- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.761
Tuzdan olduğunu zannetmiyorum çünkü oldum olası tuzu az tüketirim şimdi hele iyice azalttım çoğu şeye hiç eklemiyorum biz alıştık da misafir gelince kötü oluyor.
Kilodan olabileceğini düşünüyorum çünkü sağlam kilo aldım ve ödem şeklinde değil bastırınca kalmıyor, kontrol ediyorum
yok oyle cok soguk degil yerler, yoksa yapar miyim benim gibi pirpirikli biriaaaa bilerek niye yerlere çıplak basıyorsuuun :/// ben o kadar koruyorum kendimi yinede nasıl olduysa 2 hafta önce idrar yollarımı üşüttüm ve kan geldi düşün ne derece olmuşum çok korktuk doktorumuza gittik ilaç falan ama şimdi geçtii şükür basmaaa yerlere öyle yazık bebeklere kendimden çok ona üzüldüm enfeksiyon kötü sonuçta
benim de en sevdigim yemek diyebilirim :)Haftada 2 kez yıyorum canım benneysekı cok sevdıgım brısey
Sanki bizi anlatmışsın,gece 2 de uyandım,3-4 kere wc'ye gittim sonra da uyuyamadımbebişin hareketlerini sürekli hissetmeye çok alışmışım ben,uyanıp hissetmeyince panik oluyorum başlıyorum dualara..sonra uyumuşum geri sabaha karşı..benim kontrole daha 1 ay var ama iyiyiz sabahtan beri tepinmeler tam gaz..
Walla çocuk insanın karnında başka dert yanında başka dert :) Allah eksikliklerini göstermesin (Amin)
Tuzdan olduğunu zannetmiyorum çünkü oldum olası tuzu az tüketirim şimdi hele iyice azalttım çoğu şeye hiç eklemiyorum biz alıştık da misafir gelince kötü oluyor.
Kilodan olabileceğini düşünüyorum çünkü sağlam kilo aldım ve ödem şeklinde değil bastırınca kalmıyor, kontrol ediyorum
yok oyle cok soguk degil yerler, yoksa yapar miyim benim gibi pirpirikli biri
icten icten yanma hisleri geliyor ama ayaklarim alev alev oluyor arada yapmisimdir coraplari terlikleri atip ama hasta etmez edecek boyutta degil aslinda
idrar yollari sorunlari kotu oluyor bakalim simdi bir sikayetim yok bol bol su icerim pazartesi de doktorumdan test isterim.
benim de en sevdigim yemek diyebilirim :)
uyanikken daha cok wc istegi oluyor sanirim gece, uyuyamadikca kalktim rahatsiz oldum
ama sonra iyi uyumusum da annem erkenden aradi uyandirdi :) zaten bebis de ac kaldi diye kalkmam gerekiyordu
Tühhh bu konuda ayrı düştük:) ben İstanbuldayım ben 24 yaşındayım ya seeen:) bakalım bebeklerimiz tarihleri tutturabilecekler mii:=)
hmmmm anladımm ayacıklar yanıyor demek benimki niye yanmıyor yaa hep buz gibidir ayaklarım istersem 3 kat giyeyimmm, evet tek çaresi bol su zaten çokça tüketmek lazııım
haklısın tabi daha zor geçirirler mantıken benimde elim ayağım şişmiyor bak ben bana özel bişi sanıyordum demek kışla alakalıymış bilmiyordum valla saol:)
yok benim gobeğim çok çıkmadı futbol topu gibi tipi ama vucudum almıyor allahtan göbekte birikiyor ne birikiyorsaDDD benimkide büyüsünn artııkkkk şeker yüklediler mi bu arada sanaaa
Masallah canım[maşşalh yavruna :) ay kardesıde gördü diyince cok duygulandım inşallah 2. bebişte bızde bu duyguyu tadarız
İnşallah herkese tattırsın bu duyguyu rabbim, ilk bebeğini beklemek çok heyecanlı ama ikinci bebeğini beklemek apayrı bir heyecan hele bu heyecana birinci çocuğunuz da katılıyorsa çok çok güzel bir duygu.Daha 3 yaşında olmasına rağmen kardeşiyle ilgili çok güzel hayalleri var oğlumun ona masal anlatıcam, ninni söyleyeceğim, onu ben uyutacağım anne diyor. Kreşte satranç eğitimi alıyor oğlum şimdiden hayal ediyor kardeşine satranç öğreteceği günleri. Hepimizin yavruları böyle olur inşallah.
Ben spasilkleri iade etmek istedim ama gel görün ki faturasını bulamadım gayet makul bir ses tonuyla durumumu açıkladım zati muhtereme
Hatun kişi bir karşı çıkmalar, bir böyle almıyorum tavırları sergiledi ki midem bulandı resmen üründen
Ben sadece o kampanyandan 143 tllik alışveriş yapmışım ki ondan önceside var tavrı hiç hoş olmadı ki faturasız maalesef kabul edemeyiz dese bukadar çirkin gözükmezdi gözüme
Bende daybuydaya mail attım yazdım da yazdım kızlarr :44: Örnek emsal etsin diye sizede atıyorum ki onlarada dedim olumsuz düşüncelerimi paylaşacağım her yerde diye
Merhaba ;
Öncelikle sitenizle olan bütün ilişkimin, üyelik iptalinin kapanmasını rica ediyorum.
Sitenizde yapmış olduğum bebe chocolate ürünlerin hızlı gönderimi, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti dolayısıyla oluşan ürünlerinize ve sitenize güvenimden dolayı hiç sorgusuz "spasilk" adlı kampanyanızdan da yararlandım. Ki kampanyalarda özellikle baktığım %100 pamuklu içerik özelliği alma kararımı daha çok destekledi. Ama ne yazık ki elime ulaşan ürünlerde %80 pamuklu ve %20 polyester içeriği hiç hoşuma gitmedi ama buda sorun değildi kimseyi pamuklara sarmaya niyetim yok elbet ama made in china yazan bölümünü hiç ama hiç beğenmedim. Takdir edersiniz ucuz üretimde ucuz boyaların ve kimyasal maddelerin kullanımı bebek sağlığı açısından tehlikesini. Ben yinede eşime gösterme nihayetinde evime götürmüş olduğum ürünleri, iki gün öncesinde sitenizden iade ederek, akşamı ürünleri hazırladım ama ne yazık ki faturasını bulamadım. Bu amaçla müşteri temsilciliğine bağlanarak durumumu iza ederek çok güvendiğim ve sevdiğim bir site olması neticesinde kendimce kurmuş olduğum bağa istinaden "Gönül" adlı müşteri temsilcinize durumu açıklayarak anlatmak istedim. Ama kendisi beni dinlemeyerek " yeni mi farkettiniz " "iade hakkınız bitmiş yollasanızda geri yollarız" yaklaşımıyla gayet irite edilmiş bir müşteri kazandırdı. Ben kampanyada içerik olarak made in china yazmadığını ve polyester karışım olduğunu anlatmaya çalışmakla beraber 30 gün cayma hakkım yok mu diye soru yönelttiğimde "elektronik ürünlerde" var, hiç sebebsiz iade 1 hafta ve bu dolmuş diyerek made in china içeriğinin sebebsiz olmasını dile getirmektedir. Ve gerilen sinirlerin üzerine böyle bir dialog geçmesi haliyle hamile olan bünyemi hem fazlaca üzmüş hemde çok fazla sinirlendirmiştir. Bana faturasız işlem yapamayız dese bile kabulümdü ki faturasız işlemde bile yardımcı olunsaydı bir kat daha düşüncelerimde ki daybuyday çıtası yükselecek ve bağlı bulunduğum tüm sosyal ağlar, hamile forumlarında bunu çok kez dile getirerek katkıda bulunmak isterdim sitenize ki bebe chocolate ve spasilk kampanyalarınızda bir çok arkadaşıma haber vermek gibi.. Ama şu durumda olumsuz düşünceleride aynı derece paylaşmayı ve şayet faturamı bulursam tüketici haklarına gideceğimi bildirmek isterim...
Günümüz koşullarında her bebek elbet %100 pamuklu ürünler giymiyorlar ama şartlar ve imkanlar doğrultusunda da ben bebeğime made in china olan hiç bir ürünü almama hakkımı kullanmak isterim-istiyorum.
*Size bir önceki mailimde de belirtmiştim ki sitenize olan beğenimi ve spasilk gibi kalitesiz bir ürün kampanyası yakışmadığını.. Yani beğenimi dile getirirken teşekkür eden mailinizde ne kadar mutlu olduysam, iadede ki bu denli hırçın tavrı anlamamaktayım...
Saygılarımla,
N.....
Spasilk002132.....
Spasilk008866.....
Herkeze koccamann merhabaa çok sevgiliii pek tatlııı annelerrr
dün felakat bigundu kramplar sancılar kabız belası derkennnn bugun daha ıyız şükürler olsun
derya canımmmm aman dıkkat et kuzucukk uzak dursun hastalıkkk ınsallah korktugun basınaa gelmezzz
pekbicici canım valla bendee artık esımın pijamalarına sarkar oldum evdee gıyorum bol bol pek bi raht oluyor yahu
evett bulgur plavının onemını cok onceden kesfetmıstım evdede muhakkak pişiriyorum sık sık sansıma ıstekı ascıda gun asırıı cıkarıyorr normal pırınc olavından uzaklastım bulgur tuketıcem dıyee.
bunun nekadar onemlı oldugunu paylasmıssın sana daa ayrıca cok tesekkur ederım canım
bugün hastaneye gıdıcektık yarına kaldı bakalım
çok işim var cumaya gıttı müşteriler ara vermek zorunda kaldım malum namaz saatı kımseyle ırtıbatta olunmuyor
sızlere bakıyım dedım gecmsııı okumaya calıstım bırazcık goremedıklerım olduysa kusuruma bakmayınnn
benım bu sancılar benı bıtırıecek sandım dunn bebıs hareket edıyorya rahat edıyorummmm
kendı kenıdıme nazarmı edıyorum nedır cok rahat cok ıyım derken bısıler cıkar oldu hergecen gunn
kötüyüm ben ya cok rahatsız bı gebeyım sorunluyum hastalıklıyımm belkıı ters teper hergun suram agrıyor demektende cok sıkıldım
canım sana da cok gecmıs olsunMasallah dıyorum kendıme su tarıhe kadar cokfan hasta olmus olmam lazımdı ama sukur kı ufak ufak ugrayıp gıdıyor O kramplar bende de var aklım cıkıyor ogluma bısey olacak acaba yanlıs bır hareket mı ettım kı dıye hemen dusunmeye baslıyorum hepımız alaha emanetız Bulgur pılavı yedım afıyetle bu hafta 3. Oldu bu
veee sonunda kızımın yatagını aldımmmm
Güle güle kullanın darısı basımaa bırde bız bu besık ısını halletsek ıyı olucakk nasıl karar verdıınız buyuyen besıe bende buyuyen ıstıyorumda emın degılım kullanıslımı dıye
Eki Görüntüle 615914
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?