2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
1 2 saattır çok kötüyüm kızlarrrr

sağ taraafımda karnımdaa göğsümün alt hızasında asagıdaa bır noktada ınanılmaz bır acı var batma gıbııı korkuyorum neden acabaa
bebeğimin hareketlerınıı hııssedeıyorum bu zaman dılımınde ama kafam karıstı bazen hafıflıyor ama ınanılmaz acıyor endıselnıyorm
yasayan fıkrı olan varmı:26:

Canım aynı sey bende de var hatta o arada bırden ates bastı kıpkırmızı oldum oglumda bır tarafa toplandı nefes alamadım kıpırdayamadım sag tarafım battı durdu 10dk ıcınde butun felaket senaryolarını yazdım sonra tekmeledı de rahatladım ama hala aynı yer sızlıo sankı ıcerden ufak ufak bısıler kesıyoruscasına canım yanıo eve gırer gırmez yattım hemen yemek falan gozum gormedı

Butikbebe den kidboo nevresim kampanyasından nevresim alan oldumu arkadaşlar?
Benide o meşhur yasemin hanım aradı gemili olan galiba ellerinde yokmuş.Firma hiç elinde yokken bunlara var olarak gözükmüş excelde
bilmem ne bilmem ne.1000 tane satış olmuş üstelikde.Söyledim nasıl olur siz kimle çalıştığınızı ne saattığınızı bilmeden hayali ihracaatmı yapıyorsunuz dedim.
Ellerinde olmayan ürünü tvde nasıl reklam verebilirler tutturduğunu kandırıyor işte.Birde diyorki bi dahaki kampanyada ben yardımcı olcam size söz
Zırvaladı zırvaladı bişiler.Temin edin benim sorunum değil dedim.
Elimde gerçekten yok filan dedi.Başka bi nevresim yollayacak beğenmezsem geri göndercem.
O kadar yorgun ve hastayımki uğraşacak gücü bulamadım kendimde.Butikbebeden bişeyler alırken dikkat arkadaşlar!!!

ben cottonbox kedılı nevresim takimi aldim 10 gun icinde ulasti elime.
simdi diger takimi bekliyorum oda ayicikli olan kidboo. hala tedarik surecinde yaziyor kargoya verilmedi bekliyorum. bana da gelirse oyle telefon sasirmiycam yani. cok gicik durum cidden

cnm merhaba nasılsın bakalım
bende pısı mavı aldım yıkıyıp yıkıyıp kullanıyıruz cok memnunum doğru secım yapmışsın cnm

Gemili olan yokmuş canım.Kızlar içinde peri kızlı olan galiba seninki ulaşır eline o zaman inşallah yani

cnm merhaba nasılsın bakalım
bende pısı mavı aldım yıkıyıp yıkıyıp kullanıyıruz cok memnunum doğru secım yapmışsın cnm
merhaba canim
aa sen de mi ondan almistin
benim de mavili kedili takim cok seker, kumasi hakkinda emin olamamistim iyi demene sevindim
Gemili olan yokmuş canım.Kızlar içinde peri kızlı olan galiba seninki ulaşır eline o zaman inşallah yani
umarim bakalim hala tedarik sureci, gemiliyi secmeyi dusunmustum ben de sonra beyaz agirlikli olsun bunda da dedim ve ayicikliyi secmistim

iyi akşamlar kızlar..benim hastalık sürekli şekil değiştiriyor..şimdi de kuru kuru öksürüyorum..ne iyi gelir bilen var mı??

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum umarım bebekleriniz sağlıklı sizler mutlsunuzdur
biz kızımla yiyip içip geziyoruz bol bol yatıp öğleye kadar uyuyoruz artık fark edilmeye başladık aa sen hamilemisin diyorlar
şeker yüklemesi için 24 .cü haftamızın bitmesini bekleyecekmişiz çıkarsa diye ödüm kopuyor müthiş iştahım açıldı
24 .cü hafta 6 aylık yazıyor doğru mu? hatta 6.cı ay 25 haftada bitiyor

telaş yapma canım bende de oluyor özellikle akşam yemeğini fazla kaçırdıysam soda içip biraz dinlenince geçiyor ama yinede doktorunu ara sor ağrın devam ederse yarın göster ihmal etme

Selam kızlar. Ben uzunca bir zamandır topice giremedim. Dedem vefat etti, benim için babamdan daha değerliydi. Bunun yanında daha başka bir sürü sıkntı yaşadım. Çok şükür hepsi geçti gitti inşallah. Yarın da yine yolculuk var, 15 tatil için annelere gidicez. en az 1 hafta daha buralarda olamıycam. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okumamın imkanı yok bir sürü sayfa birkmiş. Hepinizi öpüyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

basin sagolsun canim

tatlım bende fransada yaşayan eltım turkıyeye geldıgınde aldıgından kumaşından emın olmuştum hala der neden bı kaçtane almadım dıye cok memnun oda
acıkcası bu fıyata bu kalıte benıde şaşırttı

vay senı gidi canım ebemız bıze egıtımte anlattıgı bılgılerı burda paylasıyorum ya bu hafta egıtım bıtıyo
sende uzerıne eklemek ıstedıgn bısey olursa cok mutlu oluruz mesela sımdıden neler yapmalıyız doğum oncesı sancılarda hareketler falan
yeme ıcme vs... sezeryan olucaklara tavsıyeler yanı bız sorup bunaltmadan sen en ıyısı bıldıklerını paylaş

ayyy koptum ya bıde denk gelıyormus supper olurdu
bızede gıda uzerıne egıtıme gelen ebe kendı kglu ama bıze nasıl asıp kesıyor kackere sorcaktım sen nekadar uyguluyorsun dıye
kendıde hamıle benden 2 3 haftamı ne ılerde herkes doguma yakın sanmıstı :)
bu hafta yedıklerımız ıctıklerımız 1 haftalık lıste almıstı onu degerlendırcekmıs dayanamayıp derım sonra bıde orda dogum yaparsam

ya offfffffffffff benımde kayınpeder ve babam aynı isim
ama ınsan babalarının yannda kendı ogluna nasıl aynı ısımle hıtap ederkı cıdden utanırım haya ederım yaa
umarım bı mucıze olur ısım degısır canım

maşallah yavruna seker yuklemesınıde gectın hadı gozun aydın :)

canım sadece pamuk ve su nettede cok arastırdım tek tavsıye edılen ürün ebemızde senın gıbı ınanamadı :)
bır arkadas getırıp etıketı gosterıcek gelecek ay bende alıcam ıcerıge bıdaha bakarım prımada baska seyler var malesef ama tabı dısardakı
herhangı ıslak mendılden daha ıyı yenıdogan ıslak mendılerı

eıgıtm notlarımda buda var paylasıcaktım sızınle
kesınlıkle aldıklarımızı yıkıcaz utulucez ve her seferınde bebıslerın kıyafetı utulencekmıs
en az 6 ay bızlerın kıyafetlerıyle bır yıkanmıcakmıs hacısakır granül tavsıye ettı bende sabun cok esım ısyerınden her ay getırıyor
rendeleyıp kullanayım dedım beyaz sabunu onemlı olan cozulmesı pek tavsıye degıl bende hacısakır alıcam

butıkbebe ıkıncı facıası ne bu ya ozman o urunu nıye koyuyorsun oraya bende almak ıstedım kampanya basladıgı gun hemen bıttı yazmıslar
o modelı cok begenmıstım

kızlar bugun yıne emınonundeydım
almak ısteyenlere bılgı olsun dıye yazıyım dedım

bunu aldım 45 tl ama zar zor 50 tl fıyatı :)
rengı aynı olan pıjamada yavruma:)
tedıye yıne nevresım takımı gelmıs 13 tl
tek bı carsaf 10 tl bende yıne bı takım aldım maymuncuklu falan tatlı bı model
cok guzel bı uyku setı begendım havuzlu handa 60 tl kuması cok kalıtelıydı mavı rengı yoktu haftaya gelır inşallah alıcam
bırde kızlar lohusa gecelık pıjama ısını bugun bıtıreyım dedım bır cok magaza gezdım hepsı aynısını dıyor
yaz annelerı ıcın yazlık modeller subat sonu gelıcekmıs bebıs kıayfetlerıde oyle bıraz daha bekleyın dedıler havuzluhandakıler bıle
suan kıslıkları bıtırıyoruz stok bıle almıyoruz dedıler
benden bugunluk bukadar yarın eğitim bıtıyo hem bıleklıgımızı hem belgelerımızı alıcaz

herkese bebıslerıyle guzel rüyalar dıyerek ben kactım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…