- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.881
kızlar sonunda şeker yuklemem yapıldı. 14 kilo aldım ve ailede şeker hastası cok olduğu için şüphe duyuyordum. ama neyseki şeker seviyem hep alt sınırda çıktı. demir hapımı duzenli kullanmamama rağmen kan değerlerim de hep normal çıktı. fakat doktorum diyetisyene gitmem gerektiğini, bundan sonra en fazla 2 kilo alıp gebeliğimi bitirmemi tavsiye etti. ben de diyetisyene gittim. diyetisyen ne dese begenirsiniz:) sizin almanız gereken tum hamilelik boyunca zaten 9 kiloymus:) biraz fazla kiloyla hamile kalmıstım cunku:) o sebeple bu saatten sonra artık kilo verdiremeyiz ama hiç kilo almadan gebeliği tamamlamaya çalışıcaz dedi. once verdiği liste cok doyurucu ve zengin gelmişti. ama iştahım oyle açılmış ki kızlar verdiği zengin listeyle bile doymuyorum. midem sürekli kazınıyor. haftaya gittiğimde buna bir çare bulmasını, bulamazsa ben artık bildigim ve istedigim gibi yemeye devam edip kilo alacağımı söylicem:) iki gündür akla karayı seçtim sormayın yaahamileyken açlık ne zor birseymiş
gunaydinlar hayirli pazarlar arkadaslar bir sey soracam arkadaslarbenim bebegim 3 gundur cok hafif hafif kayiyo baska birsey yok daha onceleri daha hareketliydi sizin nasil geceleri hic kipirdamiyo uyudugum zaman hic beni rahatsiz etmiyo yani ins iyidirrendevumada daha 1 ay var
inşallah çıkmaz canımm. ben 66 ile hamile kaldım. dogum sonuna kadar almam gereken 9 kiloymus. cunku zaten kilom fazlaydı hamile kaldıgımda.ama zayıflıga göre o kilo değişir bence. 8-9 kilo bana göre cok cok iyi:) 45-50 ile hamile kalanlar için 20 kilo bile iyi:) ivana sert, çağla şikel bile 30 kilo aldı diyolar:)Gözün aydın canim bende şekerden korkuyorum insallah bizimde temiz cikar onumuzde hafta olacak benim... Ben bu ara kilo almiyorum ama pek istahim yok hatta biraz verdim 8,5 9 kilo falan aldim ama haftaya gore baya cokbende doktora sordum ne yapabilirim diye diyet önermiyorum dedi sadece dikkat edeceksin 6 ogun azar azar ye dedi onu yapmaya calisiyorum sanirim ise yariyor. Az az yedigim icin aksama pek yemek yemek istemiyorum yoksa 2 tabak yiyorum bol ekmek falan , bunu deneyebilirsiniz ogunlerde de biri meyve biri sut biri aparetif bi yemek biri sandwich birinde tatli yada kek ne varsa o tarz bisi yada cerez birinde de aksam yemegi yogurtla vs ne varsa ve bol su
selam kızlar..dün şeker yüklemem yapıldı henüz sonucumu almadım..ordan da ayrıntılı ultrason yaptığımız yere gittik, bebeğin yüzünü net göremediğimiz için bir kez daha bakılacaktı..radyoloji uzmanı bebeği ölçtü maaşallah 750 gr ve 33 cm olmuş oğlusummancak radyoloji uzmanı dedi ki plesentanda kalsiyum birikmesi olmuş yaşlandırıyor plesantanı kalsiyumu azalt dedi..önce çok korktum sordum o kadar önemli birşey değil doktorun bakar zaten dedi..sonra ordan çıktım moralim çok bozuktu doktorumu aradım, bu çok normal gebelerde görülebiliyor takma kafana, gelmene gerek yok yine rutin kontrollere devam edeceğiz bu öyle önemli birşey değil dedi de rahatladım..tabi hala içimde acabalar var ama kalsiyum tabletimi bıraktım bile..doktoruma da önümüzdeki hafta gideceğim bir de o bakar ama takmıyorum kafama, kendi doktoruma güveniyorum..bu arada ben süt yoğurt peynir tüketiyordum yumurta da tabi .. bir de haftada 5 gün 1000 lik calsiyum sandoz içiyordum doktorum vermişti..tabi elevit ve kan hapı da içiyorum..kalsiyumu bıraktım bakalım..hayırlı ve sağlıklı bir şekildebebeklerimize kavuşuruz inşallah..öpüyorum hepinizi..
günaydın anneler ve minik meleklerihepinizin haftası güp güzel olsun
cumartesi günü 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı şekerim yüksek çıktı. yani korktuğum başıma geldi.
bir hafta diyet yapıcaz şekerli şeyler ve hamur işi yemiycez ve haftaya tekrar 100 mg lık yükleme yapılacak. İnşallah bu seferkinde yüksek olmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?