- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.821
pekbicici canım valla bendee artık esımın pijamalarına sarkar oldum evdee gıyorum bol bol pek bi raht oluyor yahu
Sana olan hayranlıgım saygım bır nebze daha da arttı canımhelal olsun dıyorum benım basıma gelse su usengec halımde hıc ugrasmazdım aman bee bır daha sızden alısverıs yapmam der urunlerımle otururdum arada da gıydırırdım urunler benım cok hosuma gıttı sız chına deyınce acaba dedım gıydırmesem mı dıye de ama gıydırırım gıbı gelıyor
Bak pijamaları hiç aklıma gelmedi artık benimkilerin göbekleri kestiğinden kıvırıp göbek altı yapıyorum lastiğini
Bu seferde eşim cok çirkin duruyor ön taraf böyle yapma diyor
Sanki ben zevkime yapıyorum yaa
aaaao elleri miymiş bende dediğiniz gibi işyerinde sürekli otururken bi kıpırtı hissediyorum tam bacaklarımla kasıklarımın orda hatta sıkıştı mı diye düşünüp geri çekliyordum:) bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü korkmaya başlamıştım neden bu kadar aşağıda ve hafif hareketler diye:):)
Bak pijamaları hiç aklıma gelmedi artık benimkilerin göbekleri kestiğinden kıvırıp göbek altı yapıyorum lastiğini
Bu seferde eşim cok çirkin duruyor ön taraf böyle yapma diyor
Sanki ben zevkime yapıyorum yaa
Yiriiimm ki seniii canım beniimm aynı hisler ve duygular benden sana ve sizlere
Ama nolursa olsun haksızlık ve nahoş durumlarda inanılmaz agresif, sinirli ve hırslı oluyorum
Bugün bu velet içimde takla atıp duruyorr yaaffAra ara stresten taş kesiliyor sonra tıııkk tıkk çekirge devam
Bende dötü nerde? kolu nerde? bacağı nerde? :44: bulamıyorum-Daha doğrusu anlayamıyorum zira 3 ayrı bölgeden aynı anda vuruş hissedebiliyorum
senle hamile olmak vardı aynı sezondaaa... neyseee 2.çocuğun arasını çok açmadaaa aynı ana denk gelsinben geldimm kızlar artık mor bıleklıklı :) bılgılı anne bıleklıgı ozellıkle devlet hastanesınde takıyorsun
doğum oncesı cok işe yarıyor:) ve esımle bıtırme belgemızı aldık 2. belgemız oldu yavrumuz dogmadan doktora yapıcaz
alışverişte yaptım e bebekten bılgınız olsun dıye yazıyorum
tek kullanımlık önlükler bir paket 10 adet 1 tl
sonrası 4 al 3 öde 15 tl toplamda 5 paket aldım dısarda kullanırım diğer bebeğimede kalır
alt açma örtüsü 60 90 cm büyüğünden aldım 10 lu 5 tl 4 paket aldım yatağının altına sererim ve ilerde wc alışkanlıgında cok lazım olcak :)
kruvaze sütyen ıkı adet aldım begenırsem 2 tane daha alıcam 16 tl
diğer sütyenler bana kullanışşız hemde rahat değil gibi geldi ..
baby me ıslak mendıl unı baby gıbı pamuk ve sudan olusuyor sadece
3lü paket her pakette 40 adet var 5 tl 7 paket 21 adet aldım bu fıyata kacmaz :)
kız bebeklere ozel alt degıstırme pedı erkek bebeklerede özel pipiped ani alt actıgımzda ıslatmalara karsı koruyucu hedıyelı :) ıslak mendıller
dahada alırdımda ekım son tarıh kullanım artık bırdaha kampanya yaparlarsa yıne alıcam
ve son olarak bimden ateş ölçer aldım 25 tl haftaya nem ısı ölçer gelıcek 9 tl onuda alırım şimdilik benden bukadar
ebebekte kı fıyatlar 50 tl uzerı ındırım oluyor kargo 4 tl 100 tl uzerı kargo bedava benım alsıvrıs 167 falan tuttu ındırımle 102 tl aldım
1 tl alısverıs cekıde verdıler 6 taksıt yaptırdım ozellıkle ıslak mendıl cok uygundu alısverıs yapıcakların bılgısıne
bende artık yavas yavas bılgılerı derlıyıp hazırlıyım hepımız ıcın :)
senle hamile olmak vardı aynı sezondaaa... neyseee 2.çocuğun arasını çok açmadaaa aynı ana denk gelsin
aa balım kızıyorum bakkkkkk aynı dönem olmaya gerek yokki sen haber et yeterkı ve dua et cok sanslısın
yenı hemıle kalanlara neler olucagını hangı ay hangı testler falan tum bıldıklerımı yazıp belge yapıcam neguzel en bastan bılıceksın herseyı
ve ıstedıgn zamanda soru sorabılırsın ozelım herkese acık :)
allah razı olsun bacım... ama ilk çocuk gibi olmaz hem çocuk olunca inşlh sağlıklı şekilde rabbim sapa sağlam kucağna almayı nasip etsin inşallah o zaman başka tadların olucak inşlh..... artık nasıl ulaşırsak sana bacım....
çok çok sağol söylemen yeter vallahi...
bişey sorsam şu bilinçlendiren seminerler sertifikaalr bizde gidelim eşim le tabi çocuk olursa nerde hangi şehirde varki aacaba...
ha birde bizim adam çocuk istemiyor bişey olsada istese ne olurr yaaa... delirtiyor beni...çocuk değil köpek alalım ben baakrım hem eğitmesi daha kolay diyor veee anlat anlat evde köpek olmaz istemem dinende uygun değil falan 2 dkk sonra tekrar ... ve artık ağlatacak kadar içime işliyor... eskiden vajiliyken iki lafından biri senin o çocuk öğrencilerin bile bu işi yapyor da bir senmi yapamıyosun diyişi bir birde bu diyişi çok feci yapyorrrr ne etsemmmm... okumadğm dua da kalmadı... dua ette rabbim ıslah etsin onu
kızlar hatırlarsanız bi ara size gebelikle ilgili sorular sormuştum 7 aydır bebişimi bekliyorum demiştim ve sonun sükürler olsun ki geldi bebeğim daha fazla bekletmedi annesini
kızlar hatırlarsanız bi ara size gebelikle ilgili sorular sormuştum 7 aydır bebişimi bekliyorum demiştim ve sonun sükürler olsun ki geldi bebeğim daha fazla bekletmedi annesini
çok sağol gülsevdam ben ankaradayım muhtemelen vardır hamilelik şartı ararlarsa sonra giderim artık allah nasip ederse.... tabi önce eşime dediğni versin rabbim. inşlh...canım cocuk olsada net elımın altında gırerım yıne hayatımı kısmam ama oncelıgım evladım olur
sen rahat ol ulasırsın bana :)
ıstanbulda olanları bılıyorum ben canım sen hangı ilde isen devlet hastanelerınden bırıne gıdıp sorusturabılırsın
ayrıca nette nnelık egıtımı dıye arastırıp takıp edersen semınerler oluyor ayşe öner mesela ılk gıttıgım semıner onunkıydı 5 saat dolu dolu egıtım aldık ..
esinede Rabbim evlat sevgisi versin inşallah balımmmmm
ücretsiz eğitim verilen hastaneler istanbul için
Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 391 06 80 - 1585
Süleymaniye doğum Evi ve Eğitim ve Araştırma Semiha Sakir doğum evi 0212 547 12 90 - 113
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 0212 4041500 - 1712
Yakacık kadın doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 3772396 - 1171
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0212 37350 85 0212 3735082
cok sevındım canım cok bekletmeden geldi annesi sağlıkla kucagına aldığınıda gör inşallah :)
canım cocuk olsada net elımın altında gırerım yıne hayatımı kısmam ama oncelıgım evladım olur
sen rahat ol ulasırsın bana :)
ıstanbulda olanları bılıyorum ben canım sen hangı ilde isen devlet hastanelerınden bırıne gıdıp sorusturabılırsın
ayrıca nette nnelık egıtımı dıye arastırıp takıp edersen semınerler oluyor ayşe öner mesela ılk gıttıgım semıner onunkıydı 5 saat dolu dolu egıtım aldık ..
esinede Rabbim evlat sevgisi versin inşallah balımmmmm
ücretsiz eğitim verilen hastaneler istanbul için
Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 391 06 80 - 1585
Süleymaniye doğum Evi ve Eğitim ve Araştırma Semiha Sakir doğum evi 0212 547 12 90 - 113
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 0212 4041500 - 1712
Yakacık kadın doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0216 3772396 - 1171
Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0212 37350 85 0212 3735082
cok sevındım canım cok bekletmeden geldi annesi sağlıkla kucagına aldığınıda gör inşallah :)
gozun aydin canim
tebrik ederim
saglikla buyusun bebegin
gunaydin herkese
sonunda kuafore agdaya gitmeye karar verdim
ama kendimi cok kasarsam birsey olur mu, aciyor diye gerildigimde kastigimda:44: tereddutlerim var biraz jiletten agdaya donmek soz konusu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?