2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çooooook teşekkür ederim
çok faydalı bilgiler verdin ve rahatladım
az önce 38 di ateşim.

bende bugün enerjik olup,işten sonra evimi temizleyecek,keyif yapcaktım haftasonu.işe bile gidemedim yan yatış yatıyom.wc ye gitmek istemiyom.(

Aynısı bana olmuştu 3 aylıkken hatta 1 hafta tuvalete çıkamadım kanama oldu ama baya çok oldu hatta korktum düşükmü yapıyorum diye sonrada anladım ne yaptıysam fayda etmedi sonra bol su içtim portakal ye lifli ya iyi geliyor ama asıl en iyi gelen şey ananas herkese söylüyorum ananas kabızlığa bir numara

doktoruna gidince sorarsın canım ben sürekli yaşıyorum kasılmaları da çok şiddetli oluyor hani böyle duvarları tırmlayasın geliyor insanın...
2 hafta sonra gidicem nasipse, sorarım unutmazsam, gerçi daha öncede sölemiştm böle bişey karnıma baktı rahat dedi nst yede bağladı çok şükür bi sıkıntı yoktu, ama işte insan genede pimpiriklenio, sanada allah kolaylık versin senn az kaldı artık azcık daha sıkın dişinizi

ay annecikler nasılsınız bakalım ben bugün istanbulda bu miss gibi havayı görünce kendimi eminönüne attım. sizlere tavsiyelerim var istanbulda olup da daha bebeğe birşey almamışlar varsa doğru eminönüne gidin oraya sorun HAVUZLU HAN diye. 4 katlı bir yer bebeğiniz için tırnak makasından beşiğe kadar kapı süsü şekerler herşeyler var oraya girip herşeyi alıp çıkıyosun süper bi yer ben bebişe kadiye yumuşacık kumaşı felan bu naylon gibi olanlardan almadım uyku seti aldım resmini bir ara eklerim içinde beşik korumalıkları çarşaf 2 yastık kılıfı yorgan kılıfı 1 yastık ayrı birde yorgan var kaca aldım sorun hadi 130 tl inanın ben bile şoka girdim geçen bi yerde ssordum çok dandikdi oda ya 170 dediler ki yastık yorgan yok gecelik aldım krem sabahlık bide ayrıyeten kırmızı bir takım 3 ü ne 90 verdim emzirme südyeni nbb sanırım markası iyiymiş bu marka 10 tl. fiyatları düşünüyrumda aklımda kalmamış hepsi ya :44: kısacası böle. bi eksik kalmadı sanırım yani umarım :44:

canım ısmını verırsen cok ıyı olur senıde soyleyıp bende sıkayet edeyım
okadar sert tavrı vardıkı doktoruma bıle durumu anlatıcam ve ıcerde erkek doktor vardı ne alaka ??
kendı doktoruma bunuda dıcem hanı o bolum sadece bayanlardı dogru durust bısey soramdım tavırlarından
dıger ebe bıle durumu anladı farkında aslında bas ebenın tavırlarının
yarın hemen arıyıp sıkayet edeyım baska bolume alsınlar yada gorevden alsınlar sıkayetlerımız umarım işe yarar ..

hangi ildesin canım

istanbul canım

aldıkların hayırlı olsun canım yaz ıcın gecelık pıjama takımları gelıcek dıye beklıyorum
havuzlu han cok ucuz dedıgın gıbı :) aldıkların fotosunu beklıyoruzzz hayırlı ugurlu olsun sana evladına

Ben gecen cumartesi oradaydim kismetse yarinda gidecegim :) gecen cumartesi esim yanimdaydi ayyyyyyyy onunla birsey alinmiyor ki, yarin once Ben gideyim is cikisida o gelsin. Bebek cantalari cok guzeldi en alt katta, deri istiyorum ondan alicam. Yatak takimini Falan ablam ve annemde havuzlu handan aldi. Gecen hafta magnet almistim oradan 25 li kutuydu, bu haftada alirim belki bir kutu daha. Ayyyy bisey almazsak bile gezmesi bile guzel :)

hastaneden hastaneye fark edıyor cnm cok luks bı hastane degıl kendı capında:)

yurtdısı tabı daha pahalıdır

Bende yurtdisindayim ama hamile kalindiktan sonra ginekologlarsigorta oduyor dogum un hepsinide oduyor uzerine dogum parasi aliyoruz 6aya kadar sut parasi aliyoruz ardindan 18 yasina kadar cocuk parasi darisi tr basina ins

Bende yurtdisindayim ama hamile kalindiktan sonra ginekologlarsigorta oduyor dogum un hepsinide oduyor uzerine dogum parasi aliyoruz 6aya kadar sut parasi aliyoruz ardindan 18 yasina kadar cocuk parasi darisi tr basina ins

Evet siz nerdesiniz yurd dısında bende 3 sene hakettim calismicam gelsinayligim bu yüzden cok mutluyum belki baslarım 3 seneden sonra bide bu ay dogum parası vercekler 1000 € olmuş galiba yükselmiş her şey güzel ama 2 cocuk yeter bu devirde burda herkes doğuruyor para Icin söylüyorlar bide Eltim 30 yasında 5 ye hamile şimdiden hesap yapıyorlar sınır oluyorum bakmıyorlar cocuklara dışardan eve girmiyor cocuklar o habire doğuruyor anlamıyorum

Bende seviyorum orayi. Esimle gittik iki hafta once kuvetti yorgandi buyuk esyalarini aldik. Onceden diyodu havuzlu han havuzlu han cok abarttiniz gidince dedi ay ne iyiymis hersey bir arada halloldu. Alisveris merkezi gibi. Gecelikler orada gercekten uygun takimlar ama ben biraz daha bekliycem kisa kollu pijama istiyorum bitane lohusashop ta begenmistim bakirkoyde yerine gittim kalmamis.
Yorgani sen nasil aldin ben bambu aldim bide yunde alsan microfiberde alsan bambuda olsa at makineye yikan cok guzel yorganlari benim hosuma gitti penelopenin. İyi bi markaymis annem oyle soylemisti.

Bu arada uykum kacti ya 1.5 saattir yatakta dön Allah dön nobet tutuyorum ((

tesekkür ederim sagolun inş. düzelir bu sıkıntılı günlerin sonu iy olur inş. Rabbim hayırlısı ile kucaklamayı nasip eder RABBİM herkese saglıklı hayırlı evlat nasip etsin acılarını göstermesin herseyin hayırlısı umutla bekliyoruz inş. sonumuz hayırlı olur

ne güzel gidip gezecek herşeyi a dan zye bulabilecek bişey almasan bile saga sola bakınıp kafa dagıtacak güzel yerler ( ben ankaradayım daha ankarada öyle biyer hiç görmedim ulus ulus dediler gittim ulusa ninelik eşyalar var tuhaf biyer kızılay desen cadde dükkanı dolu...ahhhhhhhhhhh İZMİRİMMMMMM ahhhhhh nerdesin nerde kemeraltım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…