2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gokche
ozellıkle sen soylememı ıstemıstın
agdaya gittim cok temizdi eldiven de takti kiz ortam da temizdi
ve canim cok aciycak diye cok kastim ama ilk yapistirmada hic hissetmedim bile kiz sordu,farketmedim dedim. sonra da hic acimadi ve 7 aylik jilet deneyimine ragmen gercekten aci cekmedim arada kastim biraz kendimi ama hic korktugum gibi olmadi ve simdi tertemizim cok mutluyum bir kere de doguma yakin gittim mi tamam temiz temiz girerim. yalniz doguma yakin gidenlerden kiz korkuyorum diyor suyu patlar diye ama basina gelmemis daha once hic.
tek endisem birkac batik varmis onlari cikarmaya calisti falan o ara cimbiz almis kaniyor zaten batiklar oyle ugrasti baskasina kullandigi cimbizi, ondan huylandim cok ama aklima kotu sey getirmiycem.

kendim dogru durust beceremiyorum ki hamile olmadan once de 2 saat ugrasirdim boynum kopardi resmen
ama gidip aldirmak ve guvenilir temiz birini bulup hep ona aldirmak iyi fikir
turkiyede yasiyor olsam hep oyle yapardim
ben memnun kaldim umarim senin de deneyimin iyidir

gecmis olsun uzme kendini cok fazla insan kullaniyor antibiyotik
ben de o kadar dikkat ederim yedigime ictigime ama ben de dis tedavim icin kullanmak zorunda kaldim
bebegim her zaman ayni sekilde hareket etmiyor canim benim de kimi zaman hic durmuyor kimi gunler cok sakin

canım hangi arabayı aldınız ? ben de araba derdine düştüm bu aralar...
sunnuy baby markası nasıl bileniniz var mı?

Babyhope Baston Bebek Arabas - SA-7 ( % 40 ndirimli.. ) - Bebefix.com, Bebeinin Hereyi Burada
yengemın bu model

benımkıde bu
Bebefix Ürün Tanıtımı - Babymax Carmine 6280 Çift Yönlü Bebek Arabası - YouTube

alırken hafıf ıkı yönlü kolay kapanır olmasına cok dıkkat ettım
bırde tekerlekler buyuk olmalı benımkınde tek eksık tekerlek buyuk degıl esım alır takarım dıyo:)
yengemınkıyle benımkını bugun kıyasladım onunkı 8 kg benımgı 4.9 gr cok rahat benımkını alıp kapıyorum tasıyorum
4de katlanıyor cok kolay acılıyor
ama yengemınkı cok zorladı kapaması herseyı bı dert ama cok kalıtelı saglam araba
herkesın alırkenkı krıtelı farklıdır canım marka takıntım hıc yok onemlı olan bebısle beraberken arabayı tasıma kullanabılme
ama tum kullananlar agır aldıkları arabalara pişman oluyor eltımde var sımdı hafıf bı araba ıstıyor ıkıncı cocuguna ..

bugun pilates topu mu aldim ama napcagimi bilmiyorum yardim istiyorummmmmmmmmm:26:

ben benımkıyle butunlestım artık netteyken tv seyrederken ustundeyım :)
ustune dık otur bacaklar acabıldıgın kadar acık olcak ayaklar yere degıcek ılerı gerı yada oryantal yapar gıbı kalcayı döndürme:)
bunları yapıp nefes egsersızıyle bırlestırebılırsın ve bacaklar acık pozısyonda oturabıldıgın kadar otur ben 1 saat ıle basladım bırde
vajı kasların sıkıyorum o sekılde otururken mıs gıbı kergel egsersızı :) hem dogumda cok buyuk kolaylık oluyor hemde dogumdan sonra
normal sezeryan farketmez vucudun toparlanması ıcın cok ıse yarıcak pılates topu
bırde duvara topu dayayıp sırtını topa verıp topla beraber asagı comelıp kalkma ıc bacak kasları kuvvetlenıyor
nefes egsersızıyle beraber yapılıyor bunlar kılo verme spor degıl hepsı vajı kasları kuvvetlendırme sancı esnasında daha dayanıklı olmak ıcın

oh kosum bandıma cıktım hasret gıderdık esım tepemde in in 8.5 km yürüdüm bayagıdır cıkmadım of haftada 2 3 gun cıksam
bu ara hep dısardaydım :) agda yapanlar mıs gıbı olanlar sızı hıc kıskanmıyorum tamammı desemd e ınanmayın :)

teşekkür ederim canım..seninkini çok beğendim..benim de marka takıntım yoktur ama aldığım şeyin sağlam olması önemli..etrafımdaki arabalardan referans alıyorum mecburen ben de...eğer sen beğendiysen tamamdır benim için

canım netten arastır en hafıf araba .. baybgo alcaktım o 6.5 kg agır gelınce bunu aldım pımı cekınce bıranda acılıyor hemen kapatmasıda
sadece baybgoda olan bı ozellık bunda var dık durup 4 de katlanınca ufalıyor ıstanbul ve vesaıtlerle kankı olan bana bulunmaz nımet:)
umarım ıstedıgn gıbı bulursun arabayı

hastalıktan kurtulup ayağımızın tozuyla geldik burayaaaaaaa bomba gb

hosgeldın nıye geldın eywah bomba gıbı beldın dokturucen yıne bızde gülme komasına gırıcez:)
hastalık korksun senden bıdaha gelmez bıkmıstır emın ol :)

Son düzenleme:

merhaba hosgeldın aramıza gecmıs olsun ...bu zamanalrda bel ve sırt agrıları normal ama sneın durumun daha farklı burada rahmıne dıkıs atılan arkadaslarımız oldu cnm umarım bebegın vaktınde gelır annesi

iyi gecelerrrrkımse yok ama ben yazayımm

benım bugun 2 kere bacagıma aynı yere kramp gırdı cok kotu bırsey mıs son aylarında daha cok goruluyormus ılk defa oldu kendımı yere nasıl attım bılemedım allahtan kız kardesım yanımdaydı canım o da cok korktu kalkamadım uzun sure yerımden ve hala agrıyor aynı yer..bu hafta kontrolum var sanırım magnezyum mudur nedır ona baslama zamanım geldı:)

gecmis olsun canim
magnezyum cok iyi gelir
ben de 15 tane ictim ara vericem simdi sonra karnima arada batma gelirse yine yeniden basliycam diger 15 taneyi icicem
ben magnezyumu alinca bir de kalsiyumu fazla tuketince arada denge oldu ve agrilar gidiyr rahatliyor insan

kızlar sonunda şeker yuklemem yapıldı. 14 kilo aldım ve ailede şeker hastası cok olduğu için şüphe duyuyordum. ama neyseki şeker seviyem hep alt sınırda çıktı. demir hapımı duzenli kullanmamama rağmen kan değerlerim de hep normal çıktı. fakat doktorum diyetisyene gitmem gerektiğini, bundan sonra en fazla 2 kilo alıp gebeliğimi bitirmemi tavsiye etti. ben de diyetisyene gittim. diyetisyen ne dese begenirsiniz:) sizin almanız gereken tum hamilelik boyunca zaten 9 kiloymus:) biraz fazla kiloyla hamile kalmıstım cunku:) o sebeple bu saatten sonra artık kilo verdiremeyiz ama hiç kilo almadan gebeliği tamamlamaya çalışıcaz dedi. once verdiği liste cok doyurucu ve zengin gelmişti. ama iştahım oyle açılmış ki kızlar verdiği zengin listeyle bile doymuyorum. midem sürekli kazınıyor. haftaya gittiğimde buna bir çare bulmasını, bulamazsa ben artık bildigim ve istedigim gibi yemeye devam edip kilo alacağımı söylicem:) iki gündür akla karayı seçtim sormayın yaa hamileyken açlık ne zor birseymiş

Canım biraz anneyede bağlı bende 2 gün önce kendimi uykulu ve bitkin hissediyordum temizlik işini biraz abarttığım için o doğru dürüst hiç oynamadı oğlum ertesi günde çok az haraket etti dün akşam eşimle şakalaşırken oğlumda delirdi eşimden bile saklamadı tekmeleri babasınıda dövdü bütün gece oynadı durdu Yani arasıra oluyor merak etme hiç

saol cnm benım ısıtcem gıttıgımde gece yatarken cok corlandım hareket pek edemecdım ve hala bacagımda ayrı ver kalsıyumu bol tukettıgımı dusunuyorum ama tabı yetersız olabılır bakaalım

ayyy benı anlattın sankiii anlatırken kendımı gordum bende 15 kesın aldım tartılmıyorum ama kan degerlerım normal sekerım de tavan yapmıstır dıye bekelrken aksıne dusuk cıktıbakalım bu hhafta kontrolum var benı dıyetısyene mı yollar baska bı care mı bulur doktorum bılemıcemdoymuyorum kesınlıkle herkez masadan kalkıyo yemegnı bıtırıp be halaa ac gıbı yıyorum allah sonumuzu hayr etsın

hava durumu içimi karartsada :) yeni bir güne merhaba arkadaşlar
bu gece yatarken demır hapımı almamısım ve gece bacak agrım hıc olmadı alakası varmı bılmıyorum
ama haftalardır ender agrısız uykum bolunmeden uyandıgım bır gun oldu bugun :)

gulsevdam bilmiyorum ama ben yatmadan aliyorum kan ilacimi oyle denk geliyor hep.
gunduzleri yogurt sut peynir bir sekilde engel oluyor icmeme ama gece yatmadan en uygun zaman oluyor icip uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…