2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyiaksamlar hatunlar nasil gidiyo tekme yemeler
benim kiz artik vuracak yer bulamadi simdide mideye vuruyo
sizdede oluyo mu boyle

yok o kadar cikmadi oglum gobek deligimin 2 parmak ustu maksimum oraya vuruyor
zaten benimki dogum pozisyonunda durmuyor bacaklar asagida kafa yukarida
ben donerken falan yukarida hissediyorum sirtini kafasini
ama vuruslari asagidan daha net tabi

evet tiye aldım.. seninde dediğin gb bu topikte kılo alanda var almayanda .. kılo almayanlar konuşunca kılo alanların içi sıkılıyor dert ediyor ben nıye alıyorum dıyet yapmalıyım düşüncesine kapılıyor bu da bebeklerı etkılıyor... eğer benı başından beri takip ediyorsan ne kadar sorunlu bır hamilelik geçirdiğimi bilirdin.. hem aplastik anemiyım hem plesenta previayım hemde bebeğimin kalbi delik.. he birde anlık şeker yükselmesi yaşıyorum.. özeti bu sorunlarımın... sorunları dert ettikçe büyür.. ve en önemlisi eğer benım aplastik anemim tekrar ederse ne bebeğimin ne de benım kurtulma şansım var yüzde 1 bile ihtimal yok.. ee şimdi sen bana sorunsuz bir hamılelik geçirdiğimi mi diyorsun.. keşke tek sorun kılo almak olsaydı hayatım da... sadece artık topikte kılo olayı abartıldı ben onu tiye aldım seni değil ama sende takıntılıysan senı de tıye aldım o zman

yok o kadar cikmadi oglum gobek deligimin 2 parmak ustu maksimum oraya vuruyor
zaten benimki dogum pozisyonunda durmuyor bacaklar asagida kafa yukarida
ben donerken falan yukarida hissediyorum sirtini kafasini
ama vuruslari asagidan daha net tabi

aaaaa ee benim niye karnim o kadar cok cikmis gobegimin alti bos ama ustu cok sert yani bayabi cikmis
ben buraya geldikten sonra zaten tam cikti acaba onceden gobegim vardi o yuzden mi:26:

kızlar ben çok kötüyüm bulantılarım gerimi döndü nedir bu nasıl bişeydi anlamadım 3 gündür bulantılarım var her an değil ama ara ara geliyo ve ben yine kusmalara başladım ne güzel erkenden yattım saat 12 de bana göre erken
eşimin horlamasıyla sıçradım midem zaten 1 aydır yanmalardan berbattı bi tuaf oldu kalkıncada sanki baskı oluyomuş gibi kalktım tuvalete zor yetiştim öğürtü kusma şuandada çok halsizim yarın ilk iş dr.umu arıycam bunların yanında çoğunuzda eminim vardır bel ağrısı özellikle sol bacağımı 10 gündür basamıyorum üstüne kalçamdan kemik saplanıyo sanki
uykusuzluk yatıyorum 3 4 saat sonra uyanıyorum sonra dön dur ateşler basıyo özelliklede yatarken

gunaydin nasilsiniz anneler?gune soyle guzel bir kahvaltiyla baslayip bebisleri ve kendinizi mutlu edin :)

ben aldim o korumalrdan ne olur ne olmaz simdi lazim olmasa bile azcik buyuduklerinde hareket edeckler parmaklarini sikistirirlar kafalarini felan carparlar cocuk sonucta,tavsiye ederim

Kızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı

magnezyumu kasik agrilari kramplari olanlar kullaniyorlar bende daha olmadi o yuzden ben kullanmiyorum ama sende de agri vs varsa dr una sorarak kulllanabilirsin

günaydın kızlar..haftayı yarılamış olmanın mutluluğu içindeyim bugun..ama kasıklarımda bi agrı var geceden beri.sanki çişim gelmişte saatlerdir tutuyormuşum gibi..sizde de var mı böyle bişey.üşüttüm mü acaba????

kızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
tabiki hosgeldin aramiza
O zamanda ben söylemiştim canım annem ebe olduğu için ordan biliyorum
benim annem de ebe ama herseyi unutmus sanki ya da soz konusu ben olunca eli ayagi dolaniyor sanki ben soru sorunca ama yine de faydasi cok oluyor sagolsun netten biraz arastirdim kkda eczanede bulunmazsa kirtasiyelerde oluyormus ama ben almiycam ya pskipoata baglarim ben dusundukce. bunlarin fizyolojik bir akinti oldugunu dusunucem simdi cok asiri olursa doktoruma danisirim once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…