- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.721
kızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
deli kocam benim
ohh valla melekcim sende süper iştah varmış Allah bozmasın :))) ben zoraki yiyorum valla bana kalsa yemeyeceğim herkes bastırıyor ye ye diye :))
sorma bende 75 kilo ile hamile kaldım hiç değilse ilk 3 ay kilo almamaya çalışıyorum ki iyice top olmayayım diye :)))
bakma ben abur cubura çok düşkünümyemek koy önüme bu kadar yemem ama bende pko olduğu için drum insülin direnci var demişti inşallah hamilelikte çıkmaz bişey çok tırsıyorum
inş.çıkmaz canım benim sen yine de elinin altın da abur cubur bulundurma bence :))
benimde karnım nasıl şiş 5 aylık gibi geziyorum :))) bağırsaklar yavaş çalıştığı için şiştikçe şiştim :)))
kızlar az önce koptum ya
ben son günlerde çok hapşırıyorum ve hapşırırken ister istemez karnımı tutuyorum
eşimde doktoruma mail atmış bugün, mec_ çok hapşırıyor bir sakıncası olur mu diye,
bebek için hiçbir sakıncası yok, bebeğini hapşurarak fırlatan anneye tıp henüz rastlamadı yazmışş
deli kocam benim
selam kızlar
bende kalp atışını duyucağım gunu 4 gozle beklıyorum daha 7 8 gun var ..
gece cok usudum pıke battanıye sarıldım corap kazak gıyıp oyle uyudum
yorganı cıkarıcam artık esım terlerken ben usuyorum
nılayım senın bu halını gecen haftaya kadar gecırmıstım gecen hafta nıhayet ayaga kalktım dedım
ama dunden berı yıne yatıyorum azcık yuruyus yapalım dıyoruz hemen yoruluyorum
bırde sag kalca ustumde agrı oluyor yurumek ısteyınce sızlerdede bu varmıs kızlar acaba nıye bu ağrı
Canim dua etti, simdi insallah hersey iyi giderkızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
kızlar az önce koptum ya
deli kocam benim
cnm hıc merak etme kımısı 8 haftalıkken bıle duyabılırmus ben 6+4 te duymustumAnnişler, yazmıştım cumartesi doktora kalp atışları için gidicez diye gittik ama kalp atışı duyamadık6+6 oluyor SAT'a göre, kese içerisinde embriyo var ama kalp atışı duyamadık, doktor 3-5 gün bekleyelim dedi bekliyoruz, yarın yeniden gidicem yani 7+2 olucak bakalım duyabilecek miyiz?? sizden ricam kalp atışı duyanlar kaçıncı günde duydular yazabilirler mi, ya da konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar cevap ve yorumlarınızı bekliyorum...
tebrık ederım canım gozun aydın allahtan bu topıkte te beraber olmak varmıs zaten bu topık kardes topık maşallah hepımız bırbırımızı tanıyoruzrabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)
dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa
ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi
öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem
kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim
rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canım akıntı bendede cok var merak etme ınsallah onemlı degıldırKızlar ben 6. haftama girdim düşük tehlikem var progestan kullanıyorum
Sölemesi ayıp akıntım çok fazla yaaa
sizdede öyle mi
Bazen böyle hastalanmış gibi hissediyorum neredeyse :26:
canım benımde 2-3 gun once regl gunumdu cok sancı cektım normalmıs bı kac ay bole gıdermıskızlar benim bu aralar adet dönemim ve ciddi anlamda kasıklarım ağrıyor
hem kendimi telkin etmeye çalışıyorum hemde endişe ediyorum
sizde de öyle oluyor mu?
rabbime binlerce şükürler olsun 6 yıllık evliyim ve vejinismusu 3 ay önce yendim rabbim çok şükür nasip etti inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
ben 18 inde regl olucaktım bu ay içimde bi tuhaflık var arkadaşlarımda baskı yaptılar yap test diye yaptım ama çıkmıcak diyorum kendi kendime bi baktım çift çizgi çok şükür hemen acile gittik kanda baktım oda pozitif 860.58 daha adetim geçmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür ertesi gün .dr.dan randevu aldık eşim inanmıyodu.dr.daha adetini 1 gün geçmiş keseyi göremeyebiliriz dedi alttan baktı çok şükür gördü 3.7mll cik daha çok küçük çarşamba günü test yaptırıcak bir sürü cumada inşş kalp atışlarını duyarız
bugün 4 hafta 6 günlük
Rabbimmm sana binlerce şükürler olsunnn
ayy cok gecmıs olsun cnm bırseyın yok yaaz once dumduz zeminde giderken cikinti varmis gormedim
hop diye bosluga dustum
tabi korktum birsey oldu diyeeee((
az önce 2 top pişmaniye ikide topkek gömdüm mideyekilo almaktan korkuyorumya kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar ben 74 malesef
allahtan kabızlık falan gibi bi problemim yok :))benim yağlar göbek bölgesinde şimdi bile hamilelik giyerim düşün yani
Benim de 5+2'da dr karnımda gezdirdikçe hafif hafif yolk kesesi görünüyordu sonra 5+6'da devlet hastanesinde sadece siyah kese göründü zaten adam da o kadar kısa baktı ki. Bence cihazla ve doktorun ilgisiyle ilgili bir şey boşuna takma kafana birşeylerden şüphelenseydi dediğin gibi doğumdan filan bahsetmezdi
benim de kese aynen boyleydi
ama icinde beyaz bir nokta seklinde 4.5 mm embiryo var diye yaziyordu
ortada asagiye dogru bir yerdeydi
sende de dedigin gibi var gibi birsey golge
doktor yolk gorundu gibi brisey demedi mi
ferem;
1000lerde görülmüyormuş canım, üzme kendini, doktorum bana 3000lerde gel garanti olsun demişti, tekrar masadan boş kalkmayalım diye
ben de gittiğimde 3800 ün üstündeydi, çok kolay gördü
endişelenme
inşallah canım görürüm pazartesi günü gel dedi dr.1000 olan değerim ayın "17 sinde olan değer ayın 24ünde 3000 leri bulurmu acaba senınle satımız aynı senin değerin ne zaman 3800 ü gördü
canım, bugün suna hanıma gittim. kendisinden çok memnun kaldığımı söyleyebilirm. çok sakin rahat tavırları var,ilgisini beğendim. içime sindi yani. inşallah öyle devam eder.. haftaya tekrar gidcğm birkaç test yapılacak tiroıd falan..
asıl başka bir haberim var...benim için büyük bir süpriz.. ultrasonda iki tane kese göründü. yazarken bile heyecanlandım. o anki şaşkınlığımı tarif edemem.. yalnız kesenin birinde bebiş görünürken diğerinde görünmedi..akıbeti ne olur bilemiyrm.. haftaya tekrar bakılacak..
Annişler, yazmıştım cumartesi doktora kalp atışları için gidicez diye gittik ama kalp atışı duyamadık6+6 oluyor SAT'a göre, kese içerisinde embriyo var ama kalp atışı duyamadık, doktor 3-5 gün bekleyelim dedi bekliyoruz, yarın yeniden gidicem yani 7+2 olucak bakalım duyabilecek miyiz?? sizden ricam kalp atışı duyanlar kaçıncı günde duydular yazabilirler mi, ya da konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar cevap ve yorumlarınızı bekliyorum...
kizlar yokmu aranizda bana cevap verecek kimse hic kimse ne zaman gordugunu bilmiyormu(((
ya benim kesem çok mu küçük 5+1 di doktora gittiğimiz gün 0,61mm yazıyo 1 mm bile değil
ay Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alabilsek
inss canim oyledir benim doktorum gayet guzel bakti inceledi baya bi kesenin icinde bi yeri isaret etti ve onumuzdeki 3 gun icinde burda bebegimiz gelisecek dedi bilmiyorum bakalim hayirlisi olsun doktoruma guvenmekten baska cagrem yok Allah yardimcimiz olsun hepimizinde.....dogumla alakali herseyi konustuk zaten bel fitigi baslangici oldugu icin sezeryan veya normal gibisine herseyi konustuk yani yolunda olmasa biseyler heralde boyle konusmazdi,,,ben kizimda gittigimde masallahi vardi kendisini kalp atislarini duymustumya bunuda oyle zannettim galiba o yuzden sasirdim hayirlisi olsun.....
canim yolk sac felan gibi bisey demedi ama golge vardi ben gordum galiba anlamayiz diye aciklamiyo doktorlarama sadece surda buyumeye baslayacak dedi demekki biseyler gordu oyle dedi artik kendimi rahatlatiyorum sizin sayenizde cok sagolun bayada arastirdim doktor sitelerinde falan bos kese 7.haftadan sonra teshisi konulan bir durummus inss benim bebegim benimledir oyle bir durum olmazda o zamana gorurum bebegimi....
ya benim kesem çok mu küçük 5+1 di doktora gittiğimiz gün 0,61mm yazıyo 1 mm bile değil
ay Allahım hayırlısıyla sağlıkla bi kucağımıza alabilsek
SLM kızlar herkes iyidir umarım..bir süredir giremiyorum malesef bebeğimi kaybettim gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım( yeni yeni toparlıyorum kendimi beni listeden çıkartabilirsiniz...hepinize mutlu güzel ve sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?