- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.621
gunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a
gunaydın cnm doktoruna danısıp gavıscon surup yada tablet ıste anında gecırıyor bende de cok oluyor hemen agzzıma bı tablet tıyorum gecıyorgunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a
gunaydınnnn sormaa kuzummm ıyı mı kotu mu bılemedımmGünaydınnn kızlarrrrr
benimki sabahları sakın oluyorrrr
sanırım annesı gıbıı gec uyanmayımı sevıcek napıcak
hareketlerımızz cok sakın sakn uyansakmı uyanmasakmı gibi :)
senınkıı negüzelllll erkenden sen gıbı ayakta desenee snow :)
sdrykn bız napalım cumartesıye ıkı gun var :)
benım sıpam bzen ıcımdee tırnaklarınııı kullanıyor gıbıı yırtma acısı hıssedeıyorum yaa sızdede oluyormu
Snow canım sorucam unutuyorum evlılık ımzasından bende eklemek ıstıorum arastırdım bulamadım yol gosterbılırmısın rıca etsem?
gunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a
gunaydın cnm doktoruna danısıp gavıscon surup yada tablet ıste anında gecırıyor bende de cok oluyor hemen agzzıma bı tablet tıyorum gecıyor
gunaydınnnn sormaa kuzummm ıyı mı kotu mu bılemedımm
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-587036.html
burdan yapabılırsın cnm
Günaydın arkadaşlar, geçmiş kandiliniz mubarek olsun. Dün yazmak istemiştim fakat nasip olmadı.
Şimdi de egitimdeyim telefondan yazıyorum. Dogum iznine gün saymaya başladım şimdiden artık evde olmak istiyorumhepinizi öpüyorum.
olmus olmus cok guzel olmus cnmiyi olmazmı canımm bebısın hareeketlı olması saglıklı olması anlamına gelır :) bızımkıde uyandııı teyzesıı kıpırdanıyor :) o kıpırdandıkca benımde keyfım yerınee gelıyorr
canım ızledım yoluuu bakalım ıse yaramısmı cok tesekkur ederımmmm :)
bebıslıyı denedım beceremedım
bu olmusmu bakalım
senınde kandılının mubarek olsun ah ah o ev gunlerı bı gelse :)
kıpırdakGünaydın güzel anneler
Az kaldı haftasonuna mutluyuz bugün
ve biz hala isim bulamadık oğluşumuza çok kıpırdak bi bebek olduğu için şimdilik adı "Bay Kıpırdak" :))
bulamazsak böyle kalır belki
hadi ben çok tuzsuzum da sizlere ne oluyo
sankim nazar mı dedi topiğimize ne oldu ?
Günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperr sonicc analar ve bebeleerriiii
Sizleri yanaklardannnbebeleri karınlardann mıncırıı mıncıırıı ediyorum
Benim sonic halduru hulduru loplüyorr içimdeYesin annesi onun dötünüüü
Kızlar oldu olacak derken benim burun oldu elma şekeriKıpkırmızı gargamel burunla geziyorum bunla ilgili çözüm önerisi olan :44:
hadi ben çok tuzsuzum da sizlere ne oluyo
sankim nazar mı dedi topiğimize ne oldu ?
eşin maaşallah çok güzel söylemiş benim bile içim soğudu ohhh..ayrıca canım çok geçmiş olsun..tansiyon şakaya gelmiyor hamilelikte.çok çok dikkat et..benim görümcem yüksek tansiyondan 6.ay itibariyle hastanede yatmış ve 7.ayda sezeryan olmuş..bende geçenlerde fenalaştığımda tansiyonum 16/9 çıkmıştı ama ben kustuğum için oldu diye şüpheleniyorum..akşam gidip eczanede bi ölçtüreyim bende yine şüphelendim şimdi..
pekbicici geçmiş olsun canım şimdi gördüm tansiyona dikkat et ama zaten yüksek olunca hissedilio,.
kaynanan nıye aradı dıye sorcaktım cevaplamısısn bıle
ohh ıcımın yagları erıdı helal olsun esıne masalah dıyelımde nazar degmesın :)
sanada cok gecmıs olsun canım tansıyon aletı alıp sureklı kendını ölç desem bu sefer heyecandan tansıyonun cıkar:)
saka bır yana kendıne dıkkat et balım
Masallah canım esınedogruluktan anlamayana boyle cevaplar ıyı oluyorr
iyiyiz cnm sağol
bebişim 800 küsür gr olmuş tekrar detaylı ultrasona girdik ama ii herşey dedi yine öndeyiz normalden
ee farklı olsaydı şaşardım anası gibi uzun olacak dedi
benim testlerde tekrar yapıldı bakalım bu haftasa seker yüklemesi yaptırmaam gerek ama çok yğun bi 15 günüm var
işyerinde yanlızım bilmiyorum ansıl olacak
zaten eşiminde görev tarihi değişti hafta başı gidiyolar
inş doğuma gelir diye dua ediyorum artık
ama allahtan oğluma söylene söylene tekmelerimizi gösterdik babamıza
bi rahatladım hiç göremeyecek diye çook üzülmüştüm ama
benim oğlum şimdiden ters milletinki elini koyunca tekmeler bizimki ben veya babası kim koyarsa koysun duruyo
neyse öyle işte sanada geçmiş olsun stres yapma tansiyon oynaktır dr dan 1 saat sonra normale dönmüştür bile
ama takip et oğluşumuza bişi olmaz sen çekersin ondan takmıyoruz keyf yapıyoruz
günayyyyydıııınnn fıstıklar ve ezmeleri:))))))))) güpgüzel bir gün olsun inşallahhhhh hava da güzel istanbul'da ohhhh mis:)
ya kızlar ben akşamları çok şiş oluyorum hepimiz mi öyleyiz? çok yemesem de şişiyorum ki tuvalet sorunum da yok şükür hergün çıkıyorum ama çok rahatsızlık veriyor uyuyamıyorum,sanırım normal hepimiz öyleyiz ve daha da şişcez diye düşünüyorum
bir de küçük tuvaletim sanki çok gibi gidiyorum az herhalde ben önceden hep tutuyomuşum:))))))))))) şimdi dayanılmıycak gibi olduğunda az geliyo tuhaf geliyo bana sizde de öyle dimi? Yoksa bir idrar tahlili yaptırsam mı enfeksiyon için...
Ay sabah sabah ta çok güzel bir muhabbet açtım he:) neyse tumbişi güzeller kızımla hepiciğinizi uykulu göslerinizden öpüyoruz teyzoşlarrr:))))))))
olmus olmus cok guzel olmus cnm
kıpırdakoglusuna buyudugunde desen pek hosanmaz gercı ben mınnosum tospaaammmm:))saydırıp duruyorum her gun ınsallah bulursunuz ısım cnm
sen nıye tuzsuzsunnnnn
nazar var sanrıım bı okumak lazım topıgımızı
gunaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
grıp mı oldun sendeee cok sukur ben atlattımmm gecmıs olsunnn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?