- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.601
hayıllı kandıller
gecmıs olsun cnm hayırlı kandıllerBirbirimize dua edelim bu akşam.. Çok hastayım bende kustum durdum, bebeğim iyi olsunda ben razıyım.. Allah hepimize şifa, sağlık versin..
allahyardımcın olsun cnm benımde yenı basladı ates basmalarım ınsallah gecer ama pek sanmamhamilelik hakkaten zormuş...geçen haftalarda yaşadığım uykusuzluk geçti çok şükür.ama şimdi de kapalı ve sıcak ortamlarda çok kalamıyorum,sıkıntı basıyo...nolcak bilmem buda geçer inşallah...ben şuan iş değiştirmek üzereyim,yeni bir şehir,yeni bir iş,eşimden de ayrıydım iş nedeniyle bu zamana kadar.şimdi kavuşcaz ama öyle kaygılarım varki,o şehre nasıl alışcam,yeni ev,iş,arkadaşlar,düzen yeniden bide bebek gelcek yeni...Allah yardımcımız olsun.hamilelikte bunları yaşamak gerçekten çok zor...bi yandan hormonlar,bi yandan şartlar...ev taşıycam bide..çocuğumun hareketlerini yeni hissetmeye başladım bu çok güzel...ama kapalı yerde kalamamak korkutuyo,kendimi dışarı atıyorum hep...yeni işte napcam kara kara onu düşünüyorum daha doğum iznine de var...sıkıntı basması normal mi kızlar?
hayıllı kandıller
kandiliniz mübarek olsun şekerler allah dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimize sağ salim bir avazda kavuştursun inşallah
Herkesin kandili kutlu olsun oglusum artik tekmeliyor ama bende yan yatamiyorum
Zeynep nazli die bir link varya onu nasil yaptiniz benimde olsun istiyorum
Canım bende karar verememiştim ama eşim dün akşam şimdi gittiğim dr da doğum yap dedi anadolu hastanesinde dr ezcan hanıma gidiyorum çok güler yüzlü bizde can hastanesindemi yapsak diye düşündük ama vazgeçtik burda yapıcam büyük ihtimalle bu arada bende vazelinle kakao yağını karıştırtmıştık 2-3 güne bir sürüyordum ama karnımda kırmızı minik minik sivilce gibi şeyler çıktı şimdi 1 haftadır sürmüyorum mustelanın kremlerini eczanedenmi alıyoruz acba
Herkesin kandili kutlu olsun oglusum artik tekmeliyor ama bende yan yatamiyorum
canım yaa senden bişey isteyebilir miyim..
bugun annemlerin üst komşusunun 13-14 yaşlarındaki oğlunun vefat ettiğini öğrendim. onun için de dua edebilirsen sevinirim.ben Allah nasip ederse Yasin okucam zaten ama sizlerinde duası olursa sevinirim.
kendisini tanımıyorum.pazar gunu kavga ettiği birileri başından bıçaklamışlar.bugun de vefat etmiş çocuk, çok üzüldüm. Allah evlatlarımızı korusun inşallah.. Hepimiz çok dikkatli olalım kızlar...((
Selamlar melekler ve anneleri kandiliniz mubarek olsun cok gezdik tozduk bugunciciler aldik paylasacagim kendime gelince bide carrefour markette prima yeni dogan ıslak havlular 3,55 ten 2 tl ye dusuyor 10 tane aldim son kullanmasi 2015 mayis carrefour kartina indirim yapmislar bence kacirmayin her yerde fiyati 4 tl ye yakin optuk sizi
21 haftalık hamileyim bugün dokorum bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledi... normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... 2 li ve 4 lü tarama testleri normal çıkmıştı..bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor... ama hamileliğimin başından beri böyleydi... şu an haftasına göre gelişimi normal bebeğimin.riskli gebelikmiş ,erken doğum olabilirmiş ... bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda...?
Allahım ne vıcdansızlar varrrrrrrrrrrr anne babası kardesı sevdıklerı dayanması ne zor
uzunca dualar edıldı canım bızlere ozellıkle dogum ıcın ve tum sıkıntı cekenlere
bende ozel dua ederım inşallah cok ama cok uzuldum ya ne acı yasanıyor sımdı o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?