2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar,,her ne kadar geçmişi takip edemesem de fırsat buldukça sizinle olmak güzel..herkesin bebişi iyidir inşallah..rabbim meleklerimizi korusun..

Teşekkür ederim kuzummm

ooohhhhhh nasıl iyi demiş walla aferin de aferin yani karşıdaki istiyosa böyle bişeyi duymayı hakediyosa duyacak ohhhh olmuş

Hemde nasıll aferimm Yattığım yerde gangam style yaptım resmen obaaa kaynaa stylee dııınn dıında dınn
Rüzgar eken fırtına biçerrr , sonunu düşünmeyen böyle olur işte

Doktor hastane ortamı, kalp mi, düşünmekten yüksekmiş olabilir dedi canım
Ben valla hastaneleri cok seviyorum her gelişimde yavrumu görüyorum dedim
Ne manyak hasta demiştir doktor
Evet doktorda aynı senin şekilde dedi kuzumm böyleyken böyle olur hemen panik atak olma dedii
Seninde geçmiş gitmişş şükür, kas diyip geçmemek gerek ben anladım acısını
Rabbim hepimize şifa versin
Bizde öptük teyzesi

canım tansiyon aleti alın bence eczaneyle olmaz bi akşam vakti filan ölçmek istesen eczaneyemi koşturucan bide seninki zatn yüksek çıktığı için bence ihmal almayın evde olması iyi bişey

Kuzum eczane bana cok yakın karşı binamın altı servisten iner inmez halletiririm de tansiyon aleti şart evet
Neler almıyoruz ama sağlık olunca hep ötele hep ötele

alemsin kizzzzz, hem cins gormus halinden anlamistir

Valla sorma canım anladı mı bilmiyorum ama kesin bir önceki hayatımda erkek olduğuma dair kanaat getirmiştir
Tüüü bana cok ihmal ettim tüycüklerimii yaa

ben bu seker yuklemesinden korkmaya basladim ya korkumdan sekerli hic birsey yememeye basladim onun disinda telime alarm kurdum ona gore beslenmeye calisiyorum insallah yuksek cikmaz

pekbicicim geçmiş olsun. tuza dikkat et.benim de tansiyon yükseliyor arada. gözümde kelebek, böcük ne varsa uçuşuyor.doktor 2-3 günde bir ölçtür dedi. 9-13ü geçerse randevu bile almadan gel dedi. dikkat et kendine. kocanı da tebrik ettim helal olsun.yapıştırsın lafı...

HAFTANIN ÖNERİSİ
Ultrasonografi bebeğinizin kilosunu +/- %12.5'lik hata payıyla oldukça başarılı bir şekilde değerlendirebilmektedir. Ancak siz elbette bebeğinizin boyunu da merak ediyorsunuz. Halbuki ultrasonografi cihazları boy ölçümü yapamazlar ve bebeğin kemik ölçümü (uyluk kemiği=FL) normal olduğu sürece boyu da normaldir. Şimdi size büyük ihtimalle (yabancı siteler de dahil) başka hiç bir sitede bulamayacağınız bir formül vereceğiz: Size verilen ve üzerinde ultrasonografi ölçümlerinin olduğu kağıtta yazan FL (uyluk kemiği) değerini 7 rakamı ile çarpın ve bebeğinizin şu andaki boyunu +/- %5 hata payıyla hesaplayın. Bu formül 24. haftadan itibaren geçerlidir.
Örnek:
FL: 51 mm.
51mmX7= 357mm= 36 santimetre

alıntıdır

bugun iki cihan sultanı peygamber efendımızın kutlu doğumu ..
hepımızın kandılı mubarek olsun arkadaşlar bugun eşlerin bırbırıne hedıye alması
cocuk sevındırmek ( kucuk cıkolatalar alıp cocuklara bebıslerınızı nıyete alarak verebılırsınız )
aksama kutlama ıcın guzel seyler hazırlamak cok sevap
aksama inşallah hatımde olcam orda bızlere dua ettırıcem hepımzıe saglıklı hayırlı evlatlar
ve saglıklı guzel bır dogum nasıp etsın mevlam ..

bugun erken uyudum ama gec kalktım kac gundur az uyuyordum
ama bacak agrılarım cok kotuydu gece hep esım masaj yaptı

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,

pekbicici geçmiş olsun canım şimdi gördüm tansiyona dikkat et ama zaten yüksek olunca hissedilio,

diğer rahatsız arkadaşlarada hepinize geçmiş olsun, umarım biran evvel iileşirsiniz,

bende buaralr aşırı gerginlik hisssediorum resmen ortadan çatlayıp yarılcam:) galiba bebiş büyüyo, göbeğimde çıktı artık zaten:)
hepinizi öpüyorum...

herkese slm
kandiliniz mübarek olsun..

iyiyiz cnm sağol
bebişim 800 küsür gr olmuş tekrar detaylı ultrasona girdik ama ii herşey dedi yine öndeyiz normalden
ee farklı olsaydı şaşardım anası gibi uzun olacak dedi

benim testlerde tekrar yapıldı bakalım bu haftasa seker yüklemesi yaptırmaam gerek ama çok yğun bi 15 günüm var
işyerinde yanlızım bilmiyorum ansıl olacak
zaten eşiminde görev tarihi değişti hafta başı gidiyolar
inş doğuma gelir diye dua ediyorum artık
ama allahtan oğluma söylene söylene tekmelerimizi gösterdik babamıza
bi rahatladım hiç göremeyecek diye çook üzülmüştüm ama
benim oğlum şimdiden ters milletinki elini koyunca tekmeler bizimki ben veya babası kim koyarsa koysun duruyo

neyse öyle işte sanada geçmiş olsun stres yapma tansiyon oynaktır dr dan 1 saat sonra normale dönmüştür bile
ama takip et oğluşumuza bişi olmaz sen çekersin ondan takmıyoruz keyf yapıyoruz

Son düzenleme:
hoşbulduuumm efendimm:)))) pek sevdim ben burayı :)
sureklı beklerız canım :)

gulsevdam eğitim notlarını dört gözle bekliyorum valla. Çalışmasam bende gitmek istiyorsum aslında böyle bir eğitime ama malesef çalışınca mümkün değil

oy oy sız boyle beklersınızde ben paylaşmazmıyım en gec pazartesi inşallah canım :)
olsun ben zatı agzından n ecıkıyorsa ebenın yazmaya calısıyorum notlar sayesınde egıtıme gıtmıs gıbı olursunuz
kı ara ara yıne gıdıcem tekrarı oluyor her 5 haftada 1 aklımıza takılan seylerı not alıp tekrar ılerde sorma sansımızda var:)

arkadaşlar hepimize hayırlı kandiller
bende fena grip oldum atlatmaya çalışıyorum aman dikkat edinn

cok gecmıs olsun canım ıhlamur kusburnu zencefıl lımon bal standart hamıle ılac ıksırı bunları tuket canım
bıranonce gecer inşallah ..

canım onemlı olan saglıklı olsun bendede ılk zamanlar 2 hafta gerıdeydı sımdı 2 gun ılerde bakalım 2 hafta sonra doktoruma gıdıcem
ılerı gerı nerdeyız ogrenıcem:)

kızlar size birşey sorucam bu portatif beşikler nasıl sizce? benim yatak odam küçük, kızımın odasına park yatak aldım ama yatak odasına da böyle bir şey alayım diyorum.
Eki Görüntüle 613969

odam kucuk dıye bunun gıbı bısey almayı dusunuyordum ama dırek gorunce hıc begenmedım
odamın seklını degısıp park besıgı sıgdırmaya calısıcam
ama sen zatı bıtane almıssın bunuda odana alabılırsın ama cok fazla kullanılmaz hareketlendıkce bebıs ııcn zararlı olur canım
6 yada 9 ay ıcın kullanılıyor bu tur besıkler galıba

kaynanan nıye aradı dıye sorcaktım cevaplamısısn bıle
ohh ıcımın yagları erıdı helal olsun esıne masalah dıyelımde nazar degmesın :)
sanada cok gecmıs olsun canım tansıyon aletı alıp sureklı kendını ölç desem bu sefer heyecandan tansıyonun cıkar:)
saka bır yana kendıne dıkkat et balım

ben bu seker yuklemesinden korkmaya basladim ya korkumdan sekerli hic birsey yememeye basladim onun disinda telime alarm kurdum ona gore beslenmeye calisiyorum insallah yuksek cikmaz

bu kadar kasma canım kendını bır gun oncesınden fazla tatlı seyler yeme hayırlısıyla gıt yaptır testını
boyle stres bebegede zararlı

daybudaydakı kampanya yenıden baslamıs kızlar almak ısteyenler ıcın
daybuyday | Spasilk

Masallah canım esıne dogruluktan anlamayana boyle cevaplar ıyı oluyorr
Ayyyyyyy Evet bende de oluyor kalca agrisi, sebebi ne acaba magnezyum falanda aliyorum
Bana magnezyum da fayda etmıyor doguma kadar cekecegım

2saat once cıktım doktordan 41.88 cıkt olgumun 6" sı o zaman 29 cıvarı bebegımın boyu doktorda 30 cm yaklasmıs demıstı

yaa kızlar bana bi akıl verin spasilk'in kampanyasından yararlanayım diyorum da bu çıtçıtlı badileri kaç cm alsak iyi olur... tam yaz zamanı giydirmelik olacak yaa 3-6 ay arası daha mı iyi olur kii

canım tansiyon aleti alın bence eczaneyle olmaz bi akşam vakti filan ölçmek istesen eczaneyemi koşturucan bide seninki zatn yüksek çıktığı için bence ihmal almayın evde olması iyi bişey

ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde okumuştum hamilelikte tansiyonu uzman kişilere ölçtürmek gerekiyormuş. evde yapılan ölçümlerde özellikle dijital tansiyon aletleri doğru ölçmüyormuş. Hamilelikte kalp atışımız fazla olduğu için uzman bizim hamile olduğumuzu dikkate alarak ölçmeliymiş. dediğim gibi ne kadar doğru bilmiyorum ama yazayım dedim:)

yaa kızlar bana bi akıl verin spasilk'in kampanyasından yararlanayım diyorum da bu çıtçıtlı badileri kaç cm alsak iyi olur... tam yaz zamanı giydirmelik olacak yaa 3-6 ay arası daha mı iyi olur kii

ben daha önceki kampanyasından body aldım ama geri gönderdim. bodylerde kocaman made in china yazıyordu. direk bebeğin cildine temas eden bir üründe çin üretimi birşey giydirmek istemedim açıkçası. Daha önce tekstilde çalıştığım için direk vücuda temas eden ürünlerde kullanılan boyaların zararları konusunda eğitim almıştım. o yüzden güvenemedim.

ama alıp geri gönderdiğim ürün 3-6 ay dı ve tam yazın giymelik bodydi.

ben sadece bilgilendireyim dedim seçim tabiki senin

Merhabalar fıstıklar..hepinize hayırlı kandiller diliyorum ve öpüyorum, bu günde rabbim bütün dualarımızı kabul eder ve gönlümüzden geçen hayırlı şeyleri nasip eder inşallah..ve rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

HERKEZE HAYIRLI KANDILLERRR

ben aserıyorum suanda kandıl sımdınerden dustuyse aklıma ıyıkı kandıl de kolay bluruz esıme dedım basım donuyo yemezsem kotu olucamm
ayy benim de canım çekti, neyse işyerinde dağıtırlar birazdan sanırım
eşin maaşallah çok güzel söylemiş benim bile içim soğudu ohhh.. ayrıca canım çok geçmiş olsun..tansiyon şakaya gelmiyor hamilelikte.çok çok dikkat et..benim görümcem yüksek tansiyondan 6.ay itibariyle hastanede yatmış ve 7.ayda sezeryan olmuş..bende geçenlerde fenalaştığımda tansiyonum 16/9 çıkmıştı ama ben kustuğum için oldu diye şüpheleniyorum..akşam gidip eczanede bi ölçtüreyim bende yine şüphelendim şimdi..
canım o kampanyayı bilmiyorum ama ben eminönü sevibebe marka aldım tanesi 3,5 tlye kaliteli ve güzel görünüyor..
beden olarak da anneme sormuştum 5-6 tane 0-3 ay, 5-6 tane de 3-6 ay al dedi..

kızlar bu arada biberon ısıtıcılar gittigidiyor sitesinde 15tl den başlıyor..benim mikrodalga fırınım yok, almak konusunda kararsızım aslında ama, eğer sütümüzü sağarsak ve sonra ısıtmak gerekirse işe yarar gibi..ve tabi ilerleyen aylarda mama verdiğimiz zaman da işe yarayacak..

kızlar şeker yüklemesinde kaç ml lik test yapıldı size, 50-75-100 ml olarak yapılıyormuş..bir de kaç saat aç olmak gerekiyor?:44:

kızlar şeker yüklemesinde kaç ml lik test yapıldı size, 50-75-100 ml olarak yapılıyormuş..bir de kaç saat aç olmak gerekiyor?:44:

Bana cuma yapılacak.İlk seferde 50 ml oluyor diye biliyorum.Daha sonra yüksek çıkarsa 75 yada 100 yapılıyor.Dün gittim hemşire perşembe günü tatlı bişeyler yeyip içme.Akşamda saat 9 dan sonra bişey yeme sadece su içebilirsin dedi.Yaklaşık bi 12 saat kadar aç olman gerekiyor.

bana 50 ml yaşıldı
1 saat bekledık 1 saat sonra kan alındı 1 saattede sonuc cıktı.
ılk etapta 50 ml yapılıyor
yuksek cıkınca
100 ml dıye bılıyorum ben
ac kalma muhabbetıde 1 saat canım

Doğrudur canım ama biz az çok biliyoruz ilk başlarda genelde düşük oluyo ona göre bilerek ölçmek lazım kalp atışıda kan hacmimiz fazlalaştığı için normale göre yüksek oluyo evt birebir doğru ölçmesede dijitaller az çok bi fikrimiz olur çünkü tansiyon yüksekliği Allah korusun bebek için sakıncalı bu yüzden evde olması tavsiye ediliyo, ama tabi herkes kendini bilir ölçüp ölçüp panik yapıcaksa tabi hiç ölçmemesi daha hayırlıdır belki, benim evimde var kendimi kötü hissettiğim zamanlarda ölçüyorum kafam rahat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…