- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.541
o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Neyse kalp usgsine aldı, çok hızlı atıyor çarpıntın var dedii ama kalbin büyüklüğü iyi, kalp kireçlenmesi yok dedi
Bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedimGüldü
İşin şakası olmadı bişey dedim,
Tamam tansiyonu ölçelim dedi adamın gözüü pörtlediiii
16/9 çıktı tansiyonumm :18: Nolmuşş tansiyonuna böyle dediii bak bu güzel değil hemen ekgye in
Ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
Tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
Hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
Kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
:
Pekbicici canımmmm çokk geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah geçici bir durum olur gebeliğe bağlı olarak...
Günaydınn gökyüzünden yeryüzüne inen meleklerin güzel annelerii
Öncellikle soran merak eden-etmeyen herkese çok teşekkür ederimm
Biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
Gecelim muayene dedii anaam bende lahana gibi giyinmişmiyim
Elbise giymiştim ama içine alttan zıbın giydim külotlu corap cizme derken
Adam üstündekini çıkar demez miHııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
Soyun soyun zaten sabahı bulurdu çizmem zaten ağzıma kadar geliyor perdenin ötesinde eşim çizmeyi çıkartıyor
Adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofffsütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Neyse kalp usgsine aldı, çok hızlı atıyor çarpıntın var dedii ama kalbin büyüklüğü iyi, kalp kireçlenmesi yok dedi
Bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedimGüldü
16/9 çıktı tansiyonumm :18: Nolmuşş tansiyonuna böyle dediii bak bu güzel değil hemen ekgye in
Ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
Tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
Hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
Kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
Buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
Neyse çıktık eşimde cok korktu yavrumm cok şükür kalple ilgili sıkıntı yok dedii bii ohh yaparakk
Bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dediiCanım benim
Gel balık ısmarlayım sana dedi bende yok eve gidelim keyifsizim dedim bebek gibi baktı yemeğimi ısıttı yedim
Mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dediSonra ben yattım
Dırın dırın saat tam 23de kaynanam aradı
Saolasın canımHala sızlıyordaa dayanacağım artık
Sanırım soluma yatmayı fazla abartıp tek yön yatarak kası zedeledim
Buarada kan ilacımı içmedim ondan mı olmuştu diye düşünmüştüm atmışımmÖyle bişey yokmuş
oalbılır cnm endıselenme buhaftalarda normalmıs benım oglumda 1 hafta onde suandaya kızlar dün dr kontrolüm vardı.ben 23.haftaya giryorum hesabıma göre.ama usgde 25 haftaya giriyor ve kilosu 665 grm boy 30 cm .sizinde öyle oluyormu.tombikmi olacak oğluş yoksa hesabımmı yanlış desem değil.
cok gecmıs olsun cnm yıne basladı salgın ıhlamu rıc lıonlu emınımm ıyı gelırarkadaşlar hepimize hayırlı kandiller
bende fena grip oldum atlatmaya çalışıyorum aman dikkat edinn
maşallah kuzum buyumus oglusunTeyzeler cıktık doktordan gelısımı haftasına denk 22+1 ız bugun sata gore (16sında gıttıgımde 22+4 cıkmıstık bugun 22+5 cıktık) gelısımı haftasına uyumlu dedı duraklamıs dedım yok normal dedı533gr agırlıgımız varmıs rapor ısını de uzun surelı vermem ben dedı en fazla 10gun yazarım dedı (tum hayallerım suya dustu) agrıların normal dedı hıc memnun kalmadım ben seferkı muayeneden
Biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
Adam üstündekini çıkar demez miHııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
Soyun soyun zaten sabahı bulurdu çizmem zaten ağzıma kadar geliyor perdenin ötesinde eşim çizmeyi çıkartıyor
Adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofffsütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
Buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
Neyse çıktık eşimde cok korktu yavrumm cok şükür kalple ilgili sıkıntı yok dedii bii ohh yaparakk
Bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dediiCanım benim
Gel balık ısmarlayım sana dedi bende yok eve gidelim keyifsizim dedim bebek gibi baktı yemeğimi ısıttı yedim
Mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dediSonra ben yattım
günaydınn gökyüzünden yeryüzüne inen meleklerin güzel annelerii
öncellikle soran merak eden-etmeyen herkese çok teşekkür ederimm
biz doktorumuza gittikk, adam şikayeti- batma,zor nefes alma-gebelik haftası- dinledi yazdı çizdii
gecelim muayene dedii anaam bende lahana gibi giyinmişmiyim
elbise giymiştim ama içine alttan zıbın giydim külotlu corap cizme derken
adam üstündekini çıkar demez miHııı dedimm tamam geçti benim sıkışmam boşverin dedim
adam üstümü örtüyüm diye carsaf veriyor poooofffSütyenden o minicik usgyi sağa-sola kaydırıyor, kireçlenme var mı diye gögüs altından sütyeni kaldırıp bakıyor filan utancımdan kalbim x2 oldu zaten :26:
bişeye üzüldün stres oldun mu dedii valla şuan üstümü çıkarırken çok stres oldum dedimGüldü
Işin şakası olmadı bişey dedim,
tamam tansiyonu ölçelim dedi adamın gözüü pörtlediiii
ekg çekimi filan..velhasıl kalbim olduğundan hızlı atıyor ama bu gebeliğe bağlı olabilir dedi cünkü kalbin gayet iyi dedi
tansiyonun yüksek bundan carpıntı olabilir dedi, şunu unutma her kalp ağrısı kalp krizi demek değil panikleyip tansiyonlarını fırlatma
hamilelikte cok zararlı bu, birkere kalp krizi batma olarak olmaz bunu unutma ve tek yerde sabit kalmaz
kas sıkışması olmuş büyük ihtimal ama ilaç yazamam dayanacaksın dedi ama tansiyonu atlamıyoruz 2 günde bir tansiyonuna bakıyorsun not edip doktor kontrolunde bildiriyorsun dedi :44:, normal tansiyonum benim 11/7 veya 12/7 dir
buarada bebeğime bakmadılar ama onu etkilemez korkma dedi akşamda uzanınca show yaptı babasıyla bana zaten kereta
bende bugünde kurtulamadın benden dediim de, elimii nasıl sıktı allah korusun dediiCanım benim
mobilyacımız geldi ona paintte cizdiğim oda dizaynı verdim adam seni işe alalım dediSonra ben yattım
dırın dırın saat tam 23de kaynanam aradı
pekbicicim canım acayip korktum okurken ya
çok şükür bişey yokmuş geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım rahatsızlandınmı sen? bununla gelmiş geçmiş olsun çok şükür bir sorun çıkmamış Allah ikinizi de korusun
canım kaç gündür girmedim topiğe yeni gördümçok çok geçmiş olsun bi daha gelmesin tansiyon hep problem malesef allaha emanetsiniz
geçmiş olsun canım çok şükür deeee herkes gözden kaçırmış benden kaçmazkaynanan niye aramış 23de
Yokk bitaneem korkma korkmaa gayet iyiyizz
Sanırım biraz büyüyoruzz enleşiyoruz ve genleşiyoruz yaa vucutta sinyalleri çakıyor iştee
Ama buarada her şerde vardır hayır tezine uyarak kalbimin yapısı,çapısı,kapısı herşeyi iyi olduğunu öğrenmiş oldum
Gebelikten öncekullanmış biri olarak hep korkardım kalbim,akciğerim kimbilir ne halde diye :18:
Geçti canım benim inşAllahh
Rabbim dermansız dert vermesin , bebişlerimizi korusunn hepsi geçerr
Hala nefes alırken sızım var ama herşeyin yolunda olduğunu biliyorum yaa şimdi önemsemiyorum
Doktorda iyi ki gelmişin yoksa insanlar kriz olsa bile üşütme üşütme diye geçiştiriyor dedi bende gebelik olmasaydı bende kesin o üşütmecilerdendim dedim
Evet sen nerdesin bakimm :44:
Teşekkür ederim Melekimm inşallah hiç birimize hiç bir rahatsızlık gelmez
Bebeklerimiz stres olmaz hep ama hep mutlu olupp dünyaya getirmek nasip olsun inş.
hahahahahaSeni gidi seni Senden - benden kaçmaz
Uyuyorum eşim teli yatak odasında bırakmış dındırıdındırı calıyor baktım babam yazıyor
Kapadım gözü eşim geldi geri aradı , çağrı attığı için
Kaynana caar caarr buarada neden aradıklarınıda cıktı piyasaya
Para daha doğrusu bu hasbam tam mayıs ayında taşınacak benim doğum zamanlarımda
Evi baştan aşağıya yeniliyor düşün dolabından makinasına, oda kapısından parkesine kadar
Daha bana iğne almadı amaan almasın cokta lülüü
Bizim mobilyacıya kapı yaptıracakmış amerikan atıyorum 1000 tl imiş napalım diye eşimi arıyor
Önce kapıyıı caar caarr anlattı şöyle böyle 5 kapı şukadar fiyat sonra pekbicici nasıl, nasıl oldu dedi
Veee eşimm bu saate kadar yeni mi arıyorsun anne haberin vardı , iyi uyuyor şimdi dedi , kas sıkışması olmuş dedi
Odaa ordan homurdanıyor hımmm horr morr diyee ver dedi bi araa koncaam uyuyor dedim sana dedi
Bütün iç yağlarım eridiiiBuarada ben işteyken kaynıma demiş git pekbiciciyi al ben tekim cıkamıyorum, kız taksilerle uğraşmasın diye 3 kere açmamış teli sonra arabayı tamire verdim ben taksiye binsin demiş oda akıl verme bana ben kız yalnız kalmasın diye dedim demiş
Gecede anası arayıncaa kapı için bakın başınızın caresine dediBenim eşim hamile masraflarım çok bana güvenipte bişey yapmayın dedi
Aşıkımmmdaaa aşıkımmm
çok geçmiş olsun canım. bir sorun olmadığına çok sevindim. tansiyonunu ,ihmal etme. benim doktorum mesela yüksek tansiyona çok takıntılı
geçmiş olsun canım, bi sıkıntı çıkmamasına sevindim :)
kuzummm cok gecmıs olsun tuzlu yeme fazla hamıleıkte tansıyon cok onemli
neysekı kalpte sorun yokms
hıkayenın devamıı beklyırouz
canım cok sukur bısı cıkmamasına sevındım heycanlı kuzu senı :)
rabbım korusun meleklerımızıde
yazık nıe orkutuyorsun adam cazı napsın sensız allah korusun canım benım bende cok yaaparım hadı yısın camıs gıbıyım yıne kurtulamıyorsun dıye :)
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm mutlaka tansiyonunu takip et kendi dr una bildir hamileliktede tansiyona dikkat ediyorlar benimde hep düşük çıkyor ama dr um düşük tansiyon sıkıntı olmaz dedi yüksek olmaması için ölçüyorlarmış.Gerçi sen soyunana kadarda çıkmış olabilirBende geçen sene kürtaj olmuştum anestezi olmadan hamile kaldığımda dr 6 haftalıkken alttan bakıcaz diyince çok korkmuştum muayneden sonra dr yüzüme bakıp göz bebeklerin normalden çok büyümüş troid olabilir dedi ama ben baktırmıştım daha sonra farketti korkuyormusun stres yapma demişti çok şükür bazen korku stres etki ediyor yani
Saolasın canımHala sızlıyordaa dayanacağım artık
Sanırım soluma yatmayı fazla abartıp tek yön yatarak kası zedeledim
Buarada kan ilacımı içmedim ondan mı olmuştu diye düşünmüştüm atmışımmÖyle bişey yokmuş
Sen çizme giyiyorum ama gözükmez, kış ayı o kürk zaten ısıtır beni bahaneleriyle almadığım bacağımı tabaak gibi ekgde hemşireye acıncaKadın yuuuhh diyip eşime acımıştır sanırım Zira göbeğimde ayrı bir yün yumağıı Onlarla ısınıyorum ama ben
kalça agrısından uyuyamadım
inş biran önce uyurum yoksa sabaha kalkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?