2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hamilelik hakkaten zormuş...geçen haftalarda yaşadığım uykusuzluk geçti çok şükür.ama şimdi de kapalı ve sıcak ortamlarda çok kalamıyorum,sıkıntı basıyo...nolcak bilmem buda geçer inşallah...ben şuan iş değiştirmek üzereyim,yeni bir şehir,yeni bir iş,eşimden de ayrıydım iş nedeniyle bu zamana kadar.şimdi kavuşcaz ama öyle kaygılarım varki,o şehre nasıl alışcam,yeni ev,iş,arkadaşlar,düzen yeniden bide bebek gelcek yeni...Allah yardımcımız olsun.hamilelikte bunları yaşamak gerçekten çok zor...bi yandan hormonlar,bi yandan şartlar...ev taşıycam bide..çocuğumun hareketlerini yeni hissetmeye başladım bu çok güzel...ama kapalı yerde kalamamak korkutuyo,kendimi dışarı atıyorum hep...yeni işte napcam kara kara onu düşünüyorum daha doğum iznine de var...sıkıntı basması normal mi kızlar?

Birbirimize dua edelim bu akşam.. Çok hastayım bende kustum durdum, bebeğim iyi olsunda ben razıyım.. Allah hepimize şifa, sağlık versin..
gecmıs olsun cnm hayırlı kandıller
allahyardımcın olsun cnm benımde yenı basladı ates basmalarım ınsallah gecer ama pek sanmam
hayıllı kandıller

kandiliniz mübarek olsun şekerler allah dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimize sağ salim bir avazda kavuştursun inşallah

Herkesin kandili kutlu olsun oglusum artik tekmeliyor ama bende yan yatamiyorum

hayırlı kandılllerrrr

ezcan hanıma bende gelmiştim bir kere önceden evet güleryüzlü. mustelanın kremleri eczanedede vardır ama intten aldım gelicek cnm

Allahım ne vıcdansızlar varrrrrrrrrrrr anne babası kardesı sevdıklerı dayanması ne zor
uzunca dualar edıldı canım bızlere ozellıkle dogum ıcın ve tum sıkıntı cekenlere
bende ozel dua ederım inşallah cok ama cok uzuldum ya ne acı yasanıyor sımdı o evde

bılgılendırme ıcın cok tesekkurler ıcerıgınde ne yazıyor unı baby almayı dusunuyorum ıcınde sadece su pamuk var dıye
prımada ıcerıgı aynı ıse ondanda alabılırım

ılkdefa duyuyorum böyle birşeyi yavrun saglıkla gelsın inşallah bu mubarek kandıl gecesının yüzüsuyu hürmetine ....

herkese tekrardan hayırlı kandıller kızlar
artık benımde yavrum olucak hep ben yegenlere bısey alırdım kı bu kandıldede aldım yegenlere
benımkınede ablam hedıye almıs cok duygulandım
Rabbım evlatlarımızı korusun saglıkla dogsunlar inşallah
unutmadan dıyeyım yengemın yavrusu 37 gunluk oldu suan 62 cm cıtcıtlı badı gıydırıyor
yenı doganlar hepsı kuculdu kı bebegı zatı zayıf dogmustu 2.970 gr cok cabuk buyuyorlar
uyardı benı buyuk al cıtcıtlı badılerı kucuklerden 3 4 tane yeter dıye bılgınıze kızlar ve ben kactım hayırlı geceler:)

Günaydın kızlar çok hastayım

canım ben ayşe önerin kitabini almıştım ordaki hareketleri yapıyorum birde günlük yürüyorum

Günaydın hatunlar

bugün gece pek uyuyamadım sabahta midem kalkarak uyandım pöffff güne kötü başladım yani... tek iyi yanı rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum....

Allahım tüm ağrımızı sızımızı sıkıntımızı gidersin inşallah... çokkk zor oluyor...

evet canım ev dolup taşıyormus ben gitmedim görmedim. kaldıramam zaten böyle bir manzarayı. allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bir bebek 1 saattır aralıksız tekme atarmı benım fındıgım artık canımı yakıyo sankisımdıden basladı ömrum benımmmmmm

gunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…