kadariyla 7 haftada duyuluyo kizimida 7. haftasinda duymustum ve gormustum.... ama dun gittigimde kesem bostu bebek yoktu icinde (( bir kac gun icinde olusmali dedi 3 hafta sonraya randevuyu verdi aranizda 6. haftasinda bebegini kese icinde gormeyen varmi???

pardon kalp atışını duymadığını zannettim yanlış anladım sanırım madem 3 gün sonra oluşur demiş neden 3 hafta sonraya randevu verdi ki başka bi doktora daha gitsen nasıl olur

sizdede öyle mi
insallah bebegin tutunur sana
akinti benim oluyor
5. v 6.haftalarda su gibi geliyordu
sonra krem gibi akintilarim basladi ve simdi beyaz akintim var surekli
kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu (((

herkes farkli zamanda duyuyor sanirim
cok gerilme insallah bir daha doktora gittginde herye yolunda olur
benim vajinal ultrasonda 6+6da gorduk kalp atislarini, karnim cok sisti benim o gun ve su icmeden gitmistim o yuzden karindan net goremedi

Son düzenleme:
pardon kalp atışını duymadığını zannettim yanlış anladım sanırım madem 3 gün sonra oluşur demiş neden 3 hafta sonraya randevu verdi ki başka bi doktora daha gitsen nasıl olur

inan hic aklim almadikii (( neden boyle yapti en azindan bebegin olustugunu gorene kadar kontrol altinda tutsaydi (( ne yapacagimi bilmiyorum biraz arastirdim kese olup bebek olmayanlar cok ya kurtaj olmuslar yada dusuk veyada sonradan olusmus vs vs kafam cok karisti hic bi sikayetim yok arada kasiklarim sanciyo bulanti kusma kanama falan yok bilmiyorum iyimi kotumu dururumum doktorum hersey yolunda dedi ama iste ben panikledim ((

herkes farkli zamanda duyuyor sanirim
cok gerilme insallah bir daha doktora gittginde herye yolunda olur
benim vajinal ultrasonda 6+6da gorduk kalp atislarini, karnim cok sisti benim o gun ve su icmeden gitmistim o yuzden karindan net goremedi

canim ben kalp atislarini sormuyorumki (( 6 haftamizdayiz kese var ama bebek yok icinde siz kacinci haftanizda gordunuz bebeginizi kese icinde yani 5,haftalikmiydi,6 mi 7.mi

panikleme canım sakın bak önemli günlerdesin sakın stres yapma hem herşey yolunda demiş bende sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sende öyle yap yine de imkanın varsa bir doktor daha görsün seni derim 3 hafta uzun bir süre bekleyemezsin

sizdede öyle mi

kanama seklinde mi akıntın var? canım bazı hamılelıklerde kanama olabılır tahmınım drun sureklı yatmanı ıstemıstır. dr ne dıyorsa harfiyen uy. ama su gibi yada kremsi akıntın varsa endıse etme benımde hamılelıgım boyunca olmustu.

canim ben kalp atislarini sormuyorumki (( 6 haftamizdayiz kese var ama bebek yok icinde siz kacinci haftanizda gordunuz bebeginizi kese icinde yani 5,haftalikmiydi,6 mi 7.mi

kesnin içi bombosmu ? yanı ufacık yuvarlak seklınde bır olusum da mı yok ????

evet hemde cok uzun bi sure ( bir doktor daha bulup gideyim en iyisi ama bir kac gun gecsin diyede beklemek istiyorum her hangi bir sikayetim olmadigi icin bir kac gun icinde tam gorurum belki ((

ben gittiğimde sata göre 4 haftalıktık kese 3.4 milim bebekte 1.5 milim demişti bana doktor sen biraz daha bekle ve başka bir doktora git canım endişelenme hayırlısıyla büyüyecek yavrun

kesnin içi bombosmu ? yanı ufacık yuvarlak seklınde bır olusum da mı yok ????

kese baya buyuktu tam kac mm sormadim ama rahatca goruluyordu ultrasonda sonra biraz daha buyuttu daha rahat gorelim diye sadece karanlikti (( resmi yukleyebilirsem koyarim ne dusunecegimi hic bilmiyorum..

ben gittiğimde sata göre 4 haftalıktık kese 3.4 milim bebekte 1.5 milim demişti bana doktor sen biraz daha bekle ve başka bir doktora git canım endişelenme hayırlısıyla büyüyecek yavrun

adet duzensizligi ve gec yumurtlama kesenin bos gozukmesine ve bebegin gec olusmasina neden olur diyolar ,,,ama gec dollenme falan olmus olsa idrarda hemen cikmasi kolay olmazdiki degilmi testte aninda pozitif cikti silik falanda degildi yani.....

masallah canim size hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik ne deyim ((

kese baya buyuktu tam kac mm sormadim ama rahatca goruluyordu ultrasonda sonra biraz daha buyuttu daha rahat gorelim diye sadece karanlikti (( resmi yukleyebilirsem koyarim ne dusunecegimi hic bilmiyorum..

canım once sakın ol stress bebegı etkıler . bunun dısında bır kac gun bekle 3 gunkadar ve baska dr a daha gıt bence. yanı 3 hafta bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…