- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.641
Vajinal nasıl bakıyolar yaa :)) Çok utanırdm ben valla. Kocamdan bile çok utanmıştım
Valla hamileliği öğrendiğimizden beri süt iç yoğurt ye meyve ye bir hal oldum :))) ben hemen başlayacağım sanırım kilo almaya :))
Sağlıklı gelişsin de bebişlerimiz ne gerekirse yaparız biz :)))
Vajinal nasıl bakıyolar yaa :)) Çok utanırdm ben valla. Kocamdan bile çok utanmıştım
Kızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
Sölemesi ayıp akıntım çok fazla yaaa
sizdede öyle mi
Bazen böyle hastalanmış gibi hissediyorum neredeyse :26:
kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu(((
biz henüz duymadık kalp atışlarını çarşamba gideceğiz bu herkesde aynı olmuyo anladığım kadarı ile 5 haftada duyulan da var 8 haftada duyulan da var sıkma canını içini ferah tut
kalp atislari bildigim kadariyla 7 haftada duyuluyo kizimida 7. haftasinda duymustum ve gormustum.... ama dun gittigimde kesem bostu bebek yoktu icinde(( bir kac gun icinde olusmali dedi 3 hafta sonraya randevuyu verdi aranizda 6. haftasinda bebegini kese icinde gormeyen varmi???
insallah bebegin tutunur sanaKızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
sizdede öyle mi
kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu(((
pardon kalp atışını duymadığını zannettim yanlış anladım sanırım madem 3 gün sonra oluşur demiş neden 3 hafta sonraya randevu verdi ki başka bi doktora daha gitsen nasıl olur
3 yıldır mı bebek istiyordunuz canım ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş bizde 8-9 aydır istiyorduk
herkes farkli zamanda duyuyor sanirim
cok gerilme insallah bir daha doktora gittginde herye yolunda olur
benim vajinal ultrasonda 6+6da gorduk kalp atislarini, karnim cok sisti benim o gun ve su icmeden gitmistim o yuzden karindan net goremedi
inan hic aklim almadikii(( neden boyle yapti en azindan bebegin olustugunu gorene kadar kontrol altinda tutsaydi (( ne yapacagimi bilmiyorum biraz arastirdim kese olup bebek olmayanlar cok ya kurtaj olmuslar yada dusuk veyada sonradan olusmus vs vs kafam cok karisti hic bi sikayetim yok arada kasiklarim sanciyo bulanti kusma kanama falan yok bilmiyorum iyimi kotumu dururumum doktorum hersey yolunda dedi ama iste ben panikledim ((
Kızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
sizdede öyle mi
canim ben kalp atislarini sormuyorumki(( 6 haftamizdayiz kese var ama bebek yok icinde siz kacinci haftanizda gordunuz bebeginizi kese icinde yani 5,haftalikmiydi,6 mi 7.mi
panikleme canım sakın bak önemli günlerdesin sakın stres yapma hem herşey yolunda demiş bende sürekli kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sende öyle yap yine de imkanın varsa bir doktor daha görsün seni derim 3 hafta uzun bir süre bekleyemezsin
canim ben kalp atislarini sormuyorumki(( 6 haftamizdayiz kese var ama bebek yok icinde siz kacinci haftanizda gordunuz bebeginizi kese icinde yani 5,haftalikmiydi,6 mi 7.mi
kesnin içi bombosmu ? yanı ufacık yuvarlak seklınde bır olusum da mı yok ????
ben gittiğimde sata göre 4 haftalıktık kese 3.4 milim bebekte 1.5 milim demişti bana doktor sen biraz daha bekle ve başka bir doktora git canım endişelenme hayırlısıyla büyüyecek yavrun
kese baya buyuktu tam kac mm sormadim ama rahatca goruluyordu ultrasonda sonra biraz daha buyuttu daha rahat gorelim diye sadece karanlikti(( resmi yukleyebilirsem koyarim ne dusunecegimi hic bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?