- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.561
günaydın kızlar,,her ne kadar geçmişi takip edemesem de fırsat buldukça sizinle olmak güzel..herkesin bebişi iyidir inşallah..rabbim meleklerimizi korusun..
ooohhhhhh nasıl iyi demiş walla aferin de aferin yani karşıdaki istiyosa böyle bişeyi duymayı hakediyosa duyacak ohhhh olmuş
canım cok gecmıs olsun hıc haberım yok benım kusura bakma
acil sifalar dilerim.
sen heyecandan yukselttin o an tansiyonu bence
adamin dedigi de dogru kalp krizi Allah korusun bir anda gelir oyle bulundugu yer agrimaz cok da isaret vermez zaten
seninki bende gecen sene Antalya'ya tatile gittimizde oldu, havalar daha tam isinmamisti ve ben feci tutulma yasadim tam kalbimin oldugu nokta, aslinda kasla ilgili birseymis ama ne korkmustuk o zamanlar neler cekmistim o batma hissini hic unutamam
doktor da bana oyle demisti sIkisma var kaslarla ilgilidir kalp olsa boyle uzun sureli agri falan olmaz demisti.
zaten kontrol altinda olursun buyuk ihtimal bir daha yasarsan
kendine iyi bak canimoglusunu da opuyorum
canım tansiyon aleti alın bence eczaneyle olmaz bi akşam vakti filan ölçmek istesen eczaneyemi koşturucan bide seninki zatn yüksek çıktığı için bence ihmal almayın evde olması iyi bişey
alemsin kizzzzz, hem cins gormus halinden anlamistir
Saolasın kuzucumm
Seninde gözünaydın görmüşün tostosunu
Maşallah güzel yavruna canımm
Sağlıklaada kucaklarımıza gelsinler inşAllah
Gökçecimm sen nasılsın canımm
Salı kontrolun vardı nasıl geçtii , testler nasıldı kuzum
Oğluşumuz nasılmış
sureklı beklerız canım :)hoşbulduuumm efendimm:)))) pek sevdim ben burayı :)
gulsevdam eğitim notlarını dört gözle bekliyorum valla.Çalışmasam bende gitmek istiyorsum aslında böyle bir eğitime ama malesef çalışınca mümkün değil
arkadaşlar hepimize hayırlı kandiller
bende fena grip oldum atlatmaya çalışıyorum aman dikkat edinn
Teyzeler cıktık doktordan gelısımı haftasına denk 22+1 ız bugun sata gore (16sında gıttıgımde 22+4 cıkmıstık bugun 22+5 cıktık) gelısımı haftasına uyumlu dedı duraklamıs dedım yok normal dedı533gr agırlıgımız varmıs rapor ısını de uzun surelı vermem ben dedı en fazla 10gun yazarım dedı (tum hayallerım suya dustu) agrıların normal dedı hıc memnun kalmadım ben seferkı muayeneden
kızlar size birşey sorucam bu portatif beşikler nasıl sizce? benim yatak odam küçük, kızımın odasına park yatak aldım ama yatak odasına da böyle bir şey alayım diyorum.
Eki Görüntüle 613969
hahahahahaSeni gidi seni Senden - benden kaçmaz
Uyuyorum eşim teli yatak odasında bırakmış dındırıdındırı calıyor baktım babam yazıyor
Kapadım gözü eşim geldi geri aradı , çağrı attığı için
Kaynana caar caarr buarada neden aradıklarınıda cıktı piyasaya
Para daha doğrusu bu hasbam tam mayıs ayında taşınacak benim doğum zamanlarımda
Evi baştan aşağıya yeniliyor düşün dolabından makinasına, oda kapısından parkesine kadar
Daha bana iğne almadı amaan almasın cokta lülüü
Bizim mobilyacıya kapı yaptıracakmış amerikan atıyorum 1000 tl imiş napalım diye eşimi arıyor
Önce kapıyıı caar caarr anlattı şöyle böyle 5 kapı şukadar fiyat sonra pekbicici nasıl, nasıl oldu dedi
Veee eşimm bu saate kadar yeni mi arıyorsun anne haberin vardı , iyi uyuyor şimdi dedi , kas sıkışması olmuş dedi
Odaa ordan homurdanıyor hımmm horr morr diyee ver dedi bi araa koncaam uyuyor dedim sana dedi
Bütün iç yağlarım eridiiiBuarada ben işteyken kaynıma demiş git pekbiciciyi al ben tekim cıkamıyorum, kız taksilerle uğraşmasın diye 3 kere açmamış teli sonra arabayı tamire verdim ben taksiye binsin demiş oda akıl verme bana ben kız yalnız kalmasın diye dedim demiş
Gecede anası arayıncaa kapı için bakın başınızın caresine dediBenim eşim hamile masraflarım çok bana güvenipte bişey yapmayın dedi
Aşıkımmmdaaa aşıkımmm
ben bu seker yuklemesinden korkmaya basladim yakorkumdan sekerli hic birsey yememeye basladim onun disinda telime alarm kurdum ona gore beslenmeye calisiyorum insallah yuksek cikmaz
Masallah canım esıneYokk bitaneem korkma korkmaa gayet iyiyizz
Sanırım biraz büyüyoruzz enleşiyoruz ve genleşiyoruz yaa vucutta sinyalleri çakıyor iştee
Ama buarada her şerde vardır hayır tezine uyarak kalbimin yapısı,çapısı,kapısı herşeyi iyi olduğunu öğrenmiş oldum
Gebelikten öncekullanmış biri olarak hep korkardım kalbim,akciğerim kimbilir ne halde diye :18:
Geçti canım benim inşAllahh
Rabbim dermansız dert vermesin , bebişlerimizi korusunn hepsi geçerr
Hala nefes alırken sızım var ama herşeyin yolunda olduğunu biliyorum yaa şimdi önemsemiyorum
Doktorda iyi ki gelmişin yoksa insanlar kriz olsa bile üşütme üşütme diye geçiştiriyor dedi bende gebelik olmasaydı bende kesin o üşütmecilerdendim dedim
Evet sen nerdesin bakimm :44:
Teşekkür ederim Melekimm inşallah hiç birimize hiç bir rahatsızlık gelmez
Bebeklerimiz stres olmaz hep ama hep mutlu olupp dünyaya getirmek nasip olsun inş.
hahahahahaSeni gidi seni Senden - benden kaçmaz
Uyuyorum eşim teli yatak odasında bırakmış dındırıdındırı calıyor baktım babam yazıyor
Evi baştan aşağıya yeniliyor düşün dolabından makinasına, oda kapısından parkesine kadar
Bizim mobilyacıya kapı yaptıracakmış amerikan atıyorum 1000 tl imiş napalım diye eşimi arıyor
Önce kapıyıı caar caarr anlattı şöyle böyle 5 kapı şukadar fiyat sonra pekbicici nasıl, nasıl oldu dedi
Veee eşimm bu saate kadar yeni mi arıyorsun anne haberin vardı , iyi uyuyor şimdi dedi , kas sıkışması olmuş dedi
Odaa ordan homurdanıyor hımmm horr morr diyee ver dedi bi araa koncaam uyuyor dedim sana dedi
Bütün iç yağlarım eridiiiBuarada ben işteyken kaynıma demiş git pekbiciciyi al ben tekim cıkamıyorum, kız taksilerle uğraşmasın diye 3 kere açmamış teli sonra arabayı tamire verdim ben taksiye binsin demiş oda akıl verme bana ben kız yalnız kalmasın diye dedim demiş
Gecede anası arayıncaa kapı için bakın başınızın caresine dediBenim eşim hamile masraflarım çok bana güvenipte bişey yapmayın dedi
Aşıkımmmdaaa aşıkımmm
Bana magnezyum da fayda etmıyor doguma kadar cekecegımAyyyyyyy Evet bende de oluyor kalca agrisi, sebebi ne acaba magnezyum falanda aliyorum
HAFTANIN ÖNERİSİ
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre
alıntıdır
canım tansiyon aleti alın bence eczaneyle olmaz bi akşam vakti filan ölçmek istesen eczaneyemi koşturucan bide seninki zatn yüksek çıktığı için bence ihmal almayın evde olması iyi bişey
yaa kızlar bana bi akıl verin spasilk'in kampanyasından yararlanayım diyorum da bu çıtçıtlı badileri kaç cm alsak iyi olur... tam yaz zamanı giydirmelik olacak yaa 3-6 ay arası daha mı iyi olur kii
ayy benim de canım çekti, neyse işyerinde dağıtırlar birazdan sanırımgunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
HERKEZE HAYIRLI KANDILLERRR
ben aserıyorum suanda kandıl sımdınerden dustuyse aklıma ıyıkı kandıl de kolay bluruz esıme dedım basım donuyo yemezsem kotu olucamm
eşin maaşallah çok güzel söylemiş benim bile içim soğudu ohhh..hahahahahaSeni gidi seni Senden - benden kaçmaz
Aşıkımmmdaaa aşıkımmm
canım o kampanyayı bilmiyorum ama ben eminönü sevibebe marka aldım tanesi 3,5 tlye kaliteli ve güzel görünüyor..yaa kızlar bana bi akıl verin spasilk'in kampanyasından yararlanayım diyorum da bu çıtçıtlı badileri kaç cm alsak iyi olur... tam yaz zamanı giydirmelik olacak yaa 3-6 ay arası daha mı iyi olur kii
kızlar şeker yüklemesinde kaç ml lik test yapıldı size, 50-75-100 ml olarak yapılıyormuş..bir de kaç saat aç olmak gerekiyor?:44:
kızlar şeker yüklemesinde kaç ml lik test yapıldı size, 50-75-100 ml olarak yapılıyormuş..bir de kaç saat aç olmak gerekiyor?:44:
ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde okumuştum hamilelikte tansiyonu uzman kişilere ölçtürmek gerekiyormuş. evde yapılan ölçümlerde özellikle dijital tansiyon aletleri doğru ölçmüyormuş. Hamilelikte kalp atışımız fazla olduğu için uzman bizim hamile olduğumuzu dikkate alarak ölçmeliymiş. dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum ama yazayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?