- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.801
evet sen de genelde bu konudan bahsediyorsun
aynisi ya benimki de
hatta dedigin gibi bacakla birlesen yanlardan bile damar atmasi gibi vuruslar oluyor
olsun yeter ki iyi olsun tekmeleri oyle olsun ogluslarin
ama korktuyor bazen nedne bu kadar asagida bu bebis diye :)
günaydın tatlı fıstıklar ve bol malzemeli ezmeleri:)
önelikle hayırlı huzurlu sağlıklı cumalarımız olsunnn ohhhhh haftanın son iş günü:) haftasonumuz da güpgüzel geçsin inşallahhhh
biz bu akşam işyerime yakın bir arkadaşıma yemeğe davetliyiz, yarın akşam eşimin teyzesinin oğlu yemeğe davet etti. Allah'ın izniyle bu hafta dinlenmeye bol vakit bulucam sanırım:) misafirim yok aklımda belli ev işim yok geçen hafta misafirim vardı evi idare eder temizlemiştik eşimle bu hafta üstten yapar, yıkancak çamaşırları yıkar ütüme bakarım sonrası dinlence veeeeee canımın istediği şeyleri pişirmece yuppiiiiiiiiiii:)
tüm prens ve prensesleri çokkkk öpüyoruzzzz kızımla :))))))
Arkadaslar Rabbim izin verirse bir Mayis annesi olarak buraya yaziyorum.Kafami kurcalayan bisey var.Dun detayli ultrasona girdim.Ondan once servikal uzunlugu olctuler...Her seyin sonunda doktor hic bir problem olmadigini herseyin yolunda gittigini soyledi.Ben eve gelince kagitlarimi gozden gecirip internetten arastirdim degerlerim normal mi diye (buradaki doktorlar cok fazla bisey aciklamiyo).Servikal uzunlugu ile ilgili nette aradigim seyler sonucu,bakiyorum,benimki dusuk kaliyo.Hep,normal olan 30-35 mm deniliyo ama benimki 27 mm.Yani erken dogum riskim olabilir mi ? Doktor hic bisey demedigine gore sorun etmeli miyim bu durumu ? Cok karisigim.
Carsamba doktora gıttımde pozısyonunu tam anlattı sıpamın kafası sol kasıgımdaymıs paralel degılde hafıf C pozısyonunda sag taraffımdan ayaklarını gobegımın ustune uzatmıstıtam sebek bunlar sımdıden azgınlar dogduklarında nasıl basedeceksek
Ya canım benimkinin pozisyonu tam tersi ayakları aşağıda kafasını da göğsümün altından buluyor doktor.Carsamba doktora gıttımde pozısyonunu tam anlattı sıpamın kafası sol kasıgımdaymıs paralel degılde hafıf C pozısyonunda sag taraffımdan ayaklarını gobegımın ustune uzatmıstıtam sebek bunlar sımdıden azgınlar dogduklarında nasıl basedeceksek
bir sorun olsa yolunda gitmeyen bir durum drnuzun sessız kalacagını sanmıyorum acıkcası.
evet bız anneler olarak bıraz pınpırıklıyız ama bence dr guvenın derım
sonucta sureklı takıp altındasınız gercekten o farkta sorun olsaydı sızı bılgılendırırdı
bence sorun etmeyınız zaten erken dogum vs durumları olsa kesınlıkle hazırlıklı olmanız ıcın uyarırdı sızı
hersey yolunda dedıyse ınanın ve supelerden arının lakın bu supeler ınsanı strese sokmaktan baska bırseye yararmıyorum suan strese hıc ıhtyacımız yok
Carsamba doktora gıttımde pozısyonunu tam anlattı sıpamın kafası sol kasıgımdaymıs paralel degılde hafıf C pozısyonunda sag taraffımdan ayaklarını gobegımın ustune uzatmıstıtam sebek bunlar sımdıden azgınlar dogduklarında nasıl basedeceksek
Gule gule kullanın canım
Canım oglumun vurdugu yerı sana tarıf edeyım ben ayakları sanıyordum ama ellerıymısoturdugum zaman bu bacaklarımızın kasıkla bırlestıgı yer var ya sankı elını oraya sokup kurcalıyor vuruyor gıbı oluyor ıs yerınde sureklı yapıyor bunu tourdugum ıcın sık sık kurcalıyo uygunsuz yerlerımı
Masallah canımıns rabbım bıze de nasıp eder 2.cıyı belkı 3. Bıle olabılır kardesını kıskanmayıp baglanması cok guzel olmus tatlımm
Sana olan hayranlıgım saygım bır nebze daha da arttı canımhelal olsun dıyorum benım basıma gelse su usengec halımde hıc ugrasmazdım aman bee bır daha sızden alısverıs yapmam der urunlerımle otururdum arada da gıydırırdım urunler benım cok hosuma gıttı sız chına deyınce acaba dedım gıydırmesem mı dıye de ama gıydırırım gıbı gelıyor
benim de tam tersi cnm..başı sol kasıkta ayakları sağ..dediğin gibi c şeklinde duruyormuş..
kızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:
Kesinlikle katiliyorum.Bu sekilde stres yapmanin hic bir getirisi yok biliyorum.Ama insan kiyaslama yapiyo ve bi farklilik gorunce hemen supheleniyo her seyden.
Tek istegimiz saglikli sihhatli bir sekilde dogmasi....
akşam rüyamda doğum yapmışım..şu anki haftamla..ama bebek normal büyüklükte..tüh diyorum d.izninin bir kısmı şubat tatiline denk geliyor..sonra da diyorum ki en iyisi 2. dönem hiç gitmemek yaz tatiliyle de birleştirirm ohhh ne güzel iyi ki erken doğdu diyorum..sonra burcunun kova olacağını düşünüp seviniyorum..
ama bebeğe hiç bakmıyorum..başkası giydiriyor taşıyor anneme gidiyoruz..annem de hastanede başka birinin doğumunu bekliyormuş..sen burda başkasını bekliyorsun ama seninki doğdu diyorum ..annem gözler böyleeeee ne oldu sonra diyor..bir şey olmadı burda işte bebek diyorum hani bakayım diyor..önce ben bakayım daha hiç görmedim diyorum..kadının kucağından alıyorum yüzünü kendime çeviriyorum kumral renkte düz seyrek saçları var..teni esmere yakın buğday rengi..gözleri turkuaza çalan mavi..ama koca koca gözler..sonra bana 32 dişiyle gülümsüyor..aaaa diyorum bu çocuk dişli doğmuş..ama çokkkkkk güzel diyorum bebeğime aşık oluyorum
Ben de şeker yüklememi 2 Şubat'ta yaptırıcam kıslar inşallah yüksek çıkmaz beni de korku sardı ben de bu aralar tatlıya çok düştüm resmen ilk başlarda yemediğimin acısını çıkarıyorum:)
flash flash flash
eltim 2 kız çocuktan sonra 3. ye hamileymiş..5.5 haftalık..kazayla oldu diyor..ama ben pek inanmadım
o mu fesat ben mi acaba
oğlumun popüleritesini azaltacaklar.
herkes oğluma çalışacaktı ama şimdi benimki 5 aylıkken o doğum yapacak..
neyseeeeee hayırlı uğurlu olsun
hayirli olsun canim saglikla buyusun
yalniz kazayla olmamis da olabilir ciddeniki kizdan sonra erkek istemis olma ihtimali var
ben de isteyip de sonra oyle diyenlere cok kil oluyorum, hamile kalinca kazayla oldu diye
akşam rüyamda doğum yapmışım..şu anki haftamla..ama bebek normal büyüklükte..tüh diyorum d.izninin bir kısmı şubat tatiline denk geliyor..sonra da diyorum ki en iyisi 2. dönem hiç gitmemek yaz tatiliyle de birleştirirm ohhh ne güzel iyi ki erken doğdu diyorum..sonra burcunun kova olacağını düşünüp seviniyorum..
ama bebeğe hiç bakmıyorum..başkası giydiriyor taşıyor anneme gidiyoruz..annem de hastanede başka birinin doğumunu bekliyormuş..sen burda başkasını bekliyorsun ama seninki doğdu diyorum ..annem gözler böyleeeee ne oldu sonra diyor..bir şey olmadı burda işte bebek diyorum hani bakayım diyor..önce ben bakayım daha hiç görmedim diyorum..kadının kucağından alıyorum yüzünü kendime çeviriyorum kumral renkte düz seyrek saçları var..teni esmere yakın buğday rengi..gözleri turkuaza çalan mavi..ama koca koca gözler..sonra bana 32 dişiyle gülümsüyor..aaaa diyorum bu çocuk dişli doğmuş..ama çokkkkkk güzel diyorum bebeğime aşık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?