2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın tatlı fıstıklar ve bol malzemeli ezmeleri:)

önelikle hayırlı huzurlu sağlıklı cumalarımız olsunnn ohhhhh haftanın son iş günü:) haftasonumuz da güpgüzel geçsin inşallahhhh

biz bu akşam işyerime yakın bir arkadaşıma yemeğe davetliyiz, yarın akşam eşimin teyzesinin oğlu yemeğe davet etti. Allah'ın izniyle bu hafta dinlenmeye bol vakit bulucam sanırım:) misafirim yok aklımda belli ev işim yok geçen hafta misafirim vardı evi idare eder temizlemiştik eşimle bu hafta üstten yapar, yıkancak çamaşırları yıkar ütüme bakarım sonrası dinlence veeeeee canımın istediği şeyleri pişirmece yuppiiiiiiiiiii:)

tüm prens ve prensesleri çokkkk öpüyoruzzzz kızımla :))))))

hmmm doğrudur o zaman kilodan olabilir hareketli olmaya çalış bence yazık sonra birde vermek için uğraşıcaz bebek geldikten sonra yemenden kesemezsin belki ama

hareketli olursan eritirsin yanlız bende sordum doktoruma ben koşu bandında baya tempolu şekilde yürüyordum eşim şikayet etti doktora ki haklıymış o kadarı da doğru

değilmiş daha küçük adımlarla bebeği bu kadar sarsma dedi

[maşşalh yavruna :) ay kardesıde gördü diyince cok duygulandım inşallah 2. bebişte bızde bu duyguyu tadarız

İnşallah herkese tattırsın bu duyguyu rabbim, ilk bebeğini beklemek çok heyecanlı ama ikinci bebeğini beklemek apayrı bir heyecan hele bu heyecana birinci çocuğunuz da katılıyorsa çok çok güzel bir duygu. Daha 3 yaşında olmasına rağmen kardeşiyle ilgili çok güzel hayalleri var oğlumun ona masal anlatıcam, ninni söyleyeceğim, onu ben uyutacağım anne diyor. Kreşte satranç eğitimi alıyor oğlum şimdiden hayal ediyor kardeşine satranç öğreteceği günleri. Hepimizin yavruları böyle olur inşallah.

yok oyle cok soguk degil yerler, yoksa yapar miyim benim gibi pirpirikli biri
icten icten yanma hisleri geliyor ama ayaklarim alev alev oluyor arada yapmisimdir coraplari terlikleri atip ama hasta etmez edecek boyutta degil aslinda
idrar yollari sorunlari kotu oluyor bakalim simdi bir sikayetim yok bol bol su icerim pazartesi de doktorumdan test isterim.
Haftada 2 kez yıyorum canım ben neysekı cok sevdıgım brısey
benim de en sevdigim yemek diyebilirim :)

uyanikken daha cok wc istegi oluyor sanirim gece, uyuyamadikca kalktim rahatsiz oldum
ama sonra iyi uyumusum da annem erkenden aradi uyandirdi :) zaten bebis de ac kaldi diye kalkmam gerekiyordu

evet bende tuzdan olduğunu pek sanmıyorum. Hamileliğin başından beri tuzdan uzak duruyorum ama ayaklarım şişiyo ben normalde 37 giyiyordum şimdi 38 numara ayakkabı almak zorunda kaldım bu acıya daha fazla daynamayıp:) kendinizi alıştırsanız iyi olur sanırım bir numara büyük ayakkabıya:)

hmmmm anladımm ayacıklar yanıyor demek benimki niye yanmıyor yaa hep buz gibidir ayaklarım istersem 3 kat giyeyimmm, evet tek çaresi bol su zaten çokça tüketmek lazııım

Ben spasilkleri iade etmek istedim ama gel görün ki faturasını bulamadım gayet makul bir ses tonuyla durumumu açıkladım zati muhtereme
Hatun kişi bir karşı çıkmalar, bir böyle almıyorum tavırları sergiledi ki midem bulandı resmen üründen
Ben sadece o kampanyandan 143 tllik alışveriş yapmışım ki ondan önceside var tavrı hiç hoş olmadı ki faturasız maalesef kabul edemeyiz dese bukadar çirkin gözükmezdi gözüme
Bende daybuydaya mail attım yazdım da yazdım kızlarr :44: Örnek emsal etsin diye sizede atıyorum ki onlarada dedim olumsuz düşüncelerimi paylaşacağım her yerde diye

Merhaba ;

Öncelikle sitenizle olan bütün ilişkimin, üyelik iptalinin kapanmasını rica ediyorum.

Sitenizde yapmış olduğum bebe chocolate ürünlerin hızlı gönderimi, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti dolayısıyla oluşan ürünlerinize ve sitenize güvenimden dolayı hiç sorgusuz "spasilk" adlı kampanyanızdan da yararlandım. Ki kampanyalarda özellikle baktığım %100 pamuklu içerik özelliği alma kararımı daha çok destekledi. Ama ne yazık ki elime ulaşan ürünlerde %80 pamuklu ve %20 polyester içeriği hiç hoşuma gitmedi ama buda sorun değildi kimseyi pamuklara sarmaya niyetim yok elbet ama made in china yazan bölümünü hiç ama hiç beğenmedim. Takdir edersiniz ucuz üretimde ucuz boyaların ve kimyasal maddelerin kullanımı bebek sağlığı açısından tehlikesini. Ben yinede eşime gösterme nihayetinde evime götürmüş olduğum ürünleri, iki gün öncesinde sitenizden iade ederek, akşamı ürünleri hazırladım ama ne yazık ki faturasını bulamadım. Bu amaçla müşteri temsilciliğine bağlanarak durumumu iza ederek çok güvendiğim ve sevdiğim bir site olması neticesinde kendimce kurmuş olduğum bağa istinaden "Gönül" adlı müşteri temsilcinize durumu açıklayarak anlatmak istedim. Ama kendisi beni dinlemeyerek " yeni mi farkettiniz " "iade hakkınız bitmiş yollasanızda geri yollarız" yaklaşımıyla gayet irite edilmiş bir müşteri kazandırdı. Ben kampanyada içerik olarak made in china yazmadığını ve polyester karışım olduğunu anlatmaya çalışmakla beraber 30 gün cayma hakkım yok mu diye soru yönelttiğimde "elektronik ürünlerde" var, hiç sebebsiz iade 1 hafta ve bu dolmuş diyerek made in china içeriğinin sebebsiz olmasını dile getirmektedir. Ve gerilen sinirlerin üzerine böyle bir dialog geçmesi haliyle hamile olan bünyemi hem fazlaca üzmüş hemde çok fazla sinirlendirmiştir. Bana faturasız işlem yapamayız dese bile kabulümdü ki faturasız işlemde bile yardımcı olunsaydı bir kat daha düşüncelerimde ki daybuyday çıtası yükselecek ve bağlı bulunduğum tüm sosyal ağlar, hamile forumlarında bunu çok kez dile getirerek katkıda bulunmak isterdim sitenize ki bebe chocolate ve spasilk kampanyalarınızda bir çok arkadaşıma haber vermek gibi.. Ama şu durumda olumsuz düşünceleride aynı derece paylaşmayı ve şayet faturamı bulursam tüketici haklarına gideceğimi bildirmek isterim...

Günümüz koşullarında her bebek elbet %100 pamuklu ürünler giymiyorlar ama şartlar ve imkanlar doğrultusunda da ben bebeğime made in china olan hiç bir ürünü almama hakkımı kullanmak isterim-istiyorum.

*Size bir önceki mailimde de belirtmiştim ki sitenize olan beğenimi ve spasilk gibi kalitesiz bir ürün kampanyası yakışmadığını.. Yani beğenimi dile getirirken teşekkür eden mailinizde ne kadar mutlu olduysam, iadede ki bu denli hırçın tavrı anlamamaktayım...

Saygılarımla,
N.....

Spasilk002132.....
Spasilk008866.....

hmmmm anladımm ayacıklar yanıyor demek benimki niye yanmıyor yaa hep buz gibidir ayaklarım istersem 3 kat giyeyimmm, evet tek çaresi bol su zaten çokça tüketmek lazııım

onceden ben de usuyordum ates basmalari yeni yeni basladi
ellerim ayaklarim yaniyor. avuclarimi elleriyorum simdi sicacik.
belki sende de olur son aylarda oluyormus genelde

Yok canım henüz yaptırmadım
Bu hafta sonu kan ve idrar tahlillerim var kısmetse ondan sonraki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım :18:

Masallah canım ıns rabbım bıze de nasıp eder 2.cıyı belkı 3. Bıle olabılır kardesını kıskanmayıp baglanması cok guzel olmus tatlımm

Sana olan hayranlıgım saygım bır nebze daha da arttı canım helal olsun dıyorum benım basıma gelse su usengec halımde hıc ugrasmazdım aman bee bır daha sızden alısverıs yapmam der urunlerımle otururdum arada da gıydırırdım urunler benım cok hosuma gıttı sız chına deyınce acaba dedım gıydırmesem mı dıye de ama gıydırırım gıbı gelıyor

Herkeze koccamann merhabaa çok sevgiliii pek tatlııı annelerrr

dün felakat bigundu kramplar sancılar kabız belası derkennnn bugun daha ıyız şükürler olsun

derya canımmmm aman dıkkat et kuzucukk uzak dursun hastalıkkk ınsallah korktugun basınaa gelmezzz

pekbicici canım valla bendee artık esımın pijamalarına sarkar oldum evdee gıyorum bol bol pek bi raht oluyor yahu

evett bulgur plavının onemını cok onceden kesfetmıstım evdede muhakkak pişiriyorum sık sık sansıma ıstekı ascıda gun asırıı cıkarıyorr normal pırınc olavından uzaklastım bulgur tuketıcem dıyee.
bunun nekadar onemlı oldugunu paylasmıssın sana daa ayrıca cok tesekkur ederım canım

bugün hastaneye gıdıcektık yarına kaldı bakalım

çok işim var cumaya gıttı müşteriler ara vermek zorunda kaldım malum namaz saatı kımseyle ırtıbatta olunmuyor

sızlere bakıyım dedım gecmsııı okumaya calıstım bırazcık goremedıklerım olduysa kusuruma bakmayınnn

benım bu sancılar benı bıtırıecek sandım dunn bebıs hareket edıyorya rahat edıyorummmm
kendı kenıdıme nazarmı edıyorum nedır cok rahat cok ıyım derken bısıler cıkar oldu hergecen gunn

kötüyüm ben ya cok rahatsız bı gebeyım sorunluyum hastalıklıyımm belkıı ters teper hergun suram agrıyor demektende cok sıkıldım

hayırlı cumalar kızlar,

bende çok fena mide yanması var, günde 4 kaşık falan renie due içiyorum, gece yatarken ve öğlen mutlaka olmak şartyla,buna rağmen herşeyide yiyorum yaa sonrasını düşünüpte sakınmak yok, hele o sarımsaklı yoğurt yerken iide yedikten sonra abooo,
bide kızlar çıtçıtlı hamile atleti bulan var mı yaa, varsa marka paylaşırsa sevinirim

Canım sana da cok gecmıs olsun masallah dıyorum kendıme su tarıhe kadar cokfan hasta olmus olmam lazımdı ama sukur kı ufak ufak ugrayıp gıdıyor o kramplar bende de var aklım cıkıyor ogluma bısey olacak acaba yanlıs bır hareket mı ettım kı dıye hemen dusunmeye baslıyorum hepımız alaha emanetız bulgur pılavı yedım afıyetle bu hafta 3. Oldu bu

tesekkur ederımmm canımmm
masallah tek oylee olsun gelmesın canım berbat bısı artık 3 ayım kaldı banada gelmezde ınsallah sag salım krutuluruzz.
Sorma canım yaa ne korktum varya kocam olsa tutar acıle gıderdımde tek basıma cesaret edemedım buraları pek bılmıyorum ankaranın gozunu sevım
Ye yee yarasom canım bende dun yedım bakalım bugun varmı ascı yemegın yanına kesın bı pılav yapıorda
alıskanlık hep yemeklerın yanında oılav tuketırım ama artık daha cok bulgur yapıorum faydasından oturu :)

ya aslında bende çok kararsızdım herkesler bişeyler dedi kullanışlı yok hiç iyi değil ne bilim bir sürü şey işte aslında benim tercihim daha çok çekcelerinden ötürü evim bayaaaa küçük benim şifonyer koyacak yerim yok ayrıyeten çekmecemde olmadığından dedim yatakla beraber olsun nasılsa yataga bir şekilde yer açarım kişisine göre kullanışlı olması değişir bence ya umarım ben kullanırım

merhaba güzel anneler ve onların cici melekleri,
kaç gündür, karne, e-okul, evrak vs.. derken önce okulun fotokopi makinesi ardından da modem isyan edip bozulunca sizle iletişimim koptu.umarım önemli bir şey kaçırmamışımdır. birazdan karneleri veriyorum ve hooooop anneciğimin yanına:))) belki 10-15 gün gelemem buralara. o yüzden hepinizi öpüyorum, kendinize dikkat edin. Allaha emanet olun. bana da iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…