- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.241
evet canım adanayım. sen adana mı yasıyorsun suan?
ya gecelik uzun kollu ama ince kuması bide aynı sabahlık hem pijama hemde gecelikle kullanılabiliyor 4 'lü takım yani. birde kısa kollu pijama takımı alırsam sorun olmaz sanırım. ateste basıyormus üşümede geliyormus lohusa iken anlamadım ki ben bu işi yaşayalım görelim artık
hepmızde aynı durum var sanırım cnm
cunku rahım mıdeyı ıttırıp kapasıtesını azaltıo
bende oyle dusunmustum esıme sordum
oda hamılelıkte boşa kılo almıosunuz bebek aldığınız o kılolardan yagları parcalayıp kullanıo
merak etme dedi..hemen doyuorum yada zorla yıyorum
halbukı ben yerım yerım doymam hamılelıkte yasasın yemek yemek dıodum
meli dun medıcanaya gıttım senın bahsettgın ebeye denk geldım sansıma
o o bolumun bas ebesıymıscok sert ben ne desem o olur modunda neye ugradıgımı sasırdım
en zor anlarımızda bıze bu suratı bu anlayısı ıle mı destek olucak ??!!!
orda dogum yapıcaksak onun olmadıgı zamana denk gelırız inşallah
canım valla sorsam mı diyordum ii denkgeldi. iki gündür fenayım .önceden olmamıştı hiç.dr giittim sabah çıkamadım wc den( şimdide yattım. krem verdi çok az sür dedi.bide bağırsak çalıştırıcı toz ilaç.geçmezse hamilelik sonrası operasyon dedi. ( işalllah geçer hiç böle bişey yaşamamıştım.kabızlık tamamda...işte o...bebek anüse baskı yapıyormuş.toplar damar dedi sanırım oda şişiyor.kanıyor dr öle söyledi.
bende bir kez yaşadım o iğrenç ve sancılı durumu ağlayarak çıktım can acısından evde tek olmam da cabası tabi, bende çok korktum
hatta totoşumda böyle kalp atışı şeklinde zonklama oldu yaklaşık bir saat falan ama şükür hiçbirşey olmadı bol su içtim süt içtim ki süt fena bozuyor beni sonrasında düzeldim
işte bu tecrübeler doğrultusunda " O EMZİK KULLANILACAK ARKADAŞ " :)
Canim simdilik cikarmadilar beni sirketten,ama dun bordro istedim lazim oldu hic geri donmediler bana..32 haftalik raporu alip sgkya isletirsem iste o zaman baska korkum kalmayacak..bi de ayin 10 u maas gunu bankaya ins. maas yatar..Canım merhaba ben epeydir giremiyorum çok yoğun çalışıyorumNaptın iş konusunda her şey yolunda mı haklarını veriyorlar mı? Bir de bana da bir kaç hafta önce yaşadığın şey oldu hemeroid falan yoktu bende ama kanama oldu. Sanırım hamilelikte çok normalmiş bir çok kişiye oluyor bebeğe zarar vereceğini düşünmüyorum. Sen bol bol su iç. Bende de tam tersi 3 gündür acaip bir ishal var, ben de bundan korkuyorum neden kaynaklanıyor diye merak ediyorum bir doktora gitmeli miyim acaba?
büyük ihtimal hemeroid cnm ben çok yaşarımama ıkınma sakın wc de o tehlikeli
muhakkak kan hapındandır bendede olmuştu haptan. alıştım sonra
Allah razı olsun canım duaların ıcıngünaydın hayırlı cumalar herkese
Rabbim cümlemizin günahlarını affetsin
Efendizmiz'in(s.a.v) şefaatine nail olan kullarından eylesin
Sağlıklı sıhhatli bebeklerimiiz kucağımıza almayı nasip etsin
Onların hayırlı evlat olmalarını nasip etsin,
Ailemize, eşlerimizin ailelerine, doğacak çocuklarımıza ve bizlere hayırlı uzun ömürler nasip etsin,
O'nun yolunda bir kul olmayı bizlere nasip etsin inşallah
Kaldıramayacağımız yüklerle bizleri imtihan etmesin
Kolay doğumlar nasip etsin
Evimizin mutluluk, huzur ve bereketini daim kılsın
Dualarımızı kabul buyursun inşallah
AMİN AMİN AMİN...
kızlar peki dalin nasıl sizce.ben aldım ama araştırmadan aldımcanım johnson's baby nin neredeyse tüm ürünlerinde paraben var ayrıca bebe şampuanında bir sürü katkı maddesi var alırken inceledim hiç bir ürünü o marka almadım ben
Allah razı olsun canım duaların ıcın
bugun doktora gıttım ama maelsef devlet hastanesı ılgı sıfır bıdaha töbe...
ne dogru durust bı bılgı alabıldım ne yavrumu gosterdı ...
sonrası medıcanaya gıttım dogum yapıcagım hastaneyı goreyım dedım malesef
kotu bır ebeye denk geldım hastaneyı odayı ebeyı hıc begenmedım
doktorumla konusup baska hastane alternatıfı ıstıcem ama pek sanmıyorum baska secenek sunucagını
mesajıda yanlıslıkla bebıs hazırlıkları topıgıne yazmısım kafa okadar dagılmıskı guleyımmı aglıyımmı bılemedım :)
kızlar ya benim midemde aşırı derecede hazımzılık var tüm yediklerim boğazıma diziliyor sanki aşağıy ainmiyor sizde de oluyor mu böle ne iyi gelirki acaba?
bendede acayip bi sıkışıklık bunalma oluyor bide safra kesemden ameliyat olmuştum 7 8 ay önce ondan şüpheleniyordum böyle midemde taş var sanki bogazıma dogru baskı var
nbr teyzoşlar 2 gündür gelemedim buralara inşallah keyiflerde sağlıklarda iyidir minik mucizeleriniz napıo bakalım benim oğlan bugün aynı anda 4 5 yerde oynadı çok değişik bişi yaaa bi doğsun totosunu ısırcam onun ben oğlumu çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum yaaaaaa
merhaba haziran annesiyim
ben şifayı kaptım:2:
size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana bi çay önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?