- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.441
Orkide hosgeldın canım
evet artık agrıları umursamamız gerektıgı kanısındayım taktıkca kötu hıssedeıyorum kendımıı
benımde gunduz bsıcıgım yok hep masa basındayım saatler aksam oluyor
baslıyor mıde baskı yapmaa
sırt bel agrılara
nefes alamamak ayrı bı durum artık tısıldayarak gezıyorum falann
rabbım hepımızı sagsalım saglıkla kurtarıırr ınsallahh
gulsevdanın notlarını bende merakla beklıorum ama henuz kacırmadık canım paylasmadı sanırımm
hoşbulduk canım evet ağrılara alışmalıyız ben normal doğum yapmak istiyorum dediğimde doktorum daha 16. Hafatalarda ağrıların başalsın bakalım aynı fikirde kalacak mısın demişti bende içimden ne kadar kötü olabilir ki demiştim ama daha şimdiden böyleyse son ayı düşünemiyorum
merhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. Haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında
herkese merhaba...
Merhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında
Herkese merhaba...
merhabaa hosgldın aramıaaMerhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında
Herkese merhaba...
merhaba cnmm benım oglumda gecelerı ve gunduzlerı cok oynuyo hangı ara uyuyo bılmıyorum:)))SELAM GUZEL ANNELER,
ınsallah hepınız ıyısınızdır.bız cok ıyıyız bu hafta kontrolumuz var.her kontrole gıtmeden once bı heyecan oluyor ıcımde oyle heyecanlıyım kı bır an once bebısımı gormek ıstıyorumm.bırde benım bebegım hep gecelerı kıpırdıyo gunduzlerı uyuyo sanırım cıt yok.anne karnında gece kıpırdayan bebek dogduguda gece uyumaz dıyorlar boyle bı bılgınız varmı yoksa bana ılerde sabahlar olmayacakk
cnm hastasın ondan olabılır bendegrıpken cok olur banaKızlar dis diplerm agrıo cok kotuym bi cozum nolur
benim bebiş de gündüz az oynuyo geceleri coşuyo..yandık galiba :)
sormaaa sabahlar olmasın bruda dolanır dururuz artık:2:
haha evet bebişler kucağımızda emzirirken bi taraftan da yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?