- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.641
Kızlar günaydın,
Öncelikle Allah hepimizi hastalıklardan korusun. Ben 2 gündür neler çekiyorum, ateşimi bir türlü düşüremedik. Salı akşamı 39.2 ile hastaneye gittim serum bağlandı biraz düştü eve geldim gece 39.5 a kadar çıktı. Soğuk duşlar sirkeli bezle ryine de düşmedi. Dün sabah kaltığımda ateş düşürücü aldım düştü biraz ama yine yükseldi o kadar korktum ki bebeğime bir zarar gelecek diye aklım çıktı. Hangi doktorla konuştuysak ateşi düşürün uzun süreli ateş bebeğe zarar verebilir dedi. Tekrar hastaneye gittik serum bağlattık. Bu sefer 36 ya kadar düştü, ordan da kadın doğuma girdim bebeğim de gayet iyi, gelişimi hareketleri gayet normal dedi doktor. Gece 1 gibi geldik ve o saatten beri normal artık ateşim çok şükür. Lütfen çok dikkat edin bir salgın varmış şu aralar hastanede benim gibi olan başka hastalarda varmış. Bu haftama kadar tek bir ilaç almamıştım ama şu anda antibiyotik bile kullanıyorumNapıyım bir an önce atlatıyımda...
sanırım eşimin görev muhabbeti hiç bişi yapasım yok :26:
bende sevmiyorum bu halimi ama napalım öyle oldu işte,
geçer geçer..
gecmıs olsun cnm hepımız aynıyız dıkkat et kendıneeKızlar günaydın,
Öncelikle Allah hepimizi hastalıklardan korusun. Ben 2 gündür neler çekiyorum, ateşimi bir türlü düşüremedik. Salı akşamı 39.2 ile hastaneye gittim serum bağlandı biraz düştü eve geldim gece 39.5 a kadar çıktı. Soğuk duşlar sirkeli bezle ryine de düşmedi. Dün sabah kaltığımda ateş düşürücü aldım düştü biraz ama yine yükseldi o kadar korktum ki bebeğime bir zarar gelecek diye aklım çıktı. Hangi doktorla konuştuysak ateşi düşürün uzun süreli ateş bebeğe zarar verebilir dedi. Tekrar hastaneye gittik serum bağlattık. Bu sefer 36 ya kadar düştü, ordan da kadın doğuma girdim bebeğim de gayet iyi, gelişimi hareketleri gayet normal dedi doktor. Gece 1 gibi geldik ve o saatten beri normal artık ateşim çok şükür. Lütfen çok dikkat edin bir salgın varmış şu aralar hastanede benim gibi olan başka hastalarda varmış. Bu haftama kadar tek bir ilaç almamıştım ama şu anda antibiyotik bile kullanıyorumNapıyım bir an önce atlatıyımda...
gunaydınnnnnnnnnnnnnIstanbuldan herkese gunaydiiiiiiinnnnnnnnn.......
amaaannn off ya dıkkat ett balımmmYokkk annem bee tamamenn kimyadan kaynaklı
Hamilelik burnu oldu bende
Artık bakışlar burnumda
Bende bakmayın bulaşıcı diyorumBen bir arkadaş hamile iken cok bakmıştımda :44:
kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????
Kızlar ben bebemin odasını araba konsepli yapmayı planlıyorum nasip olursa
Yani mobilya düz beyaz ama tutma yerleri araba olacak
Onda da renkli araba mı olsun yoksa tek mavi renk mi olsun çözemedim :44:
Halı, mobilya kulpları, hastane mevlüt dağıtmalığı filan hepsi araba olsun diyorum
Bir sitede bir avize ve abajur buldum ki aşık oldum daha fiyatı konuşmadım
Eşim mıııyy mıııyy bişi demedi sinir etti beni sizce nasıl teyzeler :44:
Eki Görüntüle 614824 Eki Görüntüle 614825 Eki Görüntüle 614826
Eki Görüntüle 614827
Bide bu cam göbeği rengine bittim eğer ki kartelarda bulabilirsem ve boyacı becerirse bundan yaptıracağımm
Heryer bundan boyacanak ama sadece karyolasının olduğu yeri enine değilde dikine mavi beyaz çizgili yaptıracağım
Çok mu cırrtt aceep
Avize güzelmiş hem istediğin konseptte hem de rengi güzel, oda rengine bayıldım
gunaydin kizlar ,bu pilates topuna oturmaya baslayan var mi aranizda ?
Günaydın kızlar çok hastayım
canım ben ayşe önerin kitabini almıştım ordaki hareketleri yapıyorum birde günlük yürüyorum
Kızlar günaydın,
Halı, mobilya kulpları, hastane mevlüt dağıtmalığı filan hepsi araba olsun diyorum
Eki Görüntüle 614827
Bide bu cam göbeği rengine bittim eğer ki kartelarda bulabilirsem ve boyacı becerirse bundan yaptıracağımm
Heryer bundan boyacanak ama sadece karyolasının olduğu yeri enine değilde dikine mavi beyaz çizgili yaptıracağım
Çok mu cırrtt aceep
Gokce canımmm evet forum sakınledııı
yınede aradaa bı konuscak bısıler oluyorda
bu ara herkezde sızlanmadır gıdıyorrr
ınsallah son ayımıza kadar ıy gecırırırrzzz:26:
Pekbiciii canım benım :)
bol bol sısıyoruzda burunda etkı etmesını ılkkezduydum kırmızı oldu bıde hımmm
:26:
camgöbeği turkuaz renklerını cok severım avıede 3lu degılde ıkılı ve teklı olan cocuk odası ıcın cok guzel canım
21 haftalık hamileyim bugün dokorum bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledi... normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... 2 li ve 4 lü tarama testleri normal çıkmıştı..bebeğin gelişimi 1 hafta önde görünüyor... ama hamileliğimin başından beri böyleydi... şu an haftasına göre gelişimi normal bebeğimin.riskli gebelikmiş ,erken doğum olabilirmiş ... bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda...?
kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????
Kızlar günaydın,
Eki Görüntüle 614827
Çok mu cırrtt aceep
Teşekkür ederim canım
Ama inşAllah tutturabilirizz
İlla ki bi karışımdır bu artık bi büyük nalburcuya sorup soruşturmak lazımm
Nasıl elde edilir bu renk diyee
Avizeye bende aşık oldum bugün bi mail atayım bakalım ne kadarmış :44:
Mobilyalar sade ve düz beyaz renk
Benim aklımda 2 fikir vardıı,
Yaa arabalı yada sporla ilgili (yani kulplar basket,futbol,tenis topu gibi olacak, halı halısaha dizaynı olacak gibi, avize basket topu olacak filan diye)
Ama bu avizeleriı görünce arabada karar kıldım
Sizler nasıl dizayn düşünüyorsunuz ?
ben çoook beğendim canım..bence renkli olsun tutma yerleri.diğer türlü olursa heryer çok mavi görünebilirama genel olarak çok şirin geldi bana.avizelere bayıldım özellikle.hangi siteden buldun.kız için var mı ki????
Cam göbeği rengi bu dimi canım :44:
Renkli cıktı alıp nalburcu nalburcu dolaşacağım
Filli boyada gördüm aslında buna benzer ama o daha mat duruyordu
Yinede filli boya ilk adresim
3lü avize, alt değiştirme bölüme tekli abajur düşündüm ama
Tekli mi olsa acaba :44: Öyle de bir sorayım bakimm ama 3lüde kötü değil dimi
günaydın tombalaklar
akşam kandil dolayısıyla k.valideleri aradım arkasından k.pederle konuştum sonra eşime verdim..bebek hakkında konuşmaya başladılar anladım..benimki diyor ki o belli olmaz ya bir günde de eğişebilir..Allah allah dedim bunlar neyden bahsediyor ki?
sonra sordum baban ne diyordu diye Yaman ismini beğenmemiş de onu söylüyor dedi..ben de değişebilir dedim dedi..hiç de bile değişmeyecek ben baban beğenmdi diye oğlumun adını değiştirecek değilim dedim..zaten ben de beğenmiyorum ki dedi bu sefer..adam ismi gibi çok kaba dedi..sen zaten ne istediğini bilmiyorsun kendine ait bir fikrin yok senin ailen ne derse doğru olan o ben ona gıcık oluyorum ne benim ailem ne senin ailen isim konusuna karışamaz dedim
zaten ablası da geçen sormuştu ya yaman ya kaya olacak karar vereceğiz dedim..siz bilirsiniz ama bence ikisi de çok ağır daha farklı isimler düşünebilrisiniz daha önünüzde zaman var dedi. birbirlerini bu şekilde konuşarak etkiliyorlar işte..ablasının oğlunun adı da çağan..ben de çağan sanki çok mu güzel de yamanı beğenmiyorlar..ben de çağanı beğenmiyorum bana çiyanı hatırlatıyor dedimama sana onların olan her şey güzel gelir dedim..
durun bakalım ne zaman bizi birbirimize düşürecekler..bu aralar kvalide bana takmış çünkü iki günde bir onu aramalıymışım..baskı yapıyorlar eşime..aramadık mı hemen laf çarpıtmalar ya da ablası arıyor annemleri arayın diye..sen her gün ara benim her gün konuşacak bir şeyi yok dedim..işte özlüyorlar seni dedi..ben de annem beni kendi doğurdu sanıyor herhalde neyimi özlüyormuş haftada bir ararım yeter dedim..sürekli aramızda tartışma yaratıyorlar..offfffffff çok dolmuşum
nihayet savaşı ben kazandım :)
benim bacaksız ne zaman elımı koysamhareketı kesıyor aynada baksam yada gobegım ıacıp gormek ıstesem hareketlerı hep duruyor
esım guluyor halıme yavrumla kavga edıısımı ızlıyor sen bi doğ bakalım ozman benden kacabılcekmısın sayıyorum yavruma:)
gece esımle denedık kactı elımızı cektıkce hareket ettı sabah namaza kalkmıstım ozaman uykum kactı 6bucukta kalktım 8 kadar uyuyamadım
esımle elımızı koyup hareketlerını dınledık ılk once kactı hareket etmedı ama sonunda baktı elımızı cekıcegımız yok :) zafer bızım oldu
uyandıgımdada oyle kuvvetlı tekme attıkı hemen yanaya kostum karnımdakı hareketını gördüm :) bacaksız annesınden kacmamayı öğrenıcek işte:)
dun aksamda halıya yemek dokmustum esım sagolsun temızledı mıs gıbı oldu halı masallah temızlıkcı dıye esımımı tutsam
güne guzel basladıkda babamız kalksada alısverıse gıtsekkk uykucu uykucu uykucu :)
günaydın tombalaklar
akşam kandil dolayısıyla k.valideleri aradım arkasından k.pederle konuştum sonra eşime verdim..bebek hakkında konuşmaya başladılar anladım..benimki diyor ki o belli olmaz ya bir günde de eğişebilir..Allah allah dedim bunlar neyden bahsediyor ki?
sonra sordum baban ne diyordu diye Yaman ismini beğenmemiş de onu söylüyor dedi..ben de değişebilir dedim dedi..hiç de bile değişmeyecek ben baban beğenmdi diye oğlumun adını değiştirecek değilim dedim..zaten ben de beğenmiyorum ki dedi bu sefer..adam ismi gibi çok kaba dedi..sen zaten ne istediğini bilmiyorsun kendine ait bir fikrin yok senin ailen ne derse doğru olan o ben ona gıcık oluyorum ne benim ailem ne senin ailen isim konusuna karışamaz dedim
zaten ablası da geçen sormuştu ya yaman ya kaya olacak karar vereceğiz dedim..siz bilirsiniz ama bence ikisi de çok ağır daha farklı isimler düşünebilrisiniz daha önünüzde zaman var dedi. birbirlerini bu şekilde konuşarak etkiliyorlar işte..ablasının oğlunun adı da çağan..ben de çağan sanki çok mu güzel de yamanı beğenmiyorlar..ben de çağanı beğenmiyorum bana çiyanı hatırlatıyor dedimama sana onların olan her şey güzel gelir dedim..
durun bakalım ne zaman bizi birbirimize düşürecekler..bu aralar kvalide bana takmış çünkü iki günde bir onu aramalıymışım..baskı yapıyorlar eşime..aramadık mı hemen laf çarpıtmalar ya da ablası arıyor annemleri arayın diye..sen her gün ara benim her gün konuşacak bir şeyi yok dedim..işte özlüyorlar seni dedi..ben de annem beni kendi doğurdu sanıyor herhalde neyimi özlüyormuş haftada bir ararım yeter dedim..sürekli aramızda tartışma yaratıyorlar..offfffffff çok dolmuşum
Bu anlattıklarına göre ortaya çok güzel bir oda çıkacak gibi, renk bulunur yaa dert etme
Ben maalesef ilk etapta oda yapamayacağım şu anki evimizde yer yok zaten doğumdan 2-3 ay sonra da taşınacağız o yüzden şimdilik sadece park yatak alacağım, bakalım taşındığımız ev nasıl olur ona göre oda yapacağım bazıları küçük bebek anlamaz diyor ama yerim olsaydı isterdim kesinlikle, şimdi kıyafetlerini bile nereye koyacağımı düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?