2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydın agrılarla baslayan bır gunum oldum alt kısmım cok agrıyor bu aralar bugun de adet sancısına benzer sızlamalarım var oglumda gune herzaman kı gıbı benden once basladı ıns dogdugunda da boyle benımle yatar benımle kalkar

Günaydın kızlarr veeee nihayet haftayı bitiriyoruz

bi hafta daha biterken bebişlerde bi hafta daha büyümüş oldu.... Rabbim sana şükür...

Günaydınnn güzell günün güpgüzelll annelerii ve meleklerii
Hayırlı cumalar diliyorum hepinizee, dualarınız kabul olsun, ağrılarımız sızılarımız bitsin, mübarek zamanda kolay doğumlarımız olsun inşAllah
Siz yapıyormusunuz bilmiyorum ama ben her gün dolabın önünde "bugün ne giysem" diyerekten otobüs durağı misali önünde dikiliyorum
Vee nihayetinde artık kocamın dolabına sıçramış bulunuyorumm Cuma günleri serbest günümüz, zati kot giyemiyorum, hamile kotuda almak istemiyorum
Tayt tenim gibi oldu bişey, hazır serbestken bol salaş giyinmek istedim bugün ama hiçte öyle olmadı cuukk oturdu mu eşiminn siviiittcikleri :26:
Artık tamamen ölümüne kankayızz Dolaplarımızda bir oldu Bundan sonra gömlek kravat boxer giderim ben

Gunaydın canım kıyafetlerım sınırlı artık benımde cok dusunmuyorum ne gıyecegımızı esımın kıyafetlerı bana ıns hamılelık sonuna kadar olmaz o cussenın kıyafetlerı tasırsam kahrımdan hastalanırım

Tum vucudum sızlıyorr dıslerımın alt kısımları agrıyor ve kendımı tanıyorsam eger bu hıc hayra alamet degıl bıran once eve gıdıp yataga gomulmek ıstıyorummmm off nerede usttum kı ben ates basıyor sureklı lutfennnnnn hasta olmayımm yoksa kıs bıtene kadar hasta hasta dolanırımmm

Canım başınız saolsun , Rabbim mekanını gani gani Rahmet eylesin...
Benim dedemde vefat ettiğinde babamı kaybettim dedim anlarım duygularını canım
Annenler bol bol dinlen , kafanı dinle iyi tatileerin olsun inşAllah

Yaaa offf bi ben gidemedim şuraya ama
Bigün anlaşalımda benide götür gülsevdamcım ben kaybolurum oraları hiç bilmiyorum
Bende gecelik filan bakıp almak istiyorum

gunaydin dr a gidiyoz bugun insalah melegeimi gorurum en son 1 ay once gordum ,

Hadiii güzel güzell haberlerle, koskocaman olmuş meleğine doyda gelll canımm
Bende cok özledim gözümde tütüyor sıpaa

Hıııı yasemin yaseminn
Ben arayımda bir cırlayım ona
Bencede butik bebeye dikkat canlarr hiç profesyonel değil yanii site olarak evet iyi ama calısan açısından sanırım acemiler :44:
Sen yinede hakkını araaa canım, cok gecmiş olsun yaseminzede olmak nedir bilirim Neyse ki ben ürünümü aldım darısı başına

Yokk bee kuzumm bence daha bi sexsi oluyorr Böyle boooll salaşş döküm döküm durması
Geçende giymiştim ince bir kazağını eşim ben bunu hatırlıyorumm demesiylee çookk sexsi olmuşun demesi bir oldu
Erkekler seviyor onlarlaa bir olmamızııı
Bense nefret ederim biri benim kıyafetimi alıp giyincee Allahtan öyle bir şansı yok

Dikkat et kendine canımm, amann inşAllah hastalanmazsın Hele bu havalar carptı mı adamı tam carparr ayaklarını üşütmee bol c vitamii hemencik silkelen yatağa gömülmee

bencedeb hamile kotu almaman isabet olur ben aldım ve sadece 2 kez giyindim, kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum henüz ve kendi kıyafetlerimle daha mutluyum sanki hamilelik için aldığım birkaç bol kıyafetim var ama inan onları giyindiğimde psikolojim değişiyor sanki:) büyüdüğümü kabullenememek mi acaba buuuu

Bence tarzları üzerimize oturmuyorr hele kot pantolon modellerii Bende sevmezsem hiç giyinemem keyifsiz olurum oyüzden hiç kot pantolon almadım
Ben hamile pantolonu aldım ama kırmızı ve yeşil olarak, birde siyah taytla, kot görünümlü tayt aldım (ağı cırtladı onun o çöpte şimdi )
Onları döndürüp döndürüp giyiyorum
Üstlerimi bende giyiyorumdaa bugün böyle dar olmadan salaş olayım dediydee üzerime giydiğim herşeyi sarıp sarmaladımm
Yaa bugün beden attım yada eşim küçülmüş

eveeet eveeet sahiden keyfini kaçırıyor insanın hamile kıyafetleriii 38 beden almıştım bir bacak yapmışlar iki bacağımı sokabilriim tek bacağaa maşallah:) saflığıma geldi aldımm işteee bende tayt giyiyorum süreklii onlarla mutluyumm bak :) yaz olsaydı diyorumm keşke yaz hamileliği daha mı güzel sanki nerdeyse oğlum dünyaya gelecek ama kimse anlamıyor bile hamileliğimiii yahuuu

Ben hamile kaldığım aya, zamana, yazı geçirmediğimee milyonlarca şükrediyorum
Zira yazın hamile kalanları gördüm vee Rabbim onlara yardım etsin diye dua ettim hep :26: Yazın daha zor canım bencee
Böylesi daha iyi bakmaa hem lahana gibi sarıldığımızdan kamufle oluyoruz hemde el ayak şişmemiz cok olmayıp normal ayakkabılarımızı giyiyoruzz
Taytta çizmeyle, botla, tunik bodylerle filan gayet spor klasik duruyor
Bende 38 beden aldım hamile pantolonu hala onu giyiyorum Sen zayıf hamilesin sanırım :44: Benim göbekte foraa olduu meselaa

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeee
inşallah hepinizi iyisinizdir. biz toto yaymaya devam oğluşumla bugün biraz iş yapmaya çalışcaz bakalım.
herkesleri öptükk

kizlar nasilsiniz?bebegim iyi masallah sorun yok ,seker testim yarin yapilacak 75 lik glukoz ile ,bu arada kontrollerim sIklasti 2 haftada bir olacak ve bu haftdan itibaren bebek hareketlerini takip edecegim her gun ,sonlara yaklasiyoruz yavastan,
bu arada dr um gec geldi biraz aksam 26 haftalik bebek dogmus premature onla ilgilenmis benimle ayni hafta ya cok uzuldum allahim bebegime tembihledim 36.ci hafta bitene kadar gelmen yasak diye insallah tamamlariz tarihimizi.

haklısın tabi daha zor geçirirler mantıken benimde elim ayağım şişmiyor bak ben bana özel bişi sanıyordum demek kışla alakalıymış bilmiyordum valla saol:)

yok benim gobeğim çok çıkmadı futbol topu gibi tipi ama vucudum almıyor allahtan göbekte birikiyor ne birikiyorsaDDD benimkide büyüsünn artııkkkk şeker yüklediler mi bu arada sanaaa

herkese günaydınlar efendimmm
ne zamandır giremiyorum kaynanalar buradaydı çok şükür gidiyolar
kızlar biz bebeğimin mobilyalarını aldık herşeyi tamam sadece halı kaldı eksik oda oda gelince getirticem
2. gün öncede kontroldeydik çok şükür herşey yolunda ayrıca diş azabından yavaş yavaş kurtuluyorum çarşamba günü kanal tedaviside yapıldı 1 hafta sonra tekrar gidicez bakalım
aslında bende havadisler çok ama şimdilik bu kadar şu kaynanalar gitsinler yazcam durcammm

ben hamile pantolonların göbek kısımlarından çok memnunum. iyiki bu pantolonları çıkarmışlar. iş yerinde tayt falan yasak , sürekli klasik olmak zorunda olunca malesef her istediğimi giyemiyorum.

Bende eşimin dolabına sarkmaya başladım, özellikle mont gibi olan sweatshirtleri felaket işime yarıyor hafta sonları:)

Günaydın anneler dün kızımı gördük baya büyümüş maşallah 27 cm 574 gr ağırlığındaydı. Dün oğlum da geldi kardeşini görmeye, abisine yüzünü gösterdi gülümsedi kızım oğlum da çok mutlu oldu, dünyaya gelince de böyle hep gülümserler birbirlerine inşallah. Hepimizin gününün iyi geçmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…