2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım bana söyleneni söyleyeyim sana dr um bana günde 2 bardak süt 1 tanede kefir içersen kalsiyum kullanmana gerek yok dedi ben kefir içemiyorum ama yoğurt peynir yumurta yiyorum sütümü içiyorum geçen hafta testlerim yapıldı kalsiyum seviyem güzel çıktı bencede hap olarak kullanma kendin tüketiyormuşsun zaten

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize,
bizde baya büyüdük teyzeleri kocaman bi göbiş olduk , sivri bi göbiş ileri doğru büyüyo oğlum bakalım son aylarda nasıl olacağız.
5 kilo aldım toplamda bence gayet iyi zaten zayıf sayılmam kilo almaya elverişli vücudum var , ama mutluyum ben göbişimle , şimdilik sadece o büyüdü.
24. haftamızdayız yarın dr gideceğim sanırım şeker yüklemesi yapılacak , birde tiroidime baktıracağım ilk başlarda yüksek çıkmıştı, ilaçla düşmüştü sonrada bırakmıştım. bakalım inş yükselmemiştir, bebişime zararı var çünkü.
merakla bekliyoruz buluşmayı , sabah gidicem bakalım ne kadar olmuş en son geçen ay 23 cm 440dı.

sagol canim benim paylastigin icin, bende oyle yapicam dogal yoldan alicam..plesenta yaslanmasi hele ki bu haftalarda hic iyi degil cunku..

Detaylı tekrar bakılınca inşallah önemli değil yada yok bişey der Dr bakalım..Ne zormuş Allahım insan paronayak oluyor resmen hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz inşallah..

diyetten sonra cıkmaz inşallah canım.
dualarım seninle. iyi düşün iyi olsun canım. bebeğini sağlıkla kucagına alman dileğiyle.
Detaylı tekrar bakılınca inşallah önemli değil yada yok bişey der Dr bakalım..Ne zormuş Allahım insan paronayak oluyor resmen hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz inşallah..
bence bir de baska doktorlara görünmekte yarar var. kuzenime sakat bu cocuk alalım demişlerdi. doğdu sapasağlam çocuk maşallah. bazen yanlış da görülebiliyor. baska baska doktorlara da görünsen için rahatlar birsey yoktur allahın izniyle.
kizlar selam

50 mg seker yuklemede sonucum 154 cikti

cuma gunu 100 mg yuklenecek
ilkinde yuksek cikip ikincisinde dusuk cikan oldu mu ?

cok korkuyorum
hiç korkma canım biriyle tanıştım. 50 lik 100 lük yuksek cıkmıs, ama aclık tokluk normal cıkıyormus, o sebeple daha düzenli beslendiği taktirde korkulacak birsey yok demiş doktoru. ikincisinde düşük cıkma olasılıgı da var tabii.

umarim dusuk cikar uzuldum gerildim ama doktor birsey diyemeyiz tam dedi keisn tani 100lukte dedi. bir de hazir degildim hic beklemiyordum ama doktorum bir bucuk ayda 7 kg aldigim icin seker cikmasina hic sasirmadim dedi ben toplamda 10 kg almisim ve son bir bucuk ayda 7 kg dusunun

ılkdefa duydum dularımız senınle olsun canım inşallah bişey olmaz kokrtugunda kalırsı canım

butik bebe skandali daha
ellerinde yokmus benim aldigim ayicikli nevresim
saka gibi!!
son alisveris oldu bir daha almam ordan
onun yerien ucakliyi gondercekler ok dedim

kizlar selam

cok korkuyorum

oyleyse bende de cikacak demekki bende 1 ayda 6 kilo aldim toplamda 10 kilo aldim,bir bu vardi uzulmedgim tam olacak yani ,

ya peynır yemekte ıse yarıyormu ben acayıp peynıre düştüm aksam 10 gıbı bıle yıyorum düşün ..
ama gecelerı cok agrım var bu gece yıne agrıdan uyuyamadım kızlar esım masaj yaptı kalktım yurudum yok bacak agrısı cok oluyo
kg dan kaynaklı degıl bellı 5.5 6 kg falan aldım bu haftaya kadar
haftaya doktoruma safak 9 gün
şeker yuklemesıde yaptırıcam devlet hastanesınde gıtmısken kan ıdrar tum tahlıllerıde olayım bu agrılar neden oluyor bıleyım

Son düzenleme:
butik bebe skandali daha
saka gibi!!

ben artik yeminliyim internetten alisveris yapmiycam,gorup dokunup alicam surprizlerle bogusmaktansa ay icim daraldi valla cok fena oldum seker yuklemesi cok gerdi beni

oncelıkle herkese merhabaa ıyı haftalar dılerım

canım msjını gorunce hemen yazmak ıstedım
aynı sey banada soylendı 14.haftadaydık ılk bant goruldugunde
ben bunun ustune 3 doktor gezdım
basta cok korkmustum senın gıbı hele netten bakınca aman allahım oluyorum sandım
once lutfen netten arastırmayı bırak ben cok yıprandım
gıttıgım drların hepsı bantın cok kenarda ve onemsız oldugunu soyledıler
hatta suan devam ettıgım drum suna dıkkat cekıyor
bu bant olusurken bebegı bolseymıs evt allah korusun hasar verırmıs
ama bant artık bı kenarda olustuysa ve bebekten uzaksa bırsey yapmazmıs
kıı bebegın tum uzuvları suan yerlı yerınde cok sukur onemlı olan bu
bantın yapısı vs onemlı karıstırabılıyolar bıle baska zarlarla
her amnıyotık bant tehlıkelı olmazmıs.
lutfen sıkma canını guzel dusun.
emınım senınkıde onemsız bı bant.doktoruna guven
ıcıne sınmezse bıkac yere danıs, ama ıcın ferah olsun.

kizlar selam

cok korkuyorum

Öncelikle geçmiş olsun diyorum, en yakın zamanda normale döner inşallah

Merak ettiğim şu; hamilelikte şekerin yüksek çıkmasının doğurabilceği sonuçlar nelerdir ve bu neyden/nelerden kaynaklanır? Ben tatlıyı çok aşırı tüketiyorum bu zamanla bana ve hamile kaldığımda bebeğime zarar verir mi.? Nasıl önlemler almak gerek? Teşekkür ediyorum şimdiden

butik bebe skandali daha
saka gibi!!

banada hamıle yastıgınde yaptılar
urununuz hatalı gelmıste fırmanın stogunda baska yokmusta
para ıadesı yaptılar
benı bulur zaten boyle seyler
bende daha bısı almam ordan

eyvaaah :18:
ama dur daha 100 luk onemlıymıs bak
umarım o guzel cıkar
bende tırsıyorum su sekerden
yemege ıcmeye sınır koymak benım lugatımda hıc yok valla
becerememde allah mecbur bırakmasın

oyleyse bende de cikacak demekki bende 1 ayda 6 kilo aldim toplamda 10 kilo aldim,bir bu vardi uzulmedgim tam olacak yani ,
dur canim gerilme ben dusundum de 7 kg aniden gelince ve hamur isi de son 2 hafta yedim ondan oldu sanirim. normalde boyle degilimdir. zaten tatli hala yiyemiyorum dogru durust arada canim cekiyor. uzme kendini bosuna stres yapma ben de gerildim sonucu gorunce ama daha tekrari var belki iyi cikar uzmiycem kendimi
hic bilmiyorum canim ya
hic arastirmadim
ummamistim cikacagini hic
ben tatli yemiyorum
sadece eksi aci ama seker cikti (((((((((((
banada hamıle yastıgınde yaptılar
urununuz hatalı gelmıste fırmanın stogunda baska yokmusta
para ıadesı yaptılar
benı bulur zaten boyle seyler
bende daha bısı almam ordan

yok canim herkese denk geldi nerydeyse
burdan almamak lazim
madem ellerinde yok ne diye kampanya yapiyorlar
umarim ucakli iyidir bilmiyorum hatirlamiyorum deseni falan
beyaz sade ayicikliyi cok begenmistim oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…