2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydınnn kızlarrrrr
benimki sabahları sakın oluyorrrr
sanırım annesı gıbıı gec uyanmayımı sevıcek napıcak
hareketlerımızz cok sakın sakn uyansakmı uyanmasakmı gibi :)
senınkıı negüzelllll erkenden sen gıbı ayakta desenee snow :)
sdrykn bız napalım cumartesıye ıkı gun var :)

benım sıpam bzen ıcımdee tırnaklarınııı kullanıyor gıbıı yırtma acısı hıssedeıyorum yaa sızdede oluyormu

gunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a

süt iyi geliyor diye biliyorum 2 hafta once ınnanılmaz cekıyordum sankı asıtı bogazımı yırtıyordu
ben bısı kullanmadım acıkcası nelerın dokunduguna baktım ve onları yememeye calıstım sımdı gectı sukur
doktoruma solemıstım ılac verıcektı surup ıcmek ıstemedım oda vermedı
ama ılac ıcılebılırmıs kızlar dusunen olursa ulser olusuyormus bebısden dolayııı bu donemlerdee yanma cok normalmıs yanı acıyııda cekmek zorunda degılmısızz tahrıs edermıs ben cok acı cektım ama sımdı gectı rhaatım ınsallah sızde kısa surede atlatırsınız ve bende yasamam umarım ılerleyen gunlerde

Snow canım sorucam unutuyorum evlılık ımzasından bende eklemek ıstıorum arastırdım bulamadım yol gosterbılırmısın rıca etsem?

günayyyyydıııınnn fıstıklar ve ezmeleri:))))))))) güpgüzel bir gün olsun inşallahhhhh hava da güzel İstanbul'da ohhhh mis:)

ya kızlar ben akşamları çok şiş oluyorum hepimiz mi öyleyiz? çok yemesem de şişiyorum ki tuvalet sorunum da yok şükür hergün çıkıyorum ama çok rahatsızlık veriyor uyuyamıyorum,sanırım normal hepimiz öyleyiz ve daha da şişcez diye düşünüyorum

bir de küçük tuvaletim sanki çok gibi gidiyorum az herhalde ben önceden hep tutuyomuşum:))))))))))) şimdi dayanılmıycak gibi olduğunda az geliyo tuhaf geliyo bana sizde de öyle dimi? yoksa bir idrar tahlili yaptırsam mı enfeksiyon için...

ay sabah sabah ta çok güzel bir muhabbet açtım he:) neyse tumbişi güzeller kızımla hepiciğinizi uykulu göslerinizden öpüyoruz teyzoşlarrr:))))))))

gunaydn kızlar.benim yaklasık 3haftadır mıde yanması oluyo adeta mıdem kavruluyo sanki.ac ve tok karnına bu sıkıntıyı yasıyom a ya bu mide yanmasından kurtulmanın yolu var mı?a
gunaydın cnm doktoruna danısıp gavıscon surup yada tablet ıste anında gecırıyor bende de cok oluyor hemen agzzıma bı tablet tıyorum gecıyor
gunaydınnnn sormaa kuzummm ıyı mı kotu mu bılemedımm
Snow canım sorucam unutuyorum evlılık ımzasından bende eklemek ıstıorum arastırdım bulamadım yol gosterbılırmısın rıca etsem?

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-587036.html
burdan yapabılırsın cnm

bende de vat canım aynı sorun doktor bana Gavıscon die bi şurup verdi. içer içmez geçiriyor. anında etki.. hatta 2 kutu yazdı bi tane çantanda taşı hep dedi..

Günaydın arkadaşlar, geçmiş kandiliniz mubarek olsun. Dün yazmak istemiştim fakat nasip olmadı.
Şimdi de egitimdeyim telefondan yazıyorum. Dogum iznine gün saymaya başladım şimdiden artık evde olmak istiyorum hepinizi öpüyorum.

iyi olmazmı canımm bebısın hareeketlı olması saglıklı olması anlamına gelır :) bızımkıde uyandııı teyzesıı kıpırdanıyor :) o kıpırdandıkca benımde keyfım yerınee gelıyorr
canım ızledım yoluuu bakalım ıse yaramısmı cok tesekkur ederımmmm :)
bebıslıyı denedım beceremedım
bu olmusmu bakalım

senınde kandılının mubarek olsun ah ah o ev gunlerı bı gelse :)

Günaydın güzel anneler
Az kaldı haftasonuna mutluyuz bugün
ve biz hala isim bulamadık oğluşumuza çok kıpırdak bi bebek olduğu için şimdilik adı "Bay Kıpırdak" :))
bulamazsak böyle kalır belki

Günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperr sonicc analar ve bebeleerriiii
Sizleri yanaklardannn bebeleri karınlardann mıncırıı mıncıırıı ediyorum
Benim sonic halduru hulduru loplüyorr içimde Yesin annesi onun dötünüüü
Kızlar oldu olacak derken benim burun oldu elma şekeri Kıpkırmızı gargamel burunla geziyorum bunla ilgili çözüm önerisi olan :44:

olmus olmus cok guzel olmus cnm
kıpırdakoglusuna buyudugunde desen pek hosanmaz gercı ben mınnosum tospaaammmm:))saydırıp duruyorum her gun ınsallah bulursunuz ısım cnm
hadi ben çok tuzsuzum da sizlere ne oluyo
sankim nazar mı dedi topiğimize ne oldu ?

sen nıye tuzsuzsunnnnn

nazar var sanrıım bı okumak lazım topıgımızı

gunaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

grıp mı oldun sendeee cok sukur ben atlattımmm gecmıs olsunnn kuzum

pekbicici geçmiş olsun canım şimdi gördüm tansiyona dikkat et ama zaten yüksek olunca hissedilio,.
Masallah canım esıne dogruluktan anlamayana boyle cevaplar ıyı oluyorr

Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve eşimi tebrikleriniz için
Ama benim muronun gazı düne kadarmışş, dün anasını aradık kandil diye buda o ara 2-3 kere öksürü verdii
Hemen ordan dişi kaplan atılıverdiii oğlluuuummmm cok öksürüyon aman git doktoraa ver pekbiciye bakim dediii ben daha kandil derkeenn o cok öksürüyor sen götür doktora diyorr, biliyor kii caar caar sesini duyaarr eşimde ordan yoookk anaaa bişeyimm hadiii üzmee kendiniiii aşk köprüsü oldum aralarında 2 dakikada telefonda
Pofffff Hortladıı yine anacııı damarlamızz bizim

Oyyy maşallahh benimm tosun paşama yaa
Nasıldaa büyümüşş annesiiii
Testlerde süpeeerr eee artıkk doğumu bekleriz bizz keyifli keyifli inşAllahh
Benim oğlanda aynı teyzesiii kendi başına kop kop yapıyorr muroo biz elimizi koyalım zırrtt duruyorr Sevmiyor bizi dedim artık eşime
Benim tansiyon bünyem gibi oynak boşverdim bende
Bugün ne dikkati cektii anamm hepinizin bebeleri ters dönmüşş yaa :44:
Benim kii hala minik fare

kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????

sanırım eşimin görev muhabbeti hiç bişi yapasım yok :26:
bende sevmiyorum bu halimi ama napalım öyle oldu işte,
geçer geçer..

Kızlar günaydın,
Öncelikle Allah hepimizi hastalıklardan korusun. Ben 2 gündür neler çekiyorum, ateşimi bir türlü düşüremedik. Salı akşamı 39.2 ile hastaneye gittim serum bağlandı biraz düştü eve geldim gece 39.5 a kadar çıktı. Soğuk duşlar sirkeli bezle ryine de düşmedi. Dün sabah kaltığımda ateş düşürücü aldım düştü biraz ama yine yükseldi o kadar korktum ki bebeğime bir zarar gelecek diye aklım çıktı. Hangi doktorla konuştuysak ateşi düşürün uzun süreli ateş bebeğe zarar verebilir dedi. Tekrar hastaneye gittik serum bağlattık. Bu sefer 36 ya kadar düştü, ordan da kadın doğuma girdim bebeğim de gayet iyi, gelişimi hareketleri gayet normal dedi doktor. Gece 1 gibi geldik ve o saatten beri normal artık ateşim çok şükür. Lütfen çok dikkat edin bir salgın varmış şu aralar hastanede benim gibi olan başka hastalarda varmış. Bu haftama kadar tek bir ilaç almamıştım ama şu anda antibiyotik bile kullanıyorum Napıyım bir an önce atlatıyımda...

gunaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

grıp mı oldun sendeee cok sukur ben atlattımmm gecmıs olsunnn kuzum

Yokkk annem bee tamamenn kimyadan kaynaklı
Hamilelik burnu oldu bende
Artık bakışlar burnumda
Bende bakmayın bulaşıcı diyorum Ben bir arkadaş hamile iken cok bakmıştımda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…