- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.681
aaaa ama hiç yakıştıramadım sana ebecikbizede kötü örnek olma lütfen bende gittiğim hastanenn bi kaç tane ebesini gördüm hepside genç artist artst konuşuyolar az kalsın ne biliyosunuz siz doğum yaptınızmı dicektimde neyse dedim çatışmıyım doğumuma fln girerde
Su ISIM konusu bızde de hala muamma da yıgıt ısmını sevıyorum ama hala ıcıme sankı sınmedıeksık olan bırseyler var gıbı gelıyor bakalım doguma kadar ne olacak bızım KP ve KV de de hergun arasan sesını duysak dedıler bende kendı babamı aramıyorum ben hergun dedım sımdı bıle soyluyor esım arasana ozlemısler senı dıye bende cok ıstıyorlarsa kendılerı arar dıyorum haftada 1 arıyorum ıste yeter aramız ne kadar ıyı olsa da fazla yuz goz olunmaamamıl dıye dusunuyorum pılates topuna gelınce bence cok ıstıyorum ama once doktorumla bır gorusmem lazımm
canım hayırlısıyla koyarsınız bakalım sankı bana son ana kadar beklıcek sızın bu ısım mevzusu gıbı gelıyor :)
kararsız olunca ınsan sureklı etkılıyor
bende sırf bu stresten kurtulmak ıstedım ve koyduk
hatta esım bı ara acaba baska baksakmı demıstıı koyduktan sonra ya yeter sınırlendırme benııı koyduk bttı yeter dedım oylemı dıosun dedı evet dedım ve kapattık bu mevzuyu uzadıkca bunaldm bıde bızımkı strese gırıyor elınden gelse kavga edıcek bu mevzuda cunkı o hakkı ben ona verdım oda su bu dedı begenmedım sonra cok polıtıksın dıyıp kavgaya tutusmaya basladıda neyse en sonunda ısmı cok begenınce bu mevzuda bıttı
Dedınmı cıdden canım ben sahsen dıyemm ya :) kırılırlar dıye cekınırdım heralde
bızde kp le arada sırada konusuruz kv de esım burda oldugunda bı kacgune bır esım yokkken saolsunlar yalnız bırakmamak ıcnı gun asırı.
sizde de var mı bu hafta öğleden sonra inanılmaz bir uyku bastırmasıı
sanki yeni gebelik gibi kafamı koyunca uyuyacağım gibi
benim bebe içerde uyurken banada mı çöküyor bu uyku hali acaba
Esne esne ağzım yırtıldıı yahuu :44:
Sizde de var mı bu hafta öğleden sonra inanılmaz bir uyku bastırmasıı
Sanki yeni gebelik gibi kafamı koyunca uyuyacağım gibi
Benim bebe içerde uyurken banada mı çöküyor bu uyku hali acaba
bılgılendırme ıcın cok tesekkurler ıcerıgınde ne yazıyor unı baby almayı dusunuyorum ıcınde sadece su pamuk var dıye
prımada ıcerıgı aynı ıse ondanda alabılırım
Amann cok bılıyor bu adamlar tam sopalıklar bu ısım mevzusundabu ısım muhabbetı bizde gene gundeme düştü allah kahretsin. yaa k.p. gecen hafta damdan dustu 3 kemıgını kırdı benımkı el pence ustunde babasının normaldede hiç sevmez ama babasıdr gıtsın ne yaparsa yapsın.. biz oğluma AYAZ ÇAYAN dedık son kararımız buydu ama esımın amcasının kızı var bı tane nefret edıyorm ondan onunda oğlunun adı BARIŞ ÇAYANMIŞ bende bunu duydum çayanı kattıyen ıstemıyorm dedım benım kı gene ısım derdıne dustu kaynanam da hemen dıyorkı oğluna OĞLUM BABAN DİYORKI YA TEK İSİM OLSUN YADA HASAN AYAZ OLSUN ŞEHRİBANIN BABASININ ADIDA HASAN BENIMDE ADIM HASAN IKI TARAFINDA ILK TORUNU..... benımkıde bana hiç bakmadan olur cokta guzel olur dıyor benım surat 5 karış oldu tabı cunku ben sevmıyorm oyle babamı cok sevıyorm yerlere goklere sıgdıramayacak kadar ama oğlumada hasan dıyemem kaldıramam o ısmı oğlumda layık olmaz olamaz . kı babamda ıstemez zaten oyle . bende hyr gökhan ıstemıyorm hasanı dıyınce annesı hemen nıyeymış kızım senınde babanın adı dedı ve ben herseyı acıklamak zorunda olmadıgım ıcın sustum benım gerızekalı mal aptal beyınsız kocamda annesıne dıyorkı sehrıban babasından nefret edıyordr ondan ıstemıyordur allll işte sana bı iş daha dedım . içimdende hıhı babamdan nefret edıyorm o yuzden dedım sen kendını andr senın kör babanın ısmını koymuyorm dedım. ama suratına soyleyemedm kocamada sınırden geberrken bıle yag cekerkn cnm ben istemıyrm hasan ısmını dedım cevabı su oldu İSTER ISTE İSTER ISTEME KIMLIGINI BEN CIKARICAM VE ADI HASAN AYAZ OLUCAK İSTER SEV ISTER SEVME. SESIMI CIKARMADM AMA O GÖRR GUNUNU..
Canım oglumun ısmınde hıssettıgım son zamanlarda ısım bulacagım gıbı o yuzden daha yıgıt dıyerek bıle sevmıorumcanım hayırlısıyla koyarsınız bakalım sankı bana son ana kadar beklıcek sızın bu ısım mevzusu gıbı gelıyor :)
kararsız olunca ınsan sureklı etkılıyor
bende sırf bu stresten kurtulmak ıstedım ve koyduk
hatta esım bı ara acaba baska baksakmı demıstıı koyduktan sonra ya yeter sınırlendırme benııı koyduk bttı yeter dedım oylemı dıosun dedı evet dedım ve kapattık bu mevzuyu uzadıkca bunaldm bıde bızımkı strese gırıyor elınden gelse kavga edıcek bu mevzuda cunkı o hakkı ben ona verdım oda su bu dedı begenmedım sonra cok polıtıksın dıyıp kavgaya tutusmaya basladıda neyse en sonunda ısmı cok begenınce bu mevzuda bıttı
Dedınmı cıdden canım ben sahsen dıyemm ya :) kırılırlar dıye cekınırdım heralde
bızde kp le arada sırada konusuruz kv de esım burda oldugunda bı kacgune bır esım yokkken saolsunlar yalnız bırakmamak ıcnı gun asırı.
Gıcık esım sen odayı ogluma degıl kendı hevesıne yapacaksın ben senı bılmıyor muyum dıyorBen mobilyacıya cıkabilen kulplardan yap dedim kendi beyaz normal kulp takacak ama yanına arabalıları getircek, bende oldu ki sıkılırsam bide sporlu denerim kendide büyünce paşa gönlü nasıl isterse öyle yaparBakalım topcu mu popcu mu olacak kısmetse
Netten baktın mı canımm, Metal lacivert renk mi yoksa direk gri mi yapacaksın
Buarada Avize ve abajur fiyatını aldım uçuk attımİnsanın hayallerinin parayla yıkıldığına tanıklık ettim kendimde bizzat Neyse sporsor arayışına gireyim
Sağlıkla doğsunlarda herşey olur Allahın izniyle canımm
Bende bi heves oda yaptırıyorum ama kimbilir ne zaman yatacak içinde
var canım ama benımkı odanın sıcaklıgından sanırım cok sıcak olunca bayılıyorum gozler kayıyorr fılann
:)
acep gecmı yattın dıcemmm ama uyku yapıyordur canım yetmıyorkı dınlenemıyrzda
şimdi bir arkadaşıma bende aynı şeyi söylüyordum. 2 haftadır öğleden sonraları felaket uykum geliyor. Sanki 10 dakika uyusam kendime gelicem. Esnemekten yaş geliyor gözlerimden
Gıcık esım sen odayı ogluma degıl kendı hevesıne yapacaksın ben senı bılmıyor muyum dıyor
Suan cokkkk uykum geldı her an uyuyabılırımmmm :44:
canım artık gittikçe gece uyumamız zorlaşıyor ve uykumuzu tam alamıyoruz sanırım..bende de var o,,gündüz de işyerinde uyukluyoruz..şebek ettiler bizi ya :)
selam kızlar,
şimdi bu bebiş eşyaları birikmeye başladı yıkamak ütülemek lazım biraz daha biriksin bi girişeyim diyorum. sizler yıkamak için ne kullanacaksınız benim bazı arkadaşlarım hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanmış bazısı dalin bebekler için deterjanı bazısıda beyaz sabunu rendeleyip elde yıkamış şimdiden fikir olsun dedim
ayrıca şafağı ikili rakamlara inenlere de özenmiyor değilim hani(maşallah tu tu tu )
Canım ben dalin düşünüyordum ama biraz daha araştırınca tamamen daha doğal ürünler buldum canım
Beyaz kalıp sabun rendeleme işlemi makinada ve elde yıkamada cözülmüyormuş diye bir kaç kişiden duydun canım, buda bebekte kaşıntı ve alerji şekilde kızarıklık yapıyormuş
İnternette takip ettiğim bir blog sahibesi var oda şuan 2. gebeliğinde ve onun önerdiği bir markayı ben kaydettim nisan ortası gibi yıkamayı plandığım cicilerde onu kullayım diyorum
GABADU bu sitesi , 2 Amerikan babanın hem doğaya zararı olmayan hemde bebekleri için en organik ürünü üretmek için kurdukları bir markaymışş
Ben deterjan olarak deneyebilirim, diğer ürünleride iyice bir araştırdıktan sonra tabii
Ayy tabii bizim zevkimize göre yapacağızz
Ne anlar o dötü boklularr
Bide cocuk 7-8 yaşına gelince kendi isteğine göre yapın diyorlar yaa eee ozamanda benim zevkim oluyor 7 yaşındaki cocuk ne dicek arabalı park yatak diyecek ama halısı,avizesi ossu bussu ayrıntısı kimin zevki olacak benimmYanii bende baya bir kullansın diye düz beyaz aldım kulplarıyla oynasın dursun büyünce oda (kısmetse) Sadist anne modelimiyim neyim
Şu satırları bile yazarken 8 kere esnedimm, üzerimde bi kasfet var ki sormayın boğa oturdu sanki üstüme
Eve gidince vurup kafayı uyuyabilsem keşke ama gel gör yemek beni bekler yemeğe karar ver yıka et pişir saat 9u buluyor az otur hazmet 10 bir iki meyve ye (zorla) onu hazmet yat 10:30
İznimi 36. haftaya alırım diyorumdaa okadar dayanırmıyım bilmiyorum artık
selam teyzoşlar ve kuzuları biz geldiiikkkkkkkkkherkesler iyidir inşallahhh
hastaneye gittik bugün 75 gr lık şeker yüklememiz yapıldı 1 er saat arayla 2 kez kan alındı. değerler sınırda çıkmış doktor diyet yap dedi
oğluşumu gördüm. haftası sattan 1 hafta geri çıktı. neden dedim bacak boyu kısa ondan dedi ama gelişimi iyi gayet iyi gidiyosun dedi. ama oğluşum 5 günde 568 gramdan 596 grama çıkmış maşallah
ayrıntılı usg raporumuzu gösterdik herşey gayet iyi dedi. ama raporda kordon 1 tur yazıyodu bu ne dedim doktora o da boynunda kordonu var 1 tur. şimdilik sıkıntı yok ama doğumda 2 tur olursa sıkıntı olur dedi (allah korusun). şu anda kordon görünmüyo dedi bebeğin hareketlerine dikkat et dedi günde 10 kere vursun dedi.
Kaç gündür kalçamda inanılmaz ağrı vardı. gece kalktım doğrulamadım bir süre. bunu söyledim. bu da bebeğin siyatik sinirine baskısından olduğunu söyledi. napmam lazım dedim protein tüket dedi. vitamin iğnesi yazdı. hocam iğne vurulmasam olmaz mı dedimilerleyen zamanlarda daha kötü olur dedi. bazı gebeler hiç yürüyemiyo dedi tırstım. paşa paşa vurulcaz iki ayrı iğne karıştırılıp günde 1 kez vurulcak 10 gün boyunca. 3 gün de rapor aldık pazartesiye kadar totomuzu yaycaz oğluşumla
bu arada toplam 7 kilo almışım24+3 üz bugün.
şimdilik bizden bu kadar
öptük herkesleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar,
şimdi bu bebiş eşyaları birikmeye başladı yıkamak ütülemek lazım biraz daha biriksin bi girişeyim diyorum. Sizler yıkamak için ne kullanacaksınız benim bazı arkadaşlarım hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanmış bazısı dalin bebekler için deterjanı bazısıda beyaz sabunu rendeleyip elde yıkamış şimdiden fikir olsun dedim
Ayrıca şafağı ikili rakamlara inenlere de özenmiyor değilim hani(maşallah tu tu tu )
cnm ebnde organic tarzda deterjan bakıcam ama sunu net ve kesin söyleyebilirim
granüllü sabun tozları ve rendelenmiş sabunlar hiiiç işe yaramıyo ne kusmuk ne kaka lekeleri çıkıyo
yeğen için almıştı annesi sonra olduğu gibi kaldı aklınızda olsun
bide elde yıkamak yerine makinada sadecebbeğin eşyelarının yıkanamsı taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?