2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideye kilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef

kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş

Ben 57 kiloyum daha 6. haftada eşimi derdi aldı
Kilo almamı hiç istemiyor

ben kendimi atayım biyerlerden bizimki de kilo pek sevmez ama uzun süre hormon ilaçları kullandım ondan şiştim galiba yeni bahanemiz bu şimdilik bide yemeyi abartınca eşim az ye diyo kilo doğumu zorlaştırıyomuş,,, bende kendim istemiyorum bebek istiyo diyorum oda bişe demiyo ye ozaman diyo

dualarımız seninle canım rabbim korusun meleğini

eşim kıloya takılmıyor yeter ki sağlıgın yerınde olsun dıyor ama normalde sevmez :) garıbım ses de cıkartamıyor:) 65 kılo ıle hamıle kaldım 69 oldum sımdı 67 düştüm.. hamıle kalmdan önce 1 kıloyu nerdeyse 1 senede verirdim ne oluyor bana yawwwwwwwwwwww ...

canım çok geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun
bebişin sana sımsıkı tutunsun Inşallah

kızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş

deli kocam benim

Eki Görüntüle 516829

USG resmimiz bu kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Benim de 5+2'da dr karnımda gezdirdikçe hafif hafif yolk kesesi görünüyordu sonra 5+6'da devlet hastanesinde sadece siyah kese göründü zaten adam da o kadar kısa baktı ki. Bence cihazla ve doktorun ilgisiyle ilgili bir şey boşuna takma kafana birşeylerden şüphelenseydi dediğin gibi doğumdan filan bahsetmezdi

Geçmiş olsun cnm kesenin büyüyor olması önemli moralini bozma yat dinlen

neyseki bişey kalmamış kontrolüne doktora danış bakalım zor vallahi

ne güzel maşallah keseyi mi gördün kalp atışı için mi gittiniz

az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideye kilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef

ohh maşallah bende iştah sıfır ya bulantı yok ama yeme isteği de yok 59 la hamile kaldım 57.5 çıktım sabah:44:

dualarım seninle rabbim hayırlısını versin

ayy ne güldüüüüüüüüüüüümm hapşurarak fırlayan yok belki ama kahkahalardan fırlayan olacak şimdiii

Son düzenleme:

ya benim kesem çok mu küçük 5+1 di doktora gittiğimiz gün 0,61mm yazıyo 1 mm bile değil
ay Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alabilsek

geçmiş olsun canım senin biraz ağır bir hamilelik sanırım,umarım bir an önce biter sende rahatlarsın.

kızlar carsamba kontrole gıdcm hayrlısıyla bebegımızı grces hayrısıyla kalp atıslarını dınlıcz ıns daha ılk gırcem ultrasona.. bugun kan degerıme bakmak ıcın kan aldıar bakalım sncları yarn alıcm hayrlısı olsun ınsallah..

ohh valla melekcim sende süper iştah varmış Allah bozmasın :))) ben zoraki yiyorum valla bana kalsa yemeyeceğim herkes bastırıyor ye ye diye :))

sorma bende 75 kilo ile hamile kaldım hiç değilse ilk 3 ay kilo almamaya çalışıyorum ki iyice top olmayayım diye :)))

Merhaba anne adayları

Bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu ve korkudan mı korkaklıktan mı sevinçten mi ne olduğunu bilemediğim hıçkırıklara boğuldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…