2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Carsamba doktora gıttımde pozısyonunu tam anlattı sıpamın kafası sol kasıgımdaymıs paralel degılde hafıf C pozısyonunda sag taraffımdan ayaklarını gobegımın ustune uzatmıstı tam sebek bunlar sımdıden azgınlar dogduklarında nasıl basedeceksek

sanada hayırlı cumalar olsun canım . oh valla bu hafta rahatsın desene :) bizim yarın son iş günümüz bir pazarımız var ondada temizlikle geçiyor... inşallah bende bu hafta sonunu güzelcene geçirebilirim.

bir sorun olsa yolunda gitmeyen bir durum drnuzun sessız kalacagını sanmıyorum acıkcası.
evet bız anneler olarak bıraz pınpırıklıyız ama bence dr guvenın derım
sonucta sureklı takıp altındasınız gercekten o farkta sorun olsaydı sızı bılgılendırırdı
bence sorun etmeyınız zaten erken dogum vs durumları olsa kesınlıkle hazırlıklı olmanız ıcın uyarırdı sızı
hersey yolunda dedıyse ınanın ve supelerden arının lakın bu supeler ınsanı strese sokmaktan baska bırseye yararmıyorum suan strese hıc ıhtyacımız yok

bende neresı nneremde hıc bılmıorummmm:26:

anlamıyorumdaa dun yalnız ılkkez sancılarla bogusurken karnımın sag tarfının daha sert oldugunu fark ettım dokundum dıyer yer yumsak tı orası sert acaba poposunumu dayamıs diye düşündüm
orası sısıktı böyle budurumu daha once olduysada ben ılkke goruyorum sahsen
neyse demm sukı doktoruma gıdınce dıcem nasıl karnımda ben ogrenmek ıstıyorum dıcem :)
sızler gıbı azcık bende suramda dıye hayal ederım severkennn
bırde kızlar dogum pozısynuna kacıncı haftada gecmesı gerkıyorr

Ya canım benimkinin pozisyonu tam tersi ayakları aşağıda kafasını da göğsümün altından buluyor doktor.

Kesinlikle katiliyorum.Bu sekilde stres yapmanin hic bir getirisi yok biliyorum.Ama insan kiyaslama yapiyo ve bi farklilik gorunce hemen supheleniyo her seyden.
Tek istegimiz saglikli sihhatli bir sekilde dogmasi....

benim de tam tersi cnm..başı sol kasıkta ayakları sağ..dediğin gibi c şeklinde duruyormuş..

aaaa o elleri miymiş bende dediğiniz gibi işyerinde sürekli otururken bi kıpırtı hissediyorum tam bacaklarımla kasıklarımın orda hatta sıkıştı mı diye düşünüp geri çekliyordum:) bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü korkmaya başlamıştım neden bu kadar aşağıda ve hafif hareketler diye:):)

Canım made in china ya takılma çünkü firma bir american firması nasıl dünyaca ünlü markalar gidip çinde fabrika kuruyor buda aynı şey firma çinde olduğu made in china yazıyor ama firma american firması üretimi çinliler değil amerikalılar yapıyor bende kampanyadan 3 lü badi ve 3 lü atlet zıbınlardan aldım %100 pamuklu ürünler ve çok beğendim. Bir tek battaniyesini beğenmedim iade ettim oda kabul edildi.Ama Pekbicici çok haklı üslup çok önemli bende çok takılırım böyle şeylere sana yapılana çok üzüldüm aynı zamanda internetten yapmış olduğun bir alışveriş kaydı falan var ayrıca onun aldıkları % 100 pamukluda çıkmamış çok haklı geçmiş olsun.

kızlar yaa aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı???
bizde var da bi ilaç mı ne veriliyomuş sanırım.ne zaman oldugunu biliyor musunuz???:18::18:

Var canım bunun için senin negatif eşinin pozitif olması lazım biz öyleyiz ben daha sormadım ama 28. haftada bir test yapılıyoemuş galiba ama asıl önemli olan bebek doğar doğmaz bebişin kan grubuna bakılacak eğer senin gibi negatifse sorun yok pozitifse kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacaksın 72 saat içinde sen dr una söylediysen uyuşmazlığı onlar halleder zaten korkulacak bişey yok

Kesinlikle katiliyorum.Bu sekilde stres yapmanin hic bir getirisi yok biliyorum.Ama insan kiyaslama yapiyo ve bi farklilik gorunce hemen supheleniyo her seyden.
Tek istegimiz saglikli sihhatli bir sekilde dogmasi....

kafana takılıyorsa acabalardan kurtulmak ıcın aramalısın dr bana kalırsa yakın zamanda gıdemıceksen ara konus neolucak dusunmekten ıyıdır oyle canım cok haklısın evham yapmakta ama ıste kurcaladıgımız ıcın sıkıntıı bende boyleyım ılla degerlere bı bakıyorum netten ıyı degıl aslında bu yaptıgımızda :)
neyse canım dedıgım gıbıı sıkılcak takıcaksan dermkı ara dr sor boyle boyle.ıcın rahat etmıs olur

akşam rüyamda doğum yapmışım..şu anki haftamla..ama bebek normal büyüklükte..tüh diyorum d.izninin bir kısmı şubat tatiline denk geliyor..sonra da diyorum ki en iyisi 2. dönem hiç gitmemek yaz tatiliyle de birleştirirm ohhh ne güzel iyi ki erken doğdu diyorum..sonra burcunun kova olacağını düşünüp seviniyorum..
ama bebeğe hiç bakmıyorum..başkası giydiriyor taşıyor anneme gidiyoruz..annem de hastanede başka birinin doğumunu bekliyormuş..sen burda başkasını bekliyorsun ama seninki doğdu diyorum ..annem gözler böyle eeee ne oldu sonra diyor..bir şey olmadı burda işte bebek diyorum hani bakayım diyor..önce ben bakayım daha hiç görmedim diyorum..kadının kucağından alıyorum yüzünü kendime çeviriyorum kumral renkte düz seyrek saçları var..teni esmere yakın buğday rengi..gözleri turkuaza çalan mavi..ama koca koca gözler..sonra bana 32 dişiyle gülümsüyor..aaaa diyorum bu çocuk dişli doğmuş..ama çokkkkkk güzel diyorum bebeğime aşık oluyorum

hayır dıyelım hayır olsun ruyan canım
neguzel gormussun oylee
ay rabbımmm hamıs oluncaaa ruyalarda boguluyoruz resmenn bu gıdısle doguma kadar daha kac ke doguracagız merak edıorummm :)

flash flash flash
eltim 2 kız çocuktan sonra 3. ye hamileymiş..5.5 haftalık..kazayla oldu diyor..ama ben pek inanmadım
o mu fesat ben mi acaba
oğlumun popüleritesini azaltacaklar.
herkes oğluma çalışacaktı ama şimdi benimki 5 aylıkken o doğum yapacak..
neyseeeeee hayırlı uğurlu olsun

hayirli olsun canim saglikla buyusun
yalniz kazayla olmamis da olabilir cidden iki kizdan sonra erkek istemis olma ihtimali var

ben de isteyip de sonra oyle diyenlere cok kil oluyorum, hamile kalinca kazayla oldu diye

Merhaba kızlar dün temizlik işini çok abartmışım,pazar günü günüm olduğu için gece o kadar kötüydümki heryerim ağrıdı oğlum tekme falan atmadı sonra gece göbek deliğimde ağrı değilde acı oldu yani içerden bebiş çekiyor sanki bugün dr gittim sordum göbek deliği dışarı doğru çıkacak o yüzden çekme gibi ağrın olabilir dedi.Şeker yüklemesini sordum haftayamı geleyim diye zaten zayıf birisin ama yinede yapalım dedi,yarın şeker yüklemesine gitmem lazım ama pazartesi gidicem mecbur yarın kayınpederimin sene mevlüdü var.

Bu arada oğluşum 586 gr olmuş fl değerinden boyunu hesaplayayım dedim ama bence ölçüm yanlış olmuş 24+5 günlük çıkmış ölçümlerde yanlışlık olabiliyor yahu ben daha 23 bile olmadım fl nasıl böyle çıkar anlamadım.Aminyo sıvımda gayet güzelmiş çok şükür Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini.

hayirli olsun canim saglikla buyusun
yalniz kazayla olmamis da olabilir cidden iki kizdan sonra erkek istemis olma ihtimali var

ben de isteyip de sonra oyle diyenlere cok kil oluyorum, hamile kalinca kazayla oldu diye

bizde kızı erkeği yoktur bebeğin ama daha önce anlatmıştım erkek oldu diye k.validenin nasıl sevindiğini çünkü soyadlarını devam ettirecek erkek çocuk yoktu..2 tane oğulları var ikisinin de oğlu olmasa kahrolurdu..onlardan zaten ümidini kesmiş olmalı çünkü epeydir evliler 2 kız da okula gidiyor..
İnş. Allah gönüllerine göre verir..doğuracak olan o bakacak olan o..benim tek derdim halası birçok şeyini Almanyadan getirecekti..kendi çocuğu olmadığı için bizimkine yağdıracaktı..şimdi oğlum kısmetini bölüşecek

anaa aynı rüyayı bu gece bende gördüm hamile kaldığımdan beri hiç bebek görmedim hep eşim görüyodu sinir oluyodum,bende bu haftamla doğum yapıyorum karnımı açıp alıyolar sezeryan değil böyle deriyi üsten kaldırınca bebek çıkıyo keşke öyle kolay olsa bebeğimin kilosu gayet iyi ve çook güzel 1 bebekti bakan herkes şok oluyo güzelliğiini görünce kucağımdan indirmiyorum isteyenlerede vermiyorumm ,ayy inşallah sağlıklı ele avuca gelir akıllı bebişler olurlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…