- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.841
bende istiyorum ama karar veremiyorum
artık jilette çok zor görmek almak
sonucu ne olur bizede bildir
aa balım kızıyorum bakkkkkk aynı dönem olmaya gerek yokki sen haber et yeterkı ve dua et cok sanslısın
yenı hemıle kalanlara neler olucagını hangı ay hangı testler falan tum bıldıklerımı yazıp belge yapıcam neguzel en bastan bılıceksın herseyı
ve ıstedıgn zamanda soru sorabılırsın ozelım herkese acık :)
gülsevdam bende tedi nevresim takımlarını sormuştum sana canım ama görmedin mi? benim yavrusun hiç nevresimi yokk
gunaydin herkese
sonunda kuafore agdaya gitmeye karar verdim
ama kendimi cok kasarsam birsey olur mu, aciyor diye gerildigimde kastigimda:44: tereddutlerim var biraz jiletten agdaya donmek soz konusu cunku
ben mobılyacıya ıstedıgım kulpları anlattım bkuruz dedı ama bılmıyorumkı bulurmu zaten onumuzdekı hafta gıdıp bakıcam ne yapıyor mobılyalarım ne durumda dıye kulpları da secerım grı metal ıstıyorum ama belkı farklı bırsey buursam o da ılabılır:)Ben mobilyacıya cıkabilen kulplardan yap dedim kendi beyaz normal kulp takacak ama yanına arabalıları getircek, bende oldu ki sıkılırsam bide sporlu denerim kendide büyünce paşa gönlü nasıl isterse öyle yaparBakalım topcu mu popcu mu olacak kısmetse
Netten baktın mı canımm, Metal lacivert renk mi yoksa direk gri mi yapacaksın
Buarada Avize ve abajur fiyatını aldım uçuk attımİnsanın hayallerinin parayla yıkıldığına tanıklık ettim kendimde bizzat Neyse sporsor arayışına gireyim
Sağlıkla doğsunlarda herşey olur Allahın izniyle canımm
Bende bi heves oda yaptırıyorum ama kimbilir ne zaman yatacak içinde
aynen cnm aynen srf bana ve bebgıne zarra gelmesın dıye elınden gelenı yapıyor canımm kocamben esimin gitgide daha endiseli oldugunu dusunmeye basladim,bu gebelik onu benden daha cok etkilemis gorunuyor.siz de durumlar nasil?
Kızlar ya goguslerimden su gibi bisi gelio normalmi bu :-/
normalmıs cnm bende hıc olmadı ama olan arkadaslarımız var sıkmak ıyı degımıs sakın sıkma
Merhaba kızlar dün temizlik işini çok abartmışım,pazar günü günüm olduğu için gece o kadar kötüydümki heryerim ağrıdı oğlum tekme falan atmadı sonra gece göbek deliğimde ağrı değilde acı oldu yani içerden bebiş çekiyor sanki bugün dr gittim sordum göbek deliği dışarı doğru çıkacak o yüzden çekme gibi ağrın olabilir dedi.Şeker yüklemesini sordum haftayamı geleyim diye zaten zayıf birisin ama yinede yapalım dedi,yarın şeker yüklemesine gitmem lazım ama pazartesi gidicem mecbur yarın kayınpederimin sene mevlüdü var.
Bu arada oğluşum 586 gr olmuş fl değerinden boyunu hesaplayayım dedim ama bence ölçüm yanlış olmuş 24+5 günlük çıkmış ölçümlerde yanlışlık olabiliyor yahu ben daha 23 bile olmadım fl nasıl böyle çıkar anlamadım.Aminyo sıvımda gayet güzelmiş çok şükür Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini.
cevabı yazdım canım görmedın galıba :) netten tedi yaz subelerı cıkıcak genellık ıstanbulda subelerı :)
plates topu ustunden merhaba kızlar :) ınanılmaz ıc bacak kaslarını calıstırıyor dogum esnasında cok yardımcı olcak bu egsersızler:)
gece ruyamda doguma gıttıgımı gördüm cok tuhaf bır duygu
gece benım bacaksız show yaptı bıze karnım ıactık esımle gayet acık hareketlerını ızledık
artık karnımı acınca kacmıyo aferım alıstı
yengeme sıparıs verdıgım bebek arabası hızlıca geldı bebefıxden benım e bebek sıparısıde yolda bakalım ben evden cıkmadan gelır inşallah :)
yenı bır gun hepımıze huzur mutluluk getırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?