2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benim bebis cok asagida ya
rahmin sallaniyor vurdukca
birkac gun oldu sanirim asagiya indi tekmeler
sizde de oyle olan var mi

QUOTcanım ben son kontrolümde sormuştum,,bebeğin pozisyonundan olabiliyormuş,yani ters ise aşağıdan tekmeliyordur ve aşağıda hissediyorsundur,,bide idrar yolları enfeksiyonun varsa da oluyormuş

canım ben son kontrolümde sormuştum,,bebeğin pozisyonundan olabiliyormuş,yani ters ise aşağıdan tekmeliyordur ve aşağıda hissediyorsundur,,bide idrar yolları enfeksiyonun varsa da oluyormuş

herhalde oyledir surekli yer degistiriyor
ben de gittigimde sorayim diyorum bebegimi gorunce unutuyorum hep
idrar yollari enfeksiyonunu hic duymamistim ama zaten pazartesi idrar testi isteyecektim yptirayim mutlka

ben de ilk gördüğümde aynı gökçe zannetmiştim

kızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:

veee sonunda kızımın yatagını aldımmmm

Eki Görüntüle 615914
Gule gule kullanın canım
benim bebis cok asagida ya
rahmin sallaniyor vurdukca
birkac gun oldu sanirim asagiya indi tekmeler
sizde de oyle olan var mi

Canım oglumun vurdugu yerı sana tarıf edeyım ben ayakları sanıyordum ama ellerıymıs oturdugum zaman bu bacaklarımızın kasıkla bırlestıgı yer var ya sankı elını oraya sokup kurcalıyor vuruyor gıbı oluyor ıs yerınde sureklı yapıyor bunu tourdugum ıcın sık sık kurcalıyo uygunsuz yerlerımı

Yok canım henüz yaptırmadım
Bu hafta sonu kan ve idrar tahlillerim var kısmetse ondan sonraki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım :18:

aynı zamandaq yaptırıcaz öyleyse bende 2 şubatta randevum var o günü yaparmı bilmiyorum belkide haftaiçine sarkıtır ama kesin kızacak bana tatlı delisi oldumm çünkü(

Çok geçmiş olsun canım renie çok hafif bir şurup olduğu için bazen etki etmiyor bende de aynı sorun vardı doktorla konuştum şurubu bıraktırdı bunun yerine pulcet tablet verdi sabah aç karnına alınıyor çok iyi geldi.

selam kızlar,
şeker sonucumu aldım ama doktor öğleden sonra gelecekmiş sonuç gösteremedim..asistanı siz sonucu bırakın ben sizi doktor hanım geldikten sonra 5 buçuğa kadar muhakkak ararım dedi..sonra baktı kağıda yüksek çıkmış sonucunuz dedi.
açken 80 şeker yüklemesinden sonra 191 çıkmış..bunun 150nin altında olması lazımdı doktor hanım 100 mg lık yükleme yaptıracaktır dedi..yani tekrar yapılacak benim gibi olan var mıydı?

evet sen de genelde bu konudan bahsediyorsun
aynisi ya benimki de
hatta dedigin gibi bacakla birlesen yanlardan bile damar atmasi gibi vuruslar oluyor
olsun yeter ki iyi olsun tekmeleri oyle olsun ogluslarin
ama korktuyor bazen nedne bu kadar asagida bu bebis diye :)

herhalde oyledir surekli yer degistiriyor
ben de gittigimde sorayim diyorum bebegimi gorunce unutuyorum hep
idrar yollari enfeksiyonunu hic duymamistim ama zaten pazartesi idrar testi isteyecektim yptirayim mutlka

canım benımde kasıklarımda ocgu zaman tekmelerııı oralarda sankı elleryle kazı calısması yapıyr gıbı hıssedeıyrmm nadırde yukarda gobegımın oralrdan bısıler gelıor demekkı yermı degııstıryrlar ondandır normaldır yanı

kızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
Bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:
2 komsumdada vardı 40 gun ıcersındemı ne anneye ıgne vurulurmus kulaktan duyma anımsadıgım dogumdan sonra oluyor yanı zaten uyusmazlıga gore hemen senın ıcın gereklı ıslem yapılır

anladım bızde 65 m2 yasıoruz daa durumum senınkınden farklı degıl :)
bızde buyuyen besıkte karar verdık odama koyucam
kucuk odayada artık bı dolap yada sıfonyer almam lazım mecburennn bakalım hayırlısı martta dusunuyrum bende iş bitince

canım üzülme ben henüz şeker testi yaptırmadım ama arkadaşımda oldu. Gebelik şekeri genelde olabiliyor. Biraz tatlı yemeyi azalt. Birde ben denemedim ama yan komşum hamileyken söyledi tarçın vücut şekerini dengeliyormuş. Bir bardak süte biraz tarçın ilave et. istersen netten biraz araştır sen bilirsin ama düşürdüğünü duymuştum.

aynı zamandaq yaptırıcaz öyleyse bende 2 şubatta randevum var o günü yaparmı bilmiyorum belkide haftaiçine sarkıtır ama kesin kızacak bana tatlı delisi oldumm çünkü(

Ben de şeker yüklememi 2 Şubat'ta yaptırıcam kıslar inşallah yüksek çıkmaz beni de korku sardı ben de bu aralar tatlıya çok düştüm resmen ilk başlarda yemediğimin acısını çıkarıyorum:)

slm sende kendine dikkat et ve bebeğinle Allaha emanet olun. İyi tatiller :)

evet 50 de yüksek çıkıp 100 de normal olanlar var sıkma canını
100 de bır bakılsın ona gore dıkkat edersın cnmm

Arkadaslar Rabbim izin verirse bir Mayis annesi olarak buraya yaziyorum.Kafami kurcalayan bisey var.Dun detayli ultrasona girdim.Ondan once servikal uzunlugu olctuler...Her seyin sonunda doktor hic bir problem olmadigini herseyin yolunda gittigini soyledi.Ben eve gelince kagitlarimi gozden gecirip internetten arastirdim degerlerim normal mi diye (buradaki doktorlar cok fazla bisey aciklamiyo).Servikal uzunlugu ile ilgili nette aradigim seyler sonucu,bakiyorum,benimki dusuk kaliyo.Hep,normal olan 30-35 mm deniliyo ama benimki 27 mm.Yani erken dogum riskim olabilir mi ? Doktor hic bisey demedigine gore sorun etmeli miyim bu durumu ? Cok karisigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…