2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bence de çok yüksek değil, umarım 100 mg'lık testte sorun olmaz. sonucun üzerine tesadüfen sağlık ocağındaki hemşire aradı aşıya çağırmak için. Hamilelikten sonra geçer, fazla kilo aldıysan yüksek çıkmıştır, sorun olmaz dedi. Fazla kilo aldım evet, biraz kontrollü gitmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. Yediklerim bana çok gelmiyo :))9

kızlar merhaba..bugün gece nöbeti cıkısında saglık ocagına gittim ve 2.tetonoz asısı vuruldum lakin hemsirenin eli cok agırdı oofff canımı cok acıttı bi de uykusuzluk da var tabiiiiiiii.....o yorgunlukla canım acıdı...neyse tartıya cıktım 1 ay önce 72 kilo idim lakin bu arada ben 18 haftalık oluncaya kadar hiç kilo almamıstım ne olduysa bu 6 hafta içinde 6 kilo almısım..hemsire bana kızdıı bu kilo da ne böyle diye...malum 72 idim 79 olmusum (üzerimde kalın kıyaafetler vardı onlardan 1 kilo kırparsam ) 1 ayda rekor kırmısım .........kiloma dikkat etmemi söyledii........bakalım yarın inş. seker yüklemem yapılcak...inş bi sıkıntı cıkmaz........

Son düzenleme:
merhabalar herkese midee yanması başladı mı sizlerde ben iki gündür öldümm

Ah sorma 2 gündür yanıyorum yanıyorum ama ilaç kullanmayı düşünmüyorum çünkü gündüzleri değilde akşamları başlıyor yatmama yakın idare ediyorum ama gündüze geçerse heralde dr sorup ilaç alıcam boğazıma kadar yanıyorum çünkü

o kadar sıkıntı çkmene hiç gerek yokki canım tamamıyla zararsız şuruplar var renie duo mesela günde 4-5 kaşık rahat alabiliyosun haplar var boş yere kendine sıkıntı çektirme

canım benimde ağrılarım çok özellikle belim ağrıyodu ama şu son 1 haftadır bacaklarımın üzerine basamıyorum resmen kalçalarımın üstünde kemiklerim batıyo sanki resmen topallıyorum benimde çok kilom yok 61.kg oldum bu ağrıların kiloyla ilgisi yok yani kemiklerdeki calsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo ( sanada geçmiş olsun
merhabalar herkese midee yanması başladı mı sizlerde ben iki gündür öldümm

benimde aynı şekilde 3 haftadır belli ediyodu kendini ama ağrılarımın yanına bide mide eklendi hatta şu anda resmen akçiğerlerim sanki alev almış durumda boğazım berbat yanma çok yani ( ben biskivi yiyince baya bi hafifletiyo tavsiye ederim

ya bende bisi sorcam benimde bacak aram eklem yerim agrıo kac gundur afedrsinis ama o agrı kuşumun yanagına dogru vuruyo görumcem çatalların genişlio dio dogrumu acaba sizde bu durumu yasayan varmı

o kadar sıkıntı çkmene hiç gerek yokki canım tamamıyla zararsız şuruplar var renie duo mesela günde 4-5 kaşık rahat alabiliyosun haplar var boş yere kendine sıkıntı çektirme

Yok canım şuruplar zararsız biliyorumda dr a daha yeni gittim o zaman yoktu 2 gündür akşamları var çok fena ama daha devam ederse arayıp söylerim dr a gider alırım zatende biraz bekleyeyim dedim benim 1-1,5 ay öncede çok olmuştu 1 hafta sürdü geçmişti şimdide belki geçer diye bekliyorum.

basim cok feci agriyor
anlatamam seker yuklemeden mi diycem ama sanirim stres yaptim doktor bir anda yuksek diyince bir de bu kadar kilo hizla alinca falan diye konusunca
geldigimde uyudum uyandim basimda yuk var feci gecer umarim.
aslinda rahatladim simdi cuma gununu iple cekiyorum iyi haberler almak istiyorum

cnm sıkma canını hayırlısıyla olumlu bir şekilde sonuçlandıracaksın inş. bebişi de üzme rahatla :13:

olumsuz yorumlara rağmen butik bebe'den alışveriş yaptım kaşınıyorum sanırım
eşim salopet giymemi çok istiyor mağazalarda ateş pahası paraya kıyamadım
butik bebe'deki fiyatı görünce dayanamadım aldım sürpriz yapıcam kocama... aldığımı söylemicem kargom geldiğinde akşam salopetimle karşılicam koca göbeğimle
bakalım elimi verdim kolumu kaptıracak mıyım

benoglumu cok ozledımm hep son hafta boyle oluyorum hemen gıdıp gormek ıstıyorum ıcım ıcıme sıgmyıor

oyy canım annelik ne garip şeymiş :)

sağol canım benim amiiiiinn inşallah...

bittim bittim ağlamaktan...ne olacak bu halimiz bizim ya...

Son düzenleme:
Merhabaa:)) sevgili anne adayları bugün doktorcumuza gittik 25+5 olmuşuz ve 970 grammışız sizce güzel mi kilosu zamanına göreee
masallah canım gayet ıyı kılosu yavrunun

canım benım bel yada ayak degıl uyurken sadece 1 bacak agrıyor arka lıf yerlerınden masaj yapıyorum bıraz ıyı oluyor uyuyorum 2 saat sonra yıne tekrar
calsıyum ıceren gıdaları sabah aksma tuketıyorum ama yınede kar etmıyor artık tahlıl yaptırıp doktoruma gosterıcem ılacsa ılac mecbur kullanıcam

cok tutulan urunlere sorun cıkarıyorlar hamıle yastıgı cok ıstenıldı hemen bıttı denıldı
gemılı nevresım takımı daha kampanya cıkar cıkmaz tukendı yazmıslardı
bende butık bebeden sogudum alısverıs yapmam dıyorum ama bı umut hamıle yastıgını beklıyorum :)
umarım sorunsuz gelır sıparısın :)

bugun esım erken gıttı işe bende ablama gıttım daha ıcerı gırer gırmez o benı soydu :)
karnımı optu yegenını sevdı yegenıne ılk oyuncak hedıyesını verdı ama ben oynucam banane
yegenlerımde cok ıyı sac yapıyorlar susledıler eve yolladılar benı ama es gece 12 gıbı anca gelır uyur sabah 6 ıse gıder :)
dogum yapmam muhtemel olan hastane ablamlara 5 dklık mesafede orda olursa yegenler dogumdan sonra artık sacımı yapıcaklar
dısardan kuaforu napayım yegenler masallah tabı basartu takmak zorunda kalmazsam gercı doktorumun ekıbı bayan hepsı ama yınede konusup
ısı sıkıya baglıyım :) safak at artık bıranonce doktoruma gıdeyım :)

gecmıs olsun canım ya hayırlısı olsun uzulme annesı cok agırırsa parol yada mınoset al cekme o agrıyı yada patates bagla o da ıyı gelıyor

ayy ıyı yapmıssınnn benımde cok hosuma gıdıyor yeterınce hamıle kıyafetı aldım gozum yok desem yalan olur ama bırde bana yakısmaz sankı ama sana yakısır ıyı gunlerde gıyyy ınsallahhh sorusuz gelır

inş sorunsuz olur cnm bakalım bekleyip görücez çaçaron yasemin arayacak mı

cnm benim içinde kalacağına al giy neden yakışmaz diyorsun çok yakışacağına eminim sağol cnm sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…