2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

adanalıyım ama antepteyiz cnm:)
işte onun ıcın usume gelırse sabahlığı gıyeriz..yangın basınca cıkartırız dıye dusundum

Bir hafta kadar önce bana aç mısın diye soranlara biz hiç doymuyoruz ki diyordum bende :)

Canim hemen hasta haklari birimine gidip sikayet etseydin, bana hastanenin bashekimi telefon edip bir daha kesinlikle oyle davranamayacak demisti oraya mutlaka sikayet et..eger bi daha yakin zamanda gitmeyeceksen telefin edip hasta haklari bolumunu baglat sikayet et..istersen sana ozel msj atip adimi soyleyim benim adimi soyleyip ayni sey arkadasimin basina da geldi de.isini sansa birakma o kadin bi daha sana da yakinlarina da oyle davranamasin...bana ve anneme cok kaba davranmisti nstde aglamistim sinirden

Canim simdilik cikarmadilar beni sirketten,ama dun bordro istedim lazim oldu hic geri donmediler bana..32 haftalik raporu alip sgkya isletirsem iste o zaman baska korkum kalmayacak..bi de ayin 10 u maas gunu bankaya ins. maas yatar..
Ishal icin doktorunu bi ara istersen canim yada saglik ocagindaki hemsireni ara ikiside bilir...
büyük ihtimal hemeroid cnm ben çok yaşarım ama ıkınma sakın wc de o tehlikeli

muhakkak kan hapındandır bendede olmuştu haptan. alıştım sonra

Aynen kizlar cok fenaymis hala agrisini cekiyorum,ikinmaktan oldu sanirim ama mecbur kaldim cikamadim wcden..esimde bitkisel bi krem vardi onu sur dedi surdum biraz iyi geldi bol su iciyorum..doktora gidincede sorucam ilac verir belki..rabbim hepimize hayirli saglkkli dogun nasip eylesin.

Allah razı olsun canım duaların ıcın

Kızlaaaaar ocak annelerinden edindiğim bilgi üzerineeee meme yaralarını önceden engellemek için;

nhr10 kullanıcısından alıntı

İki bebeğimde de Lanolin Lansinoh kullandum, doğumdan yaklaşık 10 gün önce sürmeye başladım öğüs uçları yuşasın diye. İlk kızımda hiç yara olmadı, İkincisinde çok az çatlak vardı. Oda ilk gün hastanede bebek 2 saatte bir emsin diye zorladık ondan oldu galiba. Sonra anladık ki bebek acıkınca sorunsuz emiyor :) Saat hesabına gerek yokmuş yani :)

yaşamışlardan tecrübe edinmek lazım dimii çatlayıp o acıyı çekmektense öncesinde bakalım çaresine

hangi ildesin canım

kızlar ya benim midemde aşırı derecede hazımzılık var tüm yediklerim boğazıma diziliyor sanki aşağıy ainmiyor sizde de oluyor mu böle ne iyi gelirki acaba?

bendede acayip bi sıkışıklık bunalma oluyor bide safra kesemden ameliyat olmuştum 7 8 ay önce ondan şüpheleniyordum böyle midemde taş var sanki bogazıma dogru baskı var

canım sadece nikinmi gokçe yoksa gerçek ismin de gökçemi? benim kıza babası gökçe ismini koymak istiyorda o yüzden sordum

bendede acayip bi sıkışıklık bunalma oluyor bide safra kesemden ameliyat olmuştum 7 8 ay önce ondan şüpheleniyordum böyle midemde taş var sanki bogazıma dogru baskı var

yok canım benim hep öyle bogazıma kadar biseyler var dolu adeta.

nbr teyzoşlar 2 gündür gelemedim buralara inşallah keyiflerde sağlıklarda iyidir minik mucizeleriniz napıo bakalım benim oğlan bugün aynı anda 4 5 yerde oynadı çok değişik bişi yaaa bi doğsun totosunu ısırcam onun ben oğlumu çoooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum yaaaaaa

2 3 4 8 10 20 200000 defa bagendim:))) ısır totoşunuda görsün

bugün doğum iznine ayrıldım arkadaslar,işyerimden ayrıldım çalışmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum,tuhaf oldum üzüldüm 5yıl çalıştıktan sonra şimdi işten ayrılmak tuhaf geldi böyle olan varmı aranızda

merhaba haziran annesiyim
ben şifayı kaptım:2:

size soracağım ateşim 37.5 bu ateş çok yüksek değil ama gece genelde yükselişe geçiyor. eğer öyle olursa napayım ateş düşürücü mü içeyim
minoset ya da parol
bu arada benimki sanırım grip. :18:çok korkuyorum gripten. 3 yıl önce yatak döşek 3 gün yatmıştım ve 20 gün etkilerini öksürüğünü çekmiştim.
kas ağrısı, özellikle dizlerde ince ince batma ve sızı.
gece 3 gibi anca uyudum kuru ve kuvvetli öksürük yüzünden. sabahta 7 de uyandım aynı şekilde. bu gün de işe gittim. yoruldum tabi. bir çorba yapanım yok
şimdi bana bi çay önerisi olan var mı?

korkmana gerek yok.. benım 40 kadar çıktı ateşim doktor ilaç vermedi duşa gireceksin dedi ateşin 38,5 geçince ılık duş alıp yatacaksın dedi ayağına çorabını giy üzerin ,nce olsun.. çok çok agrın olursa mınoset ve ya parol içebilirsin ama içmesen daha iyi.. ıhlamur içine bir dilim limon çok azcık da kalem tarçın at .. iyi geliyor terletiyor terledikçe açılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…