- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.481
peki sut gelmezse bebis ne yapiyor mama mi veriliyor hemen ne veriliyorbu gun bı sıtede okudum hastane cantasına bıberon da koyulmalıymıs sut gelmezse bıberon ıstyorlarmıs
avent ıcın cok ıyı dıyorlar cnm zaten kuzenım hedıye olarak aventın bıberon setını alıcak bana oellıkle avent al dedım
bızde cok eksık kalmadı cok sukur benım kendı eksıklerım var daha cok ınsallah onları da tamamlasak ufak tefekelr kalıyo
selammmmm.. nasılsınızz koca göbüşlü prensesler... ben yarın ılk defa eşımle hastaneye gıdıcem yanı ebbegımı gormeye ılk defa gıdıcem . aslnda 6 subatta gıdcektık ama oğlum babasının yanagına o tkmyı attıgndan berdr babamız delırmış durumda oğlunu gormek ıstıyor. :) cok heycanlıyım... oğlumu cok özledim.. :) bide ben dayanamdm doğum anı izledim vee inanılmaz korku bastı benı napıcam nasıl yapıcam dıyıp duruyormizlemicem dıye soz vermıstım esıme . merakıma yenık dustum..
Ohhh mesaı bıtmek uzere evıme gıdıp yemek yapacamsonra da yatıs pozısyonumu alacagımm gecenın 4.30unda kalkınca cok uykum geldı
Benim bir sorum olacak sizlere vajinaya doğru baskı hissediyorum sabahtan beri idrar yollarım da bugün iyi değil sizce ondan mı kaynaklı bu baskı ve bunun bir zararı olur muuu???
peki sut gelmezse bebis ne yapiyor mama mi veriliyor hemen ne veriliyor
sacma soru olabilir ama gecen bir kiz yazmisti sezeryan olmus sutu hemen gelmemis bebisim ac ac yatiyor yanimda icim aciyor diye
bılmıyorum kı cnmm ac bırakmazlar heralde mama verırler :44::44:
kiz masallah sana ne cok hediye geliyorcevren cok belli canim bana simdiye kadar sadece bir patik geldi oglusuma, baska da yok
sormaaa cnm ya saolsunlar ıkı tarafında ılk bebısı olunca ve 4 yıl kadar bebek ozlemı cekınce bıze bırsey kalmadı maalesef cıkıp ta kendı zevkıme gore bısı alamıyorum ıcımde kalıyo ama napalım saglık olsun
olsun canim cok sey alirsin sen daha bebeginesormaaa cnm ya saolsunlar ıkı tarafında ılk bebısı olunca ve 4 yıl kadar bebek ozlemı cekınce bıze bırsey kalmadı maalesef cıkıp ta kendı zevkıme gore bısı alamıyorum ıcımde kalıyo ama napalım saglık olsun
canımmm duskun olmaları sansımızaa oluyor sanırım
bendee ınankı en cok hastane cıkısını hevesle bakardım 3 adet oldu bırı bıle bana aıt degıl :)
uzulsemmı sevınsemmı bılemedım ama gercekten bukadar dusunulmek guzel ama
bızım acımızdan fenaa :)
sımdı ıste onu alıyım dıyorum bı bakıyorum var deyıp tıkanıp kalıyorum
kayınperde subatta gelıcek aldıklarınıda getırecek kayınvalıdem yoluyor
ıste bakıcam onlara bırde annemınkılerı ıyıce sorucam sonra oturup gerı ne kaldıysa bı seferde alıp cıkarım heralde
bu gıdısle bana emzık bıberon bakım urunlerı buhar makınası vs gıbı seyler kalıcak
hatta kayınpeder gıtmıssıken banyo malzemelerınıde alırıız demıs aysegulle cıkıp :)
esıımın ısıne gelıyor sıpaaa
dıyorumkıı avent bıberon emzık ıste bakıyorum dur annemı arayalım dıyo oha dedım ya
gorende mılyoner anan baban var sanır olsun torun ıstemıyorlarmıydı dıo :)
canımmm duskun olmaları sansımızaa oluyor sanırım
bendee ınankı en cok hastane cıkısını hevesle bakardım 3 adet oldu bırı bıle bana aıt degıl :)
uzulsemmı sevınsemmı bılemedım ama gercekten bukadar dusunulmek guzel ama
bızım acımızdan fenaa :)
sımdı ıste onu alıyım dıyorum bı bakıyorum var deyıp tıkanıp kalıyorum
kayınperde subatta gelıcek aldıklarınıda getırecek kayınvalıdem yoluyor
ıste bakıcam onlara bırde annemınkılerı ıyıce sorucam sonra oturup gerı ne kaldıysa bı seferde alıp cıkarım heralde
bu gıdısle bana emzık bıberon bakım urunlerı buhar makınası vs gıbı seyler kalıcak
hatta kayınpeder gıtmıssıken banyo malzemelerınıde alırıız demıs aysegulle cıkıp :)
esıımın ısıne gelıyor sıpaaa
dıyorumkıı avent bıberon emzık ıste bakıyorum dur annemı arayalım dıyo oha dedım ya
gorende mılyoner anan baban var sanır olsun torun ıstemıyorlarmıydı dıo :)
kızlar park yatak alanlar ne kadara aldılar paylaşırsanız çok sevinirim
Canım 5e dogru cıkıyorum ıste 5.30 da evde oluyorum aksamları sallana sallana gelıyorum eve agır agır yurumek ıyı gelıyorilkkezmi gidiceksinizz dogum ızlemek hıc ıstemıyorum ben bırkere ızledım oda normal dogum pek bellı degıldı dıye ızledım ve guzel kolay bı dogumdu benceee kendımızı zora sokmamamız lazım pskolojıyı bozmaya gerek yok :)
bişi kalmamıs canım bende dıyorum deryanın sesı cıkmıyorr megersem evee gıdısss planlarında :)
bebişlerrr büyüdükce rahimde baglar gerilir ve kasıklarda baskı olusur bebısler buyr annesı merak etme korkulacak bısı yok :) hepımzıın yasıyoruzz sorunları ve baskı yapar ve sık sık tuvalete cıkarsın
kızlar nasılsınız görüşemedik bebişleriniz nasıl iyimi çok özledim sizleri.başım dertte kızlar benimle anlaşmak için işe çağırmışlar psikolojik baskı uyguluyorlar anlaş diye bende kabul etmiyorum ama işe gidşiyorum bana iş vermiyorlar bütün gün ayaklarımı uzatıp eski masamda oturuyorum.patron mahkemeden herşeyden vazgeç diyor kabul etmedim çalıştırmak istemiyorsan haklarımı verseydin çağırmasaydın dedim ama kimse doğru düzxgün benle konuşmuyor hayatta kimseye iyilik yapmaya değmezmiş onu anladım zamanında sıkı mıkı olanlar iş korkulşarından benle konuşmaz oldular yazık hayat bazen bu kadar ucuzmu diye düşünüyorum avukatım yılma diyor sana baskı yapamazlar diyor ama rahat da ettirmiyorlar bana dua edin yarın yine gidiyorum ama ben onlara iyi davranıyorum çok safım napıyım bakalım hakkımda hayırlısı olsun napıcam bilemiyorm
Canım 5e dogru cıkıyorum ıste 5.30 da evde oluyorum aksamları sallana sallana gelıyorum eve agır agır yurumek ıyı gelıyoryemek yapacaktım o kadar da malzemelerı aldım ama gucum kalmadı esım dısardan aldı yedık doyurduk karnımızı yattık yatagımıza ben oglumla oynasıyorum babamızda gazete okuyor
Canım aklım sendeydı ıyı barı kotu davranmamıslar bosver sende gıt bos bos aksama kadar otur konusmazlarsa da kendılerı kaybederr
canım hepsi onlar tarafı ben tekim bebeğimin hakkını yedirmicem gidicem acaba bilgisayarımı açmıyorum bana iş vermiyomuşlar evden netbook getirsem suçmu cnm sıkıntıdan patlıyom beni bezdirmek için elinden geleni yapıyorlar bu hamiledir demiyolar sen napıyosun bebiş iyimi
arkadaşlar siz çanakkalede oturuyordunuz sanırım fatma çeliker diye bir doktor varmış nasıl bir doktor iyi diye duydum
ya kızlar dün dr kontrolüm vardı.ben 23.haftaya giryorum hesabıma göre.ama usgde 25 haftaya giriyor ve kilosu 665 grm boy 30 cm .sizinde öyle oluyormu.tombikmi olacak oğluş yoksa hesabımmı yanlış desem değil.
2 gündür bndede vardı yağ karışımım almıştım aktardan onu kullandım geçti ama çok srmekten alerji yapmış bu seferde kırmızı noktalr oldu karnımda cildiyeye gttm bugün ilaç verdi ondan sonra mustelanın kremlerini kullan dedi çok şey sürmücekmişimkizlar acayip kasinmaya basladim yemekten sonra acaba besin alerjisi mi?siz de var mi hic kasinti?
Canım ben gittim hiç menmun kalmadım ama eltim gidiyor o seviyor benim kan pıhtılaşmam vardı çanakkalede hiç bir dr anlamadı o yüzden burdaki dr için bişey diyemiycem.Ben burda mehmet ali kılçık a giden arkadaşımız var o çok menmun ben onada gitmiştim ama birkaç sorun yaşamıştık ama yinede gidilebilecek en iyisi o heralde
ilkkezmi gidiceksinizz dogum ızlemek hıc ıstemıyorum ben bırkere ızledım oda normal dogum pek bellı degıldı dıye ızledım ve guzel kolay bı dogumdu benceee kendımızı zora sokmamamız lazım pskolojıyı bozmaya gerek yok :)
bişi kalmamıs canım bende dıyorum deryanın sesı cıkmıyorr megersem evee gıdısss planlarında :)
bebişlerrr büyüdükce rahimde baglar gerilir ve kasıklarda baskı olusur bebısler buyr annesı merak etme korkulacak bısı yok :) hepımzıın yasıyoruzz sorunları ve baskı yapar ve sık sık tuvalete cıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?