2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bu arada herkese günaydın benimde en çok sırt ağrısından sıkıntım var fazla oturduğumda ayakta gezdiğimde nefes bile alamıyorum ağrıdan.Birde ayaklarımdan ateş çıkıyor yahu yanıyorum yalın ayak geziyorum ama arkadaşta gebelikte ayakların üşürse bebeğin gaz sıkıntısı olur dedi :2::2:ama çorap giyemiyorum

konu uzamasın dıye susayım dıyorum ama olmuyor son lafında bıle bı ıma laf sokma var maelsef arkadasın kastettgıı bendım sen degıl
ara ara gelıp fevrı yorumlar yapıp gıdıyorsun lavıe ya dıne laf sokuyorsun gerıcı gıbı kelımelerle yada baska bısey dıyıp hep bı ıma ..
burası annelerın paylasım alanı yerı gelır sıkıntımızı yerı gelır bebıslerımızı konusuruz ama kımse kımseye burda yargılayıp elestırmıyor
herkes kendı fıkrını beyan edıyor sukadar sayfaya geldık dostluk muhabettle .. sen kendını daha üst sevıyede goruyorsan
kusura bkma bu topık sana hıtap etmıyor ...

bende kalp atısı hızlanması arada oluyor ama ben panık atagıma baglıyorum sonra gecıyo
kardıyoloğa gıtmen daha ıyı canım sakın ol relax bebısın ıcın kıyafet bak netten :)
olumlu ol belkıde hıc bısey yoktur

benım ıcn kesınlıkle 2. donem en ıyısı hergece bacak agrısı ceksemde ılk aylar yasadıklarım aklıma geldıkce ..
senınkı acelecı anlasılan bıranonce yukarıda yuvasınımı kuruyor ne:)

Aynen bayılcak gibi oldum bende bide eşim sabahtan gittii
Tek başıma okadar korktum ki kalp krizi mi geçiriyorum diyee
Kana en son 8. haftada baktırdım bide doktor yine istedi onuda bu hafta baktıracağım
Ama kan ilacı içmedim acaba kansızlık mı diye düşündüm şimdii
Bide taşikardi belirtileri var, çok hızlı atıyor kalbim çünkü

En asgarii düzeyde kendini dinlememeye calışan biriyimm canım
Tepik atmasada amaaan kendi bilirr canı isterse diye geçiştiriyorumm
Ama onun besin kaynağı kalbim az kan pompalarsa bebeğim gelişemez
Oyüzdn endişem benim
Kalp krizi şimdiye bırakmazdı beni zira

Ayy acaba panik atak mı oldum ben :44:
Doktora gideceğim canım kısmetse ama yorumuna kocaman bir sırıttımm, ben nete bakayım dimi unuturum ozaman
Çok teşekkür ederim

canım malesefff boylee oluyoruzz hem pinpiriklilik
bende duymadıgımda endıselenıyorumda dr kızdı bana uyumasıda gerek dıyee seen allahın ıznıyle hıc endıselenmee hep hareket edıcekler dıye bısı yok kuzum hem her zaman hıssedemeyebılıyoruz buda var unutma
hayırlısıyla gıt gel hastaneden strese sokma kendınıı
bende paronaya bagladıgımda durtuyorum falan uyansın tepkı verısn korkuyorum dıyorum esımde kızıyor huzur ver dıyee analık ıstee ınsan endıse etmeden duramuyorkı malesef
eveett sen sakın olmaya calıs emınım ben allahın ıznıyle bısıcık cıkmıcak

Ayy acaba panik atak mı oldum ben :44:
Doktora gideceğim canım kısmetse ama yorumuna kocaman bir sırıttımm, ben nete bakayım dimi unuturum ozaman
Çok teşekkür ederim

yardımcı olayım derken baska bı facıaya sebeb olmuyum kredı krtı lımıtını ucurma sakın sonra vıcdanım sızlar
bak bendede kalp hızlı atmaya baslar

Anlaşıldı, ben de "Niye durup dururken bana saldırıldı" diyordum. Demek geçmişte dini bir konuda sizin kafanızdaki dogmalara ters düşecek şekilde konuşmuşum.
Kimin başkalaştırılıp yabancılaştırıldığı anlaşılıyor. Haklısınız, bu topik bana ve benim gibilere uygun değil. Hepinize güzel bir yaşam dilerim...

Canımmmmm sevgı kelebegımm hıc sıkma canının kucuk pasan ıyıdır buyumeye calıstıkca bızı yoruyorlar ıste bugun de sansına kalbın dusmus kan lazım oldu demek kı sen ferah tut ıcını randevuna da gıt gel allahın ıznıyle bırsey de cıkmaz

canım işte bu yüzden hiç bi doktora güvenmiyorum ben geçmiş olsun. önemli bişey yoktur bence sakin ol Allah yardımcın olsun.

canım inşallah kabul eder

sana kımse durup dururken sarmadı bır yazını alıntı yapıp bırsey demedı
kendın yazıp olayı baslattıgını hatırlatırım
burda farklı goruslerde bır cok kısı var ama kımse kımseye catmıyor yabancılastırmıyor
burdakı paylasımları küçük gören sizsiniz benım acımdan dıyecek bısey yok artık nasılsa ortak yolda anlasamıcaz
hayırlı sağlıklı güzel bir doğum dilerim size bebeğinizle mutluluklar ....

Canım kandan dolayı dedim sen baktır diye ama mesela ben fenalaştığım zaman falan kanımda bir sıkıntı yoktu şimdi bile ilacı 2-3 güne bir atıyorum normal sınırlarda yeterli dedi dr ama niye öyle oldum hiç bir fikrim yok ilk olduğunda normalde özele gidiyorum ilk defa araştırma hastanesine gitmiştim sıra beklerken fenalaştım acile doğru yürüdüm ama ölüyorum sandım çarpıntı başımda bir hoşluk oldu yavaş yavaş tam acile ulaştım dış kapısı açıkmış soğuk bir hava esti merdivene oturdum kaldım kimsede iyimisin diye sormadı orda serinde otururken kendime geldim sonra acile uğramadan dr çıktım.2. de eczanede ilaç sırası beklerken oldu hemen oturdum 15-20 dk kapıyı açtırdım derin derin nefes aldım kendimme geldim yani heralde normal diye düşünüyorum çünkü her hamilelik kişiden kişiye değişiyor bebiş için korkma ben dr gittiğimde hiçte beslenme sorunu falan olmamıştı çok şükür Allah bebeklerimizi korusun hepimizin sağlıkla kucağımıza alırız hergün herkes için dua ediyorum hiç korkma

memnun musun sezeryandan canim
dogumlarin arasinda ne kadar zaman var ?
hesaplama karistiriyor biraz ama 28 olunca 7.ayim basladi diyebilirsin

memnun degilim cunku benim ilk dogumum normal olmustu ve peridural agrisiz oldu superdi cunku birsey hissetmiyosun ama unutamam he ilk olmasi hem agrisiz olmasi iki ikinmayla hemsirenin deyisiyle pirt diye cikmasiyla ck guzel bir dogum ama iste digerleri oyle olmadi acil sezeryan oldum cok sukur diyelim yinedebu sefer tabi buyuk ihtimal sezeryan olur evet arti 7 aylik dicem arkadasim birde arkadaslar benim bebegim artik tekme degilde daha cok kayiyo sizinde oylemi simdi sen tecrubeli diceksiniz ama inani sanki ilk bebegim gibi unutzmusum en son 9 yil once dogum yaptim konu konuyu acti cok uzattim herkese saglikli gunler dileyip opuyoruz

geçmişte böyle bir konu konuşulduğunun farkında yada bilincinde değilim ve konuşulmuş bile olsa beni ilgilendirmez..ayırımcılık bana çok ters bir mantık, ben insanla ilgilenirim inancıyla yada görünüşüyle değil...gitmeye gerek yok ama bende sana güzel bir hayat ve hayırlı bir doğum dilerim.

benimki de hiç kaymıyo o kaymayı çok merak ediyorum, nasıl birşey diye..işi güçü tekmelemek, ittirmek

günaydınnnnnnnn tatlımmmmmmmmm :)

bosverr zaten mıstı evınnnnn
hosgeldınnnn :)
bugunde temebellık olsun senın ıcınnnn
evttt yapmıcamm bıraz once kayınvalıdem aradı yemege cagırdıı keyfım yerıne geldııı hıc eskıden aradıgında gıtmezdım sımdı kosuyorum
benımde yuruyusum artık degıstı hareketlerım kısıtlandı artık bazı seylere gobus musade etmyır
agırlasırsan cok martta cıkarsın cnm cok ta zorlama kendını

kuzummmm nolduu sanaa kıymamam dıkkat et kendıne cok gecmıs olsun

arkadaşlar çatlak başlangıcı nasıl oluyor tırnak izi gibi dümdüzmü

evet tatlm ve tatlı tatlı kasınır mutlaka kasınan yerini bolyagli kremlerle yagla bide badem yagı diolar ama oda kılanma yapıoms ben kullanmadm halde gobegmde kıllanma var yani kıllanma olcaksa oluyo benim ic karnım dar oldugu icn dktrum erken baslaya bilir catlakların demisti nitekimde öle oldu önlemini alamiorum ben bu catlamanın allah yardmcımız olsn

kızlar şu kaşınma olayından bende bıktım yemin ederim benım karnım kasınmıyor daha catlak kremıne yada yaga baslamadım zaten.

Ama benım agda yaptıgım yerler fena sekılde kasınıyor tüyler mı kasındırıyor yoksa çatlak mı olcak bılmıyorum ben fena derecede kasıyorum ne olcak bilmiyorum yaaa

şekerler ağrısı sızısı olanlardan tek tek alıntı yapamadım ama benimde geçen haftadan beri tam göğsümün altı ve karın duvarının iki yanı müthiş ağrıyordu haftasonu doktoruma sordum bundan sonra malesef bu ağrılar artacak dedi bebiş büydükçe içerde de değişiklikler oluyor bu sana ağrı olarak yansır dedi o nedenle hiiiç telaş etmeyin ama ihmalde etmeyin doktorlara danışalım bizim işimiz telaş etmek onlarınkide bizi sakinleştirmek de mi??

bu arada gülsevdam gebelik seminer notlarını inşallah paylaşmamışsındır paylaştıysan ve kaçırdıysam üzülürüm hepsini kopyalayıp okuyorum tekrar tekrar

bide birbirinizle tartışmayın kızlar yaaa lütfeeen ben bile okuyunca üzüldüm sizi daha çok üzer bu konuşmalar (( birbirimize hep destek olalım bu dönemde biz ne kadar sakin olursak bebeklerimizde o kadar rahat olur boşverin unutun gitsin

Orkide hosgeldın canım
evet artık agrıları umursamamız gerektıgı kanısındayım taktıkca kötu hıssedeıyorum kendımıı
benımde gunduz bsıcıgım yok hep masa basındayım saatler aksam oluyor
baslıyor mıde baskı yapmaa
sırt bel agrılara
nefes alamamak ayrı bı durum artık tısıldayarak gezıyorum falann
rabbım hepımızı sagsalım saglıkla kurtarıırr ınsallahh

gulsevdanın notlarını bende merakla beklıorum ama henuz kacırmadık canım paylasmadı sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…