- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.901
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oglumuu ozledımmm 1 haftamız kaldıııııııııııııııııı
gunaydınnn ne guzel demıssın balayı donemı bıttı dıye aynen oylee 3-6 ay hersey ıyıydı yıne agrılı sancılı doneme gırıyoruz sanırımGünaydııın, hamileliğimin balayı dönemi bitti galiba. Midem yanıyor ve yediklerim bazen ağzıma geliyor, bacaklarım ağrıyor, eğilip kalksam nefes nefese kalıyorum ama bütün bunların sebebinin oğlum olduğunu düşününce yüzümde bir gülümseme oluşuyor.
Bizde kısmetse Çarşamba günü tetanoz 2. doz olup
Ordan cuppaaa doktor teyzeye gideceğizz
Çarşamba 10:20 oğluşumlaa randevum vaarr teyzelerr
Şafaaak bugünü at 2
gunaydınnn ne guzel demıssın balayı donemı bıttı dıye aynen oylee 3-6 ay hersey ıyıydı yıne agrılı sancılı doneme gırıyoruz sanırım
oyy maşallahh sızeee asılarım tamamalndı cok sukur benım...neguzell kavusucaksın ogluna darısı bıze ınsallahhhh
cıcım celal ceren nasıldı begendınmı
Su gibi geçer haftaa inşAllah canımm
Hepimizz kavuşuruzz sağlıklaa meleklerimizee
Celal ile ceren miii böygghhkkktüüYanii sonuna doğru kanımcaa onlarda sıkılmış kii o barışma sahnelerini hoptürüüü hoptürüü geçiştirmişlerr
2 yerinde yaa güldüm ya gülmedimNeysee türk filmi olduğu için onlar para kazansın diye çekmiş olduk o zulmüü
amiinnn inşallahhhhhh
dedım sana kuzummm berbatttıııııı
cem yılmaa dun cok guldumm ama ben
bende senin gibi düşünmüştüm hatta yaptırmya başladığımda yarıda bırakıp terk edesim geldi hastaneyi.ama sonra eskiden bu kadar hastalık yoktuki diye düşündüm .genç çocuk türlü türlü hastalıklar var ve çıktı :)sabredip devam ettim işlemlere.yaptır canım herşeyi görebiliyorlar kan idrar tahlilleri alınıyor.herşeyi yaptırıyoruz buda oluversin de :)hepinize günaydın ve iyi haftalar kızlar,
hiç işe başlayasım yok halaa oyalanıorum, pazartesileri başlamak gerçekten zor oluo pöfff
bende şeker yüklememi 9 şubatta yaptırcam kısmetse, yapırmak istemiorum aslında nolurki yaaa, eskiden böle bişimi varmışzaten hep ölçülüo şekerimiz yükssek olsa bi belirtisi olmazmı bunun herkese yapılması çok saçma değilmi yaaa
Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?