- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.741
haklısın tabi daha zor geçirirler mantıken benimde elim ayağım şişmiyor bak ben bana özel bişi sanıyordum demek kışla alakalıymış bilmiyordum valla saol:)
yok benim gobeğim çok çıkmadı futbol topu gibi tipi ama vucudum almıyor allahtan göbekte birikiyor ne birikiyorsaDDD benimkide büyüsünn artııkkkk şeker yüklediler mi bu arada sanaaa
kızlar bugun yıne emınonundeydım
almak ısteyenlere bılgı olsun dıye yazıyım dedım
Eki Görüntüle 615621
bunu aldım 45 tl ama zar zor 50 tl fıyatı :)
rengı aynı olan pıjamada yavruma:)
tedıye yıne nevresım takımı gelmıs 13 tl
tek bı carsaf 10 tl bende yıne bı takım aldım maymuncuklu falan tatlı bı model
cok guzel bı uyku setı begendım havuzlu handa 60 tl kuması cok kalıtelıydı mavı rengı yoktu haftaya gelır inşallah alıcam
bırde kızlar lohusa gecelık pıjama ısını bugun bıtıreyım dedım bır cok magaza gezdım hepsı aynısını dıyor
yaz annelerı ıcın yazlık modeller subat sonu gelıcekmıs bebıs kıayfetlerıde oyle bıraz daha bekleyın dedıler havuzluhandakıler bıle
suan kıslıkları bıtırıyoruz stok bıle almıyoruz dedıler
benden bugunluk bukadar yarın eğitim bıtıyo hem bıleklıgımızı hem belgelerımızı alıcaz
herkese bebıslerıyle guzel rüyalar dıyerek ben kactım yine :)
yok azcık sana da özel şişme sıcakalrda daha çok olsada messela bnm ayaklarım baya başladı
devamlı iş yerinde oturmaktan daha da tetiklenmiş olabilir ama olabiliyo yani
buarda adların dışında doğum tarihlerimizde aynıymış :)
hmmm kaçınılmaz son bende birgün başlıycam şişmeyee:))) iş yerinde bende oturuyorum hareketsizlik kötüüü yaa dün eşim bundan sonra seninle yürüyüşe çıkıcaz artık haftasonları dedi, hayırdır nerden çıktı dedim araştırdım internette yürüyüşün doğumu kolaylaştırdığı yazıyor dedi canımmm benim yaaa gitmiş neleri araştırıyor:)))
sahiden benimde dikkatimi çekti fazlaca ortak yönümüz vaaar bebişin kızmı erkek mi o da erkekse tamam artık :))))
Yokk bee kuzumm bence daha bi sexsi oluyorrBöyle boooll salaşş döküm döküm durması
Geçende giymiştim ince bir kazağını eşim ben bunu hatırlıyorumm demesiylee çookk sexsi olmuşun demesi bir oldu
Erkekler seviyor onlarlaa bir olmamızııı
Bense nefret ederim biri benim kıyafetimi alıp giyincee Allahtan öyle bir şansı yok
Dikkat et kendine canımm, amann inşAllah hastalanmazsınHele bu havalar carptı mı adamı tam carparr ayaklarını üşütmee bol c vitamii hemencik silkelen yatağa gömülmee
benimde yarın şeker yüklemem var , ya korkuyorum şeker çıkacakta doktor tatlı ve hamur işini kesicek diye
çok yemiyorum bunları ama yasak olunca malum daha çok istiyor insanın canı
evet o da erkek
gunaydin herkese
dun gece kotu zaman gecirdik biz
3te uyandim sonra uzun zaman uyuyamadim, karnim kotuydu, surekli wc ye gitme istegim oluyordu ama idrar tam yapamiyorum sonra yine geliyor. sonra yine. sistit oldum diye korktum ama aslinda su an hersey normal gece bir gariplik vardi. aklima kotu kotu seyler geldi kasilma gibi birseyler oluyordu ya da bebegimin tekmeleriyldi uykulu tam algilayamadim. ben hic kabiz olmuyorum diye seviniyordum sabah bir de o yokladi onun da verdigi kairn agrisi vardi sanirim gece. cok korktum ama oglum sabah tekmelerle uyandirinca derin nefes aldim. doktor randevum pazartesi gunu az kaldio yuzden biraz daha huzurluyum bakalim idrar testi de isteyeyim adamdan yerlere ciplak basmaktan usuttum herhalde ates basiyor surekli ne yapayim
Hamile hanımlar bulguru çok tüketmeli
Bulgur, bebeğin ana rahminde sağlıklı gelişmesinde etkili olan folik asit açısından oldukça zengin. Uzmanlar, bu nedenle hamilelerin bol bol bulgur tüketmesinin yararlı olacağı tavsiyesinde bulunuyor.
Annelerin sağlıklı bebek dünyaya getirmeleri için yeterince almak zorunda olduğu bir vitamin türü olan folik asit, doğum kaynaklı beyin ve omurilik hastalıklarının oluşumunu önleyen (B) grubundan bir vitamin türü. Hamilelik süresince yeterince folik asit alamayan hanımlar bu açığı ucuz bir ürün olan bulgurla kapatabilirler.
Ancak kadınların birçoğu bu vitaminin bulgurda bol miktarda bulunduğunu bilmiyor. Folik asit yetersizliği yaşayan kadınların, anemi, anemiden kaynaklanan yorgunluk, nefes darlığı ve ishal ile kilo kaybı, çarpıntı ve huzursuzluk gibi olumsuzlukları daha sık ve daha yoğun yaşadıkları biliniyor. Anne adayları, bulgur yemekleri yiyerek bebeğini de kendini de bu olumsuzluklardan koruyabilir. Bulgur, besleyici olması yanında en ekonomik gıda ürünü.
Günaydın, benim de ellerim ve ayaklarım şişti, ayakkabılarım sıkmaya başladı, korkmaya başladım ayaklarım zaten 39 inş doğumdan sonra eski hallerine dönerler 40 giymek istemiyyorum. Ellerim desen ayrı alyansımı çıkardım en sonunda eşim senin hamile olduğun ellerinden anlaşılıyor diyor
Doğum hediyesi olarak yüzük isteyecektim ama bu parmaklara göre alırsam bilezik olarak kullanırım sonrasında
gunaydin herkese
dun gece kotu zaman gecirdik biz
3te uyandim sonra uzun zaman uyuyamadim, karnim kotuydu, surekli wc ye gitme istegim oluyordu ama idrar tam yapamiyorum sonra yine geliyor. sonra yine. sistit oldum diye korktum ama aslinda su an hersey normal gece bir gariplik vardi. aklima kotu kotu seyler geldi kasilma gibi birseyler oluyordu ya da bebegimin tekmeleriyldi uykulu tam algilayamadim. ben hic kabiz olmuyorum diye seviniyordum sabah bir de o yokladi onun da verdigi kairn agrisi vardi sanirim gece. cok korktum ama oglum sabah tekmelerle uyandirinca derin nefes aldim. doktor randevum pazartesi gunu az kaldio yuzden biraz daha huzurluyum bakalim idrar testi de isteyeyim adamdan yerlere ciplak basmaktan usuttum herhalde ates basiyor surekli ne yapayim
Yaaa offf bi ben gidemedim şuraya ama
Bigün anlaşalımda benide götür gülsevdamcım ben kaybolurum oraları hiç bilmiyorum
Bende gecelik filan bakıp almak istiyorum
kizlar nasilsiniz?bebegim iyi masallah sorun yok ,seker testim yarin yapilacak 75 lik glukoz ile ,bu arada kontrollerim sIklasti 2 haftada bir olacak ve bu haftdan itibaren bebek hareketlerini takip edecegim her gun ,sonlara yaklasiyoruz yavastan,
bu arada dr um gec geldi biraz aksam 26 haftalik bebek dogmus premature onla ilgilenmis benimle ayni hafta ya cok uzuldum allahim bebegime tembihledim 36.ci hafta bitene kadar gelmen yasak diye insallah tamamlariz tarihimizi.
herkese günaydınlar efendimmm
ne zamandır giremiyorum kaynanalar buradaydı çok şükür gidiyolar
kızlar biz bebeğimin mobilyalarını aldık herşeyi tamam sadece halı kaldı eksik oda oda gelince getirticem
2. gün öncede kontroldeydik çok şükür herşey yolunda ayrıca diş azabından yavaş yavaş kurtuluyorum çarşamba günü kanal tedaviside yapıldı 1 hafta sonra tekrar gidicez bakalım
aslında bende havadisler çok ama şimdilik bu kadar şu kaynanalar gitsinler yazcam durcammm
maşşalh yavruna :) ay kardesıde gördü diyince cok duygulandım inşallah 2. bebişte bızde bu duyguyu tadarızGünaydın anneler dün kızımı gördük baya büyümüş maşallah 27 cm 574 grağırlığındaydı. Dün oğlum da geldi kardeşini görmeye, abisine yüzünü gösterdi gülümsedi kızım oğlum da çok mutlu oldu, dünyaya gelince de böyle hep gülümserler birbirlerine inşallah. Hepimizin gününün iyi geçmesi dileğiyle.
günaydın cnm benim yavrusun daha henüz hiç nevresimi yok çok pahalı almak istemiyorum tedi dediğin nerede bilgi alabilir miyim?
yok artııııık:))) bizim seninle ikiz olma ihitimalimiz var mı acabaa:)) hangi şehirdesiinnn
çok tuz tüketmemeye bak bence o da vucutta gereksiz su biriktiriyor
kocaeli/gölcük cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?