- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.701
1 2 saattır çok kötüyüm kızlarrrr
sağ taraafımda karnımdaa göğsümün alt hızasında asagıdaa bır noktada ınanılmaz bır acı var batma gıbııı korkuyorum neden acabaa
bebeğimin hareketlerınıı hııssedeıyorum bu zaman dılımınde ama kafam karıstı bazen hafıflıyor ama ınanılmaz acıyor endıselnıyorm
yasayan fıkrı olan varmı:26:
Butikbebe den kidboo nevresim kampanyasından nevresim alan oldumu arkadaşlar?
Benide o meşhur yasemin hanım aradı gemili olan galiba ellerinde yokmuş.Firma hiç elinde yokken bunlara var olarak gözükmüş excelde
bilmem ne bilmem ne.1000 tane satış olmuş üstelikde.Söyledim nasıl olur siz kimle çalıştığınızı ne saattığınızı bilmeden hayali ihracaatmı yapıyorsunuz dedim.
Ellerinde olmayan ürünü tvde nasıl reklam verebilirler tutturduğunu kandırıyor işte.Birde diyorki bi dahaki kampanyada ben yardımcı olcam size söz
Zırvaladı zırvaladı bişiler.Temin edin benim sorunum değil dedim.
Elimde gerçekten yok filan dedi.Başka bi nevresim yollayacak beğenmezsem geri göndercem.
O kadar yorgun ve hastayımki uğraşacak gücü bulamadım kendimde.Butikbebeden bişeyler alırken dikkat arkadaşlar!!!
ben cottonbox kedılı nevresim takimi aldim 10 gun icinde ulasti elime.
simdi diger takimi bekliyorum oda ayicikli olan kidboo. hala tedarik surecinde yaziyor kargoya verilmedi bekliyorum. bana da gelirse oyle telefon sasirmiycam yani. cok gicik durum cidden
ben cottonbox kedılı nevresim takimi aldim 10 gun icinde ulasti elime.
simdi diger takimi bekliyorum oda ayicikli olan kidboo. hala tedarik surecinde yaziyor kargoya verilmedi bekliyorum. bana da gelirse oyle telefon sasirmiycam yani. cok gicik durum cidden
merhaba canimcnm merhaba nasılsın bakalım
bende pısı mavı aldım yıkıyıp yıkıyıp kullanıyıruz cok memnunum doğru secım yapmışsın cnm
umarim bakalim hala tedarik sureci, gemiliyi secmeyi dusunmustum ben de sonra beyaz agirlikli olsun bunda da dedim ve ayicikliyi secmistimGemili olan yokmuş canım.Kızlar içinde peri kızlı olan galiba seninki ulaşır eline o zaman inşallah yani
iyi akşamlar kızlar..benim hastalık sürekli şekil değiştiriyor..şimdi de kuru kuru öksürüyorum..ne iyi gelir bilen var mı??
kuru oksuruge taze zencefili rendeleyip balla karistirip yediginde kesiyor diye biliyorum
gecmis olsun
1 2 saattır çok kötüyüm kızlarrrr
sağ taraafımda karnımdaa göğsümün alt hızasında asagıdaa bır noktada ınanılmaz bır acı var batma gıbııı korkuyorum neden acabaa
bebeğimin hareketlerınıı hııssedeıyorum bu zaman dılımınde ama kafam karıstı bazen hafıflıyor ama ınanılmaz acıyor endıselnıyorm
yasayan fıkrı olan varmı:26:
Selam kızlar. Ben uzunca bir zamandır topice giremedim. Dedem vefat etti, benim için babamdan daha değerliydi. Bunun yanında daha başka bir sürü sıkntı yaşadım. Çok şükür hepsi geçti gitti inşallah. Yarın da yine yolculuk var, 15 tatil için annelere gidicez. en az 1 hafta daha buralarda olamıycam. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okumamın imkanı yok bir sürü sayfa birkmiş. Hepinizi öpüyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
merhaba canim
aa sen de mi ondan almistin
benim de mavili kedili takim cok seker, kumasi hakkinda emin olamamistim iyi demene sevindim
umarim bakalim hala tedarik sureci, gemiliyi secmeyi dusunmustum ben de sonra beyaz agirlikli olsun bunda da dedim ve ayicikliyi secmistim
ayy canım benimmm size 1 itirafta bulunayım bu ebecik normal doğurmaktan çok korkuyo doktorum annemin ortaokul lise kankası dedim ben sezeryan istiyorum o da güldü tırsık ebe sen nasıl ebesin bakim dedi bu konuyu son aylara doğru konuşcakmışız
ama aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevaplarım ya da burdaki doktorlarımıza sorarımm çünkü hepiniz benim kız kardeşim gibisiniz hepinizi çoook seviyorummm
aaaa ama hiç yakıştıramadım sana ebecikbizede kötü örnek olma lütfen bende gittiğim hastanenn bi kaç tane ebesini gördüm hepside genç artist artst konuşuyolar az kalsın ne biliyosunuz siz doğum yaptınızmı dicektimde neyse dedim çatışmıyım doğumuma fln girerde
bu ısım muhabbetı bizde gene gundeme düştü allah kahretsin. yaa k.p. gecen hafta damdan dustu 3 kemıgını kırdı benımkı el pence ustunde babasının normaldede hiç sevmez ama babasıdr gıtsın ne yaparsa yapsın.. biz oğluma AYAZ ÇAYAN dedık son kararımız buydu ama esımın amcasının kızı var bı tane nefret edıyorm ondan onunda oğlunun adı BARIŞ ÇAYANMIŞ bende bunu duydum çayanı kattıyen ıstemıyorm dedım benım kı gene ısım derdıne dustu kaynanam da hemen dıyorkı oğluna OĞLUM BABAN DİYORKI YA TEK İSİM OLSUN YADA HASAN AYAZ OLSUN ŞEHRİBANIN BABASININ ADIDA HASAN BENIMDE ADIM HASAN IKI TARAFINDA ILK TORUNU..... benımkıde bana hiç bakmadan olur cokta guzel olur dıyor benım surat 5 karış oldu tabı cunku ben sevmıyorm oyle babamı cok sevıyorm yerlere goklere sıgdıramayacak kadar ama oğlumada hasan dıyemem kaldıramam o ısmı oğlumda layık olmaz olamaz . kı babamda ıstemez zaten oyle . bende hyr gökhan ıstemıyorm hasanı dıyınce annesı hemen nıyeymış kızım senınde babanın adı dedı ve ben herseyı acıklamak zorunda olmadıgım ıcın sustum benım gerızekalı mal aptal beyınsız kocamda annesıne dıyorkı sehrıban babasından nefret edıyordr ondan ıstemıyordur allll işte sana bı iş daha dedım . içimdende hıhı babamdan nefret edıyorm o yuzden dedım sen kendını andr senın kör babanın ısmını koymuyorm dedım. ama suratına soyleyemedm kocamada sınırden geberrken bıle yag cekerkn cnm ben istemıyrm hasan ısmını dedım cevabı su oldu İSTER ISTE İSTER ISTEME KIMLIGINI BEN CIKARICAM VE ADI HASAN AYAZ OLUCAK İSTER SEV ISTER SEVME. SESIMI CIKARMADM AMA O GÖRR GUNUNU..
maşallah yavruna seker yuklemesınıde gectın hadı gozun aydın :)kızlar hepinize merhaba.o kadar kaçırıyorum ki yazdıklarınızı.işyeri çok yoğun ancak son girdiğim bikaç sayfayı okuyabiliyorum.hep aklımda acaba neler paylaşıp konuşuyorlar diye vallaha..:18: geçtiğimizi cumartesi muayenem vardı ayrıca şeker yüklemesi de.şeker falan yokmuş ama aç karnına o suyu içmek iğrençççççti..oğlum kocaman olmuş maşallah 800 gram olmuş ama beyimizin yüzünü göremedik ellrini kapatmış bol bol pipi seyrettik geldik hepiniz kendinize dikkat edin..ALLAHA emanet olun
çevremde arkadaşlarım kullandı memnun kaldı onlar da ya uni baby yada prima diyorlar ilk etapta kullanmak için içerik resimdeki gibi parfüm ve alkol yok ama uni baby de de sadece pamuk ve su olduğundan eminmisin görünce bi bakıcam arkasına :44:
Eki Görüntüle 614961
selam kızlar,
şimdi bu bebiş eşyaları birikmeye başladı yıkamak ütülemek lazım biraz daha biriksin bi girişeyim diyorum. sizler yıkamak için ne kullanacaksınız benim bazı arkadaşlarım hacı şakirin granüllü sabun tozunu kullanmış bazısı dalin bebekler için deterjanı bazısıda beyaz sabunu rendeleyip elde yıkamış şimdiden fikir olsun dedim
ayrıca şafağı ikili rakamlara inenlere de özenmiyor değilim hani(maşallah tu tu tu )
Butikbebe den kidboo nevresim kampanyasından nevresim alan oldumu arkadaşlar?
Benide o meşhur yasemin hanım aradı gemili olan galiba ellerinde yokmuş.Firma hiç elinde yokken bunlara var olarak gözükmüş excelde
bilmem ne bilmem ne.1000 tane satış olmuş üstelikde.Söyledim nasıl olur siz kimle çalıştığınızı ne saattığınızı bilmeden hayali ihracaatmı yapıyorsunuz dedim.
Ellerinde olmayan ürünü tvde nasıl reklam verebilirler tutturduğunu kandırıyor işte.Birde diyorki bi dahaki kampanyada ben yardımcı olcam size söz
Zırvaladı zırvaladı bişiler.Temin edin benim sorunum değil dedim.
Elimde gerçekten yok filan dedi.Başka bi nevresim yollayacak beğenmezsem geri göndercem.
O kadar yorgun ve hastayımki uğraşacak gücü bulamadım kendimde.Butikbebeden bişeyler alırken dikkat arkadaşlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?