- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.721
Günaydınnn güzell günün güpgüzelll annelerii ve meleklerii
Hayırlı cumalar diliyorum hepinizee, dualarınız kabul olsun, ağrılarımız sızılarımız bitsin, mübarek zamanda kolay doğumlarımız olsun inşAllah
Siz yapıyormusunuz bilmiyorum ama ben her gün dolabın önünde "bugün ne giysem" diyerekten otobüs durağı misali önünde dikiliyorum
Vee nihayetinde artık kocamın dolabına sıçramış bulunuyorumm Cuma günleri serbest günümüz, zati kot giyemiyorum, hamile kotuda almak istemiyorum
Tayt tenim gibi oldu bişey, hazır serbestken bol salaş giyinmek istedim bugün ama hiçte öyle olmadı cuukk oturdu mu eşiminn siviiittcikleri:26:
Artık tamamen ölümüne kankayızzDolaplarımızda bir oldu Bundan sonra gömlek kravat boxer giderim ben
Selam kızlar. Ben uzunca bir zamandır topice giremedim. Dedem vefat etti, benim için babamdan daha değerliydi. Bunun yanında daha başka bir sürü sıkntı yaşadım. Çok şükür hepsi geçti gitti inşallah. Yarın da yine yolculuk var, 15 tatil için annelere gidicez. en az 1 hafta daha buralarda olamıycam. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okumamın imkanı yok bir sürü sayfa birkmiş. Hepinizi öpüyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
kızlar bugun yıne emınonundeydım
almak ısteyenlere bılgı olsun dıye yazıyım dedım
Eki Görüntüle 615621
bunu aldım 45 tl ama zar zor 50 tl fıyatı :)
rengı aynı olan pıjamada yavruma:)
tedıye yıne nevresım takımı gelmıs 13 tl
tek bı carsaf 10 tl bende yıne bı takım aldım maymuncuklu falan tatlı bı model
cok guzel bı uyku setı begendım havuzlu handa 60 tl kuması cok kalıtelıydı mavı rengı yoktu haftaya gelır inşallah alıcam
bırde kızlar lohusa gecelık pıjama ısını bugun bıtıreyım dedım bır cok magaza gezdım hepsı aynısını dıyor
yaz annelerı ıcın yazlık modeller subat sonu gelıcekmıs bebıs kıayfetlerıde oyle bıraz daha bekleyın dedıler havuzluhandakıler bıle
suan kıslıkları bıtırıyoruz stok bıle almıyoruz dedıler
benden bugunluk bukadar yarın eğitim bıtıyo hem bıleklıgımızı hem belgelerımızı alıcaz
herkese bebıslerıyle guzel rüyalar dıyerek ben kactım yine :)
gunaydin dr a gidiyoz bugun insalah melegeimi gorurum en son 1 ay once gordum ,
Butikbebe den kidboo nevresim kampanyasından nevresim alan oldumu arkadaşlar?
Benide o meşhur yasemin hanım aradı gemili olan galiba ellerinde yokmuş.Firma hiç elinde yokken bunlara var olarak gözükmüş excelde
bilmem ne bilmem ne.1000 tane satış olmuş üstelikde.Söyledim nasıl olur siz kimle çalıştığınızı ne saattığınızı bilmeden hayali ihracaatmı yapıyorsunuz dedim.
Ellerinde olmayan ürünü tvde nasıl reklam verebilirler tutturduğunu kandırıyor işte.Birde diyorki bi dahaki kampanyada ben yardımcı olcam size söz
Zırvaladı zırvaladı bişiler.Temin edin benim sorunum değil dedim.
Elimde gerçekten yok filan dedi.Başka bi nevresim yollayacak beğenmezsem geri göndercem.
O kadar yorgun ve hastayımki uğraşacak gücü bulamadım kendimde.Butikbebeden bişeyler alırken dikkat arkadaşlar!!!
Gunaydın canımkıyafetlerım sınırlı artık benımde cok dusunmuyorum ne gıyecegımızı esımın kıyafetlerı bana ıns hamılelık sonuna kadar olmaz o cussenın kıyafetlerı tasırsam kahrımdan hastalanırım
Tum vucudum sızlıyorrdıslerımın alt kısımları agrıyor ve kendımı tanıyorsam eger bu hıc hayra alamet degıl bıran once eve gıdıp yataga gomulmek ıstıyorummmm off nerede usttum kı ben ates basıyor sureklı lutfennnnnn hasta olmayımm yoksa kıs bıtene kadar hasta hasta dolanırımmm
Günaydınnn güzell günün güpgüzelll annelerii ve meleklerii
Hayırlı cumalar diliyorum hepinizee, dualarınız kabul olsun, ağrılarımız sızılarımız bitsin, mübarek zamanda kolay doğumlarımız olsun inşAllah
Siz yapıyormusunuz bilmiyorum ama ben her gün dolabın önünde "bugün ne giysem" diyerekten otobüs durağı misali önünde dikiliyorum
Vee nihayetinde artık kocamın dolabına sıçramış bulunuyorumm Cuma günleri serbest günümüz, zati kot giyemiyorum, hamile kotuda almak istemiyorum
Tayt tenim gibi oldu bişey, hazır serbestken bol salaş giyinmek istedim bugün ama hiçte öyle olmadı cuukk oturdu mu eşiminn siviiittcikleri:26:
Artık tamamen ölümüne kankayızzDolaplarımızda bir oldu Bundan sonra gömlek kravat boxer giderim ben
bencedeb hamile kotu almaman isabet olur ben aldım ve sadece 2 kez giyindim, kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum henüz ve kendi kıyafetlerimle daha mutluyum sanki hamilelik için aldığım birkaç bol kıyafetim var ama inan onları giyindiğimde psikolojim değişiyor sanki:) büyüdüğümü kabullenememek mi acaba buuuu
Bence tarzları üzerimize oturmuyorr hele kot pantolon modelleriiBende sevmezsem hiç giyinemem keyifsiz olurum oyüzden hiç kot pantolon almadım
Ben hamile pantolonu aldım ama kırmızı ve yeşil olarak, birde siyah taytla, kot görünümlü tayt aldım (ağı cırtladı onun o çöpte şimdi)
Onları döndürüp döndürüp giyiyorum
Üstlerimi bende giyiyorumdaa bugün böyle dar olmadan salaş olayım dediydee üzerime giydiğim herşeyi sarıp sarmaladımm
Yaa bugün beden attım yada eşim küçülmüş
eveeet eveeet sahiden keyfini kaçırıyor insanın hamile kıyafetleriii 38 beden almıştım bir bacak yapmışlar iki bacağımı sokabilriim tek bacağaa maşallah:) saflığıma geldi aldımm işteee bende tayt giyiyorum süreklii onlarla mutluyumm bak :) yaz olsaydı diyorumm keşke yaz hamileliği daha mı güzel sanki nerdeyse oğlum dünyaya gelecek ama kimse anlamıyor bile hamileliğimiii yahuuu
Ben hamile kaldığım aya, zamana, yazı geçirmediğimee milyonlarca şükrediyorum
Zira yazın hamile kalanları gördüm vee Rabbim onlara yardım etsin diye dua ettim hep :26: Yazın daha zor canım bencee
Böylesi daha iyi bakmaa hem lahana gibi sarıldığımızdan kamufle oluyoruz hemde el ayak şişmemiz cok olmayıp normal ayakkabılarımızı giyiyoruzz
Taytta çizmeyle, botla, tunik bodylerle filan gayet spor klasik duruyor
Bende 38 beden aldım hamile pantolonu hala onu giyiyorumSen zayıf hamilesin sanırım :44: Benim göbekte foraa olduu meselaa
Bence tarzları üzerimize oturmuyorr hele kot pantolon modelleriiBende sevmezsem hiç giyinemem keyifsiz olurum oyüzden hiç kot pantolon almadım
Ben hamile pantolonu aldım ama kırmızı ve yeşil olarak, birde siyah taytla, kot görünümlü tayt aldım (ağı cırtladı onun o çöpte şimdi)
Onları döndürüp döndürüp giyiyorum
Üstlerimi bende giyiyorumdaa bugün böyle dar olmadan salaş olayım dediydee üzerime giydiğim herşeyi sarıp sarmaladımm
Yaa bugün beden attım yada eşim küçülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?