- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.461
akşam üzerimde atlet uzanıyorum bir taraftan da dalmışım emzirme provası yapıyorum
arkadaşımı izlmiştim bebeği kucağına almadan yanına uzanarak emziriyordu..benim memeler onunki gibi aşağıya eğlmiyor ben de nasıl olur acaba diye uğraşıyorum tabi memeler dışarda..eşim de tv izliyor..yani ben öyle sanıyorummeğer beni izliyormuş başladı gülmeye ..yaşlılar gibi hastalıklı ve komik olduk galiba
kızlar park yatak alan oldu mu hiç aranızda hangi marka aldınız?bende bakınıyorumda internetten kraft hoşuma gitti chicco mu daha iyi kraft mı acaba
selam canım..nasıl yani hiç ultrasona girmedinmi daha önce? inşallah güzel görüntüler verir sizin yaramaz..selammmmm.. nasılsınızz koca göbüşlü prensesler... ben yarın ılk defa eşımle hastaneye gıdıcem yanı ebbegımı gormeye ılk defa gıdıcem . aslnda 6 subatta gıdcektık ama oğlum babasının yanagına o tkmyı attıgndan berdr babamız delırmış durumda oğlunu gormek ıstıyor. :) cok heycanlıyım... oğlumu cok özledim.. :) bide ben dayanamdm doğum anı izledim vee inanılmaz korku bastı benı napıcam nasıl yapıcam dıyıp duruyormizlemicem dıye soz vermıstım esıme . merakıma yenık dustum..
Merhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında
Herkese merhaba...
kızlar park yatak alan oldu mu hiç aranızda hangi marka aldınız?bende bakınıyorumda internetten kraft hoşuma gitti chicco mu daha iyi kraft mı acaba
yarın saglıklı haberlerle gel ınsallahhhhselammmmm.. nasılsınızz koca göbüşlü prensesler... ben yarın ılk defa eşımle hastaneye gıdıcem yanı ebbegımı gormeye ılk defa gıdıcem . aslnda 6 subatta gıdcektık ama oğlum babasının yanagına o tkmyı attıgndan berdr babamız delırmış durumda oğlunu gormek ıstıyor. :) cok heycanlıyım... oğlumu cok özledim.. :) bide ben dayanamdm doğum anı izledim vee inanılmaz korku bastı benı napıcam nasıl yapıcam dıyıp duruyormizlemicem dıye soz vermıstım esıme . merakıma yenık dustum..
evt ben okumuştum daha öncebu gun bı sıtede okudum hastane cantasına bıberon da koyulmalıymıs sut gelmezse bıberon ıstyorlarmıs
evt ben okumuştum daha önceçok şey var:44:
bu gun bı sıtede okudum hastane cantasına bıberon da koyulmalıymıs sut gelmezse bıberon ıstyorlarmıs
hazırlamak ıstıyorum bıran once ben yaa su alısverısı tamamlasam
evet aventin bir biberonu var yenidoğan için gaz yapmıyormuş onu öneriyorlar..AVENT 0% BPA PP Biberon 260ml Tekli
bende aynı hevesleniyorum herşeyi almak çantayı bile şimdiden hazırlamak istiyorm, ama çoook eksiğim var daha..:44::44:
hazırlamak ıstıyorum bıran once ben yaa su alısverısı tamamlasam
kafam çok karışık benmbi yolculuk durumumuzda var çantayı hazırlasamda oraya götürmeyi düşünmüyorum ama götürsemmi bilmiyorum:44: karışığım çok kesin belli de değil sadece ihtimal gidip gtmiceğimiz mesajdanda anlaşılıyodur sanırım karışıklık
ben siperiş verdim canım...kraft aldım ben de....pr0001....
Eki Görüntüle 612989
anladım cnm sen yıne de gotur ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?