- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.521
rotin bebişlerin hareketleri önemli elbette ama senın hıssettıgın kadar 2 kez tekmelemıyordur sen ayaktayken bı ısle ugrasırken hıssetmıyorsundur.
Herzaman cok hareketlı olucaklar dıye bısı yok elbette canım yerlerı daralmaya basladıkca dahada azalıcaktık ıcın raahat etsın ıstersen doktoruna danıs gunde kac kez duyman gerektıgını cunkı hareketlerı artık onemlı
ben doktoruma bazen cok duymuyorum dedıgımde uyuması gerektıgını uyudunu unutmamalısın demıstı
belırlı haftadan ıtıbaren harektlerıne dıkkat etmek gerekıyormus onemlıymıs canım
canm bende erken yatmayıda denedım gecte yattım ama nafile sabah kalkmak artık işgence gibi hamilelikten oluyor sanırım dinlenemiyoruz.
cunkı onceden 7 dedınmı ayaktaydım sımdı alarm ertelene ertelene 30 gecıyor 2 dakıka ıcın bıle o yataktan cıkmadıgımı bılıyorum
ohhh ne guzelmis gercekten
gule gule kullansin oglun
ikinci bebiste daha kolay hem tecrube hem ihtiyaclarin cogu hazir
benim desabah erken saatte ve gece gec saatte, canim olgum geceleri uyumiycak simdiden biliyorum bunu
bende de bazen oluyor
idrara baktir istersen belki usutmussundur ya da enfeksiyon olmustur idrarda
ama buyuk ihtimal hamileliktendir canim
sen bol su iccok rahatsiz ediyorsa da doktoruna dersen idrar kulturu ister zaten
sen dun ateslenmistin di mi
gecmis olsun simdi nasilsin
nezle olucan sanki cunku sizlama dislerde nezleyken cok olur
benim on disler sizlar nezleyken
tuzlu suyla calkalasan ise yarar mi acaba
hoşgeldın aramıza canım
aynen benımkıde bu saat baslıyo gece suruyo doguncada boyle olursa yandık :)
koptum yaa cıdden provamı yaptın :) eşin iyiki bakırkoye goturmedı esım delırdı dıye senı
canım daha once ultrasona gırmemısmıydın oglum dedıgıne gore gırdın ama esınle ılkdefa :) ?
ay sımdı esınde sende ne heyecanlısınızdır hadı bakalım haberlerınızı beklıyoruz :)
ızleme balım oyle vıdeoları bende meraklı bırıyım ama bakmıyorum egıtımde 2 dogum ızlettıler
bırı suda bırı normal ıkınarak eslerde ızledı cok guzel kolaydı ama yınede dusunmek ıstemıyorum
oan geldımı yasıcaz bakalım :)
gulsevdam eğitim notlarını dört gözle bekliyorum valla.kızlar hem burdan hem ozelden egıtım notları soranlar olmuş
içiniz rahat olsun bu hafta kurs bıtıyor lohusa bakımı var o egıtımıde alıyım
tum notları bırlestırıp paylaşıcam kacıran olursada hıc cekınmesın özel atsın bende notlar saklı olcak
ozelıne atarım tum anne gruplarıylada paylaşıcam zatı
buyuk ıhtımal gelecek hafta ıcı hazır olmus olur ..
bugun cok guzel gectı annemle hava guzelken dısarda denıze karsı keyıf yaptık
sonra annem torununa yemek ısmarladı benımde gönlümü düz taban ayakkabı almam gerekıyordu
o ıstegımı yerıne getırerek gönlümü aldı :) eve yenı geldım uyku gozlerden akıyo :)
hepınıze şimdiden hayırlı geceler safağa 1 gun daha yaklastık :) tatlı düşlerrrrrr mayıs anneleriii:)
Yataktan cıkamama bence de uyku duzenıyle alakalı degıl6 gıbı uyanıyorum ben kacta yatarsam yatayım ve 7.30a kadar anca cıkabılıyorum yataktan arada da kramp gırınce hıc kıpırdayamıyorumm
Gozumuz aydın canım cıddı bırsey yokmusGünaydınn gökyüzünden yeryüzüne inen meleklerin güzel annelerii
Öncellikle soran merak eden-etmeyen herkese çok teşekkür ederimm
Biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
Gecelim muayene dedii anaam bende lahana gibi giyinmişmiyim
Elbise giymiştim ama içine alttan zıbın giydim külotlu corap cizme derken
Adam üstündekini çıkar demez miHııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
Soyun soyun zaten sabahı bulurdu çizmem zaten ağzıma kadar geliyor perdenin ötesinde eşim çizmeyi çıkartıyor
Adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofffsütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Neyse kalp usgsine aldı, çok hızlı atıyor çarpıntın var dedii ama kalbin büyüklüğü iyi, kalp kireçlenmesi yok dedi
Bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedimGüldü
İşin şakası olmadı bişey dedim,
Tamam tansiyonu ölçelim dedi adamın gözüü pörtlediiii
16/9 çıktı tansiyonumm :18: Nolmuşş tansiyonuna böyle dediii bak bu güzel değil hemen ekgye in
Ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
Tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
Hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
Kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
Buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
Neyse çıktık eşimde cok korktu yavrumm cok şükür kalple ilgili sıkıntı yok dedii bii ohh yaparakk
Bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dediiCanım benim
Gel balık ısmarlayım sana dedi bende yok eve gidelim keyifsizim dedim bebek gibi baktı yemeğimi ısıttı yedim
Mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dediSonra ben yattım
Dırın dırın saat tam 23de kaynanam aradı
Gozumuz aydın canım cıddı bırsey yokmusheyecan yapmayacaksın o zaman artık strese dur dıyeceksınn
Günaydınn gökyüzünden yeryüzüne inen meleklerin güzel annelerii
Öncellikle soran merak eden-etmeyen herkese çok teşekkür ederimm
Biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
Gecelim muayene dedii anaam bende lahana gibi giyinmişmiyim
Elbise giymiştim ama içine alttan zıbın giydim külotlu corap cizme derken
Adam üstündekini çıkar demez miHııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
Soyun soyun zaten sabahı bulurdu çizmem zaten ağzıma kadar geliyor perdenin ötesinde eşim çizmeyi çıkartıyor
Adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofffsütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Neyse kalp usgsine aldı, çok hızlı atıyor çarpıntın var dedii ama kalbin büyüklüğü iyi, kalp kireçlenmesi yok dedi
Bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedimGüldü
İşin şakası olmadı bişey dedim,
Tamam tansiyonu ölçelim dedi adamın gözüü pörtlediiii
16/9 çıktı tansiyonumm :18: Nolmuşş tansiyonuna böyle dediii bak bu güzel değil hemen ekgye in
Ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
Tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
Hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
Kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
Buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
Neyse çıktık eşimde cok korktu yavrumm cok şükür kalple ilgili sıkıntı yok dedii bii ohh yaparakk
Bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dediiCanım benim
Gel balık ısmarlayım sana dedi bende yok eve gidelim keyifsizim dedim bebek gibi baktı yemeğimi ısıttı yedim
Mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dediSonra ben yattım
Dırın dırın saat tam 23de kaynanam aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?