2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ama benim de aklima geliyor bu
hapsirmaktan ve oksurmekten hep korkuyorum
ben de karnimi tutuyorum
ayaktaysam oturup hapmuruyorum falan
esime de surekli oyluyorum eve grip mikrobu getirirsen maskeyle dolasirsin evde diye

bakma ben abur cubura çok düşkünüm yemek koy önüme bu kadar yemem ama bende pko olduğu için drum insülin direnci var demişti inşallah hamilelikte çıkmaz bişey çok tırsıyorum

Son düzenleme:
napsın adamceğiz korkmuş belliki ama drda çok fenaymış hani bende hapşırıken karnımı tutuyorum demekki iç güdüselmiş ama hapsşırınca sağ kasığımda batma oluyo

bakma ben abur cubura çok düşkünüm yemek koy önüme bu kadar yemem ama bende pko olduğu için drum insülin direnci var demişti inşallah hamilelikte çıkmaz bişey çok tırsıyorum

inş.çıkmaz canım benim sen yine de elinin altın da abur cubur bulundurma bence :))

benimde karnım nasıl şiş 5 aylık gibi geziyorum :))) bağırsaklar yavaş çalıştığı için şiştikçe şiştim :)))

allahtan kabızlık falan gibi bi problemim yok :))benim yağlar göbek bölgesinde şimdi bile hamilelik giyerim düşün yani

doktorunuzda kafa adammış ama :)

benımde doktora gıtmememe 12 gun var 2 lı test ıcın gıdıcem ınsallah kalp atısı oyyy ne guzel bısey varyaaa allahım herkee nasıp etsın ınsallah
bende cok usuyorum ama benım usume zamanım geldı:)panduflarımı gıymeye basladım ayaklarım buzzzzz

Canim dua etti, simdi insallah hersey iyi gider

Guldurdun beni valla ,anne baba olmak kolay degil iste napsak bebege bisey olcak diye kaygilaniyoruz

cnm hıc merak etme kımısı 8 haftalıkken bıle duyabılırmus ben 6+4 te duymustum
tebrık ederım canım gozun aydın allahtan bu topıkte te beraber olmak varmıs zaten bu topık kardes topık maşallah hepımız bırbırımızı tanıyoruz
Kızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
Sölemesi ayıp akıntım çok fazla yaaa
sizdede öyle mi
Bazen böyle hastalanmış gibi hissediyorum neredeyse :26:
canım akıntı bendede cok var merak etme ınsallah onemlı degıldır
kızlar benim bu aralar adet dönemim ve ciddi anlamda kasıklarım ağrıyor
hem kendimi telkin etmeye çalışıyorum hemde endişe ediyorum
sizde de öyle oluyor mu?
canım benımde 2-3 gun once regl gunumdu cok sancı cektım normalmıs bı kac ay bole gıdermıs
canımm tekrardan tebrık ederımmm gozumuz aydın bı bebek daa gelıyor boyle vajıyı yenıp hamıle kalınca herkezten ayrı bı sevınıyorum cok sukur bıttı kotu gunlerımız
az once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
ayy cok gecmıs olsun cnm bırseyın yok ya
az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideye kilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
75

aklıma gelmısken soyleyeyım belkı bılmeyenınız vardır bu alısverıs merkezlerındekı x ray cıhazları bebgınıze cok zararlı sakın gecmeyın hamıleyıp deyıp kenardan gecın mutlaka

KIZLARRR HEPINIZE MERHABA ... BENDE 1 AY ONCE GECIRDIGIM DIS GEBELIKTEN SONRA BU AY HAMILEYIM COK SUKUR 2 GUN ONCE OGRENDIM COK SEVINCLIYIM... INSALLAH SAGLIKLIDIR HENUZ DOKTORA GITMEDIM CUNKU COK KUCUK OLDUGU ICIN GORUNMEYEMEBILIRMIS HAFTAYA GITCEM BAKALIM... YERINDE DURSUN AKILLI AKILLI BUYUSUN ORDA :) HEOINIZI TEBRIK EDERIM BU ARADA :d

allahtan kabızlık falan gibi bi problemim yok :))benim yağlar göbek bölgesinde şimdi bile hamilelik giyerim düşün yani

Bende 75 le başladım.aynen yağlar göbişte toplanmış vaziyette bulantı da yok.ohh ben çok şişerim diyordum doktorum kilosu normalin biraz üzerinde olanlar fazla kilo almıyorlar en fazla 8-9 kilo alırsın tabii böyle dedim diye abartma dedi.bu arada kilosu normalin biraz üstünde diyerek ince davrandı ama olsunbenim bu ikinci gebeliğim ya senin?

Kızlar bıde ankarada ii bır doktor arıyorum .. özel muayenehane degıl ozel hastene doktoru ... Bılen bırı varsa bayan olmasını ıstıyorum doktorumun .. Gercı erkek dokktorla daha vıcdanlı daha hassas oluyorlar ama olsun ... Yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım..

inss canim oyledir benim doktorum gayet guzel bakti inceledi baya bi kesenin icinde bi yeri isaret etti ve onumuzdeki 3 gun icinde burda bebegimiz gelisecek dedi bilmiyorum bakalim hayirlisi olsun doktoruma guvenmekten baska cagrem yok Allah yardimcimiz olsun hepimizinde.....dogumla alakali herseyi konustuk zaten bel fitigi baslangici oldugu icin sezeryan veya normal gibisine herseyi konustuk yani yolunda olmasa biseyler heralde boyle konusmazdi,,,ben kizimda gittigimde masallahi vardi kendisini kalp atislarini duymustumya bunuda oyle zannettim galiba o yuzden sasirdim hayirlisi olsun.....

benim de kese aynen boyleydi
ama icinde beyaz bir nokta seklinde 4.5 mm embiryo var diye yaziyordu
ortada asagiye dogru bir yerdeydi
sende de dedigin gibi var gibi birsey golge
doktor yolk gorundu gibi brisey demedi mi

canim yolk sac felan gibi bisey demedi ama golge vardi ben gordum galiba anlamayiz diye aciklamiyo doktorlar ama sadece surda buyumeye baslayacak dedi demekki biseyler gordu oyle dedi artik kendimi rahatlatiyorum sizin sayenizde cok sagolun bayada arastirdim doktor sitelerinde falan bos kese 7.haftadan sonra teshisi konulan bir durummus inss benim bebegim benimledir oyle bir durum olmazda o zamana gorurum bebegimi....

SLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım ( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....

tatlım ben sana cvp yazabildim mi hatırlamıyorum, kusura bakma, giremedim internete
1 haftada 171den 3800 e çıkmıştı, sata göre 6.hafta oluyo, ama geç döllenmeden dolayı bebek 4 haftalık görünüyo demişti 15eylülde

doktorunu bulmana sevindim canım
ikinci kesen de hayırlı uğurlu olsun, allah gönlüne göre versin
ben de cmt gidicem ama derya hanıma, bi sorun çıkmazsa tahlilleri yapacak bakalım

canım ben de henüz duymadım ama bebişi görmenize sevindim, inşallah pıt pıtı da duyarsın, endişelenme, doktor ne derse o

kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu (((

benim de kesem sata göre 6.haftada 7,8mm idi ,yani çok küçük bi kese de değil kızlarınkine bakılırsa
ama doktor 4 haftalık bi gebelik, yeni oluşuyo, hiçbi sorun yok ,geç döllenmiş dedi
ben de cmt görücem tabi çok iyi bilmiyorum o yüzden, ama boş keseyi ekranda görünce ben de endişelendim, içi yok mu diye kaldım, doktor da gayet sakin herşey yolunda 15 güne görürrüz dedi, cmt için sözleştik, senin doktorun da sorun olsa ihtimalleri söylerdi en azından, o yüzden üzme kendini
ama için rahat etmiyosa bi kaç gün bekleyiip başka bi yere daha görün
ama kafanı da bulandırabilir farklı bi doktor, risk yani

ya benim kesem çok mu küçük 5+1 di doktora gittiğimiz gün 0,61mm yazıyo 1 mm bile değil
ay Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alabilsek

canım o 0,61 cm olmasın , yani 6,1 mm emin miisn
bnmkinde 0,78 cm yazıyo

bi de 3 gün içinde gelişecek demiş, yani nokta kadar bişey görülmesi zaman alacak
ne kadar zamanda ne kadar büyüyebilir onu hesaplayıp gün veriyo doktor, o yüzden 3 hafta demesini de kafana takma
düzgün bi şekilde görülebilmesi açısından o tarihi vermiştir, işte bana da, dedi gelişmeye başlayacak, hesapladı 15 günde görebiliriz dedi
1.haftamız bitti bile, nasıl geçecek diyodum bişey anlamadık
şimdi bugün de bitttii, kaldı 4 gün, bekle biiz cmt

ya benim kesem çok mu küçük 5+1 di doktora gittiğimiz gün 0,61mm yazıyo 1 mm bile değil
ay Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alabilsek

cnm o kesenın değil bebeğin boyutudur buyuk ıhtımalle
ama benımde kafama takıldı p.tesı gıdecektım kalp ıcın ama cuma gıdıp alttan baktırcam bukez:)
cunku burası kucuk bıyer usg ler eskı..ancak vajinal rahat gözükür
6+5 olcak kıslar alttan gözukurmu sızce

Gecmis olsun allah yavruna uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…