2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Slm teyzeleri biz bugun 24 e girdik bende 9kilo aldm banada cokmus gibi geldi normali kac kilo bunun ?

ben en son kontrolüme geçtiğimiz hafta 23 de gittim yani tam 24+0 dı bebeğim mşlh 778 gr mış şuan için dr. iri bi bebek olarak gidiyo dedi bende 6 kilo alabilmişim henüz dr.um doğum sonuna kadar anca 12 kilo alırsın dedi seninde 9 kilo fazla değil aslında zaten dr. gidiş hata göre konuşur seninle kiloyu çok kafana takma bende neden kilo çok alamıyorum die yakınıyorum :)) şöyle geniş geniş bi hamile olmak istiyorum

dualarımız seninle , inşallah allahın izniyle birşey olmaz. İyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırma

Canımm geçer gider inşAllahh
Meleklerimizz bize emanet Rabbim korusun kollasın onlarııı
Sen içini ferah tut, kötü düşünmee biliyorsun ki herşey olacağına varıyor ama amniyotik bant dediğin cahilliğime ver kusura bakma nasıl oluyor yani doktor bunu anlayamıyor mu? Şimdi mi farkettiler acaba :44: Tedavisi, ilacı gibi bişeyi yokmuymuş canım?
Dualarımız seninle kuzumm

Hepinize teşekkür ederim...4 ocakta detaylıda böyle birşey yoktu canım bugünki usg de dr gördü..tekrar detaylıya girecem sanırım..Bir şerit bebepin yerini daraltıyor işte ve o kısıma bebeğin herhangi bir yeri gelirse işte o zaman kabus Allah korusun...Dualarınızı bekliyorum hiç iyi hissetmiyorum

Bu arada tedavisi olmayan birşeymiş bu malesef şaşırdım ne yapacağımı dün akşam cem yılmaza gülerken ağladım bugün bundan ağlıyorum aklımada geldi inşallah bu gülmenin sonu hayır olur diye ufff Allah meleklerimizi korusun...

oğluşum saglıklı olsunda kilo önemli diil zaten ama esim kafa buluyo benle sinir oluyorum bide sut kanallarım acıldıgı ıcın arada bi goguslerimdn sut gelio ara ara honştaynım benim dio yaa:--@

canım sen böyle üzülürsen kötü düşünürsen bebeğinide etkilersin dur bakalım herşey bitmiş gibi konuşma dr.gerekeni söylemiş detaylıya bi gir bakalım ne diycek sana herşey bitti kendini kötü hissedebilirsin dememişki dr.un bi farklılık görmüş bunuda bakıp inceliycek sonucu güzel düşünki güzel olsun

oğluşum saglıklı olsunda kilo önemli diil zaten ama esim kafa buluyo benle sinir oluyorum bide sut kanallarım acıldıgı ıcın arada bi goguslerimdn sut gelio ara ara honştaynım benim dio yaa:--@

hiçte kafana takma babalar bence bizi kıskanıyolar düşünsenize onlar bizim gibi bebeklerini hissedemiyolar bizim yaşadığımız güzel şeyleri yaşayamıyolar boşver ne derse desin
cnm benimde sütüm geliyo yapacak bişey yok ılık banyo yapmaya çalış bide sıkı sütyenler giyme bağzı annelerde oluyo bağzısında bi kere geliyo bağzısında doğuma kadar benim diğer oğullarımdada olmuştu bundada oldu

Merhaba anne adayları

Ben haziran topiğindeyim ama sanırım mayıs annesi olacağım. Sizi takip edip tecrübelerinizden faydalanıyorum. Bazen çok yorum yazmak istediğim şeyler oluyor. O yüzden hem selam vermek hem de kendimi tanıtmak istedim. Artık arada yazarım

Oğlum olacak inşallah benim. 160 cm ve 70 kilo ile hamile kaldığım için kiloma dikkat ediyorum. Bugüne kadar 2 kilo aldım toplamda. İnşallah güzel anılarla hamileliğimi tamamlayıp kolay bir doğumla sağlıklı bir bebek sahibi olurum

aynen tatlım haklısın kıskanclar nolcak bide bu haftadan sonra haftada 100 gr alıyomus minik vampirlerimiz :-D dogrumu bu

günaydın mayıs anneleri
cem yılmaza bende gittim süperdi gülmeye ihtiyacı olanlara tavsiye edilir :))
ama bizler için biraz tehlikeli sanırım karın kaslarınız ağrıyo
ayyy evet evet karnımı tuta tuta guldum hepp
cnm doktorun bırsey demedı neler yapmak gerekır fln dıye endıslenem allah emanet melekerlrımız

bızde bı ara sıkıldık esım maça yetısemeyız dıye telasa gırdı ama 18:00 gecıyordu cıktık fılmden neysekı

bı bakayım bende su dogum hıkayelerıne:)

Allah yardımcın olsun canım iyi düşünmeye çalış ben netten baktımda çoğunlukla bebeğe bi zararı olmadan sonuçlanıyomuş inşallah sağlıkla sıhhatle doğar bebeğin

canim benim insan deli gibi uzuluyor seni cok iyi anliyorum, dua etmekten baska caremiz yok..rabbim bebegini saglikli ve hayirli olarak kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin insallah..uzulme dicem ama insan aklindan cikaramiyor biliyorum..
cok iyi yapmissin canim, butun haklarini al onlardan..o etraftaki seninle konusmayan insanlar ne kadar bencil, keske azicik empati yapip seni anlasalardi..ama isten cikarilma korkusuyla sana yaklasmamislardir belkide..sen en dogrusunu yaptin

canım dualarımız seninle... allah yardımcınız olsun

selam güzel göbektaşlarım...

mutlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah... bugün ben de acayip bir ağırlık var ALLah tan işim çok yoğun değil uykum var kolumu kaldırasım yok Allahım hepimizin yardımcısı olsun iyice ağırlaşıyoruz artık...

Prensesimi göremeye benim de şafak 4,5:) sağlıklı güzel haberlerle dönelim inşallah hepimiz...

öpüyoruz kızımla sizi ve göbişlerinizi....

oyyy agla agla sıstım okumucam dogum hıkayesı fln onları okurken gozumde kendımı canlandırdım hep hayal gucum tavan yaptı

aynen tatlım haklısın kıskanclar nolcak bide bu haftadan sonra haftada 100 gr alıyomus minik vampirlerimiz :-D dogrumu bu

kuzum valla her bebeğin kilo alışı farklı oluyo ama evet normalde bebekler son aylarda daha hızlı kilo alıyolar doğru ama sende dediğin gibi kiloya hiç takılma boşver umursamıyınca herşey daha bi yolunda gidiyo yani topaç gibi oluyolar :)) SAĞLIKLARI YERİNDE OLSUNDA KZUULARIMIZIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…