2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım aramıza...seninle doğum tarihlerimiz aynı

ben siperiş verdim canım...kraft aldım ben de....pr0001....
Eki Görüntüle 612989

...................................................................................

ne güzeel bakalım tutturabilecek miyiz tarihi İstanbul' da mısın peki cinsiyeti ne:):)

Son düzenleme:
Slm kızlar,
yavaş yavaş hazırlıklar başlamış ama biz de daha tık yok :)) herşeyimiz var Allaha şükür ilk oğlumdan kalma..bedava bu bebek bedava
ohhh ne guzelmis gercekten
gule gule kullansin oglun
ikinci bebiste daha kolay hem tecrube hem ihtiyaclarin cogu hazir
benim bebiş de gündüz az oynuyo geceleri coşuyo..yandık galiba :)
benim de sabah erken saatte ve gece gec saatte, canim olgum geceleri uyumiycak simdiden biliyorum bunu
Benim bir sorum olacak sizlere vajinaya doğru baskı hissediyorum sabahtan beri idrar yollarım da bugün iyi değil sizce ondan mı kaynaklı bu baskı ve bunun bir zararı olur muuu???
bende de bazen oluyor
idrara baktir istersen belki usutmussundur ya da enfeksiyon olmustur idrarda
ama buyuk ihtimal hamileliktendir canim
sen bol su ic cok rahatsiz ediyorsa da doktoruna dersen idrar kulturu ister zaten
Kızlar dis diplerm agrıo cok kotuym bi cozum nolur
sen dun ateslenmistin di mi
gecmis olsun simdi nasilsin
nezle olucan sanki cunku sizlama dislerde nezleyken cok olur
benim on disler sizlar nezleyken
tuzlu suyla calkalasan ise yarar mi acaba

Merhaba uzun zamandır birçoğunuzun bilgisinden faydalandığım bu foruma bende bugün üye oldum 25. haftasındayım gebeliğimin ve bir erkek bebek annesi olucam inşallah mayıs ayında

Herkese merhaba...

hoşgeldın aramıza canım

benim bebiş de gündüz az oynuyo geceleri coşuyo..yandık galiba :)

aynen benımkıde bu saat baslıyo gece suruyo doguncada boyle olursa yandık :)

koptum yaa cıdden provamı yaptın :) eşin iyiki bakırkoye goturmedı esım delırdı dıye senı

canım daha once ultrasona gırmemısmıydın oglum dedıgıne gore gırdın ama esınle ılkdefa :) ?
ay sımdı esınde sende ne heyecanlısınızdır hadı bakalım haberlerınızı beklıyoruz :)
ızleme balım oyle vıdeoları bende meraklı bırıyım ama bakmıyorum egıtımde 2 dogum ızlettıler
bırı suda bırı normal ıkınarak eslerde ızledı cok guzel kolaydı ama yınede dusunmek ıstemıyorum
oan geldımı yasıcaz bakalım :)

kızlar hem burdan hem ozelden egıtım notları soranlar olmuş
içiniz rahat olsun bu hafta kurs bıtıyor lohusa bakımı var o egıtımıde alıyım
tum notları bırlestırıp paylaşıcam kacıran olursada hıc cekınmesın özel atsın bende notlar saklı olcak
ozelıne atarım tum anne gruplarıylada paylaşıcam zatı
buyuk ıhtımal gelecek hafta ıcı hazır olmus olur ..

bugun cok guzel gectı annemle hava guzelken dısarda denıze karsı keyıf yaptık
sonra annem torununa yemek ısmarladı benımde gönlümü düz taban ayakkabı almam gerekıyordu
o ıstegımı yerıne getırerek gönlümü aldı :) eve yenı geldım uyku gozlerden akıyo :)
hepınıze şimdiden hayırlı geceler safağa 1 gun daha yaklastık :) tatlı düşlerrrrrr mayıs anneleriii:)

Bu saat oldu mide yanmasından ve şişkinlikten donup durmaktan uyuyamadım..( Deryacım inşallah uyuyabilmişsindir sende.. Fatmacan2 canım inşallah daha iyisindir Pekbicici kontrolün nasıl geçti inşallah basit bişeydir ikinize de çok geçmiş olsun. Tüm hastalara acil şifalar inşallah... Park yatak ve başka şeyler alan arkadaşlar mutlu sağlıklı kullanmak nasip olsun..Gulsevdam canım notlarını sabırsızlıkla bekliyorum bende ellerine sağlık şimdiden... İş yerimden yazamıyorum bişey özlüyorum sizi..Bana dua edin uykusuzluk çok erken başladı 8 de iş başı malum pilim bitiyo neyse birdahaki yazışmamıza kadar öpüyoruz sizi kızımla... Şimdiden herkese günaydın:)))

Herkeze hayırlı sabahlar kızlar ve hepinizin mübarek kandili hayırlı ugurlu olsun tüm dualarınız kabul olsun rabbım bugünde isteyen herkezin gönlüne göreee herşeyi nasip etsin.sizleri seviyoruz analı kızlı kocamann öpüyoruz bugün inşallah dualarda buluşulım ve birbimizii unutmayalaım.rabbim bizlere hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar nasip etsin amin ♥

kızlar günaydın. bişi sorcam 24 haftalık hamileyim. 1hafta öncesine kadar bebişim çok hareketliydi. ama 1 haftadır çok azaldı günde 1 yada 2 kez tekmeliyor. sizdede aynı sorunu yaşayan varmı. yada sebebini bilen.

Canım bende karar verememiştim ama eşim dün akşam şimdi gittiğim dr da doğum yap dedi anadolu hastanesinde dr ezcan hanıma gidiyorum çok güler yüzlü bizde can hastanesindemi yapsak diye düşündük ama vazgeçtik burda yapıcam büyük ihtimalle bu arada bende vazelinle kakao yağını karıştırtmıştık 2-3 güne bir sürüyordum ama karnımda kırmızı minik minik sivilce gibi şeyler çıktı şimdi 1 haftadır sürmüyorum mustelanın kremlerini eczanedenmi alıyoruz acba

günaydın herkeslere vee herkesin kandili mübarek olsun.
herkesler iyidir inşallah. ben sürünerek işe geldim ve akşam olsun da gideyim derdindeyim. sağ kalçam da bırak gideyim diye isyanlarda
herkesleri öptük oğluşumla

Hamur aynen yaatakla vedalasamadım bir :'( o bana bktı ben ona neredeyse nıyetı bozup gırecektım ıcınede akıllan dedım kendıme pasa pasa geldim işe bugun söz verdim kendime aksam erkenden yatıcam bakalım tutabılecekmyıyım :)

Hayırlı kandıller kızlar rabbım ıns hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp eder sabah sabah gene erkenden uyandımm bu kalca agrısı sonum olacak ya hadı hayırlısı oıse geldım ama bırı dese kı hadı gıt evıne elınden operımm ıns su gıbı gecer 1.30a kadar sonra doktora gıdecegız oglumla 33,gunum bugun ıns her sey yolundadır

rotin bebişlerin hareketleri önemli elbette ama senın hıssettıgın kadar 2 kez tekmelemıyordur sen ayaktayken bı ısle ugrasırken hıssetmıyorsundur.
Herzaman cok hareketlı olucaklar dıye bısı yok elbette canım yerlerı daralmaya basladıkca dahada azalıcaktık ıcın raahat etsın ıstersen doktoruna danıs gunde kac kez duyman gerektıgını cunkı hareketlerı artık onemlı
ben doktoruma bazen cok duymuyorum dedıgımde uyuması gerektıgını uyudunu unutmamalısın demıstı
belırlı haftadan ıtıbaren harektlerıne dıkkat etmek gerekıyormus onemlıymıs canım

canm ben erken yatıyorum ama nafile. çok mu tembel oldum ne ama şu bi gerçek ki uykularım eskisi gibi verimli değil.

yok annesi sen merak etme bişey yoktur oğluşun kocaman olmuştur

canm ben erken yatıyorum ama nafile. çok mu tembel oldum ne ama şu bi gerçek ki uykularım eskisi gibi verimli değil.

yok annesi sen merak etme bişey yoktur oğluşun kocaman olmuştur

canm bende erken yatmayıda denedım gecte yattım ama nafile sabah kalkmak artık işgence gibi hamilelikten oluyor sanırım dinlenemiyoruz.
cunkı onceden 7 dedınmı ayaktaydım sımdı alarm ertelene ertelene 30 gecıyor 2 dakıka ıcın bıle o yataktan cıkmadıgımı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…