2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım kaç gündür girmedim topiğe yeni gördüm çok çok geçmiş olsun bi daha gelmesin tansiyon hep problem malesef allaha emanetsiniz

geçmiş olsun canım çok şükür deeee herkes gözden kaçırmış benden kaçmaz kaynanan niye aramış 23de

rabbim tümmm dualarımızı kabul etsin inşallah
bizleri,,ailelerimizi ve bebeklerimizi korusun kollasın
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Pekbicici canımmmm çokk geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah geçici bir durum olur gebeliğe bağlı olarak...

Saolasın canım Hala sızlıyordaa dayanacağım artık
Sanırım soluma yatmayı fazla abartıp tek yön yatarak kası zedeledim
Buarada kan ilacımı içmedim ondan mı olmuştu diye düşünmüştüm atmışımm Öyle bişey yokmuş

günaydın cici annişler ve kuzucukları...

öncelikle hayırlı kandiller.
tüm hasta göbektaşlarıma tekrardan geçmiş olsun. Allahım işimizi gücümüzü rast getirsin bu mübarek günlerde inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Amin

kızım ellerinizden öpüyor teyzoşları ben de yanacıklarınızdan... dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim... hayırlı doğumlar ve evlatlarımız olsun...:)

çok geçmiş olsun canım. bir sorun olmadığına çok sevindim. tansiyonunu ,ihmal etme. benim doktorum mesela yüksek tansiyona çok takıntılı

geçmiş olsun canım, bi sıkıntı çıkmamasına sevindim :)

ya kızlar dün dr kontrolüm vardı.ben 23.haftaya giryorum hesabıma göre.ama usgde 25 haftaya giriyor ve kilosu 665 grm boy 30 cm .sizinde öyle oluyormu.tombikmi olacak oğluş yoksa hesabımmı yanlış desem değil.
oalbılır cnm endıselenme buhaftalarda normalmıs benım oglumda 1 hafta onde suanda
arkadaşlar hepimize hayırlı kandiller
bende fena grip oldum atlatmaya çalışıyorum aman dikkat edinn
cok gecmıs olsun cnm yıne basladı salgın ıhlamu rıc lıonlu emınımm ıyı gelır
maşallah kuzum buyumus oglusun

kuzummm cok gecmıs olsun tuzlu yeme fazla hamıleıkte tansıyon cok onemli
neysekı kalpte sorun yokms

hıkayenın devamıı beklyırouz

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

HERKEZE HAYIRLI KANDILLERRR

ben aserıyorum suanda kandıl sımdınerden dustuyse aklıma ıyıkı kandıl de kolay bluruz esıme dedım basım donuyo yemezsem kotu olucamm

canım cok sukur bısı cıkmamasına sevındım heycanlı kuzu senı :)
rabbım korusun meleklerımızıde
yazık nıe orkutuyorsun adam cazı napsın sensız allah korusun canım benım bende cok yaaparım hadı yısın camıs gıbıyım yıne kurtulamıyorsun dıye :)

kızlar size birşey sorucam bu portatif beşikler nasıl sizce? benim yatak odam küçük, kızımın odasına park yatak aldım ama yatak odasına da böyle bir şey alayım diyorum.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm mutlaka tansiyonunu takip et kendi dr una bildir hamileliktede tansiyona dikkat ediyorlar benimde hep düşük çıkyor ama dr um düşük tansiyon sıkıntı olmaz dedi yüksek olmaması için ölçüyorlarmış.Gerçi sen soyunana kadarda çıkmış olabilir Bende geçen sene kürtaj olmuştum anestezi olmadan hamile kaldığımda dr 6 haftalıkken alttan bakıcaz diyince çok korkmuştum muayneden sonra dr yüzüme bakıp göz bebeklerin normalden çok büyümüş troid olabilir dedi ama ben baktırmıştım daha sonra farketti korkuyormusun stres yapma demişti çok şükür bazen korku stres etki ediyor yani

pekbicicim canım acayip korktum okurken ya
çok şükür bişey yokmuş geçmiş olsun canım

Yokk bitaneem korkma korkmaa gayet iyiyizz
Sanırım biraz büyüyoruzz enleşiyoruz ve genleşiyoruz yaa vucutta sinyalleri çakıyor iştee
Ama buarada her şerde vardır hayır tezine uyarak kalbimin yapısı,çapısı,kapısı herşeyi iyi olduğunu öğrenmiş oldum
Gebelikten önce kullanmış biri olarak hep korkardım kalbim,akciğerim kimbilir ne halde diye :18:

Çok geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım rahatsızlandınmı sen? bununla gelmiş geçmiş olsun çok şükür bir sorun çıkmamış Allah ikinizi de korusun

Geçti canım benim inşAllahh
Rabbim dermansız dert vermesin , bebişlerimizi korusunn hepsi geçerr
Hala nefes alırken sızım var ama herşeyin yolunda olduğunu biliyorum yaa şimdi önemsemiyorum
Doktorda iyi ki gelmişin yoksa insanlar kriz olsa bile üşütme üşütme diye geçiştiriyor dedi bende gebelik olmasaydı bende kesin o üşütmecilerdendim dedim

canım kaç gündür girmedim topiğe yeni gördüm çok çok geçmiş olsun bi daha gelmesin tansiyon hep problem malesef allaha emanetsiniz

Evet sen nerdesin bakimm :44:
Teşekkür ederim Melekimm inşallah hiç birimize hiç bir rahatsızlık gelmez
Bebeklerimiz stres olmaz hep ama hep mutlu olupp dünyaya getirmek nasip olsun inş.

geçmiş olsun canım çok şükür deeee herkes gözden kaçırmış benden kaçmaz kaynanan niye aramış 23de

hahahahaha Seni gidi seni Senden - benden kaçmaz
Uyuyorum eşim teli yatak odasında bırakmış dındırıdındırı calıyor baktım babam yazıyor
Kapadım gözü eşim geldi geri aradı , çağrı attığı için
Kaynana caar caarr buarada neden aradıklarınıda cıktı piyasaya
Para daha doğrusu bu hasbam tam mayıs ayında taşınacak benim doğum zamanlarımda
Evi baştan aşağıya yeniliyor düşün dolabından makinasına, oda kapısından parkesine kadar
Daha bana iğne almadı amaan almasın cokta lülüü
Bizim mobilyacıya kapı yaptıracakmış amerikan atıyorum 1000 tl imiş napalım diye eşimi arıyor
Önce kapıyıı caar caarr anlattı şöyle böyle 5 kapı şukadar fiyat sonra pekbicici nasıl, nasıl oldu dedi
Veee eşimm bu saate kadar yeni mi arıyorsun anne haberin vardı , iyi uyuyor şimdi dedi , kas sıkışması olmuş dedi
Odaa ordan homurdanıyor hımmm horr morr diyee ver dedi bi araa koncaam uyuyor dedim sana dedi
Bütün iç yağlarım eridiii Buarada ben işteyken kaynıma demiş git pekbiciciyi al ben tekim cıkamıyorum, kız taksilerle uğraşmasın diye 3 kere açmamış teli sonra arabayı tamire verdim ben taksiye binsin demiş oda akıl verme bana ben kız yalnız kalmasın diye dedim demiş
Gecede anası arayıncaa kapı için bakın başınızın caresine dedi Benim eşim hamile masraflarım çok bana güvenipte bişey yapmayın dedi
Aşıkımmmdaaa aşıkımmm

ooohhhhhh nasıl iyi demiş walla aferin de aferin yani karşıdaki istiyosa böyle bişeyi duymayı hakediyosa duyacak ohhhh olmuş

çok geçmiş olsun canım. bir sorun olmadığına çok sevindim. tansiyonunu ,ihmal etme. benim doktorum mesela yüksek tansiyona çok takıntılı

Bende akşamları eve girmeden eczaneye gidip ölçtüreceğim canım
Bana pek yansıması olmadı ama 16/9un sadece keyifsiz ve cok uykulu bir gün geçirdim dün
Ama dediğin cok doğru tansiyon ihmale gelmez hele yüksek olanı oyüzden dikkatli olmaya çalışcam

geçmiş olsun canım, bi sıkıntı çıkmamasına sevindim :)

Yokk canım çok şükürr Rabbim korusun kollasın meleklerimizide bizleride

kuzummm cok gecmıs olsun tuzlu yeme fazla hamıleıkte tansıyon cok onemli
neysekı kalpte sorun yokms

hıkayenın devamıı beklyırouz

Devamı bir üstte
Teşekkür ederimm balımm
Tuz pek yememde buaralar biraz aç kalıyorum yoğunluktan yemek yemeği unutuyorum oda etkiler mi tansiyonu bilmiyorum
Öğle arası 12de bir yemek yiyorum sonra akşam eve gidene kadar ağzıma lokma atmıyorum su haricinde

Allahh başımızdan eksik etmesin onları
Ne kadar kızsakta artık bir bütün olmuşuzz onlarsız olmaz, sanırım onlar içinde bizsiz olmaz
Bundan sonraki tek heyecanımız inşAllah doğum heyecanımız olur canım benimm

Teşekkür ederim canım
İnşallah bir sıkıntı olmaz çünkü kardiyologda cıkana kadar tansiyonda tansiyon diyip durdu
Tamam ölçtürcem takip edeceğim dediğim haldee tipimden bu şaşkoloz herhalde diye düşündü ki bak unutma, not al, doktoruna söyle, neden fırladı ki, tansiyonu ihmal etme...... Tamam dediysemde odadan kendimizi atana kadar bıcır bıcırdı :26:
Soyunma dedin de biara kendime söve söve bir hal oldumm
Sen çizme giyiyorum ama gözükmez, kış ayı o kürk zaten ısıtır beni bahaneleriyle almadığım bacağımı tabaak gibi ekgde hemşireye acınca Kadın yuuuhh diyip eşime acımıştır sanırım Zira göbeğimde ayrı bir yün yumağıı Onlarla ısınıyorum ama ben
Buarada doktorunda maşallah var gözbebeğinden tiroid teşhisi koymasıı, sanada geçmiş olsun canımm
Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşAllah

canım cok gecmıs olsun hıc haberım yok benım kusura bakma
acil sifalar dilerim.
sen heyecandan yukselttin o an tansiyonu bence
adamin dedigi de dogru kalp krizi Allah korusun bir anda gelir oyle bulundugu yer agrimaz cok da isaret vermez zaten
seninki bende gecen sene Antalya'ya tatile gittimizde oldu, havalar daha tam isinmamisti ve ben feci tutulma yasadim tam kalbimin oldugu nokta, aslinda kasla ilgili birseymis ama ne korkmustuk o zamanlar neler cekmistim o batma hissini hic unutamam
doktor da bana oyle demisti sIkisma var kaslarla ilgilidir kalp olsa boyle uzun sureli agri falan olmaz demisti.
zaten kontrol altinda olursun buyuk ihtimal bir daha yasarsan
kendine iyi bak canim oglusunu da opuyorum

canım tansiyon aleti alın bence eczaneyle olmaz bi akşam vakti filan ölçmek istesen eczaneyemi koşturucan bide seninki zatn yüksek çıktığı için bence ihmal almayın evde olması iyi bişey

alemsin kizzzzz, hem cins gormus halinden anlamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…