- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.421
arkadaşım bu yorumunda bile "kaynana ve kociş muhabbeti yapanlara" laf söylüyorsun, çoğumuzu kendinden ayrı tutup başkalaştırıyorsun.burası "revir.com yada sağlık.com" sitesi değilki, biz arkadaşız ayrıca hamilelikte ve annelikte yoldaşız..her konuyu konuşuyoruz..eleştirmeden...yargılamadan...ben bu siteyi, burda konuşulanları paylaşılanları, paylaşanları seviyorum..kendi dünyasında haklı olan arkadaş derken beni mi gülsevdam mı kastediyorsun bilemedim ama hakikaten sıkıldım.
Günaydın güzelliklerrr
Dün gece 5den beri kabus gibi kalp ağrım var
Nefesim sancı yapıyor kalbimee
Tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
Doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
İyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
hala acı acı gögsüm daralıyorr
Üşütmemi, gaz sancısı mı bilmiyorum ama tam kalbim sancıyor
ben taşıkardiden şüphelenmeye başladım
Zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
Yetişkinlerin dakikada 60-100 arası atarmış benim bebek hızında atıyordu kalbim
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii
gunaydınn hanımlar
agrılar sızılar başlamıs herkes de ben de olduğı gibi
hanı 2. trimester hamıleliğin prenseslık dönemıydi
yahu heryerim agrıo nerdeyse sırtım ozellıkle sandalyede bı sure snra başlıorum kıpır kıpır,
bıde 2-3 gundur göğsümün hemen altı karnın bitiş yerleri agrıoo
rahım henuz okadar yukarda değil,göbek deliğinin 3 parmak fılan üstunde
ama bu ağrılar değişen organların şikayet seslerimi acep
8.9 ayları hiç düsünemıorum geceleri sık sık uyanıorum derkenn uzayıp gıdıo bu listee
Kıslar gobeğiniz de asagıya dogru inen kahverengi bi cizgniz varmı sizdede
Canım çarpıntı ve daralma 2-3 hafta önce 2 defa oldu bana bayılacak gibi oldum daraldım sonra geçti ama şimdide ara ara daralma kalp çarpıntısı oluyor normaldir heralde bu arada kansızlığın yoktur dimi baktırdınmı çünkü kalp bebişe kan pompalamak için zaten hızlı çalışıyor kansızlıkta varsa sıkıntı yapabilir belki çok geçmiş olsun sen yinede ihmal etme git için rahat etsin
canım çok çok geçmiş olsun amaa gönlünü ferah tut ve iyi düşün iyi olsun...
hamilelik döneminde olduğumuzdan dolayı kendimizi çok dinliyoruz ve tabiki vücutta da değişiklikler oluyor ama bence içime doğan birşeyin yok Allahın isniyle akşamları şişlik gaz ve sıkışma normal ben de çok zorlanıyorum akşamları nefes almak zor kalp sıkışıyo küt küt kalp atışını duyuyosun bizi ancak biz anlarız:) hemen yemek yiyip yatmamaya gayret et canım çünkü az da yesek akşamları bebişler rahatsız oluyor bu bir gerçek ...inşallah akşam da güzel haber yaz çok öptümmm.
Allahım hepimize yardım etsin şifa versin inşallah hergün yeni çıkan zorluklara dayanma gücü versin inşallah...
bende kalp atısı hızlanması arada oluyor ama ben panık atagıma baglıyorum sonra gecıyo
kardıyoloğa gıtmen daha ıyı canım sakın ol relax bebısın ıcın kıyafet bak netten :)
olumlu ol belkıde hıc bısey yoktur
teşekkür ederim canım
inşallah sıkılcak bir durum yokturr
şimdi bol su içip burundan nefes al ağızdan ver şeklinde nefes almaya calısıyorum ama canımda yanıyor
bide bebeğimde dünden beri tepiklemedii oda ayrı sıkıştırıyor kalbimii
rabbim hayırlısıyla şu zamanları atlatmamazı nasip etsin
eşimle konuşuyor takma aklına diyor pazar günü nasıl hareket etti yorulmuştur dediii
nasıl cocuk gibi başladım ağlamaya
Allahım analık nasıl bir sınavdır
Ayy acaba panik atak mı oldum ben :44:
Doktora gideceğim canım kısmetse ama yorumuna kocaman bir sırıttımm, ben nete bakayım dimi unuturum ozaman
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım umarım bebeğime bir zararı yokktur :18:
Canım reflü şikayetleri yaşamadım hiç
Midem yanmadı, acı su hiç boğazıma gelmedi
Sadece kalbim ağrıyorr
Üşütme gibide değil gögsümde batma yok çünkü
Canım valla cumartesi-pazar günü kan ilacımı içmeyi unuttum
Pazartesi günüde hafif sızladı önemsemedim ama bu sabah gözüm bir pörtledi huuugg huuugg diye nefes almaya başladımm
Öksürdüm süreklii hızlı kan akışı olup pompalama devam etsin diyede
Hala geçmemesi korkutuyor benii
Bi kardiloga gideceğimm cünkü ben heyecanlanınca ve üzülünce kalbim direk çırpınıyorr en azından baştan bir önemlem alayımm
Dediğin gibi kalp bebek büyüdükce daha cok efor sarfedecek ozaman halimiz nice olacak :18:
Günaydın güzelliklerrr
Tarifini nasıl yapsam nasıl benzetsem bilemedim ama boğazıma kadar nefesim daralıyor
Doktorumu aradım pis kadın benle görüşmeden danışmana kardiyologa gitsin sonra bana gelsin demiş
İyice sıkıştı kalbim gıcık oldum sanki normal bir hastayım hamileyimm yaa bu kadın ne kadar rahat ,
Zira hatırlarmısınız ayrıntılı usgde doktor kalbime bakmıştı 122 atıyordu hatta bebekten daha heyecanlısın demiştii
Ben ekg çekilcem yinede geçmiyor çünkü 17:30 randevu verdiler ozamana kadar kalp krizi geçirmezsem tabii
günaydın kızlar bende dün kayınvalideme gittim,görümcemle kayınvalidem annemin bebeğe aldıklarını gördü kayınvalidem ilk kez mahcup oldu kendisi henüz 1 iğne bile almadı da ,ama yorganla yastık yaptırdım dedi eminönüne gideceğin zaman para veririm alırsınız 1 şeyler dedi galiba babaanne olacağını yeni yeni anlamaya başlıyo gerçi sever beni ama hamileliğimde onunda hormonları kaydı yamuldu herhalde neyse vardır belki 1 sebebi
vee eşim bugün annesiyle kahvaltı yapıcak başbaşa olucaklar bebeğimize bakar mısın diye sorucak,inşallah bakarım der dua edin kızlar eğer bakmam derse 1 de lohusa lohusa ev bakıp anneme yakın taşınmak zorunda kalıcam Rabbim yardım etsin inşallah
Anlaşıldı, ben de "Niye durup dururken bana saldırıldı" diyordum. Demek geçmişte dini bir konuda sizin kafanızdaki dogmalara ters düşecek şekilde konuşmuşum.
Kimin başkalaştırılıp yabancılaştırıldığı anlaşılıyor. Haklısınız, bu topik bana ve benim gibilere uygun değil. Hepinize güzel bir yaşam dilerim...
memnun musun sezeryandan canim
dogumlarin arasinda ne kadar zaman var ?
hesaplama karistiriyor biraz ama 28 olunca 7.ayim basladi diyebilirsin
Anlaşıldı, ben de "Niye durup dururken bana saldırıldı" diyordum. Demek geçmişte dini bir konuda sizin kafanızdaki dogmalara ters düşecek şekilde konuşmuşum.
Kimin başkalaştırılıp yabancılaştırıldığı anlaşılıyor. Haklısınız, bu topik bana ve benim gibilere uygun değil. Hepinize güzel bir yaşam dilerim...
benimki de hiç kaymıyo o kaymayı çok merak ediyorum, nasıl birşey diye..işi güçü tekmelemek, ittirmekmemnun degilim cunku benim ilk dogumum normal olmustu ve peridural agrisiz oldu superdi cunku birsey hissetmiyosun ama unutamam he ilk olmasi hem agrisiz olmasi iki ikinmayla hemsirenin deyisiyle pirt diye cikmasiyla ck guzel bir dogum ama iste digerleri oyle olmadi acil sezeryan oldum cok sukur diyelim yinedebu sefer tabi buyuk ihtimal sezeryan olur evet arti 7 aylik dicem arkadasim birde arkadaslar benim bebegim artik tekme degilde daha cok kayiyo sizinde oylemi simdi sen tecrubeli diceksiniz ama inani sanki ilk bebegim gibi unutzmusum en son 9 yil once dogum yaptim konu konuyu acti cok uzattim herkese saglikli gunler dileyip opuyoruz
evttt yapmıcamm bıraz once kayınvalıdem aradı yemege cagırdıı keyfım yerıne geldııı hıc eskıden aradıgında gıtmezdım sımdı kosuyorumgünaydınnnnnnnn tatlımmmmmmmmm :)
bosverr zaten mıstı evınnnnn
hosgeldınnnn :)
bugunde temebellık olsun senın ıcınnnn
benımde yuruyusum artık degıstı hareketlerım kısıtlandı artık bazı seylere gobus musade etmyırkesinlikle içe saklamak lazım..ablam hamileliğinde çok enerjikmiş hop oturup kalkabiliyomuş..annem diyomuş ona kızım az belini yanını tut ağrıyo gibi yap nazar ederler..hamile kadın böyle rahat hareket etmez diyormuşbense çoğu zaman burda yürürken penguenleşiyorum bebek yatay yattığı için alt tarafta ağrım oluyor yürümek bile zorluyor beni ama kimse bunun farkında değil..senin hamileliğin çok rahat geçiyor diyorlar..onu birde bana sorun..eğilemiyorum, yürürken zorlanıyorum, iyi kötü çalışıyorum, kendimi zorlayıp bütün enerjimi işe veriyorum,ama etraftakiler normalim bişeyim yok rahatça çalışıyorum sanıyorlar...puff...neyseki resmi izinimize az kaldı :) mart 15te resmi izin hakkı süreme girmiş oluyorum..doğum mayıs 12..tabi iyi olursam nisan 15e kadar çalışayım diyorum bakalım..
Günaydın güzelliklerrr
arkadaşlar çatlak başlangıcı nasıl oluyor tırnak izi gibi dümdüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?