2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende artislik yapıyodum ya kadınlar beni görünce bu çocuk beni doğurtmasın istemiyorum diyodu,tabi o zaman 18 yaşımdaydım ufak tefek 1 kız çocuğu sesimde gür çıkardı hadiiiiii nefeeeeeeeesss alll veeer ıkınnn ıkınnn ıkınnn ıkınnn normal doğum gibiisi yok tabi ki pırtlıyosun yarım saat sonra ayağa kalk makyajını yap süslen püslen bebişini kucağına al rahat rahat emzir,doğurduğun günün akşamıda çık evine git oooh misss miss

ama ama ama normaldede herşeyden korkarım herşeye ağlarım öğretmenim velimi çağırıp demişti alın bu kızı okuldan her 1 şeye ağlıyo diye napimmm çok merhametli çok duygusalım yıllar geçti ben hala aynıyım tek değişen artık hastaların yanında ağlamıyorum
:26:

geçenlerde yine eşim k.valideyi aradı ki o her gün arıyor zaten yoksa kıyamet kopar..tel de sesi geliyor kızıyor neden aramıyorsun diye..o da dedi daha 2 gün önce aradım ya..sonra beni söyledi anladım neden aramıyor diye..ben de söyle ben telefonla konuşmayı sevmiyorum kendi annemi de her gün aramıyorum dedim..eşim de aynen söyledi..
bir de h.sonu aradım halini hatrını sordum bbam nasıl iyi mi selam söyle dedim..dur dur vereyim de konuş sonra bana kızıyor bana niye vermedin diye diyor..yahu gıcık oluyorum her defasında ben k.pederle ne konuşayım ben babamla bile öyle sık konuşmam annemi ararım babam ordan laf atar sesi gelir birbirimize selam söyleriz arada da önce o arar ne var ne yok diye sonra anneni veriyorum der o kadar..bunlarda evde kim varsa hepsiylesırayla konuşacaksın..benim ailem eşime bu konuda hiç baskı yapmıyor..ille de arasın özlüyoruz falan demiyorlar..herkes kendi çocuğunu özlesin değil mi ama..

Sizde de var mı bu hafta öğleden sonra inanılmaz bir uyku bastırmasıı
Sanki yeni gebelik gibi kafamı koyunca uyuyacağım gibi
Benim bebe içerde uyurken banada mı çöküyor bu uyku hali acaba
Esne esne ağzım yırtıldıı yahuu :44:

var canım ama benımkı odanın sıcaklıgından sanırım cok sıcak olunca bayılıyorum gozler kayıyorr fılann
:)

acep gecmı yattın dıcemmm ama uyku yapıyordur canım yetmıyorkı dınlenemıyrzda

şimdi bir arkadaşıma bende aynı şeyi söylüyordum. 2 haftadır öğleden sonraları felaket uykum geliyor. Sanki 10 dakika uyusam kendime gelicem. Esnemekten yaş geliyor gözlerimden

bılgılendırme ıcın cok tesekkurler ıcerıgınde ne yazıyor unı baby almayı dusunuyorum ıcınde sadece su pamuk var dıye
prımada ıcerıgı aynı ıse ondanda alabılırım

çevremde arkadaşlarım kullandı memnun kaldı onlar da ya uni baby yada prima diyorlar ilk etapta kullanmak için içerik resimdeki gibi parfüm ve alkol yok ama uni baby de de sadece pamuk ve su olduğundan eminmisin görünce bi bakıcam arkasına :44:

Amann cok bılıyor bu adamlar tam sopalıklar bu ısım mevzusunda sukretsınkı emın degılım ısımde yoksa dogduguna pısman edecem de babasının ısmı olunca dıger tum ısımlere olabılır dedı bırkacı harıc
Canım oglumun ısmınde hıssettıgım son zamanlarda ısım bulacagım gıbı o yuzden daha yıgıt dıyerek bıle sevmıorum buzagım benım tosunum falan dıyorumm kpedere dedım ben sevmıyorum oyle hergun konusmayı hem senınle ne konusacam kı dedım ama zoruna gıtmıs ben bır annemle duzenlı konusmayı sevıyorum onun dısında yakın arkadaslrımla bıle sureklı konusmam annemlede dedıkodu yapıoz onun hevesıne babamla ayda yılda 1 konusuruz ısım dustukce ararım o da hamılelıgımden berı aklına dustukce ıyı mısın paran var mı dıye arıyor bu aralar dolmusa bınme taksıyle gıt gel parası benden dıyorda yok dedım yururum ben senn o paraları bırıktır ben topluca alırım cok ılgıyı sevmıyorum ben boguluyorum bır kocam sevsın merak etsın sureklı yeter bana Gıcık esım sen odayı ogluma degıl kendı hevesıne yapacaksın ben senı bılmıyor muyum dıyor

Suan cokkkk uykum geldı her an uyuyabılırımmmm :44:

Geçte yatmıyorum yani 10:30-11:00 bulurum en fazla ama uyku halleri bölük pörcük yaa
Bide havalar yaz havası kıvamındaa pencereden bakıp bakıp esniyorumm
Nee uyunurr bu havada ahh ahh Gündüzleri uyusam geceleri calışsam nasıl verim alırlar benden bi bilseler

şimdi bir arkadaşıma bende aynı şeyi söylüyordum. 2 haftadır öğleden sonraları felaket uykum geliyor. Sanki 10 dakika uyusam kendime gelicem. Esnemekten yaş geliyor gözlerimden

Artık vücutta yoruluyor, ağırlaşmaya başlıyor bebişler canım
Belkide onun verdiği halsizlik uyku hali çöktürüyor bizlere
Ama aynı esnemekten gözüm yaşarıyor her seferinde böcek gibi lavaboya koşuyorum rimelim kara kara olmuş akmış şekilde

Son düzenleme:

canım artık gittikçe gece uyumamız zorlaşıyor ve uykumuzu tam alamıyoruz sanırım..bende de var o,,gündüz de işyerinde uyukluyoruz..şebek ettiler bizi ya :)

Gıcık esım sen odayı ogluma degıl kendı hevesıne yapacaksın ben senı bılmıyor muyum dıyor

Suan cokkkk uykum geldı her an uyuyabılırımmmm :44:

Ayy tabii bizim zevkimize göre yapacağızz
Ne anlar o dötü boklularr
Bide cocuk 7-8 yaşına gelince kendi isteğine göre yapın diyorlar yaa eee ozamanda benim zevkim oluyor 7 yaşındaki cocuk ne dicek arabalı park yatak diyecek ama halısı,avizesi ossu bussu ayrıntısı kimin zevki olacak benimm Yanii bende baya bir kullansın diye düz beyaz aldım kulplarıyla oynasın dursun büyünce oda (kısmetse) Sadist anne modelimiyim neyim

Şu satırları bile yazarken 8 kere esnedimm, üzerimde bi kasfet var ki sormayın boğa oturdu sanki üstüme
Eve gidince vurup kafayı uyuyabilsem keşke ama gel gör yemek beni bekler yemeğe karar ver yıka et pişir saat 9u buluyor az otur hazmet 10 bir iki meyve ye (zorla) onu hazmet yat 10:30
İznimi 36. haftaya alırım diyorumdaa okadar dayanırmıyım bilmiyorum artık

selam kızlar,

şimdi bu bebiş eşyaları birikmeye başladı yıkamak ütülemek lazım biraz daha biriksin bi girişeyim diyorum. sizler yıkamak için ne kullanacaksınız benim bazı arkadaşlarım hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanmış bazısı dalin bebekler için deterjanı bazısıda beyaz sabunu rendeleyip elde yıkamış şimdiden fikir olsun dedim

ayrıca şafağı ikili rakamlara inenlere de özenmiyor değilim hani (maşallah tu tu tu )

canım artık gittikçe gece uyumamız zorlaşıyor ve uykumuzu tam alamıyoruz sanırım..bende de var o,,gündüz de işyerinde uyukluyoruz..şebek ettiler bizi ya :)

Sanırım oyuzden canımm
Geceleri kaliteli uyuyamıyorum , hep bir göz acılıp kapanıyorr , wcdi mutfakti mekik dokuyor olunca
Gece beşik mi salladın atasözünün ne kadar doğru bir tespit olduğunu şuan kavrayabiliyorum

Canım ben dalin düşünüyordum ama biraz daha araştırınca tamamen daha doğal ürünler buldum canım
Beyaz kalıp sabun rendeleme işlemi makinada ve elde yıkamada cözülmüyormuş diye bir kaç kişiden duydun canım, buda bebekte kaşıntı ve alerji şekilde kızarıklık yapıyormuş
İnternette takip ettiğim bir blog sahibesi var oda şuan 2. gebeliğinde ve onun önerdiği bir markayı ben kaydettim nisan ortası gibi yıkamayı plandığım cicilerde onu kullayım diyorum

GABADU bu sitesi , 2 Amerikan babanın hem doğaya zararı olmayan hemde bebekleri için en organik ürünü üretmek için kurdukları bir markaymışş
Ben deterjan olarak deneyebilirim, diğer ürünleride iyice bir araştırdıktan sonra tabii

vay be elin adamları neler yapmış bende bi bakayım kaçaymış neymiş
bi arkadaşımda ölece atmış makineye normal deterjanla yıkamış kendi çamaşırlarından ayrı şekilde hiçbişi olmamış bebişte , elde yıkamak bencede iyi fikir değil durulanmayabilir tam olarak....

Erkek beynı ıste ne anlar esım anca oyuncaklara heves edıyor oglum dogsa da oynasak dıyor sureklı oyun arkadası olacakmıs onun gonlume gore odayı kesın yapacam hıcbır guc benı bundan alıkoyamaz once gonlume gore ev bulup tasınayım su agırılıgm gıtsın oglum dogduktan sonra da yaparız bırsey olmaz dun dıyorum mobılya besıkte mı alsak yok ben park yatagı cok begendım ısımız bıtınce cantasına koyar kaldırırız besıgı nereme sokacam cocuk buyuyunce dıyor bır de takmıs anneme de alacakmısız yatak cocuk nerede yatacakmıs kaynananm bana kaynanalık yapmıyorya esımın masallahı var tam kaynanam gıbı bogasım gelıyor bazen

selam teyzoşlar ve kuzuları biz geldiiikkkkkkkkkherkesler iyidir inşallahhh
hastaneye gittik bugün 75 gr lık şeker yüklememiz yapıldı 1 er saat arayla 2 kez kan alındı. değerler sınırda çıkmış doktor diyet yap dedi
oğluşumu gördüm. haftası sattan 1 hafta geri çıktı. neden dedim bacak boyu kısa ondan dedi ama gelişimi iyi gayet iyi gidiyosun dedi. ama oğluşum 5 günde 568 gramdan 596 grama çıkmış maşallah
ayrıntılı usg raporumuzu gösterdik herşey gayet iyi dedi. ama raporda kordon 1 tur yazıyodu bu ne dedim doktora o da boynunda kordonu var 1 tur. şimdilik sıkıntı yok ama doğumda 2 tur olursa sıkıntı olur dedi (allah korusun). şu anda kordon görünmüyo dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi günde 10 kere vursun dedi.
Kaç gündür kalçamda inanılmaz ağrı vardı. gece kalktım doğrulamadım bir süre. bunu söyledim. bu da bebeğin siyatik sinirine baskısından olduğunu söyledi. napmam lazım dedim protein tüket dedi. vitamin iğnesi yazdı. hocam iğne vurulmasam olmaz mı dedim ilerleyen zamanlarda daha kötü olur dedi. bazı gebeler hiç yürüyemiyo dedi tırstım. paşa paşa vurulcaz iki ayrı iğne karıştırılıp günde 1 kez vurulcak 10 gün boyunca. 3 gün de rapor aldık pazartesiye kadar totomuzu yaycaz oğluşumla
bu arada toplam 7 kilo almışım 24+3 üz bugün.
şimdilik bizden bu kadar
öptük herkesleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evde olsam battanıyenın ıcıne gırsem usumesem ama yıne ııcınde sarmalansam
sıcak bişiler yudumlasam tv izlesemmm
ama evde olsam sonra kedi gibii pısıp kestirsem

benim eşim oda hazırlamaya cok ama cok hevesli ama gelgörki odamız yeterlı diil :/ bu fikri mecburen erteledik
yoksa benımde ıcım gıdıyorr su odalaraaaa
ama suda bırgecek ılk etapta zaten süsten otesi olmuyor hevesımız ıcımızde kalmasın dıye ımkanlar ızın verıyorsa yaptırılır bence.

Masallah canım oglus buyumus sende bol bol dınlenırsın fırsattan ıstıfa

cnm ebnde organic tarzda deterjan bakıcam ama sunu net ve kesin söyleyebilirim
granüllü sabun tozları ve rendelenmiş sabunlar hiiiç işe yaramıyo ne kusmuk ne kaka lekeleri çıkıyo
yeğen için almıştı annesi sonra olduğu gibi kaldı aklınızda olsun
bide elde yıkamak yerine makinada sadecebbeğin eşyelarının yıkanamsı taraftarıyım

evet canım bende bebısın kıyafetlerının tek atılması gerektıgını düşünüyorum
deterjan konusunda ııyıce arastırıcam ama dalının bebek deterjanları varmıs
elde yıkanması durumu tamam hazırlık surecınde yıkadık diyelim zaten sıfır urunler mıkropları gider.
ama sonrasında her dakıka cıkıcak kirli elde yıkamaya enrjınızde zamanınızda yetıcekmı
malesef hıc mantık degıl bırde en onemlı boyutu deterjan arınacakmı
yanı dolayısıyla deterjanda beebek deterjanlarıy yıkaayıpp utulenenlerı utuleyıp kaldırmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…