2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

allah hepimizi hastalıklardan korusun inşallah.:18:

sanırım eşimin görev muhabbeti hiç bişi yapasım yok :26:
bende sevmiyorum bu halimi ama napalım öyle oldu işte,
geçer geçer..
yapma bölee herseyde vardır bı hayır gecsın gıtsın eskı gokcemızı ıstıyoruz bızzzzzzz
gecmıs olsun cnm hepımız aynıyız dıkkat et kendınee
Istanbuldan herkese gunaydiiiiiiinnnnnnnnn.......
gunaydınnnnnnnnnnnnn
Yokkk annem bee tamamenn kimyadan kaynaklı
Hamilelik burnu oldu bende
Artık bakışlar burnumda
Bende bakmayın bulaşıcı diyorum Ben bir arkadaş hamile iken cok bakmıştımda :44:
amaaannn off ya dıkkat ett balımmm

Kızlar ben bebemin odasını araba konsepli yapmayı planlıyorum nasip olursa
Yani mobilya düz beyaz ama tutma yerleri araba olacak
Onda da renkli araba mı olsun yoksa tek mavi renk mi olsun çözemedim :44:
Halı, mobilya kulpları, hastane mevlüt dağıtmalığı filan hepsi araba olsun diyorum
Bir sitede bir avize ve abajur buldum ki aşık oldum daha fiyatı konuşmadım
Eşim mıııyy mıııyy bişi demedi sinir etti beni sizce nasıl teyzeler :44:

Bide bu cam göbeği rengine bittim eğer ki kartelarda bulabilirsem ve boyacı becerirse bundan yaptıracağımm
Heryer bundan boyacanak ama sadece karyolasının olduğu yeri enine değilde dikine mavi beyaz çizgili yaptıracağım
Çok mu cırrtt aceep

Avize güzelmiş hem istediğin konseptte hem de rengi güzel, oda rengine bayıldım

Gokce canımmm evet forum sakınledııı
yınede aradaa bı konuscak bısıler oluyorda
bu ara herkezde sızlanmadır gıdıyorrr
ınsallah son ayımıza kadar ıy gecırırırrzzz:26:

Pekbiciii canım benım :)
bol bol sısıyoruzda burunda etkı etmesını ılkkezduydum kırmızı oldu bıde hımmm
:26:

Hastalaraa şifaa diiliyorum bennn
kabız olanlara bol tuvalet

Gecelerı bendee de cok sıs oluyor karnım davul gıbıı gergın ve rhaatsızz edıcıı

Sancılar var ıkı gundurr kabız sancısıı ama tuvaletede cıkıyorum nasıl bısı oldum ben anlamadım hergunum nazlı nazlıı gecıyorr hıc sevmıyorm bu yonumuuu:2:

Allahımmm hepımızzz saglıkla sıhatlee su gunlerı atlatıp meleklerımıze kavusalım ınsallah tatlılarımmmmmm

Avize güzelmiş hem istediğin konseptte hem de rengi güzel, oda rengine bayıldım

Teşekkür ederim canım
Ama inşAllah tutturabilirizz
İlla ki bi karışımdır bu artık bi büyük nalburcuya sorup soruşturmak lazımm
Nasıl elde edilir bu renk diyee
Avizeye bende aşık oldum bugün bi mail atayım bakalım ne kadarmış :44:
Mobilyalar sade ve düz beyaz renk

Benim aklımda 2 fikir vardıı,
Yaa arabalı yada sporla ilgili (yani kulplar basket,futbol,tenis topu gibi olacak, halı halısaha dizaynı olacak gibi, avize basket topu olacak filan diye)
Ama bu avizeleriı görünce arabada karar kıldım
Sizler nasıl dizayn düşünüyorsunuz ?

gunaydin kizlar ,bu pilates topuna oturmaya baslayan var mi aranizda ?

ah ah hala alamadım bugun emınonune gıdıcem not aldım bu seferde unutursam hepsıburadadan alcam artık

Günaydın kızlar çok hastayım

canım ben ayşe önerin kitabini almıştım ordaki hareketleri yapıyorum birde günlük yürüyorum

cok bılgılı bırı kıtabını egıtımıne gıttgımde ımzalıyordu almadım nettekı bılgılerını takıp ederım dıye
onemlı notları bızlerle paylasırmısın canm zahmet olmazsa?

cok ama cok gecmıs olsun sende bebıste ıyısınız cok sukur ılac mecbur kullancaksın canım yeterkı bebısler ıyı olsun

camgöbeği turkuaz renklerını cok severım avıede 3lu degılde ıkılı ve teklı olan cocuk odası ıcın cok guzel canım

İlklerinn kadınıyım beeen
Kırmızı güzel bir burnum olduu
İşten arta kalan zamanlarımda orjin palyaço olurum Hani o yapay top kırmızı burnu takıyorlar ya benim takmama gerek yok
Oğluş burna çalışıyorr burnumu sömürdü resmen :44:
Forum evet sakinledi ama sanki biraz biraz koşturmalar başladı diyee
Sağa sola bakınmaktan ne nasıl düşünmekten ben cok giremez oldum mesela
Bide kendi adıma ben calıstığım için kendime oluşturduğum iş düzenini halka arz etmek için yani bendn sonra gelecek kişi rahat olması için toparlama-çevirme-not etme durumlarına girdim

nihayet savaşı ben kazandım :)
benim bacaksız ne zaman elımı koysamhareketı kesıyor aynada baksam yada gobegım ıacıp gormek ıstesem hareketlerı hep duruyor
esım guluyor halıme yavrumla kavga edıısımı ızlıyor sen bi doğ bakalım ozman benden kacabılcekmısın sayıyorum yavruma:)
gece esımle denedık kactı elımızı cektıkce hareket ettı sabah namaza kalkmıstım ozaman uykum kactı 6bucukta kalktım 8 kadar uyuyamadım
esımle elımızı koyup hareketlerını dınledık ılk once kactı hareket etmedı ama sonunda baktı elımızı cekıcegımız yok :) zafer bızım oldu
uyandıgımdada oyle kuvvetlı tekme attıkı hemen yanaya kostum karnımdakı hareketını gördüm :) bacaksız annesınden kacmamayı öğrenıcek işte:)

dun aksamda halıya yemek dokmustum esım sagolsun temızledı mıs gıbı oldu halı masallah temızlıkcı dıye esımımı tutsam
güne guzel basladıkda babamız kalksada alısverıse gıtsekkk uykucu uykucu uykucu :)

camgöbeği turkuaz renklerını cok severım avıede 3lu degılde ıkılı ve teklı olan cocuk odası ıcın cok guzel canım

Cam göbeği rengi bu dimi canım :44:
Renkli cıktı alıp nalburcu nalburcu dolaşacağım
Filli boyada gördüm aslında buna benzer ama o daha mat duruyordu
Yinede filli boya ilk adresim
3lü avize, alt değiştirme bölüme tekli abajur düşündüm ama
Tekli mi olsa acaba :44: Öyle de bir sorayım bakimm ama 3lüde kötü değil dimi

Gül sevda canım sa bişi sorucam konu platesolunca :)
almaktan bahsetmıssınde

nezaman baslamak gerekıyor dogum kolaylastırmak ıcın plates topu kullanmaya kacıncı haftad bırde gercekten ıse yarıyormu ona gore almayı dusunebılırım canım:26:

Canım ben detaylıya girince ilk defa duydum sağ güzel sol biraz yavaş dedi dr düşün düşün anlamadım meğer bebeği besleyen damarlarmış ama sorun yok şükür biri %78 lerde diğeri %65 civarlarındaymış bişey yapmam lazımmı dedim hayır ama bebeğe proteinli gıdalar kilo aldırır dedi süt ve süt ürünleri et vb.. protein kaynaklı beslen birde tuzlu yememeye özen göster dedi zaten tuzlu yemem hamur işinide sevmediğim için sıkıntı yaşamıyorum canım sen bugünden sonra bence sıfır tuz ye çünkü bebişin beslendiği tek damardada kireçlenme olmasın birde bol bol proteinli gıdalarla beslen bol süt yoğurt ye hiç bir şey olmaz dikkat edersen

kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????

bende oluyor canım 1 hafta 10 gündür.bide sabah kalktığımda da geçmemiş oluyor. bileklerimde va baldırlarımda var. doktora gittiğimde sorcam..

çok geçmiş olsun canım dikkat edelim hepimiz

ben çoook beğendim canım..bence renkli olsun tutma yerleri.diğer türlü olursa heryer çok mavi görünebilir ama genel olarak çok şirin geldi bana.avizelere bayıldım özellikle.hangi siteden buldun.kız için var mı ki????

günaydın tombalaklar

akşam kandil dolayısıyla k.valideleri aradım arkasından k.pederle konuştum sonra eşime verdim..bebek hakkında konuşmaya başladılar anladım..benimki diyor ki o belli olmaz ya bir günde de eğişebilir..Allah allah dedim bunlar neyden bahsediyor ki?
sonra sordum baban ne diyordu diye Yaman ismini beğenmemiş de onu söylüyor dedi..ben de değişebilir dedim dedi..hiç de bile değişmeyecek ben baban beğenmdi diye oğlumun adını değiştirecek değilim dedim..zaten ben de beğenmiyorum ki dedi bu sefer..adam ismi gibi çok kaba dedi..sen zaten ne istediğini bilmiyorsun kendine ait bir fikrin yok senin ailen ne derse doğru olan o ben ona gıcık oluyorum ne benim ailem ne senin ailen isim konusuna karışamaz dedim
zaten ablası da geçen sormuştu ya yaman ya kaya olacak karar vereceğiz dedim..siz bilirsiniz ama bence ikisi de çok ağır daha farklı isimler düşünebilrisiniz daha önünüzde zaman var dedi. birbirlerini bu şekilde konuşarak etkiliyorlar işte..ablasının oğlunun adı da çağan..ben de çağan sanki çok mu güzel de yamanı beğenmiyorlar..ben de çağanı beğenmiyorum bana çiyanı hatırlatıyor dedim ama sana onların olan her şey güzel gelir dedim..
durun bakalım ne zaman bizi birbirimize düşürecekler..bu aralar kvalide bana takmış çünkü iki günde bir onu aramalıymışım..baskı yapıyorlar eşime..aramadık mı hemen laf çarpıtmalar ya da ablası arıyor annemleri arayın diye..sen her gün ara benim her gün konuşacak bir şeyi yok dedim..işte özlüyorlar seni dedi..ben de annem beni kendi doğurdu sanıyor herhalde neyimi özlüyormuş haftada bir ararım yeter dedim..sürekli aramızda tartışma yaratıyorlar..offfffffff çok dolmuşum

kızlar markafonide styleboom annelik heyecanı diye bi kampanya var mantıklı şeyler var bi bakın derim ben

Bu anlattıklarına göre ortaya çok güzel bir oda çıkacak gibi, renk bulunur yaa dert etme
Ben maalesef ilk etapta oda yapamayacağım şu anki evimizde yer yok zaten doğumdan 2-3 ay sonra da taşınacağız o yüzden şimdilik sadece park yatak alacağım, bakalım taşındığımız ev nasıl olur ona göre oda yapacağım bazıları küçük bebek anlamaz diyor ama yerim olsaydı isterdim kesinlikle, şimdi kıyafetlerini bile nereye koyacağımı düşünüyorum kara kara

Teşekkürler teyzesiii
Kızlarr için nelerr var görmeee canım, taşlı tuşlu kımıl kımıll hepsini almak istersin
Ama fiyat aralığı nedir bilmiyorum bende henüz :44:

canım üçlüsü sankı cocuk odası ıcın degılde yetıskınler ıcın guzrl durur gıbı gelıyor bana ama tabı karar senın :)
yenı bı macera senı beklıyor dolas bakalım

tombalak sensın bakım bız yusyuvarlağız
ay guldugume bakma okurken sinir oldum zorla dayatma ıle aramamı olurmus
ıcten aramadıktan sonra ne geregı var kaynanan bundan memnunmu olcak ne ınsanlar var yaa ...

hahahahahah hayal ettimde o görüntünüzü ne sevimli ve komik
Sıpalar şimdiden oynatıyorlarr bizi Ben de elimi koymuyorum artık acıp göbeği seyrediyorum elimi koyunca zırt duruyorr
Eşimdee fenerliyse vur bakiiimm babaya diyorrr bekliyor bekliyorr morss kalıyorr Çocuğu içindeyken doldurmaa sakın gs marş filan dinleme diyorr
İşim gücüm yok benimde dedim Ardaya bakmam yasak Messi bir numaralımız Sürekli futbol sitelerinde messiyi izletiyor banaa böyggkkh :26:

Günaydın tombalaklaaarr
Kendi adıma mersii canım hemenn atılıpp buyrun ben diyesim geldi
Bu isim işii hepimizde bir kavga sebebi canım amaaaan boşver hiç takılmaa biz neler neler yaşadıkk eşim kapıları yumrukladı göçertti sinirinden şimdi stiker yapıştırdım bide kapı masrafımız cıktı
Bide kimliği ben cıkaracağım ali veli isimle geleyimde gör dediidee krizlere girdim beni tehtit etme insanların telaffuzuna göre isim koymıcam ben diyee
Sonrasında baktım biz bize zarar veriyoruz oda yıldı bende yıldımm zaten şimdilikk tamam sen koy ben karışmıcam diyor
Şuanlık Ali Rüzgar, Ali Aras veya ikna olursa Ali Arden olarak gidip geliyoruz

Teşekkür ederim canımm
Hayal çerçevesinde evet çok güzel gözüküyor ama biliyorsun ki uygulamada neler olacak bilemiyoruzz
Rabbim sağlık versin bugün olmasada odası sonrasında en güzelleri olurr
Bende oda yaptıracağım ama inanılmaz güzel bir fiyata maal olduğu için diğer alternatiflerde açılabiliyorum
İnşAllah hepinizz- hepimiz hayallerimize kavusuruzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…