- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.701
az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideyekilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
Ben 57 kiloyum daha 6. haftada eşimi derdi aldı
Kilo almamı hiç istemiyor
kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
havuç denedım olmadı canım olduğu gb çıktı onu hiç hazmededim..yarın kontrolum var canım küçük bır şehirdeyim mecbur devlet hastenesıne gidiyorum maşallah orda kadının başı yoğun cvp verebıleccegını düşünmüyorum.. yarın kontrolum var gıdecegım bır gun daha dayanırım elbet dıyorum.. oturdum halıme ağlıyorum artık yapacak hiç birşeyim yok
herkeze slmmmm
bugün gittim kızlar dr a çok şükür miniğimizi gördükfolidoce a devam dedi ve çarşambaya kontrole çağırdı, kızımı bir görseniz kardeşimde kardeşim diye elinde gezdiriyor ultrason resmini allahım inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder..
az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideyekilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
kızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
deli kocam benim
cnm hiç meraklanma daha kesenın ıcındekı bebek gözukmayeyeck kadar kucuktur
benım drum görmeye bile çalışmadı
5+4 de 7.6 mmdi kese.karından bakıldığı ıcın zaten nokta kadar gözukuodu
kalbi için gıdınce fılan ancak gözukur...
ama cok meraklanıosan vajinal baktır
5. ve 6. haftada bebeğin kendisi değil, gebelik kesesi görülebilir.' bebek ise 7.haftadan sonra görülür
dıyor bak ınternette..
senın bebeğin daha cok küçük kalp için nezaman çağırmıssa o zaman gıt kalp bırlıkte görürsün cnm:)
az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
uzun süre bilgisayar karşısında kalamıyorum bu gün gruba katılmaya karar verdim.
hamileliğim okadar ağır geçiyor ki evin içinde dolaşıp dolaşıp ağlıyorum.sürekli midem bulanıyor ve zaman zaman da çıkarıyorum.
çok çaresizim Allahım ne yapacağımı bilmiyorum artık.yapmam gereken bir sürü iş var.her şey kokuyor.
bu saat oldu daha yemek yapmadım.Allah yardımcımız olsun.herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve sonucunu diliyorum.
ben gittiğimde sata göre 4 haftalıktık kese 3.4 milim bebekte 1.5 milim demişti bana doktor sen biraz daha bekle ve başka bir doktora git canım endişelenme hayırlısıyla büyüyecek yavrun
ya bana bebeğin şu kadar milim falan demedi ben de korktum iyice bebek varmıki kesede yoksa yokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?