- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.721
iyiaksamlar hatunlar nasil gidiyo tekme yemeler
benim kiz artik vuracak yer bulamadi simdide mideye vuruyo
sizdede oluyo mu boyle
tabii ki bebişler için yaptığımız diyete can kurban:) herşey onların sağlığı için
biraz tiye almışsın anlaşılan benim sıkıntımı.keyfimden diyet yapmıyorum. üzüldüm açıkcası. forumda normal kiloyla hamile kalanların yanında fazla kiloyla hamile kalanlar ve kendi ve bebek sağlığı için diyet yapmak zorunda olanlar da var. kim ister ki hamileyken, canı güzel güzel şeyler çekerken diyet yemeği yemek. sorunsuz hamilelik geçirenler için seviniyorum fakat sorunu olanların sorunlarının böyle tiye alınması üzücü
yok o kadar cikmadi oglumgobek deligimin 2 parmak ustu maksimum oraya vuruyor
zaten benimki dogum pozisyonunda durmuyor bacaklar asagida kafa yukarida
ben donerken falan yukarida hissediyorum sirtini kafasini
ama vuruslari asagidan daha net tabi
burda bahsedılmıstı duydum
yairn eczeneye sorayim bunu
ben aldim o korumalrdan ne olur ne olmaz simdi lazim olmasa bile azcik buyuduklerinde hareket edeckler parmaklarini sikistirirlar kafalarini felan carparlar cocuk sonucta,tavsiye ederimKızlar umarım keyifler iyidir,
geçmişe şöylebir baktım bazılarımızda şeker çıkmış, şu kalan zamanı kolaylıkla atlatmanızı diliyorum, umarım diyetler iyi gider. Ben de bugünçıktım yine bebişime alış veriş yaptım. Bir de yatağımızı aldık İşbir yataktan, alez ve yastıkta aldık. Yenşdoğan yastığı incecik bir şey. Bir de kızlar bir ley sorucam karyolamız şu ikeanın karyolarındanEki Görüntüle 625311
Sizce uyku seti almak gerekli mi buna hani uyku setlerinde şu yanlara ve öne konan korumalar var ya onlardan gerekir mi? Yoksa sadece nevresim takımı almam yeterli mi? Şimiden teşekkürler kızlar.
Kızlar ben sadece demir hapı ve elevit kullanıyorum magnezyumu bellı bişey için mi kullanıyosunuz kafam karıştı
kızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
hoş geldin aramıza
Hoşbulduk :) Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ..
Kalsiyum yada magnezyum kullanmıyormusun ?
tabiki hosgeldin aramizakızlar bende mayıs annesiyim benide alır mısınız aranıza :)
benim annem de ebe ama herseyi unutmus sankiO zamanda ben söylemiştim canım annem ebe olduğu için ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?