2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım yaa senden bişey isteyebilir miyim..
bugun annemlerin üst komşusunun 13-14 yaşlarındaki oğlunun vefat ettiğini öğrendim. onun için de dua edebilirsen sevinirim.ben Allah nasip ederse Yasin okucam zaten ama sizlerinde duası olursa sevinirim.
kendisini tanımıyorum.pazar gunu kavga ettiği birileri başından bıçaklamışlar.bugun de vefat etmiş çocuk, çok üzüldüm. Allah evlatlarımızı korusun inşallah.. Hepimiz çok dikkatli olalım kızlar...((

(( Allah rahmet eylesin, ne kadar vicdansızlar ya, nasıl kıyıp başından bıcaklamış..sadist insanlardan nefret ediyorum.

Ay çok güldüm ya Allah seni bende kışları hep lahana gibi giyinirim mutlaka eşimde dalga geçer Allah beterinden korusun geçmiş gitmiş eşinde kaynananın ağzının payını vermiş ağzına sağlık rahat edersiniz artık inşallah

( bir taraftan midem yanıyor diğer taraftanda yemek borumda düğümlenmiş gibi hissediyorum..pufff iki yudum süt olaydı iyiydi artık eve gidince içerim..

Evet banyomuzu yaptık , heryerimizi yağladık sonra yasinimizi okuduk dualarımızı yaptık .Dahada yetmedi gidip mutfak dolaplarının alt kısmını iç dış temizledim.Ohh rahatladım şimdide oğluşumun battaniyesini örmeye devam edicem . Allah ım herkesin dualarını kabul etsin yavrularımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.

niye eczaneden istedi ki? hastanede veriyorlar diye biliyorum..daha ucuza geliyordur belki de daha iyisidir eczanedeki bilemedim:44:

Yok canım bende hamile kalmadan önce yaptırmıştım banada eczaneden aldırdılar ben giderken eczaneden alıp gidicem hazır olsun çünkü çoğu hastane vermiyor.

bana 50lik glikoz al eczaneden dedi doktor
pazartesi yapilcak bana da

ben ctesi günü yaptırdım şeker yüklemesini. sabah aç karnına gittim.1 tüp kan aldılar.sonra yarım litre suya bi ilaç koyup verdiler 5-10 dk.içerisinde bunu iç dediler. içtikten 1-2-3 saat sonra yani 3 defa daha kanımı aldılar.ve o kadar saat ac bekledim.4 tüp kanım gitti.ama sonuçlarım iyi..

hiii ayy keske demeseydım yedınmı??????????????

oh atlatmissin sen gozun aydin
sonucun da iyi cikmis ne guzel
darisi basimiza
ben cok heyecanliyim o gun nasil gececek bilmiyorum gozumde baya buyutuyorum ac kalma meselesini :)

cok ihtiyacim var ve ben hala gereksiz harcama yapiyorum
aslinda artik bebise kiyafet anlaminda birsey almama lazim ama gorunce hosuma gidince dayanamiyorum
oysa daha neler neler almam lazim en kisa zamanda
havlu, kalin battaniye, bakim urunleri, kendim icin gerekenler.. vs.

bebegın yedıgı helal gıydıgı harammıs bole bı soz varmıs :)bende bunu yenı duydum:)zaten o kadar cok hedıye gelıyormus ama kım dınlıcek alıyoruz boyna

bebegın yedıgı helal gıydıgı harammıs bole bı soz varmıs :)bende bunu yenı duydum:)zaten o kadar cok hedıye gelıyormus ama kım dınlıcek alıyoruz boyna

ya benim akrabalar falan hep baska sehirlerde
biz burda ailemle yabanciyiz cok cevremiz de yok hastaneye toplasan 15 kisi ya gelir ya gelmez
arkadaslarim da hep baska sehirlerde
bize hediye gelmez oglusla :))) is basa dusuyor bizde almak lazim da daha almama lazim bitti aslinda ben hesap kitap yapiyorum 9-12 aylik birseyler aldim kisa geliyor diye kalin olsun diye kazak falan. ya zamanla alinir iste ama icim gidiyor oysa cok sey var daha asil almam gereken

Selamlar melekler ve anneleri kandiliniz mubarek olsun cok gezdik tozduk bugun ciciler aldik paylasacagim kendime gelince bide carrefour markette prima yeni dogan ıslak havlular 3,55 ten 2 tl ye dusuyor 10 tane aldim son kullanmasi 2015 mayis carrefour kartina indirim yapmislar bence kacirmayin her yerde fiyati 4 tl ye yakin optuk sizi

21 haftalık hamileyim bugün dokorum bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledi... normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... 2 li ve 4 lü tarama testleri normal çıkmıştı..bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor... ama hamileliğimin başından beri böyleydi... şu an haftasına göre gelişimi normal bebeğimin.riskli gebelikmiş ,erken doğum olabilirmiş ... bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda...?

ben yasamadim ve duymadim da cevremde canim uzulme bebein bu zamana kadar gelismis sorunsuz umarim sorunsuz kucagina alirsin

hıc bellı olmaz cnm bendebu kadar gelecegını dusunmemıstım daha sımdıden:)
onalr bı dogusnlar saglıkla neler neler alısrız bız melekelrımıze

gecmıs olsun cnm bende hıc duymadım

Birbirimize dua edelim bu akşam.. Çok hastayım bende kustum durdum, bebeğim iyi olsunda ben razıyım.. Allah hepimize şifa, sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…