- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.921
Slm teyzeleri biz bugun 24 e girdik bende 9kilo aldm banada cokmus gibi geldi normali kac kilo bunun ?
Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
günaydın güzel anneler.benm oğlan aynı anda 3 yere birden tekem atabilme yeteneğine sahip :)bu aralar artık iyiden iyiye hareketlendi şükürler olsun.önceden hep usgye gidesim geliyordu şimdi tekmelrini hisssedince gitmesemde olur diyorum :):)rabbime şükürler olsun bugüne geldik.
şeker yüklemem de yapıldı oda bitti kansızlık ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı toz verdi dr inşl geçmiştir.birdahaki kontrolümde 4 martta :):) baya var arası.sonra mart sonra nisan derken bebeişler inşllllllll kucağımızda.:)[/QUO
24.haftayı doldurunca mşlh hiç ama hiç durmuyolar takiii 28.hafta sonu gelip yerleri daralana kadar :))
benimde şeker yüklemem bu geçtiğimiz çarşamba yapılacaktı ama bir sonraki randevuya kaldı diş kanal tedavisi olduğu için hepsi olup yüklenmiyeyim die bakalım bizim ne çıkıcak
Canımm geçer gider inşAllahh
Meleklerimizz bize emanet Rabbim korusun kollasın onlarııı
Sen içini ferah tut, kötü düşünmee biliyorsun ki herşey olacağına varıyor ama amniyotik bant dediğin cahilliğime ver kusura bakma nasıl oluyor yani doktor bunu anlayamıyor mu? Şimdi mi farkettiler acaba :44: Tedavisi, ilacı gibi bişeyi yokmuymuş canım?
Dualarımız seninle kuzumm
ben en son kontrolüme geçtiğimiz hafta 23 de gittim yani tam 24+0 dı bebeğim mşlh 778 gr mış şuan için dr. iri bi bebek olarak gidiyo dedi bende 6 kilo alabilmişim henüz dr.um doğum sonuna kadar anca 12 kilo alırsın dedi seninde 9 kilo fazla değil aslında zaten dr. gidiş hata göre konuşur seninle kiloyu çok kafana takma bende neden kilo çok alamıyorum die yakınıyorum :)) şöyle geniş geniş bi hamile olmak istiyorum
Bu arada tedavisi olmayan birşeymiş bu malesef şaşırdım ne yapacağımı dün akşam cem yılmaza gülerken ağladım bugün bundan ağlıyorum aklımada geldi inşallah bu gülmenin sonu hayır olur diye ufff Allah meleklerimizi korusun...
oğluşum saglıklı olsunda kilo önemli diil zaten ama esim kafa buluyo benle sinir oluyorum bide sut kanallarım acıldıgı ıcın arada bi goguslerimdn sut gelio ara ara honştaynım benim dio yaa:--@
hiçte kafana takma babalar bence bizi kıskanıyolar düşünsenize onlar bizim gibi bebeklerini hissedemiyolar bizim yaşadığımız güzel şeyleri yaşayamıyolar boşver ne derse desin
cnm benimde sütüm geliyo yapacak bişey yok ılık banyo yapmaya çalış bide sıkı sütyenler giyme bağzı annelerde oluyo bağzısında bi kere geliyo bağzısında doğuma kadar benim diğer oğullarımdada olmuştu bundada oldu
ayyy evet evet karnımı tuta tuta guldum heppgünaydın mayıs anneleri
cem yılmaza bende gittim süperdi gülmeye ihtiyacı olanlara tavsiye edilir :))
ama bizler için biraz tehlikeli sanırım karın kaslarınız ağrıyo
cnm doktorun bırsey demedı neler yapmak gerekır fln dıye endıslenem allah emanet melekerlrımızGünaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
Biz karı koca afakanlı tipleriz canım
Bizde cem yılmaz uzun sürdü yaa artık böylee hadii bitsedee kalsak modundaydıkk
Bide biz 21:45te girdik, çıktığımızda 23:50 idiKocam biara uyuyordu düşün millet yarılırken
Buarada bende ocak-şubat topiklerine bakıyorum kimisi doğurmuş kimisi tecrübelerini paylaşmış
Şubat annelerin doğum hikayesindeki bir hikaye fotolu filan nasıl duygulandımm
Allahımm bizede nasip etsinn vakti zamanı gelince
Ve edilen tecrübelerde gögüs ucu mutlak yara oluyormuş sanırım ve lansinoh pek işe yaramıyormuşş avent gögüs ucu daha iyimiş
Hasta bezi alın diyor kimisi ilk gün için kimisi ped yeter diyor
Bide http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/238764-tecrubeli-annelerden-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html tecrübeli anne topiki varmışş ben başladım ilk sayfadan
Bu arada tedavisi olmayan birşeymiş bu malesef şaşırdım ne yapacağımı dün akşam cem yılmaza gülerken ağladım bugün bundan ağlıyorum aklımada geldi inşallah bu gülmenin sonu hayır olur diye ufff Allah meleklerimizi korusun...
canim benim insan deli gibi uzuluyor seni cok iyi anliyorum, dua etmekten baska caremiz yok..rabbim bebegini saglikli ve hayirli olarak kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin insallah..uzulme dicem ama insan aklindan cikaramiyor biliyorum..Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
cok iyi yapmissin canim, butun haklarini al onlardan..o etraftaki seninle konusmayan insanlar ne kadar bencil, keske azicik empati yapip seni anlasalardi..ama isten cikarilma korkusuyla sana yaklasmamislardir belkide..sen en dogrusunu yaptinarkadaşlarım günaydınlar nasılsınız bebişleriniz nasıl .ben şeker yüklemesi yaptırdım kan idrar birde renkli ultrasyona girdim bebeğim 24 haftalık 650gr .allahıma şükür şuanda sağlıklı bir bebek maşallah ve kız olduğu kesinleşti prensesim geliyor.bu arada işyerinden beni işe iade çağırmışlardı hatırlarsınız 3 gün gitmiştim önüme iş vermemişlerdi benle mahkemeden vazgeç tazminatını yine taksitle bölelim git dediler .düşünün yargıyla dalga geçiyorlar birde bana psikolojik baskı yaptılar eğer kendi isteğinle gitmezsen başka yere verirriz diye neler çektim bie bi,lseniz 3 gün yaşadıklarımı allah korkuları olsa hamile kadını ağlatmazlar nese çok önemli bir delilim var avukaqtıma gittim anlattım dayanmıyorum diye oda hemen yarın işe gitme dedi seni çalıştırmaya başlatmadıkları için alacak davası açtı birde psikolojimi bozdukları için tazmi,nat davası şükürler olsun kurtulmuştum hayat ne kadar acı zamanında o kadar samimi olduğum icabında onlar olmadığı zaman iyi niyetimden işlerini bile yaptığım kişiler benle konuşmadı bile düşünün sizinle kimse konuşmuyor yazık bazen acaba kimseye iyilik yapmıcakmısın diye düşünmüyor deyilim.eşim fabrikanın kapısından ayrılmadı hatta işyerine bile yanımda girdi çıktı allah onu başımdan eksik etmesin.kızlar şimdi, alcak davası ne kadar sürer uzunmu sürer onu merak ediyorum .bebeğimle büyük stres atlattık ama teyzeleri şimdik iyi allah bebişlerimizi korusun
Hepinize teşekkür ederim...4 ocakta detaylıda böyle birşey yoktu canım bugünki usg de dr gördü..tekrar detaylıya girecem sanırım..Bir şerit bebepin yerini daraltıyor işte ve o kısıma bebeğin herhangi bir yeri gelirse işte o zaman kabus Allah korusun...Dualarınızı bekliyorum hiç iyi hissetmiyorum
aynen tatlım haklısın kıskanclar nolcak bide bu haftadan sonra haftada 100 gr alıyomus minik vampirlerimiz :-D dogrumu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?