2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ne kadar erken baslarsak okadar iyi olurmuş canım vajı kasları kuvvetlenıyor dogumda cok daha rahat sancıyı cekebılıyoruz
eğıtımdekı arkadaslar kımısı 7. kımısı 8. ayında kımısı 6.5 ayında herkese kullanın dedıgıne gore gec kalmadık
pc basında t v seyrederken enaz 1 saat daha fazla dursak cok daha ıyı olurmus
en buyugunden alın demıstı canım 75 cm suan en buyuk galıba netten arastırdıgım dık oturup bacaklar asagı sarkıcak
hanı koltukta oturur gıbı ayaklar rahatca yere degmıcekmiş bırde duvara dayanıp yere comelıp kalkma buda kergel egsersızı
cok ıyı gelıyor aslında ebecik bize yardım etse kendısıde ebe bılgıelrını paylassa super olur:)

valla şekerim bu konuya ben de dahil olurum hemen:) eşimin ismi ya hemen korumaya geçiyim bence de yaman çok güzel ve evet güçlü bir isim ve bu kişiye artı bence:)

Allah yardımcın olsun benim de kayınvalidem ilk başta kızımın adını beğenmedi ki biz onu flörtten beri hep düşünür konuşuruz eşimle, büyük konuşmıyım ama asla değişmeyecek. neymiş efendim onların uzaktan bir akrabasının torununun ismiymiş de o kişiyi de pek sevmiyomuş ta... tattataa ben de 1 sustum 2 sustum çünkü eşim sen sus biz fikrimiz değişmiycez dedi:) ama 3. cü de dedimki anne dünyada tek olan bir isim malesef bulamayız artık kabullendi ama YARENİM naapıyo falan diyo:) darısı başına şekerim

günaydın kıslar sabah çalan bir telefonla daha doğumuna 20 gün olan arkadaşımın gece sancılanarak doğuma gittiğini ve şuan kızını kollarına aldığını öğrendim ayy negüzel yaa darısı bize inşallah ama bir endişe kapladı beni kızlar erken doğar lafını milyonkere duydum ama bukadar da erken doğduklarını öğrenince şaşırdım ve korktum hadi hayırlısı

ozaman bızımde tam baslamamız gerekıyor canım ıstıyorum bende mademm faydası olucak rabbım normal dogum nasıp etsın ınsallah
herseyı dogalı ıyıdır
bugun bı sıtedede gormustum plates topunun ustunde oturuyordu bendee sız konusunca sana sorayım dedım semınerden dolayı bılıosndur dıeee.
ınsalah alıp baslayalaım yaa

kizlar ben bebisimi goruyorum ruyamda 3 keredir, emziriyorum seviyorum yavrumu
ama bebegim her seferinde farkli ve her seferinde kiz oglumu goremiyorum ama kiz bebek goruyorum.
biraz tirsmaya basladim cunku ben ruyamda gormustum kiz bebegimin bir anda erkege donustunu, hatta doktor gelip yanlis cikmis sonuclar oglun olacak demisti ve oglum olacagini ogrendik aynen yanlis bakilmis muhabbeti yapildi gercek hayatta.
ee simdi de ruyamda kiz bebek goruyorum hep

iste o heyecana kalbim dayanir mi bilmiyorum ben
carpintim oluyor dogum uzerine cok dusunursem
bir de vakti zamani gelince dogacaklar ama bazen beklenenden once ya da sonra
saglikla kavusalim yavrularimiza kolay bir dogumla insallah

iste o heyecana kalbim dayanir mi bilmiyorum ben
carpintim oluyor dogum uzerine cok dusunursem
bir de vakti zamani gelince dogacaklar ama bazen beklenenden once ya da sonra
saglikla kavusalim yavrularimiza kolay bir dogumla insallah

azkaldı çok şükür bebişlerle buluşmamıza bizim de onların sağlıklarından başka istediğimiz birşey yok aslında hepimizin inşallah tek nefesde çat diye doğuru veririz

avızeler cok guzel cnm benım avızem ok de abajur almıcam
bırde ben mobılya kulparını denızcı capa yada dumen metal kulp arıyorum haldır haldır varmı bılmyıorum benım de mobılya duz beyaz olcak metal daha agır olur dıye dusunuyorum bulmazsam metal krıstal olarak yapıcam

renklerı de cok guzel cnm

Canım cok begendım ben bunları ısım oda yapma konusuna ınatla karsı cıkıyor bakalım sıpam dogsunda belkı zamanla ıkna olur

Su ISIM konusu bızde de hala muamma da yıgıt ısmını sevıyorum ama hala ıcıme sankı sınmedı eksık olan bırseyler var gıbı gelıyor bakalım doguma kadar ne olacak bızım KP ve KV de de hergun arasan sesını duysak dedıler bende kendı babamı aramıyorum ben hergun dedım sımdı bıle soyluyor esım arasana ozlemısler senı dıye bende cok ıstıyorlarsa kendılerı arar dıyorum haftada 1 arıyorum ıste yeter aramız ne kadar ıyı olsa da fazla yuz goz olunmaamamıl dıye dusunuyorum pılates topuna gelınce bence cok ıstıyorum ama once doktorumla bır gorusmem lazımm

canım o neki eıgtımden cıktım yuruyorudm hastane ıcınde bı adam yakınlarını arıyordu dogum oldu dıye
dönüp tebrık etmek ıstedım sonra 6.5 aylık dogdugunu ögrendım cok erken dogummus tebrık edemeden oylece gıttım
bebısler ne zman keyfı gelırse 9 ayımı beklıcekler:)

kesınlıkle canım en dogalı ıyıdır ama normal doguma elverıslı olmazsak sezeryanıda dusunmek lazım
ama ben cok kr-orkuyorum sezeryandan

ruyanın zıttı cıkarmıs dıyıp hayra yoralım son dk golu olmasın aman :)

yok cnm daha önce hep tek gıttım bı kerede annemle gıttım eşim ilk defa gorecektı ama olmadı dr.umuz 12 den sonra hasta alacakmış akşamda yetısemedk haftaya kaldı korkumu yenmeye calışıyorm yaa ne varkı dıyorm o an onun acısını hıssetmem bıran once oğlum cıksın öpeyım seveyım derım ıkınırım dıyorm :)

kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????

bende de oluyo 9 aylık gibiyim sanki pııt desem doğuracam sabahlarıda yumuş yumuş göbişimmm

ayy canım benimmm size 1 itirafta bulunayım bu ebecik normal doğurmaktan çok korkuyo doktorum annemin ortaokul lise kankası dedim ben sezeryan istiyorum o da güldü tırsık ebe sen nasıl ebesin bakim dedi bu konuyu son aylara doğru konuşcakmışız
ama aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım ya da burdaki doktorlarımıza sorarımm çünkü hepiniz benim kız kardeşim gibisiniz hepinizi çoook seviyorummm

Slm karnı burnuna doğru hızla yol alan hatunlar
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum...
özlemişim burayı

selam cnm haber getıremedm bebegımden cunku kısmet olmadı gıttıgımızde drumun saat 12 den sonra hasta alacagını oğrendık kıcımıza baka baka işe donduk akşamda bız tam vardık hst. doktorum cıktı merak ettım izliyim o kadar korkulacak bırsey yoktr belkı dedım ama daha beter korktum.

aaaa ama hiç yakıştıramadım sana ebecik bizede kötü örnek olma lütfen bende gittiğim hastanenn bi kaç tane ebesini gördüm hepside genç artist artst konuşuyolar az kalsın ne biliyosunuz siz doğum yaptınızmı dicektimde neyse dedim çatışmıyım doğumuma fln girerde

bu ısım muhabbetı bizde gene gundeme düştü allah kahretsin. yaa k.p. gecen hafta damdan dustu 3 kemıgını kırdı benımkı el pence ustunde babasının normaldede hiç sevmez ama babasıdr gıtsın ne yaparsa yapsın.. biz oğluma AYAZ ÇAYAN dedık son kararımız buydu ama esımın amcasının kızı var bı tane nefret edıyorm ondan onunda oğlunun adı BARIŞ ÇAYANMIŞ bende bunu duydum çayanı kattıyen ıstemıyorm dedım benım kı gene ısım derdıne dustu kaynanam da hemen dıyorkı oğluna OĞLUM BABAN DİYORKI YA TEK İSİM OLSUN YADA HASAN AYAZ OLSUN ŞEHRİBANIN BABASININ ADIDA HASAN BENIMDE ADIM HASAN IKI TARAFINDA ILK TORUNU..... benımkıde bana hiç bakmadan olur cokta guzel olur dıyor benım surat 5 karış oldu tabı cunku ben sevmıyorm oyle babamı cok sevıyorm yerlere goklere sıgdıramayacak kadar ama oğlumada hasan dıyemem kaldıramam o ısmı oğlumda layık olmaz olamaz . kı babamda ıstemez zaten oyle . bende hyr gökhan ıstemıyorm hasanı dıyınce annesı hemen nıyeymış kızım senınde babanın adı dedı ve ben herseyı acıklamak zorunda olmadıgım ıcın sustum benım gerızekalı mal aptal beyınsız kocamda annesıne dıyorkı sehrıban babasından nefret edıyordr ondan ıstemıyordur allll işte sana bı iş daha dedım . içimdende hıhı babamdan nefret edıyorm o yuzden dedım sen kendını andr senın kör babanın ısmını koymuyorm dedım. ama suratına soyleyemedm kocamada sınırden geberrken bıle yag cekerkn cnm ben istemıyrm hasan ısmını dedım cevabı su oldu İSTER ISTE İSTER ISTEME KIMLIGINI BEN CIKARICAM VE ADI HASAN AYAZ OLUCAK İSTER SEV ISTER SEVME. SESIMI CIKARMADM AMA O GÖRR GUNUNU..

canım hayırlısıyla koyarsınız bakalım sankı bana son ana kadar beklıcek sızın bu ısım mevzusu gıbı gelıyor :)
kararsız olunca ınsan sureklı etkılıyor
bende sırf bu stresten kurtulmak ıstedım ve koyduk
hatta esım bı ara acaba baska baksakmı demıstıı koyduktan sonra ya yeter sınırlendırme benııı koyduk bttı yeter dedım oylemı dıosun dedı evet dedım ve kapattık bu mevzuyu uzadıkca bunaldm bıde bızımkı strese gırıyor elınden gelse kavga edıcek bu mevzuda cunkı o hakkı ben ona verdım oda su bu dedı begenmedım sonra cok polıtıksın dıyıp kavgaya tutusmaya basladıda neyse en sonunda ısmı cok begenınce bu mevzuda bıttı

Dedınmı cıdden canım ben sahsen dıyemm ya :) kırılırlar dıye cekınırdım heralde
bızde kp le arada sırada konusuruz kv de esım burda oldugunda bı kacgune bır esım yokkken saolsunlar yalnız bırakmamak ıcnı gun asırı.

kızlar hepinize merhaba.o kadar kaçırıyorum ki yazdıklarınızı.işyeri çok yoğun ancak son girdiğim bikaç sayfayı okuyabiliyorum.hep aklımda acaba neler paylaşıp konuşuyorlar diye vallaha..:18: geçtiğimizi cumartesi muayenem vardı ayrıca şeker yüklemesi de.şeker falan yokmuş ama aç karnına o suyu içmek iğrençççççti.. oğlum kocaman olmuş maşallah 800 gram olmuş ama beyimizin yüzünü göremedik ellrini kapatmış bol bol pipi seyrettik geldik hepiniz kendinize dikkat edin..ALLAHA emanet olun

Ben mobilyacıya cıkabilen kulplardan yap dedim kendi beyaz normal kulp takacak ama yanına arabalıları getircek, bende oldu ki sıkılırsam bide sporlu denerim kendide büyünce paşa gönlü nasıl isterse öyle yapar Bakalım topcu mu popcu mu olacak kısmetse
Netten baktın mı canımm, Metal lacivert renk mi yoksa direk gri mi yapacaksın
Buarada Avize ve abajur fiyatını aldım uçuk attım İnsanın hayallerinin parayla yıkıldığına tanıklık ettim kendimde bizzat Neyse sporsor arayışına gireyim

Canım cok begendım ben bunları ısım oda yapma konusuna ınatla karsı cıkıyor bakalım sıpam dogsunda belkı zamanla ıkna olur

Sağlıkla doğsunlarda herşey olur Allahın izniyle canımm
Bende bi heves oda yaptırıyorum ama kimbilir ne zaman yatacak içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…