- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.681
Kan ağzından mı geldi canım yoksa alttan mı
Ağzındansa eğer boğazın tahriş olduğu için olmuş olabilir endişelenme hemen
Geçen bir sitede okudum bulantılar düşük önlüyormuş.
Tuzlu kraker vs. ye temz hava almaya çalış yağlı şeyler yeme
geçecektir elbet
beyaz bisey yok yani boyle belirgin bi sekilde nokta gibi bisey yok boyle golge gibi biseyler var dikkatli bakarsak var onlarda kenardan yansiyanlar gibi geldi bana bilmiyorum yani..
kızlar geceden beri kusuyorum ve sabah iki kere kusamadım hep kan geldi sanki içimde bir yerim kesilmiş gibi...yarın kontrolüm var yarına kadar beklemem lazım ama içimi rahatlatacak şeylerde duymam lazım... şimdi diyecekseniz ki neden hemen doktora gitmedin geçen bi kez daha oldu gittim o zman bana bı tutanak hazırladılar.. bebeğe olacak her turlu seyden kendım sorumluyum düşük sakat doğum ölmesi vb vb vb... bunu ımzala mudahele edelim dediler.. çünkü sana yapacağımız hersey yada verecegmız her ılac dırek bebeği etkıleyecek o zman bende gittiğim gb geri döndüm mecburen.. o yuzden bu seferde kontrolumu bekledım zaten yarın diye belki aramızda benım gb olan vardır... ayy bu haftaya kadar nekadr rahattım :)))
boğazın tahriş olmuştur canım mideden kan gelmesi söz konusu olamaz bence havuç olayını denedinmi işe yaramadı sanırım
tuzlu krakerlerle bastırmaya çalış diycem doktorunu bir arayıp sorsan bakalım o neler önerecek
ben iyiyim canım işteyim. kıızm buyuyo biraz once kayınvaldemle konustum uyanmus yatagının altındakı carsafı tutmus agzına goturmeye calısıyomus :) ayy hergun yenı bırsey kesvedıyo yaramaz . ay sağlıkla doğur canım inşallah inanılmaz bır duygu bebegın hergun yenı bırsey kesvettıgını görmek
az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
Dr a git canim dustuysen bisey olmasini bekleme allah korusun
uzun süre bilgisayar karşısında kalamıyorum bu gün gruba katılmaya karar verdim.
hamileliğim okadar ağır geçiyor ki evin içinde dolaşıp dolaşıp ağlıyorum.sürekli midem bulanıyor ve zaman zaman da çıkarıyorum.
çok çaresizim Allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık.yapmam gereken bir sürü iş var.her şey kokuyor.
bu saat oldu daha yemek yapmadım.Allah yardımcımız olsun.herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonucunu diliyorum.
hoş geldin aramıza.. ahhh daha ne ettin ki... öyle dışardan görüldüğü kadar kolay değilmiş anne olmak... sabretmeyi öğreniyoruz,karşılıksız sevmeyi öğreniyoruz..
bu arada hoşbulduk demeyi unutmuşum,kusura bakmayın.hoş geldin aramıza.. ahhh daha ne ettin ki... öyle dışardan görüldüğü kadar kolay değilmiş anne olmak... sabretmeyi öğreniyoruz,karşılıksız sevmeyi öğreniyoruz..
uzun süre bilgisayar karşısında kalamıyorum bu gün gruba katılmaya karar verdim.
hamileliğim okadar ağır geçiyor ki evin içinde dolaşıp dolaşıp ağlıyorum.sürekli midem bulanıyor ve zaman zaman da çıkarıyorum.
çok çaresizim Allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık.yapmam gereken bir sürü iş var.her şey kokuyor.
bu saat oldu daha yemek yapmadım.Allah yardımcımız olsun.herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonucunu diliyorum.
herkeze slmmmm
bugün gittim kızlar dr a çok şükür miniğimizi gördükfolidoce a devam dedi ve çarşambaya kontrole çağırdı, kızımı bir görseniz kardeşimde kardeşim diye elinde gezdiriyor ultrason resmini allahım inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder..
hayırlı olsun .2. çocuğunuz galiba.
benim oğlumda kardeşim ne zaman büyüyecek diye sorup duruyor.
gece de ortamıza yatıyor gelip.
canım bende ilk hamileliğimde düşük tehlikesiyle beraber 4 ay ay buluntı çektim yazın ortasında su içmeye hasret kaldım sabret bir süre allah verir kolaylığını şu an bile ara ara bulantım oluyo ama düşünmemeye çalışıyorum aç bırakma kendini atıştır ara ara..
hamileligin zor geciyormus kolayliklar dilerim sana
benim gorunurde daha bir zorluk yok bulanti falan hic yok, tabi bu da insani sasirtiyor neden yok diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?