2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydııınnn cancanlaarr ve minikk yamyamlaaarr
Nefiiiiissss bir hafta diliyorumm hepinizeee çalışan çalışmayann
Bizde dün kocacımlaa gezdik tozdukk ve malum iş olması neticesi ile duşa girmek üzere hazırlanırken
Yatak odamdaki boy aynama göbeğimle geçtik ilk defa ve dırııınn dırııınnn bir kırmızı hattım oluşmuşşş
Boy aynasında boy ölçümü alıp çığlıklaaaa kocaaaaaaaa gel gell diye çığrınmamlaa adamın oturma koltuğundan yere yapışması (ses geldi ) bir olduu
Nolduuu nolduuu diyee pörtlemiş geldi beyimm, bendee baakk çatlıyorumm çatlıyorumm baaakk diye mızmızlanırkenn patlaa emii dedii minik pandam
Hemen markete gönderdim kakaolu vaseline aldırdım,duşta bebe yağı kullanıyorum zaten, bu saatten sonra sizce işe yarar mı :44:
Buarada cumartesi günü kan ve idrar verdim, bi inişli bi çıkışlı test sonucum var ama an itibari ile idrar kültürüm çıkmış üreme olmadı yazıyorr
Bu demek ki enfeksiyon yoookk
Öptüüükk hepiciğiniziii

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oglumuu ozledımmm 1 haftamız kaldıııııııııııııııııı

Günaydııın, hamileliğimin balayı dönemi bitti galiba. Midem yanıyor ve yediklerim bazen ağzıma geliyor, bacaklarım ağrıyor, eğilip kalksam nefes nefese kalıyorum ama bütün bunların sebebinin oğlum olduğunu düşününce yüzümde bir gülümseme oluşuyor.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oglumuu ozledımmm 1 haftamız kaldıııııııııııııııııı

Bizde kısmetse Çarşamba günü tetanoz 2. doz olup
Ordan cuppaaa doktor teyzeye gideceğizz
Çarşamba 10:20 oğluşumlaa randevum vaarr teyzelerr
Şafaaak bugünü at 2

abooowwww bebeeimm ters dönmüşş yaa
Maşallahh subhanAllahh yarabbimm yarıyıda geçtik şükürler olsunn
Gerçi ben bu sıpanın tekmelerini hala solumda ve aşağıda hissediyorum :44:

gunaydınnn ne guzel demıssın balayı donemı bıttı dıye aynen oylee 3-6 ay hersey ıyıydı yıne agrılı sancılı doneme gırıyoruz sanırım
Bizde kısmetse Çarşamba günü tetanoz 2. doz olup
Ordan cuppaaa doktor teyzeye gideceğizz
Çarşamba 10:20 oğluşumlaa randevum vaarr teyzelerr
Şafaaak bugünü at 2

oyy maşallahh sızeee asılarım tamamalndı cok sukur benım...neguzell kavusucaksın ogluna darısı bıze ınsallahhhh

cıcım celal ceren nasıldı begendınmı

Su gibi geçer haftaa inşAllah canımm
Hepimizz kavuşuruzz sağlıklaa meleklerimizee

Celal ile ceren miii böygghhkkktüü Yanii sonuna doğru kanımcaa onlarda sıkılmış kii o barışma sahnelerini hoptürüüü hoptürüü geçiştirmişlerr
2 yerinde yaa güldüm ya gülmedim Neysee türk filmi olduğu için onlar para kazansın diye çekmiş olduk o zulmüü

amiinnn inşallahhhhhh

dedım sana kuzummm berbatttıııııı

cem yılmaa dun cok guldumm ama ben

hepinize günaydın ve iyi haftalar kızlar,

hiç işe başlayasım yok halaa oyalanıorum, pazartesileri başlamak gerçekten zor oluo pöfff

bende şeker yüklememi 9 şubatta yaptırcam kısmetse, yapırmak istemiorum aslında nolurki yaaa, eskiden böle bişimi varmış zaten hep ölçülüo şekerimiz yükssek olsa bi belirtisi olmazmı bunun herkese yapılması çok saçma değilmi yaaa

günaydın mayıs anneleri
cem yılmaza bende gittim süperdi gülmeye ihtiyacı olanlara tavsiye edilir :))
ama bizler için biraz tehlikeli sanırım karın kaslarınız ağrıyo

günaydın güzel anneler.benm oğlan aynı anda 3 yere birden tekem atabilme yeteneğine sahip :)bu aralar artık iyiden iyiye hareketlendi şükürler olsun.önceden hep usgye gidesim geliyordu şimdi tekmelrini hisssedince gitmesemde olur diyorum :):)rabbime şükürler olsun bugüne geldik.
şeker yüklemem de yapıldı oda bitti kansızlık ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı toz verdi dr inşl geçmiştir.birdahaki kontrolümde 4 martta :):) baya var arası.sonra mart sonra nisan derken bebeişler inşllllllll kucağımızda.:)

Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördü bu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...

amiinnn inşallahhhhhh

dedım sana kuzummm berbatttıııııı

cem yılmaa dun cok guldumm ama ben

Biz karı koca afakanlı tipleriz canım
Bizde cem yılmaz uzun sürdü yaa artık böylee hadii bitsedee kalsak modundaydıkk
Bide biz 21:45te girdik, çıktığımızda 23:50 idi Kocam biara uyuyordu düşün millet yarılırken

Buarada bende ocak-şubat topiklerine bakıyorum kimisi doğurmuş kimisi tecrübelerini paylaşmış
Şubat annelerin doğum hikayesindeki bir hikaye fotolu filan nasıl duygulandımm
Allahımm bizede nasip etsinn vakti zamanı gelince
Ve edilen tecrübelerde gögüs ucu mutlak yara oluyormuş sanırım ve lansinoh pek işe yaramıyormuşş avent gögüs ucu daha iyimiş
Hasta bezi alın diyor kimisi ilk gün için kimisi ped yeter diyor
Bide http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/238764-tecrubeli-annelerden-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html tecrübeli anne topiki varmışş ben başladım ilk sayfadan

Son düzenleme:
arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız bebişleriniz nasıl .ben şeker yüklemesi yaptırdım kan idrar birde renkli ultrasyona girdim bebeğim 24 haftalık 650gr .allahıma şükür şuanda sağlıklı bir bebek maşallah ve kız olduğu kesinleşti prensesim geliyor.bu arada işyerinden beni işe iade çağırmışlardı hatırlarsınız 3 gün gitmiştim önüme iş vermemişlerdi benle mahkemeden vazgeç tazminatını yine taksitle bölelim git dediler .düşünün yargıyla dalga geçiyorlar birde bana psikolojik baskı yaptılar eğer kendi isteğinle gitmezsen başka yere verirriz diye neler çektim bie bi,lseniz 3 gün yaşadıklarımı allah korkuları olsa hamile kadını ağlatmazlar nese çok önemli bir delilim var avukaqtıma gittim anlattım dayanmıyorum diye oda hemen yarın işe gitme dedi seni çalıştırmaya başlatmadıkları için alacak davası açtı birde psikolojimi bozdukları için tazmi,nat davası şükürler olsun kurtulmuştum hayat ne kadar acı zamanında o kadar samimi olduğum icabında onlar olmadığı zaman iyi niyetimden işlerini bile yaptığım kişiler benle konuşmadı bile düşünün sizinle kimse konuşmuyor yazık bazen acaba kimseye iyilik yapmıcakmısın diye düşünmüyor deyilim.eşim fabrikanın kapısından ayrılmadı hatta işyerine bile yanımda girdi çıktı allah onu başımdan eksik etmesin.kızlar şimdi, alcak davası ne kadar sürer uzunmu sürer onu merak ediyorum .bebeğimle büyük stres atlattık ama teyzeleri şimdik iyi allah bebişlerimizi korusun

bende senin gibi düşünmüştüm hatta yaptırmya başladığımda yarıda bırakıp terk edesim geldi hastaneyi.ama sonra eskiden bu kadar hastalık yoktuki diye düşündüm .genç çocuk türlü türlü hastalıklar var ve çıktı :)sabredip devam ettim işlemlere.yaptır canım herşeyi görebiliyorlar kan idrar tahlilleri alınıyor.herşeyi yaptırıyoruz buda oluversin de :)

canım üzülme allah korur bebeğini ve seni .dualarımız seninle kötü düşünme tamam boşyere bebeğini strese sokma herşeyin tedavisi vardır geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…