2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gözün aydın canim bende şekerden korkuyorum insallah bizimde temiz cikar onumuzde hafta olacak benim... Ben bu ara kilo almiyorum ama pek istahim yok hatta biraz verdim 8,5 9 kilo falan aldim ama haftaya gore baya cok bende doktora sordum ne yapabilirim diye diyet önermiyorum dedi sadece dikkat edeceksin 6 ogun azar azar ye dedi onu yapmaya calisiyorum sanirim ise yariyor. Az az yedigim icin aksama pek yemek yemek istemiyorum yoksa 2 tabak yiyorum bol ekmek falan , bunu deneyebilirsiniz ogunlerde de biri meyve biri sut biri aparetif bi yemek biri sandwich birinde tatli yada kek ne varsa o tarz bisi yada cerez birinde de aksam yemegi yogurtla vs ne varsa ve bol su

gunaydinlar hayirli pazarlar arkadaslar bir sey soracam arkadaslarbenim bebegim 3 gundur cok hafif hafif kayiyo baska birsey yok daha onceleri daha hareketliydi sizin nasil geceleri hic kipirdamiyo uyudugum zaman hic beni rahatsiz etmiyo yani ins iyidirrendevumada daha 1 ay var

Geceleri benimkide hateketli degil ben yatinca oda uyuyor sanki uyanmamıza yakın cildiriyor yemek yedikten sonra sakin sonra oglen hareketli gece yatmaya yakinda baya saglam vuruyor ama gecenlerde bende 2 gun pek hissedemedim saglik ocagina ugradim kalp sesini dinledik icim rahat etti ertesi gun gene rutine dondu bence sende yarin bi ugra en pratik cozum.

every bende gunduz yedıklerımden dolayı gece ıcmede careyı buldum rahat ettım
ama dedıgım gıbı ılkdefa almamısım ılacı ve ılkdefa aralıksız uyudum belkıde denk gelmıstır:)

canım cok sıkılıyor cıkıp gezmek sahıle ınmek ıstıyorum ama bu halde en fazla 1 saat yuruyebılırım
yarın da ıs var bugun de bol bol dınleneceğiz artık
gece bır uyandım sankı felc geçirmişim (allahım korusun) kıpırdayamadım agrıdan sonra tekrar uyuyakalmışım :18:

slm kızlar nasılsınız vitaminlerinizi eksiksiz alın ben aksattım şimdi çok acı çekiyorum dişim iltihapladı ve agrısı çok kötü.bugun çekilecek galiba

selam kızlar..dün şeker yüklemem yapıldı henüz sonucumu almadım..ordan da ayrıntılı ultrason yaptığımız yere gittik, bebeğin yüzünü net göremediğimiz için bir kez daha bakılacaktı..radyoloji uzmanı bebeği ölçtü maaşallah 750 gr ve 33 cm olmuş oğlusumm ancak radyoloji uzmanı dedi ki plesentanda kalsiyum birikmesi olmuş yaşlandırıyor plesantanı kalsiyumu azalt dedi..önce çok korktum sordum o kadar önemli birşey değil doktorun bakar zaten dedi..sonra ordan çıktım moralim çok bozuktu doktorumu aradım, bu çok normal gebelerde görülebiliyor takma kafana, gelmene gerek yok yine rutin kontrollere devam edeceğiz bu öyle önemli birşey değil dedi de rahatladım..tabi hala içimde acabalar var ama kalsiyum tabletimi bıraktım bile..doktoruma da önümüzdeki hafta gideceğim bir de o bakar ama takmıyorum kafama, kendi doktoruma güveniyorum..bu arada ben süt yoğurt peynir tüketiyordum yumurta da tabi .. bir de haftada 5 gün 1000 lik calsiyum sandoz içiyordum doktorum vermişti..tabi elevit ve kan hapı da içiyorum..kalsiyumu bıraktım bakalım..hayırlı ve sağlıklı bir şekildebebeklerimize kavuşuruz inşallah..öpüyorum hepinizi..

fıstıkk annişler ve tatlı mı tatlı ezmeleri selamlarrrrrrrrrrr:)

bir pazar daha bitiyo ve ben avcılar da oturuyorummmm kar yağıyoooo yarın işe nasıl gitceğimin stresi basıyo geçen sefer gitmedim ve sorun çıkarttılar ama valla çoğalırsa yıllık iznimden kesin ama ben gelemem dicem... inşallah yağmaz istediği kadar soğuk olsa da yağmasa... malum hergün arabayla 35 km gidiyoruz başka şekil gitme şansım yok... bu göbişe yürü ve metrobüsa bin imkansız benim için... Allah yardımcımız olsunnnn hepimizin

son saatlerin keyfini çıkaralım:) valla biz 2 gündür babişle öğle uykusu yapıyoz iyi geldi birazdan da ütülerimi yapıcammm sonra kısa da olsa dinlenmece....

öpyoruz teyzoşlarrrrrr

inşallah çıkmaz canımm. ben 66 ile hamile kaldım. dogum sonuna kadar almam gereken 9 kiloymus. cunku zaten kilom fazlaydı hamile kaldıgımda.ama zayıflıga göre o kilo değişir bence. 8-9 kilo bana göre cok cok iyi:) 45-50 ile hamile kalanlar için 20 kilo bile iyi:) ivana sert, çağla şikel bile 30 kilo aldı diyolar:)

radyologun dediğine bakma canım. sen doktorunu dinle bir sorun olsaydı o söylerdi sana. hiiç sıkıntı yapma. bebeğin maşallah cok iyi gelişmiş. bizimkine boyu 30, kilosu 770 gr dedi. ama tabi net rakamlar değil bunlar.+- 100 şaşma payı oluyormus.

bir gün daha bitiyor yarın işe gidiceklerin Rabbim yardımcısı olsun
hava bırrr cok soğuk eşimde bu soğukta çalışıyor şuan
herkese hayırlı geceler tatlı düşler

Haftanın ılk ıs gununden herkese merhabalar dılıyorum su kıs gunu yagmurlu havada evde kalsam daha mutlu olurdum

günaydın günaydın herkeslereeeeeeeeee
bugün hava çok soğuk ve 4 gün evde toto yaydıktan sonra işe gelmek çok zorrrrrrrrrr
umarım herkesler iyidir. havalar çok kötü amman dikkat edin kendinize ve meleklerinize.
oğluşum da tembelliğe alışmış sanırım kaç gündür hiç durmuyodu. bugün pısmış hiç sesi çıkmıyo
öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiiiii

günaydın anneler ve minik melekleri hepinizin haftası güp güzel olsun

cumartesi günü 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı şekerim yüksek çıktı. yani korktuğum başıma geldi.
bir hafta diyet yapıcaz şekerli şeyler ve hamur işi yemiycez ve haftaya tekrar 100 mg lık yükleme yapılacak. İnşallah bu seferkinde yüksek olmaz:18:

insallah cikmaz tatlim moralini bozma,bende yaptirdim sonuclari bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…