- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.261
çooooook teşekkür ederimkorkmana gerek yok.. benım 40 kadar çıktı ateşim doktor ilaç vermedi duşa gireceksin dedi ateşin 38,5 geçince ılık duş alıp yatacaksın dedi ayağına çorabını giy üzerin ,nce olsun.. çok çok agrın olursa mınoset ve ya parol içebilirsin ama içmesen daha iyi.. ıhlamur içine bir dilim limon çok azcık da kalem tarçın at .. iyi geliyor terletiyor terledikçe açılıyorsun
kızlar arasıra bebiş göbeğimin ortasına dayanıo gibi oluo kasılma falanmı sizce bu çok uzun sürmüo
poposudur okasılma olunca dünyan şaşıyor evet kasılma da kısa sürüyor 1dk kadar ama buz gb terlıyorsun kasılma geldiğinde
bende bugün enerjik olup,işten sonra evimi temizleyecek,keyif yapcaktım haftasonu.işe bile gidemedim yan yatış yatıyom.wc ye gitmek istemiyom.(
hmm anladım cnm bana sıcak gelio gibi oluo,hareketlernden kaynaklı heralde bebişin
2 hafta sonra gidicem nasipse, sorarım unutmazsam, gerçi daha öncede sölemiştm böle bişey karnıma baktı rahat dedi nst yede bağladı çok şükür bi sıkıntı yoktu, ama işte insan genede pimpiriklenio, sanada allah kolaylık versin senn az kaldı artık azcık daha sıkın dişinizidoktoruna gidince sorarsın canım ben sürekli yaşıyorum kasılmaları da çok şiddetli oluyor hani böyle duvarları tırmlayasın geliyor insanın...
kızlar arasıra bebiş göbeğimin ortasına dayanıo gibi oluo kasılma falanmı sizce bu çok uzun sürmüo
Canim hemen hasta haklari birimine gidip sikayet etseydin, bana hastanenin bashekimi telefon edip bir daha kesinlikle oyle davranamayacak demisti oraya mutlaka sikayet et..eger bi daha yakin zamanda gitmeyeceksen telefin edip hasta haklari bolumunu baglat sikayet et..istersen sana ozel msj atip adimi soyleyim benim adimi soyleyip ayni sey arkadasimin basina da geldi de.isini sansa birakma o kadin bi daha sana da yakinlarina da oyle davranamasin...bana ve anneme cok kaba davranmisti nstde aglamistim sinirden
hangi ildesin canım
ay annecikler nasılsınız bakalımben bugün istanbulda bu miss gibi havayı görünce kendimi eminönüne attım. sizlere tavsiyelerim var istanbulda olup da daha bebeğe birşey almamışlar varsa doğru eminönüne gidin oraya sorun HAVUZLU HAN diye. 4 katlı bir yer bebeğiniz için tırnak makasından beşiğe kadar kapı süsü şekerler herşeyler var oraya girip herşeyi alıp çıkıyosun süper bi yer ben bebişe kadiye yumuşacık kumaşı felan bu naylon gibi olanlardan almadım uyku seti aldım resmini bir ara eklerim içinde beşik korumalıkları çarşaf 2 yastık kılıfı yorgan kılıfı 1 yastık ayrı birde yorgan var kaca aldım sorun hadi 130 tl inanın ben bile şoka girdim geçen bi yerde ssordum çok dandikdi oda ya 170 dediler ki yastık yorgan yok gecelik aldım krem sabahlık bide ayrıyeten kırmızı bir takım 3 ü ne 90 verdim emzirme südyeni nbb sanırım markası iyiymiş bu marka 10 tl. fiyatları düşünüyrumda aklımda kalmamış hepsi ya :44: kısacası böle. bi eksik kalmadı sanırım yani umarım :44:
ay annecikler nasılsınız bakalımben bugün istanbulda bu miss gibi havayı görünce kendimi eminönüne attım. sizlere tavsiyelerim var istanbulda olup da daha bebeğe birşey almamışlar varsa doğru eminönüne gidin oraya sorun HAVUZLU HAN diye. 4 katlı bir yer bebeğiniz için tırnak makasından beşiğe kadar kapı süsü şekerler herşeyler var oraya girip herşeyi alıp çıkıyosun süper bi yer ben bebişe kadiye yumuşacık kumaşı felan bu naylon gibi olanlardan almadım uyku seti aldım resmini bir ara eklerim içinde beşik korumalıkları çarşaf 2 yastık kılıfı yorgan kılıfı 1 yastık ayrı birde yorgan var kaca aldım sorun hadi 130 tl inanın ben bile şoka girdim geçen bi yerde ssordum çok dandikdi oda ya 170 dediler ki yastık yorgan yok gecelik aldım krem sabahlık bide ayrıyeten kırmızı bir takım 3 ü ne 90 verdim emzirme südyeni nbb sanırım markası iyiymiş bu marka 10 tl. fiyatları düşünüyrumda aklımda kalmamış hepsi ya :44: kısacası böle. bi eksik kalmadı sanırım yani umarım :44:
hastaneden hastaneye fark edıyor cnm cok luks bı hastane degıl kendı capında:)
yurtdısı tabı daha pahalıdır
Bende yurtdisindayim ama hamile kalindiktan sonra ginekologlarsigorta oduyor dogum un hepsinide oduyor uzerine dogum parasi aliyoruz 6aya kadar sut parasi aliyoruz ardindan 18 yasina kadar cocuk parasi darisi tr basina ins
canım çok geçmiş olsun tahmin bile edemiyorum üzüntünü ama allahın izniyle hiçbirşey olmaz merak etme allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin , allah kaldıramayacagımız dert vermez bu zamana kadar gelmişsiniz bak bir sorunda yok allaha şükür sıkıntı yapma
Ben gecen cumartesi oradaydim kismetse yarinda gidecegim :) gecen cumartesi esim yanimdaydi ayyyyyyyy onunla birsey alinmiyor ki, yarin once Ben gideyim is cikisida o gelsin. Bebek cantalari cok guzeldi en alt katta, deri istiyorum ondan alicam. Yatak takimini Falan ablam ve annemde havuzlu handan aldi. Gecen hafta magnet almistim oradan 25 li kutuydu, bu haftada alirim belki bir kutu daha. Ayyyy bisey almazsak bile gezmesi bile guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?