- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.781
benim bebis cok asagida ya
rahmin sallaniyor vurdukca
birkac gun oldu sanirim asagiya indi tekmeler
sizde de oyle olan var mi[/QUOTcanım ben son kontrolümde sormuştum,,bebeğin pozisyonundan olabiliyormuş,yani ters ise aşağıdan tekmeliyordur ve aşağıda hissediyorsundur,,bide idrar yolları enfeksiyonun varsa da oluyormuş
sizde de oyle olan var mi
canım ben son kontrolümde sormuştum,,bebeğin pozisyonundan olabiliyormuş,yani ters ise aşağıdan tekmeliyordur ve aşağıda hissediyorsundur,,bide idrar yolları enfeksiyonun varsa da oluyormuş
yok azcık sana da özel şişme sıcakalrda daha çok olsada messela bnm ayaklarım baya başladı
devamlı iş yerinde oturmaktan daha da tetiklenmiş olabilir ama olabiliyo yani
buarda adların dışında doğum tarihlerimizde aynıymış :)
evet onlarda tutmadı ben ablan sayıırlım
ama ist e yakınım :)
bakalım bizim veletlerin rahatına bağlı artık
kızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:
Gule gule kullanın canım
sizde de oyle olan var mi
onceden ben de usuyordum ates basmalari yeni yeni basladi
ellerim ayaklarim yaniyor. avuclarimi elleriyorum simdi sicacik.
belki sende de olur son aylarda oluyormus genelde
Yok canım henüz yaptırmadım
Bu hafta sonu kan ve idrar tahlillerim var kısmetse ondan sonraki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım :18:
hayırlı cumalar kızlar,
bende çok fena mide yanması var, günde 4 kaşık falan renie due içiyorum, gece yatarken ve öğlen mutlaka olmak şartyla,buna rağmen herşeyide yiyorum yaa sonrasını düşünüpte sakınmak yok, hele o sarımsaklı yoğurt yerken iide yedikten sonra abooo,
bide kızlar çıtçıtlı hamile atleti bulan var mı yaa, varsa marka paylaşırsa sevinirim
Gule gule kullanın canım
Canım oglumun vurdugu yerı sana tarıf edeyım ben ayakları sanıyordum ama ellerıymısoturdugum zaman bu bacaklarımızın kasıkla bırlestıgı yer var ya sankı elını oraya sokup kurcalıyor vuruyor gıbı oluyor ıs yerınde sureklı yapıyor bunu tourdugum ıcın sık sık kurcalıyo uygunsuz yerlerımı
herhalde oyledir surekli yer degistiriyor
ben de gittigimde sorayim diyorum bebegimi gorunce unutuyorum hep
idrar yollari enfeksiyonunu hic duymamistim ama zaten pazartesi idrar testi isteyecektim yptirayim mutlka
2 komsumdada vardı 40 gun ıcersındemı ne anneye ıgne vurulurmus kulaktan duyma anımsadıgım dogumdan sonra oluyor yanı zaten uyusmazlıga gore hemen senın ıcın gereklı ıslem yapılırkızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
Bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:
ya aslında bende çok kararsızdım herkesler bişeyler dedi kullanışlı yok hiç iyi değil ne bilim bir sürü şey işte aslında benim tercihim daha çok çekcelerinden ötürü evim bayaaaa küçük benim şifonyer koyacak yerim yok ayrıyeten çekmecemde olmadığından dedim yatakla beraber olsun nasılsa yataga bir şekilde yer açarımKişisine göre kullanışlı olması değişir bence ya umarım ben kullanırım
selam kızlar,
şeker sonucumu aldım ama doktor öğleden sonra gelecekmiş sonuç gösteremedim..asistanı siz sonucu bırakın ben sizi doktor hanım geldikten sonra 5 buçuğa kadar muhakkak ararım dedi..sonra baktı kağıda yüksek çıkmış sonucunuz dedi.
açken 80 şeker yüklemesinden sonra 191 çıkmış..bunun 150nin altında olması lazımdı doktor hanım 100 mg lık yükleme yaptıracaktır dedi..yani tekrar yapılacakbenim gibi olan var mıydı?
aynı zamandaq yaptırıcaz öyleyse bende 2 şubatta randevum var o günü yaparmı bilmiyorum belkide haftaiçine sarkıtır ama kesin kızacak bana tatlı delisi oldumm çünkü(
merhaba güzel anneler ve onların cici melekleri,
kaç gündür, karne, e-okul, evrak vs.. derken önce okulun fotokopi makinesi ardından da modem isyan edip bozulunca sizle iletişimim koptu.umarım önemli bir şey kaçırmamışımdır. birazdan karneleri veriyorum ve hooooop anneciğimin yanına:))) belki 10-15 gün gelemem buralara. o yüzden hepinizi öpüyorum, kendinize dikkat edin. Allaha emanet olun. bana da iyi tatiller
selam kızlar,
şeker sonucumu aldım ama doktor öğleden sonra gelecekmiş sonuç gösteremedim..asistanı siz sonucu bırakın ben sizi doktor hanım geldikten sonra 5 buçuğa kadar muhakkak ararım dedi..sonra baktı kağıda yüksek çıkmış sonucunuz dedi.
Açken 80 şeker yüklemesinden sonra 191 çıkmış..bunun 150nin altında olması lazımdı doktor hanım 100 mg lık yükleme yaptıracaktır dedi..yani tekrar yapılacakBenim gibi olan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?