2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

agzımdan canım kusarken geldi.. benım hıc düşük tehlıkem olmadı.. bu cocugun aklı basına yenı geldı yaw bütün belırtıle yenı basladı.. 9 haftaya kadar 3 kılo aldım 4 gunde 2 kılo verdım yağlı salçalı hıc bırsey yıyemıyorum.. tuzlu kraker mıdemı daha cok yakıyor.. ya su bıle içsem taş gb oturyor mıdeme öğürmeye başlıyorum.. kabızlık desen almıs basına gıtmış 15 gün mu ne oldu tuvalete çıkmadıgım popomdan ayrı kan gelıyor agzımdan ayrı burnumdan ayrı Allaha şukur baska yerden gelmıyor

beyaz bisey yok yani boyle belirgin bi sekilde nokta gibi bisey yok boyle golge gibi biseyler var dikkatli bakarsak var onlarda kenardan yansiyanlar gibi geldi bana bilmiyorum yani..

benim de kese aynen boyleydi
ama icinde beyaz bir nokta seklinde 4.5 mm embiryo var diye yaziyordu
ortada asagiye dogru bir yerdeydi
sende de dedigin gibi var gibi birsey golge
doktor yolk gorundu gibi brisey demedi mi

boğazın tahriş olmuştur canım mideden kan gelmesi söz konusu olamaz bence havuç olayını denedinmi işe yaramadı sanırım

tuzlu krakerlerle bastırmaya çalış diycem doktorunu bir arayıp sorsan bakalım o neler önerecek

havuç denedım olmadı canım olduğu gb çıktı onu hiç hazmededim..yarın kontrolum var canım küçük bır şehirdeyim mecbur devlet hastenesıne gidiyorum maşallah orda kadının başı yoğun cvp verebıleccegını düşünmüyorum.. yarın kontrolum var gıdecegım bır gun daha dayanırım elbet dıyorum.. oturdum halıme ağlıyorum artık yapacak hiç birşeyim yok

oy oy
kim bilir ne tatlı bişeydir o, onunla vakit geçirmek ne kadar keyiflidir Allah bilir
Allah bağışlasın ve bize de nasip etsin Inşallah

az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((

canım benim çok geçmiş olsun
Allah korusun......

herkese merhaba.Allah herkese bebeğini sağlıklı,sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin ben yaklaşık bzı hesaplamalara göre 9,bazısına göre 10 haftalık hamileyim.

uzun süre bilgisayar karşısında kalamıyorum bu gün gruba katılmaya karar verdim.
hamileliğim okadar ağır geçiyor ki evin içinde dolaşıp dolaşıp ağlıyorum.sürekli midem bulanıyor ve zaman zaman da çıkarıyorum.
çok çaresizim Allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık.yapmam gereken bir sürü iş var.her şey kokuyor.
bu saat oldu daha yemek yapmadım.Allah yardımcımız olsun.herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonucunu diliyorum.

hoş geldin aramıza.. ahhh daha ne ettin ki... öyle dışardan görüldüğü kadar kolay değilmiş anne olmak... sabretmeyi öğreniyoruz,karşılıksız sevmeyi öğreniyoruz..

hoş geldin aramıza.. ahhh daha ne ettin ki... öyle dışardan görüldüğü kadar kolay değilmiş anne olmak... sabretmeyi öğreniyoruz,karşılıksız sevmeyi öğreniyoruz..

doğru haklısınız.benim üçüncü gebeliğim.
2.si de böyleydi herhalde unutmuşum.evdekilere yetememek beni üzüyor.her şeyi bahane ediyorum.

herkeze slmmmm
bugün gittim kızlar dr a çok şükür miniğimizi gördük folidoce a devam dedi ve çarşambaya kontrole çağırdı, kızımı bir görseniz kardeşimde kardeşim diye elinde gezdiriyor ultrason resmini allahım inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder..

canım bende ilk hamileliğimde düşük tehlikesiyle beraber 4 ay ay buluntı çektim yazın ortasında su içmeye hasret kaldım sabret bir süre allah verir kolaylığını şu an bile ara ara bulantım oluyo ama düşünmemeye çalışıyorum aç bırakma kendini atıştır ara ara..

hayırlı olsun .2. çocuğunuz galiba.
benim oğlumda kardeşim ne zaman büyüyecek diye sorup duruyor.
gece de ortamıza yatıyor gelip.

zaten bir bardak suyu olduğu gibi içmek ne mümkün.bir bardak suyu içmek yarım saati buluyor.
evet ağız hareketlerim sürekli olursa biraz azalıyor gibi.uykum var yatamıyorum yatmak da bulantıyı artırıyor.sabah ezanında bir uyanıyorum,gece 12 ye kadar uyanığım.
Allah yardımcımız olsun.

hamileligin zor geciyormus kolayliklar dilerim sana
benim gorunurde daha bir zorluk yok bulanti falan hic yok, tabi bu da insani sasirtiyor neden yok diyor insan

ne güzel işte.aman sakın ha nazar değdirirsin.
hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış.
ben de bu hamileliğimden bu çok farklı geçecek inşallah diye kendimi şartlandırmaya çalıştım olmadı.
hcg hormonu çok etkiledi şimdi ki ümidim hcgnin kaçıncı haftada düşmeye başlayacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…