2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar park yatak alan oldu mu hiç aranızda hangi marka aldınız?bende bakınıyorumda internetten kraft hoşuma gitti chicco mu daha iyi kraft mı acaba

allah ıyılıgını versın hemı cnm yaa :) :) :) güldürdün benı yaaa allahda senı guldrsun emiii :)

kızlar park yatak alan oldu mu hiç aranızda hangi marka aldınız?bende bakınıyorumda internetten kraft hoşuma gitti chicco mu daha iyi kraft mı acaba

ben aldım park yatağı. kraftın calipso modeli. resmi aşağıda. Gri kırmızı.

bende graco die bi markayı beğenmiştim.onlara da bi bak istersen..almadım daha sömestre da eşimle dolaşıp alıcaz artık..

selam canım..nasıl yani hiç ultrasona girmedinmi daha önce? inşallah güzel görüntüler verir sizin yaramaz..
canım bende izledim doğum videosu, zayıf yabancı bi kız suda doğum yapıyodu eşi de destek oluyodu..biraz bağırdı, acı çekti sonra kalktı küvetten bi baktım bebeğin başı çıkmış meğer sonra kocasının ve ebesinin desteğiyle evinde iki dakikada doğurdu..bende hep öyle düşündüm o zayıf küçücük kız yaptıysa bende yaparım..anneannelerimiz falan eskiden köylerde evde doğuruyolarmış..bizde hastanede iyi şartlarda doğurcaz inşallah..bi de nette mutlu doğum hikayeleri var onları oku insana cesaret veriyor..doğumun aşamaları var onlar falan yazıyor hepsini okuyalım ki bildiğimiz şeyden korkmayalım..

Merhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında

Herkese merhaba...

hoşgeldin canım aramıza...seninle doğum tarihlerimiz aynı

ben siperiş verdim canım...kraft aldım ben de....pr0001....

Slm kızlar,
yavaş yavaş hazırlıklar başlamış ama biz de daha tık yok :)) herşeyimiz var Allaha şükür ilk oğlumdan kalma..bedava bu bebek bedava

yarın saglıklı haberlerle gel ınsallahhhh

sen naptnnnn ben o anı dusunmuyorum bıle bıde ızlemıssınnn

cnm ben jokerden aldım benım ıcın tek onemlı olan duz lacıvert olmasıydı150 tl ye aldım ama fotosunu bulamaıdm 15 gune kurrarız ınsallah o zmn atarım fotoyu

Ohhh mesaı bıtmek uzere evıme gıdıp yemek yapacam sonra da yatıs pozısyonumu alacagımm gecenın 4.30unda kalkınca cok uykum geldı

bu gun bı sıtede okudum hastane cantasına bıberon da koyulmalıymıs sut gelmezse bıberon ıstyorlarmıs

Dr Browns
Gaz Yapmayan Dar-geniş Ağızlı Biberon

Dr Browns Gaz yapmayan cam biberon
120 ml BPA%0 50 ML , Silikon Emzikli , Polikarbonat • önceleri piyasaya girdiğinde sadece plastik gövde seçeneği olan marka artık cam gövdeli olarak da satılıyor.
1996da Amerikada tasarlanan ve 1997de patenti alınan Dr.Browns biberonları iç hava akış yapısı olan tek biberondur. Dünyada Dr.Browns biberonları bebekte gaz oluşmasını önleyen bu yapısı ile bilinmektedir ve tercih edilmektedir. Patentli İç Hava Sistemi, aşırı hava akışını ve negatif basıncı yok eder. Biberon içinde hava kabarcıkları ve vakum oluşmasını önleyerek kolik sancısını, geğirmeyi, kusmayı ve gazı en az seviyeye indirir. Bebeğinizin aşırı güç harcamasını önler doğal akışı ile anne göğüsünden emmeyi anımsatır.
Sıvının doğal akışı, bebeğin beslenme sırasında aşırı çaba ve emme gücü harcamasını önler. Anne sütü emmeye eşdeğer akış sağlar. Bu sayede gaz sancıları, kolik , aşırı salya akışı ve kusma minimum seviyeye indirilir.
• Anne sütü veya mama tabii ve kesitisiz bir şekilde akarken, hava mamaya karışmadan biberonun üstünde birikir. Böylece kulakta sıvı birikmesinin başlıca nedeni olan emzik çökmesi önlenir.
• Mama veya sütün hava ile temas etmesini önleyerek sütteki C vitamini oranını korur

evet aventin bir biberonu var yenidoğan için gaz yapmıyormuş onu öneriyorlar..AVENT 0% BPA PP Biberon 260ml Tekli

bende aynı hevesleniyorum herşeyi almak çantayı bile şimdiden hazırlamak istiyorm, ama çoook eksiğim var daha..:44::44:

avent ıcın cok ıyı dıyorlar cnm zaten kuzenım hedıye olarak aventın bıberon setını alıcak bana oellıkle avent al dedım

bızde cok eksık kalmadı cok sukur benım kendı eksıklerım var daha cok ınsallah onları da tamamlasak ufak tefekelr kalıyo

hazırlamak ıstıyorum bıran once ben yaa su alısverısı tamamlasam

kafam çok karışık benm bi yolculuk durumumuzda var çantayı hazırlasamda oraya götürmeyi düşünmüyorum ama götürsemmi bilmiyorum:44: karışığım çok kesin belli de değil sadece ihtimal gidip gtmiceğimiz mesajdanda anlaşılıyodur sanırım karışıklık

anladım cnmsen yıne de gotur ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…