2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlarrr
kandılınız mubarek olsun,
ınsallah rabbım tum dualarımızı kabul etsın
mınık tospamda teyzelerının ellerınden kardeslerının gozlerınden operrrr

canım çok teşekkür ediyorum. ben dayanamıcam doktora gidicem sanırım.

Yataktan cıkamama bence de uyku duzenıyle alakalı degıl 6 gıbı uyanıyorum ben kacta yatarsam yatayım ve 7.30a kadar anca cıkabılıyorum yataktan arada da kramp gırınce hıc kıpırdayamıyorumm

2 hafta önce pembemsi kan ile uayanarak acil doktora gittik alttan muayene nst sağ olsunlar en az benim kadar telaşlanıp ilgilendiler benimle ama sorun idrar yollarımda çıktı ciddi oranda enfeksiyon varmış ilaç kullandım geçti ama bu baskı da demek ondan kaldı çok saoll teşekkür ederim:)

hoşbulduuumm efendimm:)))) pek sevdim ben burayı :)

gunaydın guzel anneler ve lokumları kandılımız mubarek olsun kızlar birbirimiz içinde dua edelim bu gece Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder inş.

gulsevdam eğitim notlarını dört gözle bekliyorum valla. Çalışmasam bende gitmek istiyorsum aslında böyle bir eğitime ama malesef çalışınca mümkün değil

arkadaşlar hepimize hayırlı kandiller
bende fena grip oldum atlatmaya çalışıyorum aman dikkat edinn

Teyzeler cıktık doktordan gelısımı haftasına denk 22+1 ız bugun sata gore (16sında gıttıgımde 22+4 cıkmıstık bugun 22+5 cıktık) gelısımı haftasına uyumlu dedı duraklamıs dedım yok normal dedı 533gr agırlıgımız varmıs rapor ısını de uzun surelı vermem ben dedı en fazla 10gun yazarım dedı (tum hayallerım suya dustu) agrıların normal dedı hıc memnun kalmadım ben seferkı muayeneden

Günaydın güzel anneler,
bugün çok güzel ve özel bir gün,tüm dualarınız kabul olur inşallah
herkese hayırlı kandiller diliyorum..

herkese hayırlı kandiller . bu gece hepimiz bir birimiz için dua edelim. Allahın izniyle ve hayırlısı ile hepimiz bebişlerimizi zamanında ve sağlıklı kucağımıza alırız inşallah.

Yataktan cıkamama bence de uyku duzenıyle alakalı degıl 6 gıbı uyanıyorum ben kacta yatarsam yatayım ve 7.30a kadar anca cıkabılıyorum yataktan arada da kramp gırınce hıc kıpırdayamıyorumm

canım oyleee yaa gercekten sapıttı duzende etkı etmıyorrr

Günaydın arkadadaşlar kandilimiz mübarek olsun Allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Herkesin güzel duaları ve temmennileri için ççoookkkk teşekkürler arkadaşlar...

Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimize sağlık sıhhat nasip etsin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin...

AMİNNNN

Günaydınn gökyüzünden yeryüzüne inen meleklerin güzel annelerii
Öncellikle soran merak eden-etmeyen herkese çok teşekkür ederimm
Biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
Gecelim muayene dedii anaam bende lahana gibi giyinmişmiyim
Elbise giymiştim ama içine alttan zıbın giydim külotlu corap cizme derken
Adam üstündekini çıkar demez mi Hııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
Soyun soyun zaten sabahı bulurdu çizmem zaten ağzıma kadar geliyor perdenin ötesinde eşim çizmeyi çıkartıyor
Adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofff sütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Neyse kalp usgsine aldı, çok hızlı atıyor çarpıntın var dedii ama kalbin büyüklüğü iyi, kalp kireçlenmesi yok dedi
Bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedim Güldü
İşin şakası olmadı bişey dedim,
Tamam tansiyonu ölçelim dedi adamın gözüü pörtlediiii
16/9 çıktı tansiyonumm :18: Nolmuşş tansiyonuna böyle dediii bak bu güzel değil hemen ekgye in
Ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
Tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
Hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
Kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
Buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
Neyse çıktık eşimde cok korktu yavrumm cok şükür kalple ilgili sıkıntı yok dedii bii ohh yaparakk
Bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dedii Canım benim
Gel balık ısmarlayım sana dedi bende yok eve gidelim keyifsizim dedim bebek gibi baktı yemeğimi ısıttı yedim
Mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dedi Sonra ben yattım
Dırın dırın saat tam 23de kaynanam aradı

Gozumuz aydın canım cıddı bırsey yokmus heyecan yapmayacaksın o zaman artık strese dur dıyeceksınn

Gozumuz aydın canım cıddı bırsey yokmus heyecan yapmayacaksın o zaman artık strese dur dıyeceksınn

Saolasın kuzucumm
Seninde gözünaydın görmüşün tostosunu
Maşallah güzel yavruna canımm
Sağlıklaada kucaklarımıza gelsinler inşAllah

Gökçecimm sen nasılsın canımm
Salı kontrolun vardı nasıl geçtii , testler nasıldı kuzum
Oğluşumuz nasılmış

Çok geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım rahatsızlandınmı sen? bununla gelmiş geçmiş olsun çok şükür bir sorun çıkmamış Allah ikinizi de korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…