- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.941
amiinnn inşallahhhhhh
dedım sana kuzummm berbatttıııııı
cem yılmaa dun cok guldumm ama ben
selam kızlar..dün şeker yüklemem yapıldı henüz sonucumu almadım..ordan da ayrıntılı ultrason yaptığımız yere gittik, bebeğin yüzünü net göremediğimiz için bir kez daha bakılacaktı..radyoloji uzmanı bebeği ölçtü maaşallah 750 gr ve 33 cm olmuş oğlusummancak radyoloji uzmanı dedi ki plesentanda kalsiyum birikmesi olmuş yaşlandırıyor plesantanı kalsiyumu azalt dedi..önce çok korktum sordum o kadar önemli birşey değil doktorun bakar zaten dedi..sonra ordan çıktım moralim çok bozuktu doktorumu aradım, bu çok normal gebelerde görülebiliyor takma kafana, gelmene gerek yok yine rutin kontrollere devam edeceğiz bu öyle önemli birşey değil dedi de rahatladım..tabi hala içimde acabalar var ama kalsiyum tabletimi bıraktım bile..doktoruma da önümüzdeki hafta gideceğim bir de o bakar ama takmıyorum kafama, kendi doktoruma güveniyorum..bu arada ben süt yoğurt peynir tüketiyordum yumurta da tabi .. bir de haftada 5 gün 1000 lik calsiyum sandoz içiyordum doktorum vermişti..tabi elevit ve kan hapı da içiyorum..kalsiyumu bıraktım bakalım..hayırlı ve sağlıklı bir şekildebebeklerimize kavuşuruz inşallah..öpüyorum hepinizi..
sagol canim benim paylastigin icin, bende oyle yapicam dogal yoldan alicam..plesenta yaslanmasi hele ki bu haftalarda hic iyi degil cunku..Canım bana söyleneni söyleyeyim sana dr um bana günde 2 bardak süt 1 tanede kefir içersen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi ben kefir içemiyorum ama yoğurt peynir yumurta yiyorum sütümü içiyorum geçen hafta testlerim yapıldı kalsiyum seviyem güzel çıktı bencede hap olarak kullanma kendin tüketiyormuşsun zaten
diyetten sonra cıkmaz inşallah canım.günaydın anneler ve minik meleklerihepinizin haftası güp güzel olsun
cumartesi günü 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı şekerim yüksek çıktı. yani korktuğum başıma geldi.
bir hafta diyet yapıcaz şekerli şeyler ve hamur işi yemiycez ve haftaya tekrar 100 mg lık yükleme yapılacak. İnşallah bu seferkinde yüksek olmaz:18:
dualarım seninle. iyi düşün iyi olsun canım. bebeğini sağlıkla kucagına alman dileğiyle.Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
bence bir de baska doktorlara görünmekte yarar var. kuzenime sakat bu cocuk alalım demişlerdi. doğdu sapasağlam çocuk maşallah. bazen yanlış da görülebiliyor. baska baska doktorlara da görünsen için rahatlar birsey yoktur allahın izniyle.Detaylı tekrar bakılınca inşallah önemli değil yada yok bişey der Dr bakalım..Ne zormuş Allahım insan paronayak oluyor resmen hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz inşallah..
hiç korkma canım biriyle tanıştım. 50 lik 100 lük yuksek cıkmıs, ama aclık tokluk normal cıkıyormus, o sebeple daha düzenli beslendiği taktirde korkulacak birsey yok demiş doktoru. ikincisinde düşük cıkma olasılıgı da var tabii.kizlar selam
50 mg seker yuklemede sonucum 154 cikti
cuma gunu 100 mg yuklenecek
ilkinde yuksek cikip ikincisinde dusuk cikan oldu mu ?
cok korkuyorum
Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
kizlar selam
cok korkuyorum
umarim dusuk cikaruzuldum gerildim ama doktor birsey diyemeyiz tam dedi keisn tani 100lukte dedi. bir de hazir degildim hic beklemiyordum ama doktorum bir bucuk ayda 7 kg aldigim icin seker cikmasina hic sasirmadim dedi ben toplamda 10 kg almisim ve son bir bucuk ayda 7 kg dusunun
Canım bana söyleneni söyleyeyim sana dr um bana günde 2 bardak süt 1 tanede kefir içersen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi ben kefir içemiyorum ama yoğurt peynir yumurta yiyorum sütümü içiyorum geçen hafta testlerim yapıldı kalsiyum seviyem güzel çıktı bencede hap olarak kullanma kendin tüketiyormuşsun zaten
butik bebe skandali daha
ellerinde yokmus benim aldigim ayicikli nevresim
saka gibi!!
son alisveris oldu bir daha almam ordan
onun yerien ucakliyi gondercekler ok dedim
Günaydın Kızlar şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim önce kan verdim ve glikozu içtim 1 ve 2. saatleri aç olarak beklicem...)Tahlillerden önce Dr usg ye baktı ve amniyotik bant gördübu da bebek denk gelirse eli ayağı gelişmezmiş..enfeksiyon yada sıvı sızmış olabilir onlardan olabilir dedi internetten biraz baktım hiç iç açıcı şeyler yok şu an karnımda hareket ediyor bebeğim ve ben korkuyorum...Ne olur dua edin bebeğime arkadaşlar çok üzülüyorum...
kizlar selam
cok korkuyorum
butik bebe skandali daha
ellerinde yokmus benim aldigim ayicikli nevresim
saka gibi!!
son alisveris oldu bir daha almam ordan
onun yerien ucakliyi gondercekler ok dedim
umarim dusuk cikaruzuldum gerildim ama doktor birsey diyemeyiz tam dedi keisn tani 100lukte dedi. bir de hazir degildim hic beklemiyordum ama doktorum bir bucuk ayda 7 kg aldigim icin seker cikmasina hic sasirmadim dedi ben toplamda 10 kg almisim ve son bir bucuk ayda 7 kg dusunun
dur canim gerilme ben dusundum de 7 kg aniden gelince ve hamur isi de son 2 hafta yedim ondan oldu sanirim. normalde boyle degilimdir. zaten tatli hala yiyemiyorum dogru durust arada canim cekiyor. uzme kendini bosuna stres yapma ben de gerildim sonucu gorunce ama daha tekrari var belki iyi cikar uzmiycem kendimioyleyse bende de cikacak demekki bende 1 ayda 6 kilo aldim toplamda 10 kilo aldim,bir bu vardi uzulmedgim tam olacak yani ,
hic bilmiyorum canim yaÖncelikle geçmiş olsun diyorum, en yakın zamanda normale döner inşallah
Merak ettiğim şu; hamilelikte şekerin yüksek çıkmasının doğurabilceği sonuçlar nelerdir ve bu neyden/nelerden kaynaklanır? Ben tatlıyı çok aşırı tüketiyorumbu zamanla bana ve hamile kaldığımda bebeğime zarar verir mi.? Nasıl önlemler almak gerek? Teşekkür ediyorum şimdiden
banada hamıle yastıgınde yaptılar
urununuz hatalı gelmıste fırmanın stogunda baska yokmusta
para ıadesı yaptılar
benı bulur zaten boyle seyler
bende daha bısı almam ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?