- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.581
bugun iki cihan sultanı peygamber efendımızın kutlu doğumu ..
hepımızın kandılı mubarek olsun arkadaşlar bugun eşlerin bırbırıne hedıye alması
cocuk sevındırmek ( kucuk cıkolatalar alıp cocuklara bebıslerınızı nıyete alarak verebılırsınız )
aksama kutlama ıcın guzel seyler hazırlamak cok sevap
aksama inşallah hatımde olcam orda bızlere dua ettırıcem hepımzıe saglıklı hayırlı evlatlar
ve saglıklı guzel bır dogum nasıp etsın mevlam ..
bugun erken uyudum ama gec kalktım kac gundur az uyuyordum
ama bacak agrılarım cok kotuydu gece hep esım masaj yaptı
canım yaa senden bişey isteyebilir miyim..
bugun annemlerin üst komşusunun 13-14 yaşlarındaki oğlunun vefat ettiğini öğrendim. onun için de dua edebilirsen sevinirim.ben Allah nasip ederse Yasin okucam zaten ama sizlerinde duası olursa sevinirim.
kendisini tanımıyorum.pazar gunu kavga ettiği birileri başından bıçaklamışlar.bugun de vefat etmiş çocuk, çok üzüldüm. Allah evlatlarımızı korusun inşallah.. Hepimiz çok dikkatli olalım kızlar...((
Bende akşamları eve girmeden eczaneye gidip ölçtüreceğim canım
Bana pek yansıması olmadı ama 16/9un sadece keyifsiz ve cok uykulu bir gün geçirdim dün
Ama dediğin cok doğru tansiyon ihmale gelmez hele yüksek olanı oyüzden dikkatli olmaya çalışcam
Yokk canım çok şükürrRabbim korusun kollasın meleklerimizide bizleride
Devamı bir üstte
Teşekkür ederimm balımm
Tuz pek yememde buaralar biraz aç kalıyorum yoğunluktan yemek yemeği unutuyorum oda etkiler mi tansiyonu bilmiyorum
Öğle arası 12de bir yemek yiyorum sonra akşam eve gidene kadar ağzıma lokma atmıyorum su haricinde
Allahh başımızdan eksik etmesin onları
Ne kadar kızsakta artık bir bütün olmuşuzz onlarsız olmaz, sanırım onlar içinde bizsiz olmaz
Bundan sonraki tek heyecanımız inşAllah doğum heyecanımız olur canım benimm
Teşekkür ederim canım
İnşallah bir sıkıntı olmaz çünkü kardiyologda cıkana kadar tansiyonda tansiyon diyip durdu
Tamam ölçtürcem takip edeceğim dediğim haldee tipimden bu şaşkoloz herhalde diye düşündü ki bak unutma, not al, doktoruna söyle, neden fırladı ki, tansiyonu ihmal etme......Tamam dediysemde odadan kendimizi atana kadar bıcır bıcırdı :26:
Soyunma dedin de biara kendime söve söve bir hal oldumm
Sen çizme giyiyorum ama gözükmez, kış ayı o kürk zaten ısıtır beni bahaneleriyle almadığım bacağımı tabaak gibi ekgde hemşireye acıncaKadın yuuuhh diyip eşime acımıştır sanırım Zira göbeğimde ayrı bir yün yumağıı Onlarla ısınıyorum ama ben
Buarada doktorunda maşallah var gözbebeğinden tiroid teşhisi koymasıı, sanada geçmiş olsun canımm
Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşAllah
kızlar şeker yüklemesinde kaç ml lik test yapıldı size, 50-75-100 ml olarak yapılıyormuş..bir de kaç saat aç olmak gerekiyor?:44:
(( Allah rahmet eylesin, ne kadar vicdansızlar ya, nasıl kıyıp başından bıcaklamış..sadist insanlardan nefret ediyorum.
bana 50lik glikoz al eczaneden dedi doktor
pazartesi yapilcak bana da
niye eczaneden istedi ki? hastanede veriyorlar diye biliyorum..daha ucuza geliyordur belki de daha iyisidir eczanedeki bilemedim:44:
bana 50lik glikoz al eczaneden dedi doktor
pazartesi yapilcak bana da
Merhabalar fıstıklar..hepinize hayırlı kandiller diliyorum ve öpüyorum, bu günde rabbim bütün dualarımızı kabul eder ve gönlümüzden geçen hayırlı şeyleri nasip eder inşallah..ve rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah..
ayy benim de canım çekti, neyse işyerinde dağıtırlar birazdan sanırım
eşin maaşallah çok güzel söylemiş benim bile içim soğudu ohhh..ayrıca canım çok geçmiş olsun..tansiyon şakaya gelmiyor hamilelikte.çok çok dikkat et..benim görümcem yüksek tansiyondan 6.ay itibariyle hastanede yatmış ve 7.ayda sezeryan olmuş..bende geçenlerde fenalaştığımda tansiyonum 16/9 çıkmıştı ama ben kustuğum için oldu diye şüpheleniyorum..akşam gidip eczanede bi ölçtüreyim bende yine şüphelendim şimdi..
canım o kampanyayı bilmiyorum ama ben eminönü sevibebe marka aldım tanesi 3,5 tlye kaliteli ve güzel görünüyor..
beden olarak da anneme sormuştum 5-6 tane 0-3 ay, 5-6 tane de 3-6 ay al dedi..
oh atlatmissin sen gozun aydinben ctesi günü yaptırdım şeker yüklemesini. sabah aç karnına gittim.1 tüp kan aldılar.sonra yarım litre suya bi ilaç koyup verdiler 5-10 dk.içerisinde bunu iç dediler. içtikten 1-2-3 saat sonra yani 3 defa daha kanımı aldılar.ve o kadar saat ac bekledim.4 tüp kanım gitti.ama sonuçlarım iyi..
cok ihtiyacim var ve ben hala gereksiz harcama yapiyorum
aslinda artik bebise kiyafet anlaminda birsey almama lazim ama gorunce hosuma gidince dayanamiyorum
oysa daha neler neler almam lazim en kisa zamanda
havlu, kalin battaniye, bakim urunleri, kendim icin gerekenler.. vs.
bebegın yedıgı helal gıydıgı harammıs bole bı soz varmıs :)bende bunu yenı duydum:)zaten o kadar cok hedıye gelıyormus ama kım dınlıcek alıyoruz boyna
21 haftalık hamileyim bugün dokorum bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledi... normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... 2 li ve 4 lü tarama testleri normal çıkmıştı..bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor... ama hamileliğimin başından beri böyleydi... şu an haftasına göre gelişimi normal bebeğimin.riskli gebelikmiş ,erken doğum olabilirmiş ... bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda...?
hıc bellı olmaz cnm bendebu kadar gelecegını dusunmemıstım daha sımdıden:)ya benim akrabalar falan hep baska sehirlerde
biz burda ailemle yabanciyiz cok cevremiz de yok hastaneye toplasan 15 kisi ya gelir ya gelmez
arkadaslarim da hep baska sehirlerde
bize hediye gelmez oglusla :))) is basa dusuyor bizde almak lazim da daha almama lazim bitti aslinda ben hesap kitap yapiyorum 9-12 aylik birseyler aldim kisa geliyor diye kalin olsun diye kazak falan. ya zamanla alinir iste ama icim gidiyor oysa cok sey var daha asil almam gereken
21 haftalık hamileyim bugün dokorum bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledi... normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... 2 li ve 4 lü tarama testleri normal çıkmıştı..bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor... ama hamileliğimin başından beri böyleydi... şu an haftasına göre gelişimi normal bebeğimin.riskli gebelikmiş ,erken doğum olabilirmiş ... bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?