- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.661
adet duzensizligi ve gec yumurtlama kesenin bos gozukmesine ve bebegin gec olusmasina neden olur diyolar ,,,ama gec dollenme falan olmus olsa idrarda hemen cikmasi kolay olmazdiki degilmi testte aninda pozitif cikti silik falanda degildi yani.....
masallah canim size hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik ne deyim((
ama annesi sen bukadar endişeli olursan bebeğin için hiç iyi olmaz biliyosun dimi duanı et hayırlısını dile rabbimden bende dua edicem hepimiz için
canım once sakın ol stress bebegı etkıler . bunun dısında bır kac gun bekle 3 gunkadar ve baska dr a daha gıt bence. yanı 3 hafta bekleme
kese baya buyuktu tam kac mm sormadim ama rahatca goruluyordu ultrasonda sonra biraz daha buyuttu daha rahat gorelim diye sadece karanlikti(( resmi yukleyebilirsem koyarim ne dusunecegimi hic bilmiyorum..
cnm hiç meraklanma daha kesenın ıcındekı bebek gözukmayeyeck kadar kucuktur
benım drum görmeye bile çalışmadı
5+4 de 7.6 mmdi kese.karından bakıldığı ıcın zaten nokta kadar gözukuodu
kalbi için gıdınce fılan ancak gözukur...
ama cok meraklanıosan vajinal baktır
5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.' bebek ise 7.haftadan sonra görülür
dıyor bak ınternette..
senın bebeğin daha cok küçük kalp için nezaman çağırmıssa o zaman gıt kalp bırlıkte görürsün cnm:)
canm galiba benim kesemde ilk böyle görünüyodu ama sanki içinde bişey de vardı beyaz
beyaz bisey yok yani boyle belirgin bi sekilde nokta gibi bisey yok boyle golge gibi biseyler var dikkatli bakarsak var onlarda kenardan yansiyanlar gibi geldi bana bilmiyorum yani..
canim ben kalp atislarini sormuyorumki(( 6 haftamizdayiz kese var ama bebek yok icinde siz kacinci haftanizda gordunuz bebeginizi kese icinde yani 5,haftalikmiydi,6 mi 7.mi
kızlar benim bu aralar adet dönemim ve ciddi anlamda kasıklarım ağrıyor
hem kendimi telkin etmeye çalışıyorum hemde endişe ediyorum
sizde de öyle oluyor mu?
canım benim usg filmi evde ama cok eminim öyle belirgin bişey yoktu kesede
hatta üstten bakınca keseyi bile göremedi, alttan bakınca görebildi
o yüzden bence içini ferah tut, doktorlar tuhaf bişey gördüklerinde önlemlerini alıyorlar
kimse itibarının zedelenmesini istemez
canım bak bıraz eskılerı okursan benım ne çektiğimi anlarsın..5 +5 gittiğimde kese var bozuk yolk kesesi yok bebek yok kürtaj dedi haftaya gel dedi o haftayı bebeğime me kendıme de cevremde kım varsa herkese zehir ettim.. ertesi hafta özele gittim usg için 6+5 inanır mısın bebeğimde var kalbi de atıyordu suan çok sağlıklı gelişen bir bebeğim var.. eger kanaman yoksa dert etme.. benım kanamam akıntım lekem hiç birşey yoktu ve alıcaklardı.. devlet hastanesinde 7+5 gözuktu bebek çünkü usg cıhazları eskıymıs...
endşe etme ağrılardan uzan bıraz dınlen ısteysen de ayagını uzat bır sekılde. kanaman olmadıgı surece de korkun olmasın canım. uşutmussundur buyuk ıhtımal
işteyim canım azcık sandalyemde yayılayım bari:)
çok sağol
bu arada sen nasılsın kızın napıyor?
kanama seklinde mi akıntın var? canım bazı hamılelıklerde kanama olabılır tahmınım drun sureklı yatmanı ıstemıstır. dr ne dıyorsa harfiyen uy. ama su gibi yada kremsi akıntın varsa endıse etme benımde hamılelıgım boyunca olmustu.
kızlar geceden beri kusuyorum ve sabah iki kere kusamadım hep kan geldi sanki içimde bir yerim kesilmiş gibi...yarın kontrolüm var yarına kadar beklemem lazım ama içimi rahatlatacak şeylerde duymam lazım... şimdi diyecekseniz ki neden hemen doktora gitmedin geçen bi kez daha oldu gittim o zman bana bı tutanak hazırladılar.. bebeğe olacak her turlu seyden kendım sorumluyum düşük sakat doğum ölmesi vb vb vb... bunu ımzala mudahele edelim dediler.. çünkü sana yapacağımız hersey yada verecegmız her ılac dırek bebeği etkıleyecek o zman bende gittiğim gb geri döndüm mecburen.. o yuzden bu seferde kontrolumu bekledım zaten yarın diye belki aramızda benım gb olan vardır... ayy bu haftaya kadar nekadr rahattım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?