2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mutlu hafta sonları güzel anneler

burası yağmurlu puslu bir hava var oğluşumla sohbet ediyoruz bizde fırsat bu fırsat

ben seviyorum konuşuyorum onla o da tekmeleriyle cevap veriyor şimdilik anlaşıyoruz umarım hep böyle olur

bende istiyorum ama karar veremiyorum
artık jilette çok zor görmek almak
sonucu ne olur bizede bildir

ufff cok korkuyorum acıycak kasıcam bırsye olucak dıye
ama gitmek istiyorum kendim yapamiyorum gitsem 10 dkda halledilir ben de bir ay ve daha fazla idare ederim
oyle ki zaten azaliyor agdadan sonra cikmaz dogru durust bir de dogumdan once aldim mi missss
gidicez bakalim diger korkum mikrop kaparsam diye ama evden bir ortu goturucem orda sermeye agdayi da umarim yeni acar kiz bakarim
oyleee iste, annem sac boyaticak o ara ben giricem agdaya umarim kolayca agrisiz sorunsuz halollur

gülsevdam bende tedi nevresim takımlarını sormuştum sana canım ama görmedin mi? benim yavrusun hiç nevresimi yokk

gülsevdam bende tedi nevresim takımlarını sormuştum sana canım ama görmedin mi? benim yavrusun hiç nevresimi yokk

cevabı yazdım canım görmedın galıba :) netten tedi yaz subelerı cıkıcak genellık ıstanbulda subelerı :)

plates topu ustunden merhaba kızlar :) ınanılmaz ıc bacak kaslarını calıstırıyor dogum esnasında cok yardımcı olcak bu egsersızler:)
gece ruyamda doguma gıttıgımı gördüm cok tuhaf bır duygu
gece benım bacaksız show yaptı bıze karnım ıactık esımle gayet acık hareketlerını ızledık
artık karnımı acınca kacmıyo aferım alıstı

yengeme sıparıs verdıgım bebek arabası hızlıca geldı bebefıxden benım e bebek sıparısıde yolda bakalım ben evden cıkmadan gelır inşallah :)
yenı bır gun hepımıze huzur mutluluk getırsın inşallah

gunaydin herkese

sonunda kuafore agdaya gitmeye karar verdim
ama kendimi cok kasarsam birsey olur mu, aciyor diye gerildigimde kastigimda:44: tereddutlerim var biraz jiletten agdaya donmek soz konusu cunku

gunaydin canim,agda jiletten sonra azcik acitir ama sen yine de buz iste cok acirsa hemen kompres yapsinlar buzlu bez ile ben jiletten agdya dondugumde ole yaptirmistim ,

ben mobılyacıya ıstedıgım kulpları anlattım bkuruz dedı ama bılmıyorumkı bulurmu zaten onumuzdekı hafta gıdıp bakıcam ne yapıyor mobılyalarım ne durumda dıye kulpları da secerım grı metal ıstıyorum ama belkı farklı bırsey buursam o da ılabılır:)

ben avızemı goptan toptancıdan 120 tl ye aldım tam ıstedıgım gıbıydı :)
ben esimin gitgide daha endiseli oldugunu dusunmeye basladim,bu gebelik onu benden daha cok etkilemis gorunuyor.siz de durumlar nasil?
aynen cnm aynen srf bana ve bebgıne zarra gelmesın dıye elınden gelenı yapıyor canımm kocam

kızlar bende ağdaya gideceğim napayım hiç göremiyorum artık arkadaşı bekliyorum o beni götürecek size deneyimlerimi yazarım , birkere gidersek arkası gelir

benim kız kardeşim hep gider alışmış ben hep kendim yaparım

Kızlar günaydın,,
Ben hala iyileşemedim ve antibiyotik kullanıyorum maalesef. Bu zamana kadar zararlı olduğunu düşündüğüm hiçbir şey yemedim içmedim ama şimdi ilaç kullanmak zorundayım Neyse ki çok şükür ateşim düştü. Öğretmen olduğum için şu an yarı yıl tatilindeyim bol bol dinlenicem artık. Yalnız dünden beri bebişimin hareketleri biraz yavaşladı çok çok az hareket etmeye başladı . Eşime de söylemek istemiyorum boşuna kendini üzüyorsun diyor. Bunu yaşayan var mı yani hareketlerin kimi zaman azaldığını hisseden??

hepinize güzel haftasonları kızlar...

temizliğimi yaptım yoruldum biraz oturuorum şimdi, kendinize ve bebişlere iyi bakın

arkadaşlar merhaba öncelikle herkese sıkıntısız bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum benimde bir kaybım oldu ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 27. haftamın içindeyim ama tabi önce düşük tehlikesi ve daha sonrada rahimde açılma oldu ve dikiş atıldı nerdeyse 7 hafta oldu bu yedi hafta içinde öyle çok büyük sıkıntı yaşamadım evdeyim mümkün olduğu kadar yatmaya çalışıyorum allah nasip eder kızım ozamana kadar beklerse 1 mayısta kucağıma alıcam inşallah bu arada erken doğum riskim devam ediyor benim size sorum 2 gündür çok fazla bel ağrısı çekiyorum aynı haftalarda olan arkadaşlardada bu ağrıyı çeken varmı acaba dikişlerim sağlam onda bir sıkıntı yok ama doktorum rahim bebeği atmak istiyor dedi acaba benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan ve bana moral olabilecek arkadaşlar varmı aranızda şimdiden teşekkkürler

şeker yüklemesi için doktorda bana zayıfsın gerek yok aslında dedi ama yapıcak galiba bende pek istemiyorum iki de bir kan aldırcam artık kan aldırmktn bıktım ne yapsm acaba

canım hangi arabayı aldınız ? ben de araba derdine düştüm bu aralar...
sunnuy baby markası nasıl bileniniz var mı?

Mrb teyzeleri biraz önce elimi karnıma göturdm ve cok sert oldugunu farkettim ama 1 2dk sonra normale dondu bide esime yalvarıorum karnımı tut sende hisset die ama korkuyorum ya bisi olursa dio napcam ben ya ben babasıda hissetsin oda sevsin konussun ogluyla istiorum bu korkusunu nasıl yendircem ona :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…