- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.661
Gül sevda canım sa bişi sorucam konu platesolunca :)
almaktan bahsetmıssınde
nezaman baslamak gerekıyor dogum kolaylastırmak ıcın plates topu kullanmaya kacıncı haftad bırde gercekten ıse yarıyormu ona gore almayı dusunebılırım canım:26:
günaydın tombalaklar
akşam kandil dolayısıyla k.valideleri aradım arkasından k.pederle konuştum sonra eşime verdim..bebek hakkında konuşmaya başladılar anladım..benimki diyor ki o belli olmaz ya bir günde de eğişebilir..Allah allah dedim bunlar neyden bahsediyor ki?
sonra sordum baban ne diyordu diye Yaman ismini beğenmemiş de onu söylüyor dedi..ben de değişebilir dedim dedi..hiç de bile değişmeyecek ben baban beğenmdi diye oğlumun adını değiştirecek değilim dedim..zaten ben de beğenmiyorum ki dedi bu sefer..adam ismi gibi çok kaba dedi..sen zaten ne istediğini bilmiyorsun kendine ait bir fikrin yok senin ailen ne derse doğru olan o ben ona gıcık oluyorum ne benim ailem ne senin ailen isim konusuna karışamaz dedim
zaten ablası da geçen sormuştu ya yaman ya kaya olacak karar vereceğiz dedim..siz bilirsiniz ama bence ikisi de çok ağır daha farklı isimler düşünebilrisiniz daha önünüzde zaman var dedi. birbirlerini bu şekilde konuşarak etkiliyorlar işte..ablasının oğlunun adı da çağan..ben de çağan sanki çok mu güzel de yamanı beğenmiyorlar..ben de çağanı beğenmiyorum bana çiyanı hatırlatıyor dedimama sana onların olan her şey güzel gelir dedim..
durun bakalım ne zaman bizi birbirimize düşürecekler..bu aralar kvalide bana takmış çünkü iki günde bir onu aramalıymışım..baskı yapıyorlar eşime..aramadık mı hemen laf çarpıtmalar ya da ablası arıyor annemleri arayın diye..sen her gün ara benim her gün konuşacak bir şeyi yok dedim..işte özlüyorlar seni dedi..ben de annem beni kendi doğurdu sanıyor herhalde neyimi özlüyormuş haftada bir ararım yeter dedim..sürekli aramızda tartışma yaratıyorlar..offfffffff çok dolmuşum
ne kadar erken baslarsak okadar iyi olurmuş canım vajı kasları kuvvetlenıyor dogumda cok daha rahat sancıyı cekebılıyoruz
eğıtımdekı arkadaslar kımısı 7. Kımısı 8. Ayında kımısı 6.5 ayında herkese kullanın dedıgıne gore gec kalmadık
pc basında t v seyrederken enaz 1 saat daha fazla dursak cok daha ıyı olurmus
en buyugunden alın demıstı canım 75 cm suan en buyuk galıba netten arastırdıgım dık oturup bacaklar asagı sarkıcak
hanı koltukta oturur gıbı ayaklar rahatca yere degmıcekmiş bırde duvara dayanıp yere comelıp kalkma buda kergel egsersızı
cok ıyı gelıyor aslında ebecik bize yardım etse kendısıde ebe bılgıelrını paylassa super olur:)
günaydın kıslar sabah çalan bir telefonla daha doğumuna 20 gün olan arkadaşımın gece sancılanarak doğuma gittiğini ve şuan kızını kollarına aldığını öğrendimayy negüzel yaa darısı bize inşallah ama bir endişe kapladı beni kızlar erken doğar lafını milyonkere duydum ama bukadar da erken doğduklarını öğrenince şaşırdım ve korktum hadi hayırlısı
iste o heyecana kalbim dayanir mi bilmiyorum ben
carpintim oluyor dogum uzerine cok dusunursem
bir de vakti zamani gelince dogacaklar ama bazen beklenenden once ya da sonra
saglikla kavusalim yavrularimiza kolay bir dogumla insallah
avızeler cok guzel cnm benım avızem ok de abajur almıcamKızlar ben bebemin odasını araba konsepli yapmayı planlıyorum nasip olursa
Yani mobilya düz beyaz ama tutma yerleri araba olacak
Onda da renkli araba mı olsun yoksa tek mavi renk mi olsun çözemedim :44:
Halı, mobilya kulpları, hastane mevlüt dağıtmalığı filan hepsi araba olsun diyorum
Bir sitede bir avize ve abajur buldum ki aşık oldum daha fiyatı konuşmadım
Eşim mıııyy mıııyy bişi demedi sinir etti beni sizce nasıl teyzeler :44:
Eki Görüntüle 614824 Eki Görüntüle 614825 Eki Görüntüle 614826
Eki Görüntüle 614827
Bide bu cam göbeği rengine bittim eğer ki kartelarda bulabilirsem ve boyacı becerirse bundan yaptıracağımm
Heryer bundan boyacanak ama sadece karyolasının olduğu yeri enine değilde dikine mavi beyaz çizgili yaptıracağım
Çok mu cırrtt aceep
Kızlar ben bebemin odasını araba konsepli yapmayı planlıyorum nasip olursa
Yani mobilya düz beyaz ama tutma yerleri araba olacak
Onda da renkli araba mı olsun yoksa tek mavi renk mi olsun çözemedim :44:
Halı, mobilya kulpları, hastane mevlüt dağıtmalığı filan hepsi araba olsun diyorum
Bir sitede bir avize ve abajur buldum ki aşık oldum daha fiyatı konuşmadım
Eşim mıııyy mıııyy bişi demedi sinir etti beni sizce nasıl teyzeler :44:
Eki Görüntüle 614824 Eki Görüntüle 614825 Eki Görüntüle 614826
Eki Görüntüle 614827
Bide bu cam göbeği rengine bittim eğer ki kartelarda bulabilirsem ve boyacı becerirse bundan yaptıracağımm
Heryer bundan boyacanak ama sadece karyolasının olduğu yeri enine değilde dikine mavi beyaz çizgili yaptıracağım
Çok mu cırrtt aceep
günaydın kıslar sabah çalan bir telefonla daha doğumuna 20 gün olan arkadaşımın gece sancılanarak doğuma gittiğini ve şuan kızını kollarına aldığını öğrendimayy negüzel yaa darısı bize inşallah ama bir endişe kapladı beni kızlar erken doğar lafını milyonkere duydum ama bukadar da erken doğduklarını öğrenince şaşırdım ve korktum hadi hayırlısı
ozaman bızımde tam baslamamız gerekıyor canım ıstıyorum bende mademm faydası olucak rabbım normal dogum nasıp etsın ınsallah
herseyı dogalı ıyıdır
bugun bı sıtedede gormustum plates topunun ustunde oturuyordu bendee sız konusunca sana sorayım dedım semınerden dolayı bılıosndur dıeee.
ınsalah alıp baslayalaım yaa
kizlar ben bebisimi goruyorum ruyamda 3 keredir, emziriyorum seviyorum yavrumu
ama bebegim her seferinde farkli ve her seferinde kizoglumu goremiyorum ama kiz bebek goruyorum.
biraz tirsmaya basladim cunku ben ruyamda gormustum kiz bebegimin bir anda erkege donustunu, hatta doktor gelip yanlis cikmis sonuclar oglun olacak demisti ve oglum olacagini ogrendik aynen yanlis bakilmis muhabbeti yapildi gercek hayatta.
ee simdi de ruyamda kiz bebek goruyorum hep
selam canım..nasıl yani hiç ultrasona girmedinmi daha önce? inşallah güzel görüntüler verir sizin yaramaz..
canım bende izledim doğum videosu, zayıf yabancı bi kız suda doğum yapıyodu eşi de destek oluyodu..biraz bağırdı, acı çekti sonra kalktı küvetten bi baktım bebeğin başı çıkmış meğer sonra kocasının ve ebesinin desteğiyle evinde iki dakikada doğurdu..bende hep öyle düşündüm o zayıf küçücük kız yaptıysa bende yaparım..anneannelerimiz falan eskiden köylerde evde doğuruyolarmış..bizde hastanede iyi şartlarda doğurcaz inşallah..bi de nette mutlu doğum hikayeleri var onları oku insana cesaret veriyor..doğumun aşamaları var onlar falan yazıyor hepsini okuyalım ki bildiğimiz şeyden korkmayalım..
kimse de şişlik olmuyor herhalde akşamları??????
ne kadar erken baslarsak okadar iyi olurmuş canım vajı kasları kuvvetlenıyor dogumda cok daha rahat sancıyı cekebılıyoruz
eğıtımdekı arkadaslar kımısı 7. kımısı 8. ayında kımısı 6.5 ayında herkese kullanın dedıgıne gore gec kalmadık
pc basında t v seyrederken enaz 1 saat daha fazla dursak cok daha ıyı olurmus
en buyugunden alın demıstı canım 75 cm suan en buyuk galıba netten arastırdıgım dık oturup bacaklar asagı sarkıcak
hanı koltukta oturur gıbı ayaklar rahatca yere degmıcekmiş bırde duvara dayanıp yere comelıp kalkma buda kergel egsersızı
cok ıyı gelıyor aslında ebecik bize yardım etse kendısıde ebe bılgıelrını paylassa super olur:)
yarın saglıklı haberlerle gel ınsallahhhh
sen naptnnnn ben o anı dusunmuyorum bıle bıde ızlemıssınnn
cnm ben jokerden aldım benım ıcın tek onemlı olan duz lacıvert olmasıydı150 tl ye aldım ama fotosunu bulamaıdm 15 gune kurrarız ınsallah o zmn atarım fotoyu
bende de oluyo 9 aylık gibiyim sanki pııt desem doğuracam sabahlarıda yumuş yumuş göbişimmm
ayy canım benimmm size 1 itirafta bulunayım bu ebecik normal doğurmaktan çok korkuyo doktorum annemin ortaokul lise kankası dedim ben sezeryan istiyorum o da güldü tırsık ebe sen nasıl ebesin bakim dedi bu konuyu son aylara doğru konuşcakmışız
ama aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım ya da burdaki doktorlarımıza sorarımm çünkü hepiniz benim kız kardeşim gibisiniz hepinizi çoook seviyorummm
hahahahahahhayal ettimde o görüntünüzü ne sevimli ve komik
Sıpalar şimdiden oynatıyorlarr biziBen de elimi koymuyorum artık acıp göbeği seyrediyorum elimi koyunca zırt duruyorr
Eşimdee fenerliyse vur bakiiimm babaya diyorrr bekliyor bekliyorr morss kalıyorrÇocuğu içindeyken doldurmaa sakın gs marş filan dinleme diyorr
İşim gücüm yok benimde dedimArdaya bakmam yasak Messi bir numaralımız Sürekli futbol sitelerinde messiyi izletiyor banaa böyggkkh :26:
Günaydın tombalaklaaarr
Kendi adıma mersii canım hemenn atılıpp buyrun ben diyesim geldi
Bu isim işii hepimizde bir kavga sebebi canım amaaaan boşver hiç takılmaa biz neler neler yaşadıkk eşim kapıları yumrukladı göçertti sinirinden şimdi stiker yapıştırdım bide kapı masrafımız cıktı
Bide kimliği ben cıkaracağım ali veli isimle geleyimde gör dediidee krizlere girdim beni tehtit etme insanların telaffuzuna göre isim koymıcam ben diyee
Sonrasında baktım biz bize zarar veriyoruz oda yıldı bende yıldımm zaten şimdilikk tamam sen koy ben karışmıcam diyor
Şuanlık Ali Rüzgar, Ali Aras veya ikna olursa Ali Arden olarak gidip geliyoruz
Teşekkür ederim canımm
Hayal çerçevesinde evet çok güzel gözüküyor ama biliyorsun ki uygulamada neler olacak bilemiyoruzz
Rabbim sağlık versin bugün olmasada odası sonrasında en güzelleri olurr
Bende oda yaptıracağım ama inanılmaz güzel bir fiyata maal olduğu için diğer alternatiflerde açılabiliyorum
İnşAllah hepinizz- hepimiz hayallerimize kavusuruzz
su ısım konusu bızde de hala muamma da yıgıt ısmını sevıyorum ama hala ıcıme sankı sınmedıEksık olan bırseyler var gıbı gelıyor bakalım doguma kadar ne olacak bızım kp ve kv de de hergun arasan sesını duysak dedıler bende kendı babamı aramıyorum ben hergun dedım sımdı bıle soyluyor esım arasana ozlemısler senı dıye bende cok ıstıyorlarsa kendılerı arar dıyorum haftada 1 arıyorum ıste yeter aramız ne kadar ıyı olsa da fazla yuz goz olunmaamamıl dıye dusunuyorum Pılates topuna gelınce bence cok ıstıyorum ama once doktorumla bır gorusmem lazımm
avızeler cok guzel cnm benım avızem ok de abajur almıcam
bırde ben mobılya kulparını denızcı capa yada dumen metal kulp arıyorum haldır haldır varmı bılmyıorum benım de mobılya duz beyaz olcak metal daha agır olur dıye dusunuyorum bulmazsam metal krıstal olarak yapıcam
renklerı de cok guzel cnm
Canım cok begendım ben bunlarıısım oda yapma konusuna ınatla karsı cıkıyor bakalım sıpam dogsunda belkı zamanla ıkna olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?