2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya su hamılelık takvımı bazen oyle seyler yazıyokı
tamda o guerdekı durumu anlatmıyomu pessss
bugun seksle ılgılı bısıler karalamıs sagolsun
bızı anlatmıs
kocam gobegımde buyudukce heralde ıyıce cektı kendını baslarda masallahı vardı
smdı bakıyorum nerdeyse 1 ay dolcak ellesmemıs bana
benım lıbıdo harekete gectı yanassammı su adama napsam

yine baslarda masallahi varmis bizde o da yoktu ben simdi dusunuyorum da dogumdan sonra 40 gun de gecince nasil basliycak bu is diye, o kadar ozledim ki esimi umarim onca zaman sonra hersey kaldigi yerden devam eder

Son düzenleme:
günaydın kızlar bizim için gün yeni aydı da nasılsınız bakalım uzun zamandır yoktum annem yanımdaydı hastalık derken uzak kaldım.. cumartesi hastalığı dünde annemi yolcu ettim,can sıkıntılarına kapılarımı açtım hemoroidle sorun yaşayan var mı neden oldu anlamadım ama popomun üzerine oturamıyorum

Şeker sonuçlarım çıktı normal aralıklarda 2. saatteki baya düşük bile...Birde anemi tespiti yazıyor..İçmedim demir ilaçlarını sonuç ortada ihmal etmeyin kızlar...Dr a göstericem birazdan da bakalım o ne diyecek..

ılkdefa duydum dularımız senınle olsun canım inşallah bişey olmaz kokrtugunda kalırsı canım

Çok sağol canım amin inşallah..

Sağol canım ilk 3 aylık dönemde görülebiliyomuş..Bizimki yeni oluşmuş daha anlamadımki inşallah önemli değildir başka dr a muayene olucam bakalım...Allaha emanetler

yine baslarda masallahi varmis bizde o da yoktu ben simdi dusunuyorum da dogumdan sonra 40 gun de gecince nasil basliycak bu is diye, o kadar ozledim ki esimi umarim onca zaman sonra hersey kaldigi yerden devam eder

:-D allah sizi ne etsin benimde ilk zamanlar oglusumun eşi aşada die ne güzel uzak duruodu dktrum esimin yanında tehlike gecti diyince benim beyde ipler koptu köse bucak kacıom artık dua edinde sokulmuo kocalarınıs ya benım kocis gibi olsaydı allahıım evlerden ırak herifimin gözü dondu resmen :->

benim kocam yanimda yok bir de ( birlikte oldugumuz zamanda da ilk 3 ay yasakladi doktorum daha once dusuk yaptim diye ama gerek yoktu aslinda buna.

selam koca göbekli arkadaşlarım...
bugün kaç kişi var şeker yüklemesi yaptıran maaşallah....
ben de varım aranızda...
sonucumu 3 gibi alacağım bana dua edin....
nedense içimde kötü bi his var
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.....

eyvaaah :18:
ama dur daha 100 luk onemlıymıs bak
umarım o guzel cıkar
bende tırsıyorum su sekerden
yemege ıcmeye sınır koymak benım lugatımda hıc yok valla
becerememde allah mecbur bırakmasın

benim kocam yanimda yok bir de ( birlikte oldugumuz zamanda da ilk 3 ay yasakladi doktorum daha once dusuk yaptim diye ama gerek yoktu aslinda buna.

kocalar bu gidişle doğum sonrası nasıl yapacaklarını unutucaklar:) bence de gereksiz eğer tabii düşük tehlikesi yoksa. ilkinde tehliken vardı diye ikincide de olacak değildi. doktorundan doktoruna değişiyor sanırım. bizimki haftada 2 kereye izin verdi. duyunca eşimin gözlerinin parladığını hatırlıyorum:)

merhaba güzel anneler ve melekleri hepiniz iyisinizdir inşallah.
yarın doktora gidicez çok heycanlıyım ayrıntılı ulturosona giricez cinsiyetini öğrencez anneanneyle babannede gelcek cümbür cemaat gitcez inş:)

o hemoroıd kadar kotu bısı varmı acab..benım hamıleıkten oncede vardı ama hamılelıgımın ılk donemlerı mahvettı benı kabızlıkla berbaer daha kotu olmustum bır keresınde tam 3.5 saatt wc cıkamadım ve sonrasında senın gıbı oturamadım tek yapman gereken kabız olmaman cnm.cok sukur 4 aydır fn hıc olmyo

kabız değilim işin garip yani... hamilelikten önce vardı ama kabız olunca dile geliyordu.. her halde bebek büyüyor ya o yüzden oldu dedim ama uyutmuyor hele yatarken gazım geldim avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.. yediklerime dikkat ediyorum kabuklu yemıyorum sıcak tutuyorum yok anlayamadım bu poponun derdinden

kızlar yorumları okuyorumda herkesten süt geliyormu ben de çok merak ediyorum nasıl gelecek diye :)banyo yaparken falan sıkıştırıyorum gelirmi diye yok gelmiyor ve acıyor zaten uzun süre sıkamıyorum.acaba hafta olarak küçükmüyüm onun içinmi gelmiyor yoksa herkeste değişiyormu bu olay :)saçma soru dimi .

Ayrıntılı usg ye girdiğim yere gittim araya aldılar çok şükürki.. Dr un gördüğü yeri diğer dr da gördü ama amniyotik bant değilmiş çok şükür Çok ciddi birşey o dedei sonuçları çok ağırmış ama çok rastlanan bir durumda değilmiş...Uterus un bir parçası dedi daha önce enfeksiyon kürtaj vs gibi şeylerden oluşabilirmiş..önemli değilmiş şükür bu dr un dediğide o Size önerim ciddi birşeyle karşılaştığınızda uzman başka bir gözü de görsün durumunuzu Allahım sabah 9 dan beri travma yaşadım resmen ama çoooook şükür Rabbime fazla sınamadı...Allah büyük sıkıntılar yaşatmasın hiç birimize

merhabalar herkese midee yanması başladı mı sizlerde ben iki gündür öldümm
olmazmııııı uzun zmaan oldu hemdeee gavıscon bıre bır cnm doktoruna danısı kullanabılırısn
bende hıc gelemdı cnm sakınsıkma sıkmak ıyı deılmıs

çook sukur cnm gozun aydın sevındım wallahı

benoglumu cok ozledımm hep son hafta boyle oluyorum hemen gıdıp gormek ıstıyorum ıcım ıcıme sıgmyıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…